Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 16. Jan. 2009 14:47

...
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 02. Feb. 2009 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 16. Jan. 2009 16:03

Jaz sem njegove spoznala po kakšnem mesecu, čeprav me je želel že prej predstaviti, a nekako se mi je zdelo prehitro. Na koncu sem le popustila :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jan. 2009 16:15

sne .
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 16. Jan. 2009 17:24

No jaz imam pa malo drugačen problem oz. bolj vprašanje. Mi2 sva skupaj že 3 mesece in je med nama kljub temu da sva še na začetku, kar resno. Jaz dejansko tudi v prejšnjih zvezah nisem še nikoli pripeljala nikogar domov, ker se mi to ni zdelo potrebno in tudi njega še nisem, čeprav domači vejo zanj. On pa je dejansko vsako svojo punco že na začetku zveze pripeljal domov, toda mene pa še vedno ni. In po eni stran se mi to zdi dobro, ker mi ni ravno do teh spoznavanj, po drugi strani se pa počutim nekako užaljeno, ker me še ni predstavil, glede na to da je prejšnje punce, pa tudi če sta bila samo malo časa skupaj pa predstavil. Spoznala sem samo njegovega brata, starši pa drugače tudi vedo zame. Res je da je enkrat omenil, da pač se je zaradi ene prejšnje punce odločil, da zdaj počaka preden jih pripelje domov, ker je njegova mami bila zelo navdušena nad njegovo bivšo in mu je tudi po tistem ko sta se razšla velikokrat naprej vrgla da zakaj jo je zapustil, ko je pa bila tako popolna. Ampak kljub temu pojasnilo še vedno me še vedno kdaj obdajo dvomi, da me mogoče noče pripeljati domov, ker mogoče on na najino zvezo ne gleda tako resno. In mene zanima če je že katera bila v podobni situaciji, pa kaj mi svetujete ali naj se pogovorim z njim ali ne?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 16. Jan. 2009 19:25

Če ti je reku, da je njegova mama kovala biušo u zvezde, te mogoče poskuša zaščitit pred kkšnimi izpadi njegove mame (če je tak tip), da te ne bi napadala, da kaj pa delaš tam.
Zakaj ga pa preprosto ne prašaš zakaj in kako-boš najboljš vedla. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 16. Jan. 2009 19:45

ok pr nama sem jz tista ki ni hotla predstavt fanta staršem, to pa zato ker se ne razumem s svojim fotrom, pravzaprav se sploh ne pogovarjava zarad nekaterih stvari v preteklosti (ki pa jih ne ve nihče razen naše družine) in ga res ne mislm predstavit fotru (halo če se sploh ne pogovarjam z njim, niti besede ne spregovoriva).... mami sem ga normalno predstavila in ga ma čis rada...
in mi je tok neprijetno kadar ga pripeljem domov (čeprav je to ful redko ker je fotr itak cele dneve doma) in vem da je tud fotr v dnevni sobi, midva se morva pa skrivat v moji sobi.... pač fantu je mal bedno ker ga še ni spoznal, sam sem mu razložila da se ne razumem z njim (kej druzga pa ne ve), ampak usen je mal glupo da smo v isti hiši pa se še do zdaj nista spoznala (kar pa itak ne želim)...
aja, enkrat smo se neki kregal pa mi je reku da naj nikogar več ne pripeljem v njegovo hišo! (pred tem je že moj bil pri meni, in po tem je tud pršu, briga mene!)
kakšen nasvet? (ok, ja ga bom pripeljala domov takrat ko fotra pač ne bo, ampak trenutno to ni mogoče ker je skoooos doma)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 16. Jan. 2009 20:32

kokica87: a mogoče hodiš z mojim bivšim? :lol:
drugače pa, ena možnost je da te ščiti pred mamo, ali pa sebe ščiti (da mu ne bo treba spet poslušat kako je bla bivša kul), ali pa vajine zveze ne jemle resno.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 16. Jan. 2009 21:03

kokica87 napisal/-a:No jaz imam pa malo drugačen problem oz. bolj vprašanje. Mi2 sva skupaj že 3 mesece in je med nama kljub temu da sva še na začetku, kar resno. Jaz dejansko tudi v prejšnjih zvezah nisem še nikoli pripeljala nikogar domov, ker se mi to ni zdelo potrebno in tudi njega še nisem, čeprav domači vejo zanj. On pa je dejansko vsako svojo punco že na začetku zveze pripeljal domov, toda mene pa še vedno ni. In po eni stran se mi to zdi dobro, ker mi ni ravno do teh spoznavanj, po drugi strani se pa počutim nekako užaljeno, ker me še ni predstavil, glede na to da je prejšnje punce, pa tudi če sta bila samo malo časa skupaj pa predstavil. Spoznala sem samo njegovega brata, starši pa drugače tudi vedo zame. Res je da je enkrat omenil, da pač se je zaradi ene prejšnje punce odločil, da zdaj počaka preden jih pripelje domov, ker je njegova mami bila zelo navdušena nad njegovo bivšo in mu je tudi po tistem ko sta se razšla velikokrat naprej vrgla da zakaj jo je zapustil, ko je pa bila tako popolna. Ampak kljub temu pojasnilo še vedno me še vedno kdaj obdajo dvomi, da me mogoče noče pripeljati domov, ker mogoče on na najino zvezo ne gleda tako resno. In mene zanima če je že katera bila v podobni situaciji, pa kaj mi svetujete ali naj se pogovorim z njim ali ne?

Pri nama je bila situacija čist ista (pred mano je še vse bivše hitro predstavu doma), s tem, da njegovi starši kr neki časa sploh niso vedl zame. Sm ga spraševala zakaj tko... njegov razlog je bil tak kot ga je navedu tud tvoj. Da je mel s tem slabe izkušnje, ker so se starši čisto preveč navezal na njegovo bivšo in da so bli potem ful razočarani, ko sta šla narazen. Zdel se mi je zlo čudno in sm začela dvomt o resnosti te zveze, ampak potem po približno osmih mescih se je pa sam spomnil, da bi me peljal domov in tko sm končno spoznala njegove. Vidla sm, da je dejansko resno mislu, ko je reku, da ma slabe izkušnje, ker smo se z njegovimi lepo zaštekal in me majo zlo zlo radi :) v najini zvezi pa vse lepo štima! Glede na mojo izkušnjo bi ti svetovala, da še malo počakaj... jst mislm, da če te po treh mescih še ni predstavil doma, ni kritično. Pomoje je zaenkrat dovolj, če vedo zate :) Bolj čudno bi blo, če bi bla skupaj npr. eno leto, pa jih še ne bi spoznala (tolk časa je pa trajal, da je on spoznal moje). :D
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 17. Jan. 2009 10:08

bom kr tle napisala, ker vidim, da že dolgo ni nobena pisala...

s tipom sva skupaj 1 mesec in on bi ful rad pršu k men domov, vendar ga je strah kako ga bodo moji starši sprejeli...imel je neko slabo izkušnje, ker ga starši od bivše niso marali in se zdej tega boji...ampak moji starši so super, tak da verjamem, da bi ga lepo sprejeli...kako naj ga prepričam?

me je pa tudi on zadnič hotel peljati domov, pa sm rekla, naj še malo počaka, da bova šla drugič k njemu. Mene je po eni strani tudi strah, kaj če ne bom njegovi mami všeč, če se ne bomo mele kaj za pogovarjat:D namreč živi samo z mamo...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Jan. 2009 10:12

Zakaj pa tako hitita s predstavitvijo doma? Skupaj sta šele 1 mesec, kar ni nobena doba, da bi lahko že zdaj videla neko perspektivo v tem - seveda lahko traja, lahko pa tudi ne in če ne, se mi zdi malce nesmiselno domov voziti vsakega partnerja, s katerim si kak mesec, ker se lahko staršem na koncu itak zmeša, če spoznajo prav vse, ki jih spoznavaš ti. To je vajin lajf, družita se, spoznavajta, napredujta in ko bo pravi čas, bosta šla še drug k drugemu domov in vaju bo manj strah, da vaju ne bi sprejeli, ker bosta sama pri sebi prepričana v pravilnost svoje zveze in vaju bo za mnenje drugih manj brigalo :wink:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 17. Jan. 2009 10:24

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
To so moji kar hitro ugotovili :D. Itak, ko sem pa vse dneve ticala z njim.. Pri prejsnjih fantih pa je bilo malce drugace, ko je mami ugotovila, da se veliiik druzim s kom je pac vprasala.. :)

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
Moj sedanji jih je spoznal precej hitro. Je bilo v bistvu smiselno, ker me je velikokrat prisel iskat domov, da bi sla skupaj kam. Njegove sem spoznala ene par mesecev kasneje. Nekaj v smislu treh mesecev, ali stiri mesece kasneje. Se mi ni nikamor mudilo.

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On je prej moje. Mislim, da se moji malcek manj vsiljujejo s svojim mnenjem. Je pa hecno, ko pride k meni mu vsi ostali (preden pride do moje sobe) povejo kaj se dogaja ta teden (pa ne z mano, ampak tako po svetu svasta), pa uno pa drugo.. V glavnem bogi :oops:
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 17. Jan. 2009 10:51

MsN napisal/-a:Zakaj pa tako hitita s predstavitvijo doma? Skupaj sta šele 1 mesec, kar ni nobena doba, da bi lahko že zdaj videla neko perspektivo v tem - seveda lahko traja, lahko pa tudi ne in če ne, se mi zdi malce nesmiselno domov voziti vsakega partnerja, s katerim si kak mesec, ker se lahko staršem na koncu itak zmeša, če spoznajo prav vse, ki jih spoznavaš ti. To je vajin lajf, družita se, spoznavajta, napredujta in ko bo pravi čas, bosta šla še drug k drugemu domov in vaju bo manj strah, da vaju ne bi sprejeli, ker bosta sama pri sebi prepričana v pravilnost svoje zveze in vaju bo za mnenje drugih manj brigalo :wink:

jaz nič ne hitim...ne vem kaj je njemu, da me hoče tko hitr domov pelat...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 17. Jan. 2009 10:56

Ubistvu mi sploh ni blo treba nič povedat. Ker so bli zraven ko sva se spoznala, oziroma na morju sva se spoznala tm sm bla pa s starši. Tud ko sva šla prvič zvečer ven na morju so vedl...use je blo tko spontano, da ni blo treba ničesar posebi govort :D .

Prvi dan ko sva se spoznala (pač so ble take okoliščine).

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On je najprej spoznal moje, jst sm njegove po 3 mesecih.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jan. 2009 11:16

crnolaska napisal/-a:
MsN napisal/-a:Zakaj pa tako hitita s predstavitvijo doma? Skupaj sta šele 1 mesec, kar ni nobena doba, da bi lahko že zdaj videla neko perspektivo v tem - seveda lahko traja, lahko pa tudi ne in če ne, se mi zdi malce nesmiselno domov voziti vsakega partnerja, s katerim si kak mesec, ker se lahko staršem na koncu itak zmeša, če spoznajo prav vse, ki jih spoznavaš ti. To je vajin lajf, družita se, spoznavajta, napredujta in ko bo pravi čas, bosta šla še drug k drugemu domov in vaju bo manj strah, da vaju ne bi sprejeli, ker bosta sama pri sebi prepričana v pravilnost svoje zveze in vaju bo za mnenje drugih manj brigalo :wink:

jaz nič ne hitim...ne vem kaj je njemu, da me hoče tko hitr domov pelat...

punca, zima je, doma je pa toplo! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Jan. 2009 11:21

Povedala sem po kakšnem tednu, dveh.

Po 4 mesecih

On najprej moje (ker so ble lih take okoliščine, pa sva rabila prevoz na letališče), en teden pozneje pa jaz njegove, ko sem prvič prespala pri njemu doma (prej sva se po njegovem vikendu skrivala, al pa ko njegovih ni bilo doma).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov