Zakaj me ne predstavi svojim starsem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
S prijateljico sva govorili o tem in imava čisto drugačna mnenja zato me zanimajo še vaša. Torej :
Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco? hmm jst mislim da kr hitro ... ubistvu se sploh ne spomnim po kolkem času, ampak vem da jim je blo itak vse jasno, ker sm bla vesela k radijo pa nekam velik sm začela s sošolkami hodit v kino ...
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem? hmm po približno pol leta ... tm nekje ja ... sm ga prvič pripeljala domou ... men se je to zdel čist d best glede na to da sva bla stara 15 let oz. 16 ja ...
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše? Jst sm najprej spoznala njegove starše ... očeta prvič čist po naključju, ker smo se srečali v mestu, pol pa še njegovo mami, k me je pač prpeljau k sebi domou ...
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem? hmm po približno pol leta ... tm nekje ja ... sm ga prvič pripeljala domou ... men se je to zdel čist d best glede na to da sva bla stara 15 let oz. 16 ja ...
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše? Jst sm najprej spoznala njegove starše ... očeta prvič čist po naključju, ker smo se srečali v mestu, pol pa še njegovo mami, k me je pač prpeljau k sebi domou ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Sej so sami opazili, tko po kakih 14 dneh. Itak se spremeniš, si bolj vesel, skos s telefonom po hiši letaš, zvečer hodiš ven, ...
Kaj pa vem po kakšnem mesecu, kar hitro no.
Najprej je on spoznal moje, kmalu pa še jaz njegove.
Sej so sami opazili, tko po kakih 14 dneh. Itak se spremeniš, si bolj vesel, skos s telefonom po hiši letaš, zvečer hodiš ven, ...
Kaj pa vem po kakšnem mesecu, kar hitro no.
Najprej je on spoznal moje, kmalu pa še jaz njegove.
Zadnjič spremenil girl007, dne 15. Okt. 2005 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Po kakšnem tednu ali dveh
Sta ga že poznala tako, da ga ni blo treba predstavljati
Najini starši so se tut že od prej poznali
Po kakšnem tednu ali dveh
Sta ga že poznala tako, da ga ni blo treba predstavljati
Najini starši so se tut že od prej poznali
-
cute-devil - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2005
- Kraj: **V njegovem srčku**
Staršem sem povedala za mojega fanta po 1 mesecu(spet je odvisno od vas..kolko zaupate svojim staršem..in kolk oni vam)
Fanta sem jim predstavila po 2 mesecih najine zveze
Hmm..najprej sem jaz spoznala njegovo mamo (oče mu je sicer umru)..naslednji dan pa je on moje..
Staršem sem povedala za mojega fanta po 1 mesecu(spet je odvisno od vas..kolko zaupate svojim staršem..in kolk oni vam)
Fanta sem jim predstavila po 2 mesecih najine zveze
Hmm..najprej sem jaz spoznala njegovo mamo (oče mu je sicer umru)..naslednji dan pa je on moje..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Uf... Kaj pa vem. Midva na začetku niti nisva vedela, da bova resno začela in to, tako da mislim, da je kar nekaj časa minilo... Kak mesec ali pa malo več.
Midva sva se med faksom videvala predvsem v lj, kjer imava tudi oba stanovanje, tako da je moje spoznal šele po kakih 8h mesecih, ko je prvič prišel k meni domov.
Jaz njegovih še ne poznam, tako da ja... Prej je on moje
Uf... Kaj pa vem. Midva na začetku niti nisva vedela, da bova resno začela in to, tako da mislim, da je kar nekaj časa minilo... Kak mesec ali pa malo več.
Midva sva se med faksom videvala predvsem v lj, kjer imava tudi oba stanovanje, tako da je moje spoznal šele po kakih 8h mesecih, ko je prvič prišel k meni domov.
Jaz njegovih še ne poznam, tako da ja... Prej je on moje
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
po dveh tednih , ker je mama vidla da sem čisto v rožicah
po mesecu pa pol ..
najprej sem jaz njegove .. dva tedna kasneje pa on moje ..
po dveh tednih , ker je mama vidla da sem čisto v rožicah
po mesecu pa pol ..
najprej sem jaz njegove .. dva tedna kasneje pa on moje ..
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Jst sem mela že od nekdaj zlo odkrit odnos s starši, tko da sta oba vedla že k sem bla na prvem zmenku z njim...
Po kkšnih treh mesecih...No, takrat ko sem dobila občutek, da bi iz tega lahko še kej ratal (in tud je )
Najprej je on spoznal moje, kkšn teden za tem pa še jst njegove... Matr čist sem se tresla, pa totalno sem bla zmedena...
No, pol k smo se pa vsi spoznal, sva mela pa kočno mir in sva se lohk ukvarjala samo še drug z drugim...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
povedala sm dokaj kmalu, ker se itak vidi, ko te nič ni doma, pa skoz se smejiš...
po pribljižno 4 mescih...
najprej on moje, čist po naklučju, ker je oči pršu po mene, pa je čaku zram mene, pa sm mu ga predstavla... ko sm se šla predstavit k njim me je blo tak strah, da sm se cela tresla... pol ko sm šla mu je pa še mama rekla kak sm drobčkana...
povedala sm dokaj kmalu, ker se itak vidi, ko te nič ni doma, pa skoz se smejiš...
po pribljižno 4 mescih...
najprej on moje, čist po naklučju, ker je oči pršu po mene, pa je čaku zram mene, pa sm mu ga predstavla... ko sm se šla predstavit k njim me je blo tak strah, da sm se cela tresla... pol ko sm šla mu je pa še mama rekla kak sm drobčkana...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
-pr men ne morem nič skrit, tko da so kr hitro sami pogruntal, da se neki dogaja, ker me kar naenkrat ni blo nč doma
-ne vem točno kdaj sem ga pripeljala domov, ampak mislim, da je blo kr hitro, približno po enmu mescu po moje
-on je najprej spoznal moje starše, jst sm njegove dost kasneje, ker je taka pač situacija, da sem jst iz ljubljana, kjer oba študirava, on je pa iz drugega konca slovenije
-ne vem točno kdaj sem ga pripeljala domov, ampak mislim, da je blo kr hitro, približno po enmu mescu po moje
-on je najprej spoznal moje starše, jst sm njegove dost kasneje, ker je taka pač situacija, da sem jst iz ljubljana, kjer oba študirava, on je pa iz drugega konca slovenije
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
zelo kmalu,ker sem pred tem pustila fanta in sem bla totalno vzhičena pa v rožicah
ati ga je spoznal že čez 14dni,ko smo imel mi eno fešto v Kranjski gori, mami pa malo kasneje, tam nekje 3tedne
naprej je on spoznal moje,nato jaz njegove čisto po naklučju
zelo kmalu,ker sem pred tem pustila fanta in sem bla totalno vzhičena pa v rožicah
ati ga je spoznal že čez 14dni,ko smo imel mi eno fešto v Kranjski gori, mami pa malo kasneje, tam nekje 3tedne
naprej je on spoznal moje,nato jaz njegove čisto po naklučju
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- uja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2005
- am...pr men so že predn swa skp pršla duma sprašwal kako se mawa pa to pa jim nism mogla dopovedat d nimam tipa...am tko d so kr hitr zvedl
- po dveh-treh mescih
-ej to se pa nespomnm.. mislm d je on prvi spoznou moje...ja nekk tko je blo
- am...pr men so že predn swa skp pršla duma sprašwal kako se mawa pa to pa jim nism mogla dopovedat d nimam tipa...am tko d so kr hitr zvedl
- po dveh-treh mescih
-ej to se pa nespomnm.. mislm d je on prvi spoznou moje...ja nekk tko je blo
nihče ni tok popoln...da bi se zaradi njega sekirali!!
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Midva sva bla skup približno tri mesece ko sem doma povedala..
6 mesecev sva bla skup ko sem ga predstavla doma..
js sem prej spoznala njegove.. atija že po enem tednu (naključje), mamco pa po treh mesecih..
Midva sva bla skup približno tri mesece ko sem doma povedala..
6 mesecev sva bla skup ko sem ga predstavla doma..
js sem prej spoznala njegove.. atija že po enem tednu (naključje), mamco pa po treh mesecih..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Pr nama je vse skup mal komplicirano, ker je pač ful starejši in sva na začetku mela vsaj pred našimi skrivno vezo. Tok da sem jaz nekje po enem letu spoznala njegovo mat, on pa sicer naše že nekaj časa nazaj, sam do pred kakšnim letom ni bil predstavljen kot moj tip.
V kakšni drugi vezi pa... Kaj jaz vem, odvisno kdo je. Če so ga poznal že prej ni problema, drugač pa ko se pač počutiš tko. Nič mi ni prezgodaj, bolj mi je čudno, če ga skrivaš. Seveda odvisno tut od tega, kakšno zvezo mata.
V kakšni drugi vezi pa... Kaj jaz vem, odvisno kdo je. Če so ga poznal že prej ni problema, drugač pa ko se pač počutiš tko. Nič mi ni prezgodaj, bolj mi je čudno, če ga skrivaš. Seveda odvisno tut od tega, kakšno zvezo mata.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Mi sploh ni blo treba govort, ker se mi je itak vidl, da sem v nebesih. Tako da so zvedel pomojem že v prvem tednu.
Se glih ne spomnim, je blo pa zelo kmal.
Jaz sem najprej spoznala njegovo babi. Čez kake 14 dni pa še starše.
Mi sploh ni blo treba govort, ker se mi je itak vidl, da sem v nebesih. Tako da so zvedel pomojem že v prvem tednu.
Se glih ne spomnim, je blo pa zelo kmal.
Jaz sem najprej spoznala njegovo babi. Čez kake 14 dni pa še starše.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov