Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 11. Jul. 2007 12:39

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
V bistvu me je mami takoj dojela, oči je pa preko nje zvedu....

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
Po dobrem mescu. Predvsem zato, ker sem doma skoz govorila o njem in sta mi oba rekla, nej ga že končno prpeljem pokazat... Drug razlog je pa ta, ker je zuni ratval že res mraz in je blo lepš bit v topli sobi :D

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Najprej sm spoznala jst njegovo mami že po enem tednu - čist nepričakovan. [/b]
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 11. Jul. 2007 22:55

Nency napisal/-a:Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?

No, tko... Jaz sem v bistvu njegovo mamo spoznala prej kot njega (smo sosedje). :D Nato pa se mi je po parih mesecih ratalo seznaniti še z njenim sladkim sinom.
On pa mojih staršev še ni spoznal, ker pač živita dokaj daleč, pa vsak na svojem koncu tudi tako, da to po moje še zna trajati. Drugače pa sem ga recimo že omenila mami med telefonskim pogovorom... To je pa to zaenkrat. Itak živim čisto svoj lajf tako, da ni bilo ne nobenih posebnih komentarjev...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 25. Jul. 2007 0:18

Jz rabm pa en nasvet..in sicer se gre za mojo best frendico - ne me karat d nej odprem novo temo, use je povezano s tem,če doma tastari vedo za njenga tipa..Ona ima tipa že več kt eno leto..On je njo predstavu že pred več kt pou leta..Ona pa se doma boji povedat d ma fanta - lol..čeprou je njena matka že neki posumla,pa nima velik za mar.. Jz vem tud d on bi ful rad vidu, d bi tud ona njega en dan doma predstaula, kr sta že tko resna.. To, da njeni doma ne vejo,kam hod zvečer in je ni dougo domou, je že men ovira, kr kdr gresta kam, morem bit zravn, njihovi doma vedo d grem z njo, pa lagat morem pr njih doma, kje pa s kom smo bli.. Men je tega že dovolj in ne prenesem tega da lažem..To mi je že moja mami svetovala d morem s tem nehat, drgač jih bom od njih doma še jz slišala pa bojo križ čez mene naredl, kr jim lažm.. Pa še filing dobivam, da me najboljša prjatlca izkorišča, kr me kliče sam takrat,kdr se gre za njenga tipa, pa kdr me rab zravn, d gremo kam k njegovi žlahti al pa kr kam..sama je bla z njim do zdej 2x..Ne vem kko nej jo prpravm, da nej ga le predstavi doma, da bo konc s temi lažmi in skrivanjem..?? Rada ji pomagam.. sam d pa že eno leto njenim staršem lažem, pa se kar naprej spravljam v zadrego in še vlečem iz dreka - mi gre pa res na živce!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 25. Jul. 2007 8:49

^^ Kaj jo pa ovira, da ga ne predstavi?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jul. 2007 12:22

:twisted:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 25. Jul. 2007 12:28

Jst tud ne razumem, zakaj tipa ne predstavi staršem...ji ne pustijo met fanta al je sam zakomplicirala vse skupi :roll: ...?
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 25. Jul. 2007 13:24

*hox* napisal/-a:^^ Kaj jo pa ovira, da ga ne predstavi?

Kr bi ji doma težil, kr je že enkrat enga predstaula..ene 2 leti nazaj..in je mela slabe izkušnje s tem..takrat je bla mlajša, pa so ji verjetn hotl sam dobro..Doma so ji omejeval nočne izhode, skoz je mogla bit doma, kr so se mogoče mau bal, da bo šla predeleč z njim pa d neb ble kšne pizdarije.. Blo ji je uglaunm bedno, pa še če je kšnga druzga pogledala, so ji takoj težil da ma tipa in nej ne gleda za drugmi.. Ne morem ji utepst u glavo, d jo bojo pr 17ih pustil,pa nej dela kar hoče,je že dovolj stara.. Ona je pa človek, ki vedno misl da ma vedno prav.. :?
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 25. Jul. 2007 13:33

~NIA~ napisal/-a:Laurica* sorry, sam res se mi zdi čist preveč otročja ta tvoja prjatlca. kok je stara? in se sramuje tipa :roll:
a si bla zravn tud ko jo je doma predstavu :twisted:

Ja,maš prou, res je otročja.. stara je 17 let.. On je str 24.. On je pač bl resn.. Pa tega ne šteka.. Halo, še jz štekam, pa nism lih najbl pametna :D:D heh. :) In,ja..tud jz sm bla zravn k jo je doma predstavu.. :? :? :x Ona tega ne ve, kok je bedno bit u taki situaciji k te je usepousod pouno.. Kaj si pa njegovi tastari misljo o men,pa tud ne vem, pomoje bi ne najrajš stran pregnal..čeprou se dobr razumemo. Al pa ne vejo, kaj nej si misljo..d ne gremo kdaj tud u troje :D hec..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jul. 2007 13:39

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 25. Jul. 2007 13:47

v 1 letu je bla sama z njim samo 2x?? :eek:
najbolš da ji poveš kar si misliš. js že ne bi mogla ji skos svetit..vse skupi je že prav bedno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jul. 2007 13:50

:eek:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 25. Jul. 2007 13:53

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
*doma sem povedala še preden da sva sploh prišla skupi-sem bila preveč navdušena :)
*predstavila sem ga po 3 tednih najine zveze
*on je prej spoznal moje starše,bilo je nenačrtovano(mama prej prišla iz službe) :evil: :)
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 25. Jul. 2007 13:59

~NIA~ napisal/-a:sorry, a si mogoče doma iz brezovce/okolice - če ja pol vem ker je ta par :)
in glede na to da je tip str 24? kako lahko prenaša tako otročjo smrklo, ki jo je sram ga doma predstavt?! :roll:
in tebi ni nč nerodno kr jima skos lučko svetiš ko si zravn njiju? kdaj se pa kej pogovarjata če si ti skos zravn?! a sploh mata neko zasebnost v zvezi? a ko sexata si ti tud zravn?! :D

Ne,nism z brezouce..je mau bl deleč.:) Ja, sej se dostkrat zarad tega skregata, kr je tko otročja,ja...:) Jao.. Sej učash grejo tud še ene 2 prjatlce zdravn.. Kar je še hujš zajnga.. Kr more celo vojsko s sabo prpelat, d gre k tipu.. :lol: Ja,no, sexat gresta pa takrat kdr so zdravn še tiste 2 frendice, d nism sama, kdr gresta u drugo sobo..Torej me 3 točn vemo,kdaj sexata..ogabn. Pa še po možnosti nam pol pripoveduje njune prigode u pojstli..komi poslušam.. Aja, pa še matka in fotr vesta, d hodm z njo k njemu.. pa sta me uprašala, če ne hodva mi2 s tem tipom,d kej ne skrivam.. Mater, zdej šele k tole pišem, se mi use jasni.. Butara blesava.. Kok sm se lhko celo leto tkole pustila.. Jao ,ona je pa res moja best frendica..
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 25. Jul. 2007 14:04

lolitaa napisal/-a:v 1 letu je bla sama z njim samo 2x?? :eek:
najbolš da ji poveš kar si misliš. js že ne bi mogla ji skos svetit..vse skupi je že prav bedno.

Ja,res je bla sam 2x. Sej še sama ve.. Je rekla d ne gre nikol več sama k njemu kr je dougcajt.. Halo za popizdit. Njej se ne da nč umbit u glavo. In res ji bom povedala. Še danes! Takoj ko me pokliče.. To bo pa okol 7ih, 8ih zvečer..pomoje. Nej tiste 2 same frendice hodjo z njo.. bomo vidl,kdaj bo njima dosadilo. Me prou zanima. Sej pol bo pa sprašvala, zkaj se nočm več z njo dobivat..Kr me kliče sam kdr gremo do njega. Res dobra najboljša prjatlca.. U začetku sm ji rada pomagala.. Ma to je pa preveč, kr se eno leto tole dogaja. Dost mam tega.
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 25. Jul. 2007 14:09

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta/punco?
*ubistvu ni blo treba men povedat, ker je to storila že pred mano ena kolegica od mtke, ki btw pozna mojo in njegovo.

Nekega uradnega predstavljanja še ni blo no, nisva nč komplicirala, so se že spoznal, mt ga itak pozna že od prj, fotr ga je pa tut že spoznov.

Najprej jst njegove, pol pa še on moje. :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov