Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Apr. 2007 23:04

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
*sestri še isti dan, mami naslednji dan, tatu pa še en dan bol pole :wink:

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
*moji so mojga poznali že od prej (ma ful malo)...tko ku fanta pa sm ga domov pripeljala po 2 tednih al neki tazga (prej je hodu h meni sam ku frend :wink: )...

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
*ma pr nas je blo bol čudno...tud js sm njegovo mamo že od prej poznala...tko d ni blo tško prit pred njo ku punca od sina
Uporabniški avatar
just*girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just*girl » 30. Apr. 2007 21:36

jz doma dejansko nism povedala, je blo pa kmal jasn ker sm bla mal več zunej pa vsa vesela :razz:
Skupi sva pa že pol leta, jutr nj bi pa spoznala njegove starše :S in me malce panika grabi. Gotov bo šlo vse narobe...
On nj bi pa moje spoznau tud v kratkem, čeprov bi blo men čist všeč, če bi blo še mal bol v zraku vse skupej. Pol bo vse preveč resno ratal. Ojej
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 26. Maj. 2007 18:09

hmm..nisem povedala. ugotovila sta sama. ;)
tega sedanjega fanta še nisem zares predstavila..
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
jaz poznam njegove starše, on pa moje. vendar jih nisva "prav" spoznala..
wanna fuck.. now!. *
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Maj. 2007 18:26

o kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
po kakem tednu ponavadi povem oz.že sami hitro pogruntajo

po dobrih dveh mescih

jaz sem prvo spoznala njegove in to po dveh tednih..pa nisem nič vedla,je me kar peljal k svojim pa me predstavo.Mi je blo tak nerodno ampak so me lepo sprejeli :)
OblakT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: Senožeti- Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a OblakT » 10. Jul. 2007 17:28

Upam da nism zgrešila teme vendar jutri me bo fant predstavil doma in če bi mi lahko, ve bejbe, dale kakšen koristen nasvet, ker mene je zelo strah :oops: .
Uporabniški avatar
peter
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a peter » 10. Jul. 2007 18:10

Zdravo !
Ne vem, koga te je strah, enkrat se to vsakemu dogodi, da mora spoznat starše svojega partnerja (izbranca...!).
Bodi čim bol sproščena, bolje bo......itd.

Caaoooo
Uporabniški avatar
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TiGy » 10. Jul. 2007 19:59

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta?
Po 3 dneh

po 1 tednu

Jaz njegove po 3 dneh
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 10. Jul. 2007 20:15

OblakT napisal/-a:Upam da nism zgrešila teme vendar jutri me bo fant predstavil doma in če bi mi lahko, ve bejbe, dale kakšen koristen nasvet, ker mene je zelo strah :oops: .

preprosto bodi to kar si... seveda pa če ne smeš biti preveč tiho, pogovarjaj se vglavnem normalno, ampak tudi ne biti preveč zgovorna :) saj bo šlo :) poročaj kaj kako bo šlo :razz:
OblakT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: Senožeti- Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a OblakT » 10. Jul. 2007 21:22

Sej to je problem ker sem preveč zgovorna in se mi zdi da jih bo to odbilo. Drugače pa seveda poročam kako je bilo, če ne drugega sej sem v zvezi s fantom ne njegovo družino :oops: :D :cool: .
katarincka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincka » 10. Jul. 2007 21:28

Mislim da so že sami ugotovili,še preden sem jim povedala. So pa kr hitro ugotovili :)

Mislim da po treh/štirih mesecih.

Jaz sem najprej spoznala njegove starše.
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 10. Jul. 2007 21:37

Po enem mesecu.

Mislim, da po 5ih mesecih.

On moje. Jst sm njegove spoznala zlo pozno...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 10. Jul. 2007 21:49

Mami je izvedela po 20-tih minutah, ker sem po zmenku prišla v slaščičarno, v kateri me je čakala, čisto preveč sijoča, srečna in zaljubljena. Verjetno pa je že prej opazila, da se nekaj plete (sklepala je pa lahko po telefonskem računu in drastičnem povečanju časa, ki sem ga preživela za računalnikom :wink:).

Mami ga je spoznala po dveh dneh (v petek zvečer sva začela "hoditi", v nedeljo zvečer pa ga je spoznala, ker bi morala priti po mene ob 21h, pa je prišla prej - pripeljala jo je prijateljica, ker se je mami pokvaril avto. Aja, pa moj lubek :hearts: se je najprej predstavil tej mamini prijateljici, ker je pač mislil, da je moja mama (malo je bil zmeden :wink:); no, potem pa je še spoznal mojo mamo. Drugim članom naše družine pa sem ga prestavila po mesecu ali dveh.

On je najprej spoznal mojo mamo. S tem, da so starši hodili na isto srednjo šolo, in so se oni (na videz) poznali že prej. Njegov bratec in moj bratranec pa sta skupaj hodila v vrtec.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 11. Jul. 2007 0:56

Pr men doma je tko, da mami vedno sama poštudira (vidi da sm zaljubljena, da sm velik na msnju, se več pogovarjam po mobiju-tut pozno v noč...), tko da njej sploh ni treba kj razlagat... fotr pa itak od nje zve ane.

Čist odvisno. Prvega sm prpelala po 10 mesecih (pri 16ih), drugega po 1 mesecu (ker smo šli skup na morje in me je pršu iskat, tko da sm ga v bistvu najprej predstavla kot frenda, pol sva pa itak kmal končala, tko da niso bli prepričan al je bil fant al frend)... tretji je pa itak tm blizu doma, tko da je že prej bil pr men predn sva sploh začela.
Naslednji pa še čaka... sam zdj je tko, da itak stanujem v lj in ni več tko kot včasih, ker sm tipe prpelala domov zto da sva mela mir, da je prespal pr men, da sva bla sama... zdj pač prespijo pr men v lj, mava kle svoj mir in zaenkt če ne bo treba, ne bom nobenga dam pelala.

Do zdj js vedno prva njegove straše.
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 11. Jul. 2007 9:23

Moji so itak takoj posumili ker sem bla 2 leti sama pol pa vsa nasmejana in niti besedice o bivšemu :D
prvega resnega so hitro spoznali ker sva se zaljubila na morju..tega pa še ne bodo kmalu ker sva še zelo sveža in jst ne vem kako bo,nočem zmedt starše..
pri bivšemu sem jst njegove kasnej..pr temu pa sem jih že ker sva bla mal štorasta pa sva se ujela v zanko..ampak ni panike so zelo fajn sam jst ga bom pa še skrivala pred mojimi :P
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 11. Jul. 2007 12:15

U bistvu po kakih 2 mesecih... Sicer pa so tak vidli rozice v mojih oceh,... pa skos sem na telefonu visela - oz ga mela v roki.... Pa tak,.. naenkar izhodi iz bajte - pozni...

Fanta sem predstavila po kaksnih 3 mesecih veze... Sicer je pa to najino prvo srecanje bilo kar v najini sobi - tako da ga je mami ze takrat videla (igrali smo uno karte - z njegovo frendico,...ki mi ga je pravzaprav ona predstavila),... pa smo delali majhen nemircek - pa je prisla pogledat kaj se dogaja

On je prej spoznal moje starse. Sicer se jaz njegovih starsev niti prav ne poznam. Enkrat po naklucju je prisel ata domov, pa mu je blo tak nerodno,...da je kar zacel nekaj iskati ,... Mamo pa sem tudi tak na kratko,... Sicer tak vejo da sva skupej, samo so pac taka familija da jih nekak ne zanima z kom je kdo. Meni pase, ce le njim :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov