Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 04. Apr. 2007 18:17

kok si pa zdej stara, lara, če ni skrivnost?

men mami al pa ati nikol nista prepovedala, da bi pripeljala fanta domov.
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 9:30, skupaj popravljeno 1 krat.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 04. Apr. 2007 19:46

vedno so bili za ljubezen,...ce je bil fant uredu ni bilo problemow...problem je bil bolj na moji strani da mi noben fant ni bil dovolj uredu
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Apr. 2007 21:18

Nency napisal/-a:
Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?

*takoj. moji mami itak vse takoj povem...tudi ko je šlo samo za 'prijatelje' :D pa itak je vedla, da mi je ta dečko všeč, tako da sem ji enostavno vse mogla takoj sčvekat

*po kakem mesecu in pol

*on je prej moje starše spoznal
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 04. Apr. 2007 22:39

Tema ze obstaja, kar je ena ze napisala ... Se enkat link :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Apr. 2007 0:17

ko sem povedala da sva uradno skupej mi je pa mami kr kafe skuhala (alkohola za nazdravt ni blo pr bajti :D) ker je bla tolk vesela :D

ubistvu je blo tko, da sva bla že prej ene pol leta ful dobra kolega in je hodu do mene/po mene in tko da so ga že prej spoznali predn sva skupej pršla..

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On moje, ker je pr njih pač tko da se ne vozi vsega folka h bajti....mene je pelju šele po 14 dneh tja prvič...No drgač me je njegova matka vidla po kakšnih parih dneh ko sva bla skupej, ko smo lih z novoletnega žura ob devetih zjutri pršli za novo leto (da ne govorim kakšni smo bli vsi) in je on pol mene pa še ene par kolegic pelu do doma..ampak takrat ni vedla da sm jst jst :D
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 05. Apr. 2007 0:34

jst sploh nism povedala direkt da mam fanta, skoz sm po ovinkih govorila,tko da me je že sama mami začela spraševat o njemu.zdj ji pa itaq vse povem, nč ne skrivam pred njo.

hm, sploh ga nism predstavla k takrat sm bla še bl sramežljiva in vedno k je on hotu spoznat moje starše, sm obračala temo. :D en večer k sva šla v kino me je pršla pa mami iskat in tko je še njega domov pelala, takrat sta se pa spoznala, drgač da bi ga prov prpelala domov, to se še ni zgodil, k bo bl resn tip, pol pa :D

jst sm spoznala od tipa očeta, k smo se zuni srečal :D
shiny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shiny » 05. Apr. 2007 10:34

Jst sm s svojim fantom že dobra 4leta pa mojih staršev še vedno ne pozna, razen preko slik :? jst pa njegove vse domače poznam in morm priznt da mi je včasih kr hudo ker jih ne pozna. Kaj pa čem če pa nisva iste vere in to pri mojih igra veliko vlogo...... :roll:

a ma kkšna dober nasvet zame?
hvaležna že vnaprej..... :wink:
Valentina22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Valentina22 » 05. Apr. 2007 20:11

Prejšnega fanta so spoznali nekje po treh mesecih, žal je bila malo slaba izkušnja saj ga niso preveč marali.
S sedanjim sva skupaj 4 mesece in do sedaj sm js spoznala njegovga brata, on pa mojo sestro.Mislim da ga bom peljala domov tam ko bova pol leta skupaj. Pa upam, da ne bo tako kot z bivšim, moji so namreč glede spoznavanja in tega še malo starokopitni, še posebej oče.
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 06. Apr. 2007 11:19

marjanss napisal/-a:Koliko ste bile stare, ko ste lahko pripeljale svojega fanta domov in vam starši niso nasprotovali ....?

Kakšen občutek so fantje imeli, ko so se prvič srečali z vašimi starši in obratno seveda, kako ste se ve počutile ko ste prvič srečale njihove starše..?

stara sm bla 16,5 .. nič mi niso nasprotovali itak sm se že prej z njimi pogovorila..

občutek? ja prvo je itaq bla trema pa to :)
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 06. Apr. 2007 11:23

mamici sm takoj povedla, oči je pa tud kmal zvedo..nič nism skrivala

3mesecih

jst sm bla prej pr njemu.. ubistvu je blo vse nekak v enem.. on moje jst njegove
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 06. Apr. 2007 16:52

[quote="Nency"]
Nikol nism direktno rekla, da mam fanta. Pač se je vidl to iz tega, da sva nonstop skup, pa povsod sva šla skup, pa pol je začeu k nm hodt ...

[b]
So ga poznal že od prej, k sva bla sam prjatla. K me je npr. cela družba pršla iskat dumou za vn it pa tut pol k sva začela skp sama hodt s kolesom vsak dan so ga dostkrat vidl.
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje

To se pa ne spomnm. Pomoje je on prej moje, kr je biu večkrat on pr men, k sva bla sam prjatla kt pa js pr njemu. Sta pa njegova 2 ločena, tko d sm njegouga fotra spoznala po kšnm letu, k smo šli mi3-je skup na izlet na Bled :D
klik
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 06. Apr. 2007 17:22

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta/punco?
Moja mami je pravi radar za take stvari, tako da je za vsako vezo (vključno z zadnjo) vedno ugotovila sama, da se nekaj dogaja - ji sploh nisem imela priložnosti povedati.

Dosti hitro, po kakšnem mesecu.

Jaz prej njegove(v zadnji zvezi).
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 06. Apr. 2007 20:14

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco? po enem mesecu, pa nisem še nameravala, kar zgodilo se je :P

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem? po 2 mesecih

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše? najprej on moje (bogi, kako je bil živčen :( )
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Apr. 2007 18:28

Jaz sem mojim isti dan povedala, kdo je in zvečer so ga že spoznali.
Je blo mal bolj komplicirano zato, ker so itak prej tolk časa vedli, da sm z nekom, ampak sem vztrajala na tem, da do nadaljnjega ostane vse le na tem.
No, potem je bil kar malo šok, sploh za mat, ker ga je prej poznala, pa še starejši je od mene 10 let.
Fotr ni itak nič reku, se pa ful štekata zdej. :wink:

No, jst sm se potem še nekaj časa na vse kriplje izogibala srečanja z njegovimi, ker mi je to resnično odveč in mislim, da se da komot tud brez tega, ampak pol so začel tud oni firbcat pa vabit me k sebi, tako da sm prejšnji teden nekak morala se odzvat povabilu...
No, saj je bilo čist OK, sam men je smešno, k so tolk starejši, skor kot moja stara mama :D
Pa mal mi je blo bed, kk bojo gledal name ker sm pač zdej njegova "ta nova", ampak so baje čist navdušeni.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 29. Apr. 2007 12:41

Zvedla sta po kakšnm mescu, dva, sta sama nekako zvedla, js jima še ne bi tolk kmal povedala, ampak je blo sumljiv, kam hodm skos in s kom

Mami ga je spoznala pribl. po pol leta, oči ga je sicer že na videz poznal, tko čist uradno je blo pa tm ene 8 mesecev.

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše? Najprej js njegove, pa še to je blo čist nepričakovan, za maškure, sm bla čist prestrašena.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov