Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 17. Jan. 2009 11:22

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
To moja mami takoj pogrunta da se neki plete, ponavad še pred mano :D

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
hmm, nimam pojma, kak mesec, verjetno še manj. :oops:

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Jaz njegove, po nesreči sicer... sem šla k njemu za cel vikend, staredva naj bi bla na neki trgatvi... In je mami nenapovedano pršla domov 'neki iskat' in me spoznala :D
S fotrom sva se pa predstavla naslednjič k sem prišla k njim, na večerjo ko je imel dragi rojstni dan...
itak sta pa oba njegova že prej dost slišala o men, tko da sta kr mal čakala da me vidita v živo :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 17. Jan. 2009 11:29

Kr hitro, po kakšnem mesecu.

Po 8. mesecih.

Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Jaz prej njegove, vse skupaj pa si je menda sledilo v razliki tedna ali dveh :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 17. Jan. 2009 11:46

Jst sm povedala kr prec ko se je začelo razvijat.

Po kakšnem dobrem mescu.

Najprej sm jst spoznala njegovo družino, potem pa še on mojo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Jan. 2009 12:32

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta/punco?

Mislem da sva bla par dni skupaj :D

Po ene 5ih mesecih.

Najprej je on mojo sestro spoznal, pol mojo mami pol pa še ostale družinske člane. Šele potem sem tudi jaz spoznala njegovo družino.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 17. Jan. 2009 20:12

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta/punco?
Po dveh mesecih, ko je mama začela že malo čudno gledat kaj stalno vidim na telefonu, ker je ni blo jasno use skupej, ker pogovori niso bli takšni, da bi se pogovarjala s kkšno kolegico.

Po kkšnih osmih mescih.

Najprej sm jz spoznala njegouga fotra, pol brata. On je pa najprej spoznau moje brate, mojo mamo in na koncu ata.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 18. Jan. 2009 10:49

Sam to da pride punca u hišo od svojega in da posluša mamo kko govori o biuši oz. jo hoče nazaj more bit ful bad, res nebi tela bit na njihovem mestu. :(
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 18. Jan. 2009 15:32

To se pa strinjam.. nikol ne bi rada prišla v tako situacijo, pa mislm, da tud pri kokici87 ne bo prišlo do tega. Malo potrpežljivosti, pa se je bojo navadli. Edino če niso res kaki freaki :)
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 18. Jan. 2009 15:46

Ha, ha, a se morm bat k je mene en k mi "teži" pelu domov še preden sva dejansko začela? :D
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 18. Jan. 2009 15:52

Schpella napisal/-a:Arabic_girl, vem kako se počutiš. Joj kok so men skos težil glede tega...sploh zato k je fotr (ki je mimogrede zame najbolši) ful starokopiten kar se teh zadev tiče. Pri mojih 22ih sem se mogla cel teden doma menit pa pregovarjat pa prosit + še sestra mi je pri tem pomagala, da sta pristala na to, da je lah moj pri meni prespal. :? Ok, njun izgovor za tako obnašanje je bil, da pač sva ravn začela (kar sva res takrat) in da nočeta da je isto kot pri mojmu bivšmu (k sva bla skupaj 3 leta pa sva skos en pr drugmu spala), češ da se bom naveličala... KHM?! :x No ampak onadva sta bla že prej taka!
Jst sm pol svoje dosegla s trmo, prepričevanjem, jokom, slabo voljo, kreganjem, prosjačenjem, klečeplazenjem... :cool: Ha, pol k sta popustila, sem pa jst začela pri njemu spat vsak dan :)

Ja in nej vam povem, da se ga ni naveličala in zdj veselo pričakujeta svojga prvega otročička :) moja Schpella bo mamica :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 19. Jan. 2009 12:56

^^ful fajn!!!Čestitke :D

Ja jst sm bla tud že pr njemu doma še preden sva začela,sva se ga sama napila pa potem skupi spala v njegovi pojstli,ampak res samo spala.Sploh ne morm verjet da nama je to ratal :D Njegovo mami sem pa tud spoznala preden sva začela.K njemu sm pršla domov takoj k sva začela in me je tud predstavu svojim.Pr men je pa tud kr mau trajal da je spoznal mojo razrezano družino k so usi na svojem koncu :D
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 19. Jan. 2009 13:54

mene je na nek način strah predstavit ga staršem.. vedo zanj, mi govorijo, da ga pripeljem domov, pa vseeno. Bom, ko bo cas za to. trenutno me je prevec strah, da ga ne bodo sprejeli, ko je pa tako poseben karakter. strah me je tudi, da jih on ne bo maral. vem kako tezko je, ko si med dvema stranema, ki jih imas neskoncno rad, med sabo se pa ne marajo. enkrat bom verjetno morala tvegati. do takrat pa pocakajmo :)
jaz tudi nisem se spoznala njegovih starsev. niti nimam neke posebne zelje. jih spoznavam preko njega ;)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 19. Jan. 2009 14:47

crnolaska napisal/-a:s tipom sva skupaj 1 mesec in on bi ful rad pršu k men domov, vendar ga je strah kako ga bodo moji starši sprejeli...imel je neko slabo izkušnje, ker ga starši od bivše niso marali in se zdej tega boji...

To mi je znano... Moj dragi se je pa dolgo upiral, da bi spoznal moje. Isto, kot da ima neko negativno izkušnjo. Sicer pa, malo še počakajta. Naj se vama ne mudi. Jaz sem od bivšega starše spoznala po 14 dneh, pa je bilo potem vsem hudo (meni, njegovi mami in drugim), ko sva končala. Rajši še počakajta. Od zdajšnjega pa sem spoznala mamo po 4 mesecih, očeta pa po 5ih. Takrat, ko sem spoznala mamo, ga ni bilo doma.
Aja, doma sem povedala po 14 dneh. Še tako je ati rekel mamici: sem ti rekel, da je zaljubljena. Drugače pa je on najprej spoznal moje, nato jaz njegove. Je pa bilo vse v razmaku 1 meseca.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 19. Jan. 2009 17:51

nobenega fanta nisem sla predstavljat staršem, le dva je mami spoznala po nesreči. pač nimamo toplega družinskega ozračja. men je itak bedno jet predstavljat tipa tastarim.
Uporabniški avatar
riba_84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a riba_84 » 21. Jan. 2009 12:46

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta?

Ubistvo sploh nikol nisem nč rekla, so kar sami ugotovili, da "neki ne šštima"

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta staršem?

Najprej je fant spoznal sestro in brata po 5 mesecih pol kmalu zatem je pa še gazda rekel, da ga lahko pripeljam na razstavo. :D

Ali ste spoznali prvo vi njegove ali on je prej spoznal tvoje starše?

Najprej je on moje spoznal. šele po 7 mescih me je pripeljal k sebi domov na uradni ogled. Sem pa jaz takoj, ko sva spoznala bla pri njem doma, sam takrat je bil sam doma. To potem ne šteje

Morem po povedat, da me je fantov oče bolj sprejel kot njegova mati.
Njegova mati prav nemore sprejet, da nepijem cukranega čaja in kave pa da sploh ne maram tenstanega krompirja....

uf se opravičujem, to je za v drugo temo
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Christianne » 21. Jan. 2009 15:16

Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta?

V bistvu sem povedala takoj, da grem na zmenek z enim fantom, potem pa so itak vidli sami, da se razvija naprej :)

Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta staršem?

Po dveh mesecih.

Ali ste spoznali prvo vi njegove ali on je prej spoznal tvoje starše?
Najprej je on spoznal moje, potem sem pa čez ene 14dni še jst njegove :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov