Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
skylar_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a skylar_ » 15. Dec. 2007 19:01

to predstavljanje staršem ni vedno najboljša ideja... imela sem fanta... 3 leta... in sem se z njegovimi starši odločno razumela!
pred dvemi tedni,ko sva končala.. sem šla k njemu po svoje stvari k njemu in je njegova mami začela jokat. res mi je blo ful hudo! pomojem smo se preveč navezali in razumeli...
:(
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 15. Dec. 2007 19:41

sem našla odgovor na vprašanje!....sicer ni bil tak odgovor kot sem ga pričakovala...vsaj dobila sem ga....
Uporabniški avatar
pika20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: Bled, Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a pika20 » 20. Dec. 2007 10:14

lej tkole ti bom povedala..jst tut nisem svojega sedanjega fanta spoznala z mojimi starši do enega leta ko sva bila skupaj. Ampak samo zato, ker smo se v družini neprestano kregali in nisem želela da on to ve in da pride v hišo "sred ognja". Sedaj jih pa že pozna, sem mu vse zaupala in je lažje. Mogoče pa ima tvoj podobne težave v familiji...mislim pa da ko bo čas, ti jih bo predstavil. Svet se ne vrti samo okoli tebe.
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 20. Dec. 2007 13:48

Kakor jaz razumem med vama vse štima. Izgleda, da med njimi nekaj ni v redu. Pri meni se z mojimi sicer razumemo ampak mi nikoli ne dajo iztočnice, da bi koga predstavila. Torej povabijo mene pa sploh ne vprašajo, če bi tudi moj fant prišel. V preteklosti se nismo razumeli in se dolg nismo videli, čeprav se nikoli direktno nismo skregali. Svojemu fantu sem sicer povedala nekaj o tem, samo v detajle raje nisem šla, ker se trudim gledat v prihodnost.

Na tvojem mestu bi mu pač, ja, kdaj pa kdaj povedala, da bi jih rada spoznala, nebi pa izsiljevala s tem da se slabo počutim, če me ne bi predstavil. Nekaj med njimi more bit narobe pa ni nujno, da se kregajo, lahko da se ravno zaradi tega ne, ker zna z njimi. Tle je lahko čuda stvari narobe ampak kot si že povedala, tvoji so normalni. Tko, da uživaj ne se preveč obremenjevat s tem.
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 20. Dec. 2007 14:16

Js sm z bivšim hodla eno leto in pet mesecev, pa sem njegove starše spoznala po kakem mesecu, dveh.. Z mamo sem bila v dobrih odnosih in sem še zdaj, čeprav sva s fantom končala, z očetom pa nisem imela nobenih "prijateljskih" odnosov, sam kdaj pa kdaj sem se pogovarjala z njem.
TmS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a TmS » 20. Dec. 2007 20:14

Malena|8 napisal/-a:sem našla odgovor na vprašanje!....sicer ni bil tak odgovor kot sem ga pričakovala...vsaj dobila sem ga....

in.. kakšen je bil odgovor?
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 21. Dec. 2007 16:14

mene tudi zanima... :roll:

NOVO (MOJE) VPRAŠANJE :kako doseči da bi starši sprejeli fanta doma in doseči da bi lahko ga pripeljala domou in da bi se spoznali pa razumeli in da bi use teklo normalno....če pa starši nočejo da vozim nobenega domou?????jst sm pa pr njemu vedno in so me sprejeli in se razumemo...itd.sem poskušala že use, se pogovorit (že stokrat), jim povedat kaj jaz mislim,...use!sem se tudi že skregala stokrat z starši zaradi tega ampak vseeno nikakršnega napredka...njemu sem povedala za to in ve za vsakič ko se skregamo zaradi tega, vendar me je vseeno sram in mi je težko, ker si tega ne zasluži :(
mogoče kak pameten nasvet ali pa kaj bi vi naredile na mojem mestu?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Dec. 2007 16:20

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:28, skupaj popravljeno 1 krat.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 21. Dec. 2007 17:27

probaj jim nekak dokazat da si tvoj fant zasluži, da ga oni sprejmejo in da je on tisti, ki te dela srečno...
recimo enkrat ga povabi domov, ko bote kaj delali, popravlali, pospravljali in naj vam pomaga... verjemi vsak oče ma rad delovnega zeta :) ...
če bo kdaj na kosilu, naj se ponudi, da bo pomagal pospravit al pa karkoli ...

a si ti edinka? ker če si, pol je skor da razumljivo :) ...
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 21. Dec. 2007 19:16

Arabic_girl, vem kako se počutiš. Joj kok so men skos težil glede tega...sploh zato k je fotr (ki je mimogrede zame najbolši) ful starokopiten kar se teh zadev tiče. Pri mojih 22ih sem se mogla cel teden doma menit pa pregovarjat pa prosit + še sestra mi je pri tem pomagala, da sta pristala na to, da je lah moj pri meni prespal. :? Ok, njun izgovor za tako obnašanje je bil, da pač sva ravn začela (kar sva res takrat) in da nočeta da je isto kot pri mojmu bivšmu (k sva bla skupaj 3 leta pa sva skos en pr drugmu spala), češ da se bom naveličala... KHM?! :x No ampak onadva sta bla že prej taka!
Jst sm pol svoje dosegla s trmo, prepričevanjem, jokom, slabo voljo, kreganjem, prosjačenjem, klečeplazenjem... :cool: Ha, pol k sta popustila, sem pa jst začela pri njemu spat vsak dan :)
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 21. Dec. 2007 20:37

dvomim da so tok nezreli da bi pred njim imel razne izpade..

me je pršu enkrat iskat samo pred hišo z avtom (kr je moj biu pokvarjen) pa so mi nrdili tako sceno pred njim :eek: da bi jst če bi bla na njegovem mestu misnla da niso normalni!kaj šele da bi ga kr prpeljala domou...ubijejo mene in njega skupi,vrjemi!
NIA-starost mam napisano na levi strani (21), drugače pa ne igra nobene vloge moja starost kr s tem se borim že odkar vem zase!
Tako da ti predlogi da bi pršu na kosilo, kaj pomagat al pa karkoli drugega ne pride v poštev...pa bi lahko dosti krat kaj pomagu in naredu kaj kr je res priden pa zna dosti stvari zrihtat, tko da bi lahko pršu dosti krat prav, ampak kr pač ga ne morem pripeljat ne bo šlo... :( :cry: In ne nism edinka.
Sm jih prepričevala, jokala, klečeplazla, prosila in rotila in use pa ne pomaga, prav zaradi tega nevem več kaj in zato vas prosim če ma kdo kak pameten nasvet kako bi to spremenila.Glede na to da ga ne morem pripeljat ne more niti spat pri meni (niti u sanjah!), niti spoznat jih ne morem, kr ga nočejo(mama in očim).Tudi to da so staromodni in da se je treba prlagodit učasih jih ni premaknilo.Aja pa da sm zato stalno jst pr njemu in spim učasih na skrivaj pr njemu je pa verjetno očitno :!:
Zato prosim če ve kdo kako bi se dalo to rešit kr nevem kaj nrdit več :( :cry: :cry:
ShopGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a ShopGirl » 21. Dec. 2007 21:11

*Arabic_Girl* : Verjamem, da ti je grozno zaradi celotne situacije. Svetujem ti, da se čimmanj obremenjuješ s tem da ga tvoji starši ne sprejemajo in da ne more spoznat tvojih staršev in spat pri tebi. Vem, da je težko... Ampak ne moreš spremenit ljudi, ki se nočejo spremeniti. Bolj jim boš "Vsiljevala" svoj pogled na vajino vezo, bolj bosta zagovarjala svoja stališča.
Prepusti se vajini ljubezni, fantu pojasni situacijo doma, ter da ni on kriv da je tako, da ni važno s kom bi hodila - starši bi odreagirali enako. Mogoče pač nista pripravljena sprejet dejstva da je majhna punčka postala velika...da nisi več otrok. Nekateri starši majo s tem full probleme. Glej, a si ti sploh želiš da se spoznajo? Pa da te je pol sram, ker bi blo njemu nelagodno ko bi vidu kako se obnašajo do njega? Vidva lepo uživajta...briga vaju za starše (zaenkrat). Življenje je eno samo in le tvoje, zato ga uživaj in živi kakor ti paše!
Drugače pa tudi mojemu očetu ni blo ravno fino, ko je pri meni prespal moj prvi resen fant...za očije ni hujšega kot to da nekdo v vsosednji sobi spi z njihovo hčerko. Sej točno vejo da se "ne gledata" pod odejo ;) Pa tudi spoznat ga najprej ni hotel - sva morala biti kar lep čas skupi, da je bil pripravljen ga spoznat.

Pa veliko sreče ;)
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 21. Dec. 2007 21:39

TmS napisal/-a:
Malena|8 napisal/-a:sem našla odgovor na vprašanje!....sicer ni bil tak odgovor kot sem ga pričakovala...vsaj dobila sem ga....

in.. kakšen je bil odgovor?

Da so starši pač malo čudni glede tega...njegova sestra se bo naslenje leto poročila z tipom pa še sploh niso vidli njegovih staršev.... mah nevem....pomoje tudi on po eni strani noče da bi mi jih predstavil,...da če bi bil negativen odziv njegovih staršev, da ne bi bila razočarana.

Drugače pa....sedaj med nama močno škriplje - fax, brez dnarja je....doma majo neke probleme z babico...in je nesrečen....in pol še mu jaz baje neke gnjavim z neumnimi vprašanji...

ful me boli....ko mislim da je vse v najlepšem redu mi reče da je nesrečen.... jaz enostavno ne vem več, kaj si naj mislim. Pravi da nima časa zase- pa mu jaz nič ne težim glede kolegov čez vikend...naj gre....naj se ima fajn.... samo to da ko ti oseba ki jo ljubiš reče da je nesrečna....bad...

upam da zaradni njegove ne sreče ne bo utrpela najina ljubezen....
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 21. Dec. 2007 22:19

ja sej vrjetno mi res ne ostane drugega kot to da nadaljujem tako, samo je težko res...ker jaz sem pri njemu dobrodošla on pri meni pa ni...in to je težko res...pa ne zasluži si tega, jaz pa tudi ne da mi to delajo...ampak zaradi tega je tudi napetost vedno med nami ko jaz grem pa vejo da sm z njim...njemu sem nekako že razložila situacijo kako je doma (ker je bil tudi priča izpadu takrat), samo sem pa vedno na trnih kdaj me bo nekdo od njegovih vprašal da če sem ga peljala domou ali pa če se je spoznal z mojimi....in kako razložit nekomu zakaj ga ne peljem domou oz. zakaj ga ne smem peljat domou?kaj odgovorit njegovim staršem ne da bi osramotila mojih ali jih prikazala kot nekakšne čudake in nenormalne ljudi? :( :roll:
ShopGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a ShopGirl » 22. Dec. 2007 10:04

Če te njegovi starši vprašajo zakaj še ni spoznal tvojih, jim lepo razloži situacijo na grobo, ne it v podrobnosti. Reci jim, da so tvoji starši preveč zaščitniški, da ne morejo sprejeti dejstva da si dovolj stara da sama odločaš o svojem življenju in da rabijo malo več časa da srejmejo tvojega fanta...mogoče rabjo vidt da sta resna in da vajina veza ni muha enodnevnica. Po moje jim to ne bo čudno...vsaj ne bi jim smelo bit. Pa še enkrat - reci fantu da to nima nobene veze z njim osebno in da bi tko odreagirala ne glede na to s kom bi se dobivala.

vidva pa uživajta vajino ljubezen :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov