Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 13. Sep. 2007 10:52

jullia_ napisal/-a:mogoče so pa njegovi starši tisti, ki te nočejo spoznat. sem že slišala za primere, ko so se ful navezali na prvo resno punco in jo potem pogrešali, pa niso hoteli še enkrat iste scene.

Saj ko mam dneve taksne da mi roji to po glavi, sem ga kar direktno vprasala... Ce oni slucajno se vedno mislijo da je z njo skupaj?????????? Pa kaj se dogaja... pa se vprasala sem ga,... kak bi se on pocutil da bi bil on na mojem mestu,..pa je bil kar tiho...

Ampak tudi tega ne razumem...kaj nic ne recejo kam gre zivet itd itd... ce se misli sem preselit???????? Kaj jih nic ne zanima?...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Sep. 2007 11:00

sej to pa tudi meni ni jasno. če bi bila jst njegova mtka, bi popizdila, če bi se mi sin selil k punci, ki jo sploh poznam ne :)

mah nič, bi rekla, da ga direktno vprašaj, v čem je fora, pa sem iz tvojih postov razbrala, da si ga že. mogoče je čas, da glumiš idiota in pač uletiš k njemu domov in vidiš njegovo reakcijo. če te ne bo spustil čez prag in na mamino vprašanje kdo je odgovoril, da inkasant za plin, se ne vračaj več :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 13. Sep. 2007 11:11

Malena|8 napisal/-a:
Ali me nima toliko rad,..da me noce predstaviti starsem?....Ceprav razmislja o tem...da bi se preselil k meni...

No tile izjavi si nasprotujeta. Zgleda, da te ima rad, če razmišlja o selitvi.
Kaj pa če problem ni v tebi, ampak v starših? Mogoče ima kakšno slabo izkušnjo, povezano s starši, ko je še bil s prejšnjo punco, pa ne želi, da se ponovi :nixweiss:
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 13. Sep. 2007 11:18

Ma saj mam vasih take dneve da bi kar šla k njemu...pa bmk kaka reakcija bi bla...

Včasih pa si mislim,... ma koj k*** se obremenjujem z tem... sploh ne bom več nič spraševala...

Samo glupo pa mu je to res... ko me bojo spet spraševali naši doma... pa bom zbruhnila ven... da še jih sploh ne poznam!!!!!!!!!.... pa da ne vem nič kaj se dogaja z njimi!!!!.... :cry:

Res ne vem... se mi zdi da je rpedstavitev njegovih staršev ena in edina kočljiva stvar v najinem odnosu...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Sep. 2007 11:28

..?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 13. Sep. 2007 11:32

Saj sma pri njem... samo takrat ko starsev ni doma??????? Ali pa pridema takrat ko ze spijo... in greva takrat ko jih ni vec doma.... ( cez vikende... )
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Sep. 2007 11:41

at?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 13. Sep. 2007 11:47

No še moja izkušnja... Z bivšim sm bila okrog 3 leta in pol. Njegovega očeta sm videla kakšnih 3x, na hitro sva se predstavila. Njegove mami nisem nikoli spoznala. Niti kogarkoli izmed njegovih domačih... Pojasnilo: oni niso tipična familja, njegova starša sta ločena in obema precej "dol visi" za sina (kaj počne, kje in s kom je...). On je poznal vse moje sorodnike, bil je na vseh rojstnih dnevih, praznikih... Ampak mu je bilo vedno full čudno kako to, da se družina druži. Oni si nikoli niso bili blizu, pri nas je pa običajno tko, da se družina dobi vsaj enkrat na mesec. Različne družine, različne navade.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 13. Sep. 2007 11:51

Starši mojega fanta so tud ločeni in očeta ne poznam...si ga tud ne želim glede na vse, kar sem slišala o njem... :evil:
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee » 13. Sep. 2007 12:00

Ja, saj je res, da so različne družine in ne moreš si predstavljat, na kaj vse lahko naletiš. Ampak to, da si njegove starše praktično že videla, niste pa si bili predstavljeni, ta je pa malo čudna :eek:

Jz sm na splošno proti temu, da na začetku vpletaš družino v zvezo, ker itak ne moreš vedet, kako bo šlo - lahko gresta že po dveh mesecih narazen. Potem pa najboljše, da vsaka dva mesca novga fanta/punco pripeljše domov, ja :roll:

Pogovor, pogovor, pogovor... Reči mu, naj ti pove po resnici. Če so njegovi starši pač malo čudni, naj ti tako pove, boš vsaj razumela zakaj je tako.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 13. Sep. 2007 12:11

Jaz ti lahko povem kaj so moji meni rekli ko sem zaklučila 5 letno zvezo, da lepo prosita da nekaj časa ne vozim kakšnega fanta v hišo (sicer to moj namen sploh ni bil,ker sem bila ful prizadeta), ker morata tudi ona dva preboleti in da je tudi njima hudo ker sta ga vzela za svojega.
Vem pa da se mami in brat še vedno slišita z mojim bivšim fantom.
Me ne moti, včasih sem imela lase pokonci. Ampak sedaj ko je pa že skoraj eno leto naukoli pa že oba sparašujeta,če mislim kaj pripeljat da zej bi bil pa že čas.

Glede na to da se ne da pa z tvojim nič zmenit pa jaz res ne vem kaj naj ti svetujem, situacija je resnično čudno par stavri se nekako ne povezuje med seboj.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Sep. 2007 12:15

Direkt reč, da hočeš spoznat njegove starše in to je to. Matr, te bo pa že spoznal z njimi na normaln, človeški način.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 13. Sep. 2007 12:18

Tudi starši mojega fanta so ločeni, oba imata vsak svojo družino. Mami sem spoznala takoj naslednji dan, očeta pa šele po skoraj enem letu, ker živi na drugem koncu Slovenije in ga tudi bolj poredko obišče. On je moje spoznal še preden sva začela...

Tudi jaz se pridružujem odgovoru tistih, ki pravijo, da je verjetno problem v njegovih starših. Pač niso zainteresirani in ja, to je čudno :? - vsaj meni, ker se mi zdi, da se mora vsak normalen starš zanimat za svojega otroka - sploh, če je v resnem razmerju, ki povrhu vsega še načrtuje preselitev k tebi.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Sep. 2007 12:37

Ja, poudarek je na normaln starš. Če sta pa starša mal bl čudna in mata ne vem kakšne kriterije, pol pa tud slišat nočta, kaj šele vidt in spoznat sinovo hčerko al pa hčerkinga fanta. Take starše bi jst sam na odstrel poslala :(
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 13. Sep. 2007 12:52

mene je moj predstavu doma po 3-4ih mescih. takrat je biu tut čas, da sva res tisto RESNO začela, prej je blo tko mičkn čudn vse skp in sm mu zatežila da zakaj me ne predstav staršem pa d aje bol da sva pr njemu doma kot pa recimo se vlačva po lokalčkih, avtu, kinu, centru, zuni, rmaz itd. :D in je reku da on to vse ve, sam da mu že misu na to da bo mt težila s pecivi, pijačo, no pejt kej pojest itd. šlo na k***c :D pa ker ma tko sobco da bi lohka skos gdo trku al pa kej poslušu..pa sm ga prepričala da nima veze :D in je vidu da res ni bavbav njegova mami, da je ful uredu in fotr tut :D da noben nč ne teži..in to je blo to, zdej skos visim pr njem če se le da :D
aja in s tem k me je dam začeu pelat pa predstavu staršem, sm tu resno vedla da misl čist smrtno resn z mano :) to je biu tut men en dodatn dokaz da me ma ful rd itd :P

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov