Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Jul. 2010 21:43

Ne bo se ločil. Ne verjamem. To ni "novo" razmerje, ni ga takoj očarala, ni se zaljubil....tole se vleče že kar nekaj časa (če prav razumem) in če se do sedaj ni ločil, se ne bo nikoli....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 21:43

delusional napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Če karkoli hoče oziroma pričakuje od njega, je pač naivna...

ni res. a ne vidiš da ji ratuje. tip se bo še ločil. tolk je potuhnjena in pretkana da bo dosegla svoj cilj s tam hladnim glumljenjem kao da ona nič noče nobenmu slabega in da nič noče od njega. to je to. to pali.

OMG začenjam se bati da si ti njgova žena ali pa druga ljubica glede na to da te je tako strah da bi mogoče pristala z njim na koncu in bi pustil ženo... A je tako težko verjet da mi ni do tega in da sem noro zaljubljena e vedno v nekoga drugega...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Jul. 2010 22:17

Nesanica napisal/-a:da sem noro zaljubljena e vedno v nekoga drugega...

Svašta...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 22:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 11. Jul. 2010 23:00

Tipom ki varaja (sploh tistim, ki že nekaj časa) se vest več ne oglasi... :?
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 12. Jul. 2010 7:28

Eto Gofla ma prov :respekt: jeb* se njim. :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Jul. 2010 9:13

Nesanica napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Se pravi sta se spoznala, že naslednji dan šla v kino in se poljubljala.

In?
Evidentno je, da se tipu ni bilo potrebno posebej potrudit zanjo.

To so osnovnošolske fore. V svetu malce odraslejših oseb pa ni nič narobe, če dva, ki sta si všeč, preideta k bistvu.

To niso osnovnošolskefore. Vpraš odraslega moškega kajmu je bl všeč ženska ki takoj pade ali ženska za katero se mora nenehno trudit.
Sploh pa tip lahko zelo hitro pride do zaključka če se ženska poljublja že takoj na začetku z njim-ali pa še huje spi z njim - daje precej lahka ali pa obupana in je verjetno komaj čakala da nekdo pokaže vsaj malo zanimanja zanjo. Sploh pa igrice so zato da popestrijo življenje.
Jst se ne strinjam z nicemer napisanim.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Jul. 2010 9:43

delusional napisal/-a:bom še nekaj povedala...

tudi tipu s katerim sem bila več let v vezi mu je bilo "všeč", da sem ga skozi poniževala in mu kazala in govorila, da se me ne zasluži in da sem predobra za njega (pa ne vizualno)... in sem ga s tem očitno tako napishirala, da je skozi skakal za mano in se mi metal pod noge, ker ga je blo strah da bi ga pustila. če to dosežeš, maš tipa v šahu.
samo to mi je uspelo samo pri njem.
And how did that work out for you?
Glede na to, da s tem tipom nisi več skupaj, bi rekel, da ni ravno dobro vplivalo na zvezo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Jul. 2010 10:29

^^evo, to je men ena hotela razložit, da kako palijo razne igrce in da je pri njej res delovalo, saj je namreč dobila tistega tipa, ampak - obdržala pa ne..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2010 19:21

pustila sem ga jaz. on se je plazil za mano še kako leto. torej lahko bi bila še zdej z njim, če bi hotela.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2010 19:24

Mahagonij napisal/-a:And how did that work out for you?
Glede na to, da s tem tipom nisi več skupaj, bi rekel, da ni ravno dobro vplivalo na zvezo.

dobro je vplivalo. bi imela spet tako vezo v teh pogledih. to je bil edini tip, ki mi ga je uspelo jebat v glavo. zdej mi manjka taktike, pa mene jebejo.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 12. Jul. 2010 20:19

Sej ne morem verjet, a ste tako prazni sami v seb da nimate nobenega občutka krivde, slabe vesti zradi svojih dejanj? Vas nič ne moti da je nekdo oddan?? Ni problema, sodelujmo pri njegovem varanju.. Za sex bi si lahko našla tudi koga drugega, če imaš pa tega rada - bi pa lahko bila samo prijatelja.

In izjava lovefrance "ni v [b]mojem[/b] interesu"... uffff, kakšen egoizem. Sicer pa zapomni si - kar daš, to dobiš.

Da ne bom OT:

Kar se tiče zanimanja je moja teorija taka - če otrok na vsak način želi neko igračo in jo starši takoj kupijo, ga ne zanima več, saj lahko hitro dobi novo. In če se ves čas igraš z isto igračo, sčasoma postane nezanimiva..

Tip je hitro izgubil zanimanje, najslabše kar lahko narediš sad.girl, je to, da krivdo prevzameš nase. Go with the flow, vsaka stvar se zgodi z razlogom - sigurno te nekje čaka boljši tip. Če je ta že na začetku tak butel, ne veš kakšen bi bil šele kasneje. :D
Zadnjič spremenil jozica1, dne 12. Jul. 2010 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 12. Jul. 2010 20:23

Nesanica napisal/-a:Vpraš odraslega moškega kajmu je bl všeč ženska ki takoj pade ali ženska za katero se mora nenehno trudit.
Sploh pa tip lahko zelo hitro pride do zaključka če se ženska poljublja že takoj na začetku z njim-ali pa še huje spi z njim - daje precej lahka ali pa obupana in je verjetno komaj čakala da nekdo pokaže vsaj malo zanimanja zanjo.

Na kakšen način pa se mora moški trudit zate?
Torej, če bi te hotel tip poljubiti na drugem zmenku, bi ti odklonila?
Če bi hotel spati s tabo bi odklonila, čeprav bi si ga noro želela, ker še nista dovolj časa skupaj?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2010 20:23

eni ljudje so pač zelo potrebni. saj tudi tipi sexajo z zasedenimi puncami, pa vejo da ima fanta. so pač tako zelo potrebni, da jih ne moti, če je punca od nekoga, glavno, da se oni spraznijo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Jul. 2010 20:37

delusional napisal/-a:pustila sem ga jaz. on se je plazil za mano še kako leto. torej lahko bi bila še zdej z njim, če bi hotela.
..ampak nisi hotela. V čem je torej fora, da si ga jebala u glavo? :? Dvigovanje ega?..
delusional napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:And how did that work out for you?

dobro je vplivalo. bi imela spet tako vezo v teh pogledih. to je bil edini tip, ki mi ga je uspelo jebat v glavo. zdej mi manjka taktike, pa mene jebejo.
Again: zakaj je blo to potrebno? A na takih temeljih bi ti gradila resno zvezo, al kako? :stupid:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov