Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jul. 2010 17:48

bom še nekaj povedala...

tudi tipu s katerim sem bila več let v vezi mu je bilo "všeč", da sem ga skozi poniževala in mu kazala in govorila, da se me ne zasluži in da sem predobra za njega (pa ne vizualno)... in sem ga s tem očitno tako napishirala, da je skozi skakal za mano in se mi metal pod noge, ker ga je blo strah da bi ga pustila. če to dosežeš, maš tipa v šahu.
samo to mi je uspelo samo pri njem.

Džeki... a nisi bil ti tudi sam jebač včasih? A si spoznal pravo ali si si rekel, da si zgolj dovolj star, da je cajt za kej resnega?

kaj misliš o izgovoru "nisem še srečal taprave"?
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 11. Jul. 2010 18:19

delusional: te občudujem zaradi tvojega poguma. jaz si kaj takega nikoli ne i upala ker bi me bilo preveč strah da ga bom izgubila. :/
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Jul. 2010 19:17

Delusional, pa ti ni blo pol ful bedno bit z njim, ko si vidla, da bi tip res vse naredu zate? Ne vem, jz pr takih ful hitro izgubim zanimanje...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jul. 2010 19:19

Kaj pa bi ti? Da te jeb* v glavo in da fuka še druge zraven in da je vse po njegovo?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Jul. 2010 19:26

Eh, to je pa spet skrajnost. Kaj vem, mela sn enkrat enga, ko bi vse naredo tak, ko sn jz rekla. Ovi bi se še z mosta vrgo, če bi mu rekla.
Saj je blo fajn...prvih par mescov. Dejansko pa tipa nisem niti malo spoštovala, ker ni mel nobene hrbtenice, izoblikovane osebnosti in svojega mnenja...ko ena taka upogljiva travica je bil in ga nisem cenila ama ništa.
Meni je pa v zvezi spoštovanje (medsebojno, itak) pomembnejše od ljubezni.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jul. 2010 19:26

tmis_ napisal/-a:
"Dobiš me, če narediš to pa to" in ustvarjat neko dramo.

ja, sej je tko. men are dogs. tko da Nesanica tle obvlada. če ne, ne bi hodu poročen k njej tako redno že pol leta oz. že več kot eno leto al kolk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Jul. 2010 19:46

^^slab primer si dala, ker Nesanica želi samo sex od tistega modela in nič več; ti pa, če sem prov razumela, si se šla teh igric, da dobiš/obdržiš zvezo.. ni glih primerljivo, ne?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jul. 2010 19:50

ona samo pravi, da želi samo sex od tega modela. očitno dobro glumi. ker dobro ve, tudi iz izkušenj, da tisti, ki zavoha, da hočeš več in da ti je všeč, spizdi. tip more lovit žensko, tip se more trudit za žensko... njej uspeva pri tem poročenem, samo zato ker je tako hladna.
ni pa res da noče nič od njega. če ne, bi bila zaščitena in ne bi zanosila z njim in še govorila da bo otroka obdržala. tip se bo ločil zaradi nje.
če bi pa ona hotela da se loči in mu govorila, da se je zaljubila.... na-a... to ne bi šlo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 20:05

delusional napisal/-a:ona samo pravi, da želi samo sex od tega modela. očitno dobro glumi. ker dobro ve, tudi iz izkušenj, da tisti, ki zavoha, da hočeš več in da ti je všeč, spizdi. tip more lovit žensko, tip se more trudit za žensko... njej uspeva pri tem poročenem, samo zato ker je tako hladna.
ni pa res da noče nič od njega. če ne, bi bila zaščitena in ne bi zanosila z njim in še govorila da bo otroka obdržala. tip se bo ločil zaradi nje.
če bi pa ona hotela da se loči in mu govorila, da se je zaljubila.... na-a... to ne bi šlo.

khm,,, a lahko prosim ne prehitevaš dogodkov... prvo kot prvo nisem noseča - hura zame! -ker sm ravno danes dobila kar sem čakala.... kot drugo pa sm že jasno napisala da ne želim bit s tem tipom v resni zvezi. imam ga rada in on to ve, on tudi mene. ve da se lahko name obrne če ima problem in mi zaupa. ne bo zapustil žene in tudi jz nočem da jo. imava se rada ampak to ni dovolj za resno zvezo, ne bi želela da zaradi mene zavozi to kar ima in mislim da je tudi njemu jasno da bi naredil napako če bi vse pustil zaradi mene.

sploh pa nevem kako smo spet prišli na to temo. Če bi vedela da bo prva objava sprožila toliko prahu sploh ne bi tega omenjala.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Jul. 2010 20:10

Nesanica napisal/-a:kot drugo pa sm že jasno napisala da ne želim bit s tem tipom v resni zvezi. imam ga rada in on to ve, on tudi mene. ve da se lahko name obrne če ima problem in mi zaupa. ne bo zapustil žene in tudi jz nočem da jo. imava se rada ampak to ni dovolj za resno zvezo, ne bi želela da zaradi mene zavozi to kar ima in mislim da je tudi njemu jasno da bi naredil napako če bi vse pustil zaradi mene.

Ne ker je že zavozil... Jaz bi se na tvojem mestu počutil tako umazano ga bi kr glava bolela... Za obsojat je pa oba.... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 20:23

McLarnovc napisal/-a:Ne ker je že zavozil... Jaz bi se na tvojem mestu počutil tako umazano ga bi kr glava bolela... Za obsojat je pa oba.... :roll:

nevem točno kaj naj bi zavozil.kakor vem mu v lajfu gre bolš kot marsikomu dugemu, doma je tud vse ok - ona itak nič ne ve...

za obsojat je veliko stvari McLarnovc -lahko začneš tudi z vsemi tistimi ki na forumu sprašujejo če naj vzrajajo pri tipu ki ima že več let punco in podobnimi. jz nežlim nikomur ničesar vzeti in nočem da se kdorkoli zaradi dogajanja slabo počuti. In to mi očitno kar uspeva, glede na to da za naju ne ve nihče razen naju dveh. In nevem zakaj bi se počutila umazano. Z njim sem ravno zato ker se zdi vse kar počnem z njim popolnoma naravno in niti najmanj umazano.

McLarnovc verjamem da ti narediš v življenju vse tako kot je prav in če ti to resnično uspeva ti lahko samo čestitam. Meni ne - verjetno delno zato ker sem toliko egoistična da postavljam svoje potrebe na prvo mesto,verjetno pa tudi zato ker se mi ne zdi nič narobe čeostaja vse med nama.

Res me zanima koliko bejb in tipov lahko reče da nikoli ni imelo nič z zasedenim tipom/bejbo. Ko rečem nič to leti tudi na flirtanje.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Jul. 2010 20:26

McLarnovc napisal/-a:Jaz bi se na tvojem mestu počutil tako umazano ga bi kr glava bolela... Za obsojat je pa oba.... :roll:

umazano :?: Ona je samska in svodobna oseba in lahko dela, kar hoče. On je pač tip, ki jo zadovolji in je na podlagi tega razvila nek odnos, katerega pa ne opredeljuje kot ljubezenskega. Js tu ne vidim nič umazanega, punca pač živi svoje življenje kot ji ugaja. Bolš kot pa da bi bla samska in čepela doma in potlačevala svoje seksualne potrebe.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Jul. 2010 20:28

Nesanica napisal/-a:
nevem točno kaj naj bi zavozil.kakor vem mu v lajfu gre bolš kot marsikomu dugemu, doma je tud vse ok - ona itak nič ne ve...

Glede na to da se kurbari z drugo doma ima pa ženo, je evidentno že precej zavoženo. In zelo očitno doma ni vse ok...

Nesanica napisal/-a:Res me zanima koliko bejb in tipov lahko reče da nikoli ni imelo nič z zasedenim tipom/bejbo. Ko rečem nič to leti tudi na flirtanje.

Ne moreš enačit parih pogledov, s fukanjem...se ti ne zdi?

lovefrance napisal/-a:
umazano :?: Ona je samska in svodobna oseba in lahko dela, kar hoče. On je pač tip, ki jo zadovolji in je na podlagi tega razvila nek odnos, katerega pa ne opredeljuje kot ljubezenskega. Js tu ne vidim nič umazanega, punca pač živi svoje življenje kot ji ugaja. Bolš kot pa da bi bla samska in čepela doma in potlačevala svoje seksualne potrebe.

Torej bi ti bilo kul, če bi si tvoj mož našel eno samsko cipo in spotjo še njo porival poleg tebe in ti spotjo še lagal?
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 11. Jul. 2010 20:30, skupaj popravljeno 2 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jul. 2010 20:28

na-a... ona njemu pravi moj fant... in nista skupaj samo v postelji, ampak tudi v javnosti. zdaj že govori, da se imata rada.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Jul. 2010 20:32

McLarnovc napisal/-a:Torej bi ti bilo kul, če bi si tvoj mož našel eno samsko cipo in spotjo še njo porival poleg tebe in ti spotjo še lagal?

js branim njo, ne njega. Nisem tip in ne vem, kaj razmišlja tip,ko gre varat ženo.

Ne, ne bi mi blo kul, če bi me mož varal.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov