Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 10. Jul. 2010 13:46

delusional napisal/-a:ne vem lejte...
jst sm se dobivala z enim tipom...
in ko sem mu jasno pokazala da mi je všeč in da sem zainteresirana ga je to motlo in mi je to tudi povedal...
ko sem pa zganjala enke trike.. mu povedala, da sem z enim drugim šla na zmenk... ko sem mu lagala, da se odselim in da se zadnjič vidiva... ko sem ga vrgla na finto 5 min pred zmenkom, da je odpovedano, ker mam druge obveznosti.... uf, kako je bil takarat zainteresiran. všeč mu je blo to podjebavanje in da ne ve pri čem je.

mene je pa grozno izčrpavalo si te finte izmišljevat.

Samo ti imaš enih izkušenj... vse kar hočeš...dobra si, da še verjameš da obstaja kašen kul tip...
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 10. Jul. 2010 14:05

6:0 za tmis
game, set, match
:D
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 10. Jul. 2010 14:38

kot sem že povedala sem se prvih nekaj dnio delala dokaj nedostopno. pri prvem poljubu pa naju je malo zaneslo vendar pa je bilo obema zelo lepo. zato res ne razumem kaj je narobe :? res je da sva se vmes enkrat nekoliko sporekla ko sva se dogovarjala kje bi se dobila. u bisrvu zelo nepomembna stvar ampak dvomom da bi to lahko bili krivo. prepričana sem da sem mu všeč ker me verjetno ne bi poljubljal tako dolgo kot me je. edini moji logični razlagi sta da a) je našel bolšo B) je eden tistih ki načrtno osvajajo dekleta, ko pa jim ta podležejo jih zapustijo in strejo srce :cry:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 10. Jul. 2010 14:54

sad.girl napisal/-a:kot sem že povedala sem se prvih nekaj dnio delala dokaj nedostopno.

Slika
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Jul. 2010 15:00

Ampak res, kdaj boste bejbe vzele lekcijo, da je igranje nedostopnosti velik turn-of za tipa, ki išče kaj resnega?

Kako naj tip resno jemlje žensko, ki njega ne jemlje resno? Dokler se boste šle igrice, boste dobivale igrice nazaj. Zdaj, če vam igrice pašejo, tudi prav, ni pa to podlaga za neko resno zvezo.

Šur, eni tipi se totalno napalijo, če je punca kao nedostopna.Ampak ko dobijo svoj kos mesa, svojo trofejo, takim vsako zanimanje preneha, saj so itak iskali samo seksualni izziv.
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 10. Jul. 2010 15:11

to bilo SAMO na začetku. ko sem mu dala jasno vedet da me zanima je počasi se začel ohlajat. kako naj zdaj vem kako naj se obnašam. ni prav če se delam nedostopno, spet ni prav če bi ga na kolenih prosila naj bo z mano. kot sem že povedla na začetku je fant sam od sebe jasno izrazil da želi hoditi z mano vendar me potem nikoli ni vprašal...samo rekel je da me hoče met za punco :? :?:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Jul. 2010 16:17

mam občutek, da je vse v tvoji glavi. On se je mogoče res začel malo ohlajat, ker je ugotovil, da ne more cele dneve samo na tebe razmišljat, ker se mu bo zmešalo in je pač začel razmišljat tud o čem drugem ali o kaki drugi. Zaj pa ti stopi v akcijo pa ga probaj dobit nazaj al pa se še delaj naslednjih 10 let nedostopno, ko bo že mel ženo pa otroke pa pesa pa vrt... pa kure :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Jul. 2010 17:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 10. Jul. 2010 20:16

sad.girl napisal/-a:ni prav če se delam nedostopno, spet ni prav če bi ga na kolenih prosila naj bo z mano.

Saj ne obstajata samo ti dve skrajnosti, nekaj vmesnega ubereš pa nisi ne ice queen pa ne proseča obsedenka. Simpl ku pasulj.

sad.girl napisal/-a:na začetku je fant sam od sebe jasno izrazil da želi hoditi z mano vendar me potem nikoli ni vprašal...samo rekel je da me hoče met za punco

In.... kako si ti reagirala ob tem? Ice queen mode on?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 10. Jul. 2010 20:19

Men se zdi to tako glupo, da se en od partnerjev dela nedostopnega....mislm...Če bi jz (recimo, da naredim 1. korak) pri kakšnem tipu zavohala kanček nedostopnosti ali bolje rečeno-nezanimanje...bi temu tudi verjela in se nehala ubadat z njim...

V tvojem primeru pa ne vem...mogoče ga je to res zmotilo..mogoče so metulčki po mesecu dni, ko se nista videla, popustili..kaj vem...
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 10. Jul. 2010 23:39

Pri meni je bilo tako, da sva se s punco prvič dobila na pijači za pol ure, nato sva se znova dobila čez slaba 2 tedna, takrat za cel dan. Po približno 2 urah druženja se je zgodil poljub.
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 11. Jul. 2010 11:51

terjerker: ko je rekel da bi me rd meu z puncu sem rekla da ja, da bi blo fajn. in pri tem se je končalo. nikoli me potem tud dejansko ni vprašou če bi bla njegova punca, ker če bi bi sigurno rekla ja.
nevem enostavno se mi zdi da bolj kot sem se jaz ogrevala za njge bolj se je on ohlajeval za mene :(

drugač pa vem d je treba ubrat umesno pot. ampak men je zelo teško ne bit proseća obsedenka ko sem opazila d mi ne piše več tko redno. potem sem pač jst začela m unveč pisat...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Jul. 2010 12:00

Fantin napisal/-a:Pri meni je bilo tako, da sva se s punco prvič dobila na pijači za pol ure, nato sva se znova dobila čez slaba 2 tedna, takrat za cel dan. Po približno 2 urah druženja se je zgodil poljub.

to si se zaj malo pohvalo? ker v zvezi s temo že ni :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 11. Jul. 2010 17:20

Dioniz napisal/-a:to si se zaj malo pohvalo? ker v zvezi s temo že ni :D
Seveda je, replika na prejšnjo stran.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov