Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
McLarnovc napisal/-a:.... kje pobirate take tipe, ki jim je očitno edini cilj menjavat babe, pa imet celo dve naenkrat, pa taka jajca...
jst poznam primer tipa, ki bi komot si lako najdu resno punco, pa pravi da noče. da mu tko čist paše kot je...ampak v resnici, pa potem do katere koli punce stopi in hoče seveda od nje samo sex, pa izpade zelo vsiljiv in to nedvomno odbija.
Pa drugače je zlo vredu. Ampak resne punce pa pač noče.
Lahko si najdemo tipa, ki dobro zgleda, nam ga vsaka bejba zavida

Lahko pa si najdemo tipa povprečnega videza, z malo ali celo nič izkušnjami, ki še razmišlat s svojo glavo ne zna, ker vživljenju še nič ni dal čez. In sploh ne ve kako stvari potekajo....Tudi poznam primer takega, ampak meni to ne odgovarja. Za razliko od moje prijateljice

-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ a ti slučajno pogojuješ lepoto s številom spolnih partnerjev???
in še: a si ti zdaj upala napisati, da tiste punce, ki so lepo so kurbe? in fantje kurbirji? (že res, da je lepota relativna, ampak neki temelji že so).
in dalje: ali to pomeni, da se grdi hitreje vežejo, ker se nimajo s kom za skurbat?
in še: ta tip ki ga ti poznaš je sam ker je kreten. ne ker bi bil đek in bi njemu to odgovarjalo. ker so ga tako vzgojili. ne zato ker je lep- mater!

in še: a si ti zdaj upala napisati, da tiste punce, ki so lepo so kurbe? in fantje kurbirji? (že res, da je lepota relativna, ampak neki temelji že so).
in dalje: ali to pomeni, da se grdi hitreje vežejo, ker se nimajo s kom za skurbat?
in še: ta tip ki ga ti poznaš je sam ker je kreten. ne ker bi bil đek in bi njemu to odgovarjalo. ker so ga tako vzgojili. ne zato ker je lep- mater!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Ne ne pogojujem lepote s št. partnerjev...
....je pa res, da smo ljudje vizualna bitja in da je tisto, kar najprej vidimo zunanjost človeka - se pravi, kako izgleda. In najprej je zunanjost tista, ki nas privlači pri človeku. Če nam človek ni všeč, nam ni vizualno simpatičen ali full hud za pogledat, ne bomo šli kar tako do njega....v upanju, da ima res noro dobro dušo in notranjost.
Vprašaj malo moške prijatelje....oni se vsi obrnejo za dobro bejbo (torej za tisto, ki dobro izgleda). Tako kot punce rade vidimo full hudega tipa.
Ljudje povprečnega videza, smo tukaj v ozadju...
....je pa res, da smo ljudje vizualna bitja in da je tisto, kar najprej vidimo zunanjost človeka - se pravi, kako izgleda. In najprej je zunanjost tista, ki nas privlači pri človeku. Če nam človek ni všeč, nam ni vizualno simpatičen ali full hud za pogledat, ne bomo šli kar tako do njega....v upanju, da ima res noro dobro dušo in notranjost.
Vprašaj malo moške prijatelje....oni se vsi obrnejo za dobro bejbo (torej za tisto, ki dobro izgleda). Tako kot punce rade vidimo full hudega tipa.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ampak lepota je relativen pojem, ane. Neki, kar je men lepo, je teb lahko grdo.
claire, hehehe, ampak res, kr vsi lepi so celi zgonjeni, grdi pa ne sexajo, al kako?
In če mu tako paše, pa naj dela tko, to ne bi smel bit vaš problem (razen če se vaši fantje na lepem ne odločijo bit taki
), ob prvih znakih teh "lastnosti" nej gre punca naprej, ne pa z glavo skozi zid in ga sprobavat "spreobrnit".
Resno, halo, če z vami ni hotel zveze, ne pomeni, da sploh noče nobene zveze nikoli.
claire, hehehe, ampak res, kr vsi lepi so celi zgonjeni, grdi pa ne sexajo, al kako?

v-e-s-n-a napisal/-a:Kr neki no...no evo, tak tip je zame tipičen primer jebača, ki se nikoli ne bo spremenil. In samo na svojo rit gleda, da se bo on mel fajn...Tak tip verjetno drugega kot f** itak tut ne more dobit, zato tudi če bi hotu resno zvezo....sorry, s takim obnašanjem....žal, težko verjamem da bi jo sfural.
Jz pa čist verjamem, da se bo tud večina takih slej ko prej zresnila in si zaželela stalne partnerke - kje mate zaupanje v ljudi, no?v-e-s-n-a napisal/-a:jst poznam primer tipa, ki bi komot si lahko najdu resno punco, pa pravi da noče. da mu tko čist paše kot je...ampak v resnici, pa potem do katere koli punce stopi in hoče seveda od nje samo sex, pa izpade zelo vsiljiv in to nedvomno odbija.
Pa drugače je zlo vredu. Ampak resne punce pa pač noče.

In če mu tako paše, pa naj dela tko, to ne bi smel bit vaš problem (razen če se vaši fantje na lepem ne odločijo bit taki

Resno, halo, če z vami ni hotel zveze, ne pomeni, da sploh noče nobene zveze nikoli.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Že kličem bivšo, gotovo bo čist iz sebe od veselja, ko bo izvedela, da je ubistvu ves čas ona nosila hlače, jst sm bil pa copata brez lastnih mnenj (in ne obratno, kot je ona skos mislila), ker je pač ona več partnerjev dala skos. Ji bom kr dal na znanje, da nej neha mi tezit kok pogresa seks z mano, ker to zihr ni res, ker sm premal zensk pofukal, da bi vedel, kako stvari potekajo.v-e-s-n-a napisal/-a:Lahko pa si najdemo tipa povprečnega videza, z malo ali celo nič izkušnjami, ki še razmišlat s svojo glavo ne zna, ker vživljenju še nič ni dal čez. In sploh ne ve kako stvari potekajo....Tudi poznam primer takega, ampak meni to ne odgovarja. Za razliko od moje prijateljice....pač ona v vezi nosi hlače.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
purple_rain napisal/-a:Resno, halo, če z vami ni hotel zveze, ne pomeni, da sploh noče nobene zveze nikoli.
Se je pa fajn s tem tolažit

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz še vedno vztrajam, da je brezveze posploševat, pač spoznaš na nekomu neko lastnost, za katero veš, da te tako moti, da ti ni kompatibilno in lahko v trenutku zgubiš zanimanje. Mislim, da je bla večina že v taki situaciji.
Kar se tiče tega večnega vprašanja "kok hitr seksat s fantom" - bi spet rekel, da preveč posplošujete, teoretizirate in taktizirate. Sam sem mel najlepšo vezo in ljubezen po nenačrtovanem ONS. Če te ena ženska pritegne tko kot je potrebno v vseh pogledih jo boš (če maš kej v glavi) zadržal z vsemi štirimi, tut če ti "da" "takoj".
Kar se tiče fantov, ki jih tako opisujete - zame so taki, ki jih moti veliko število spolnih partnerjev morebitne punce, ali pa niso sposobni sprejet dejstva, da se njihova FF tudi zabava naokoli - nezreli lulčki.
Bi pa vprašal - zakaj vam grejo tok v nos fantje, ki se nočejo vezat, pa tut če pri 30, 40 še menjajo ženske po tekočem traku. Pa tuki ne mislim takih, ki nimajo jajc in se igrajo z ženskami (pa so vas nategnl v vseh pogledih), ampak take, ki pač takoj črno na belem povejo, da iščejo samo avanture, seks itd. Ne razumem, zakaj se folk ne more sprijaznit s tem, da nis(m)o vsi za resno vezo v dvoje, družino, otroke, hišo z belo ograjo in malim psom.
Kar se tiče tega večnega vprašanja "kok hitr seksat s fantom" - bi spet rekel, da preveč posplošujete, teoretizirate in taktizirate. Sam sem mel najlepšo vezo in ljubezen po nenačrtovanem ONS. Če te ena ženska pritegne tko kot je potrebno v vseh pogledih jo boš (če maš kej v glavi) zadržal z vsemi štirimi, tut če ti "da" "takoj".
Kar se tiče fantov, ki jih tako opisujete - zame so taki, ki jih moti veliko število spolnih partnerjev morebitne punce, ali pa niso sposobni sprejet dejstva, da se njihova FF tudi zabava naokoli - nezreli lulčki.
Bi pa vprašal - zakaj vam grejo tok v nos fantje, ki se nočejo vezat, pa tut če pri 30, 40 še menjajo ženske po tekočem traku. Pa tuki ne mislim takih, ki nimajo jajc in se igrajo z ženskami (pa so vas nategnl v vseh pogledih), ampak take, ki pač takoj črno na belem povejo, da iščejo samo avanture, seks itd. Ne razumem, zakaj se folk ne more sprijaznit s tem, da nis(m)o vsi za resno vezo v dvoje, družino, otroke, hišo z belo ograjo in malim psom.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Piše v postu nad tvojim - "ker ene hočejo bit The One kar vsakemu, ki pride mimo"..jao.IloveCoffee napisal/-a:Bi pa vprašal - zakaj vam grejo tok v nos fantje, ki se nočejo vezat, pa tut če pri 30, 40 še menjajo ženske po tekočem traku. Pa tuki ne mislim takih, ki nimajo jajc in se igrajo z ženskami (pa so vas nategnl v vseh pogledih), ampak take, ki pač takoj črno na belem povejo, da iščejo samo avanture, seks itd. Ne razumem, zakaj se folk ne more sprijaznit s tem, da nis(m)o vsi za resno vezo v dvoje, družino, otroke, hišo z belo ograjo in malim psom.

Lepo, da se cenite, bejbe, ampak kšn reality check nekaterim (*khm khm*) ne bi škodil.
@barbie, slaba, ker kot je vidno v primeru delusional, so potem kar "vsi taki" in .. mora cel forum "poslušat" ta gnev.

-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
IloveCoffee napisal/-a:...Sam sem mel najlepšo vezo in ljubezen po nenačrtovanem ONS. Če te ena ženska pritegne tko kot je potrebno v vseh pogledih jo boš (če maš kej v glavi) zadržal z vsemi štirimi, tut če ti "da" "takoj".
Se popolnoma strinjam. Vse je mogoče.
...in moja še kar traja

- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Yes, sorry - sem še svoj post pisal, ko sem že dobu odgovor, lol
In ja... to je to, najboljši možen odgovor najbrž...

In ja... to je to, najboljši možen odgovor najbrž...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
v-e-s-n-a napisal/-a:Vprašaj malo moške prijatelje....oni se vsi obrnejo za dobro bejbo (torej za tisto, ki dobro izgleda). Tako kot punce rade vidimo full hudega tipa.
zato, da vidim, da se fantje obračajo za bejbami ne rabim intervjuja s prijatelji. ampak ti pozabljaš, da se fantje obračajo predvsem za dobro zrihtanimi bejbami. evo meni glave, da če gresta 2 bejbi, ena blazno lepa v obraz s kavbojkami in enobarvno majico, druga s špičaki, miničem, push up majčko in namazana ko k**** (in niti približno lepotica), se bodo obračali za tadrugo. za punco bi pa vsak imel veliko raje prvo (lepo, a nevpadljivo). nobena ne rabi baš neke lepote, da se za njo obračajo in da se skurba če ji je to po volji. ker so ličila edino sredstvo, ki ga potrebujejo (moški pa velikega tiča in koliko toliko dober sloves sex mašine). zato ne tumi, da se lepi kurbarijo. kurbari se kdor se hoče.
EDIT: ljudje povprečnega videza so v ozadju, če si sami tako naredijo. če pogledaš samo slovensko znano sceno, ne vem, če bi se sedaj iz glave spomnila 5 punc, ki je dejansko lepih, ostale so (pod)povprečne, ampak ne izgledajo! shujša lahko vsaka. namaže se isto lahko vswaka. lepo obleče se lahko vsaka. če ima pa še dovolj denarja, je pa to to. "lepotica" pod krinko pravim jaz takim.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
To že res kar si napisala....ampak kar te tiče tipov ki menjavajo bejbe ko gate....
Po mojem lastnem mnenju, bo veliko bolj uspešen tisti, ki bo dobro zgledal, kot pa, sorry izrazu, zavaljen prasec pa čeprav ma slednji 2x večjega tiča.
Po mojem lastnem mnenju, bo veliko bolj uspešen tisti, ki bo dobro zgledal, kot pa, sorry izrazu, zavaljen prasec pa čeprav ma slednji 2x večjega tiča.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov