Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
delusional napisal/-a:Jah, jaz hočem jebača. Jebači pa hočejo device za resno zvezo, k majo dovolj kurb. jst pa nisem več devica. tu je problem.
Zakaj pa, hočeš jebača ti.....če smem vprašat?

No najprej mi razloži sploh, kak tip fanta je zate jebač???
Ker če se mene kaj vprašaš....enkrat jebač, vedno jebač.

Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 15. Jul. 2010 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Vprašanje, na katerega je pomojem tok odgovorov, kolikor je različnih situacij...
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
sad.girl napisal/-a:lepo pozdravljene![]()
že dolgo prebiram cosmoforum sedaj pa sem se odločila da tudi jaz delim z vami svoje težave in prosim za kak nasvet.
naj najprej opišem kaj me teži. Pred kakim mesecem in pol sem spoznala fanta s katerim sva se kar dobro ujela, šla naslednji dan v kino in se tisti večer noro poljubljala (vse je ostalo samo pri poljubih). na začetku nisem bila prepričana ali je pravi vendar sem naslednji dan dobila njagov sms da se je imel z mano zelo lepo in da bi rad še kaj več. Rekel je, da se je zaljubol vame. nato je sledilo spoznavanje prek smsov pa tudi poklical me je. Po enem tednu sem sem se tudi jaz zaljubila vanj. ves čas mi je govoril da me pogreša in da sem njegova pikica. oba sva se strinjala da se želiva ponovno videti, vendar do tega nikoli ni prišlo ker on ni imel časa. na začetku najinega poznanstva so bili njegovi smsi zelo redni in osladni, kar mi je zelo ogajalo čeprav sem se sprva delala nekoliko nedostopno. vendar sem mu kmalu dala vedt da sem tudi jaz za stvar. No ko sem se jaz zagrela se je on počasi začel ohlajati. smsi so bili vedno bol redki, niso bili več polni srčkov, nisem bila več njegova pikica...jaz pa sem čedalje bolj hrepenela po njegovem toplem objemu, dotiku, poljubu. nisem hotla še kdaj omenit da bi se dobila ker bi izpadla tečno. ko sem ga vprašala kaj je narobe je bil njegov odgovor vedno da nič in da me ima rad vendar sem čutila da ni tako.
zanima me ali je normalno da se moški tako hitr naveliča punce, glede na to da sem mu bila na začtku zelo všeč in mi je to dal tudi jasno vedeti. kaj sem storila narobe?? kako naj ga prebolim. še vedno si piševa vendar to ni to. Boli me ker je tako hladen.kar naenkrat. zakaj ni več zagret kjot na začetku?![]()
sej vem da bi si ga morala izbiti iz glave in sem tudi dojela da je škoda izgubljati čas zaradi njega ampak enostavno ga ne morem pozabiti. pšreveč ga pogrešam
mislm da je šlo na začetku prehitr

-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
v-e-s-n-a, a nisi rekla, da bi tudi ti mela enga takega, k se je prej zgonu??
-
delusional - Cosmopsiho
Stripy napisal/-a:Po mojem mnenju tud ni problem v tipih, ampak v tvojem obupanem vibe-u, ki ga oddajaš v okolico. In če take tipom skladaš, ni čudn, da vsacga mine.
Men deluješ dost zafustrirano, pa brez zamere.
Stripy, a ti nisi bla zafrustrirana zdej neki časa, k si spoznavala same take k bi kr neki bluzili? Zakaj si spoznavala same take, čeprav oddajaš drugačen vibe kot jaz???
no,glej, zdej ne bit preveč navdušena nad tem novim, ker lahko se hitro spet obrne in se izkaže za najslabšega do zdej. tko da ne se preveč veselit, pa govorit meni kolk sm zafrustrirana, da se ne boš čez par mesecev ti že jokala.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Niti ne, nisem se prav pretirano obremenjevala s folkom, k bluzi. Pač ok, če tipom sede izvoli, sam mene ni zraven, ker pač enostavn tacga ne rabm. Šla na dve pjače, ugotovila, kolk je ura, nikjer pa nisem oddajala obupanih vibe-ov, na način jaooooo dj hočm tipaaaa, morm ga met, hočm jebača spravt v resno zvezo.
Aja, pa spoznala sem zdele 2 taka, v parih mescih. Torej? Ampak nikol pa nobenmu tipu nisem v štartu začela bluzit o enih resnih zvezah. Tle je razlika med nama.
Pa tkole, drugač razumem, kaj hočeš povedat, sam pr tipih si očitno čist preveč direktna (pa tvoj način izražanja) in se te mal ustrašjo. Vsaj men deluješ zlo zlo napadalna, lahko da se motim.
Nikjer pa nisem zase zdj trdila, da je pa moj oh in sploh, pa da se na koncu ne more nikakor izkazat za najslabšega tipa ever. In nikjer nisem napisala, da je pa to za life. Čist možno, da bom jokala, tega nobena ne more vedt, ampak s tem se tud ne obremenjujem. Dokler je lepo, se jst sploh ne sekiram.
Ti se pa ne počut takoj neki full napadene, če ti nekdo pove mnenje. Še napišem zraven brfez zamere, da bi ja usmerla tvoj tok misli tud vate, ne sam v bolane tipe, k se norca delajo, ampak teb takoj začne delat obrambni mehanizem.
Pol se pa tolaž s tem, da so tipi prasci, vsi neresni, vsi bi se zajebaval pa fu...l okol, ti boga revca, pa ne morš jebača ukrotit. Mogoče ti je tko lažje, jst ne vem. Včasih je pač težko slišat kritiko na svoj račun.
Aja, pa spoznala sem zdele 2 taka, v parih mescih. Torej? Ampak nikol pa nobenmu tipu nisem v štartu začela bluzit o enih resnih zvezah. Tle je razlika med nama.
Pa tkole, drugač razumem, kaj hočeš povedat, sam pr tipih si očitno čist preveč direktna (pa tvoj način izražanja) in se te mal ustrašjo. Vsaj men deluješ zlo zlo napadalna, lahko da se motim.
Nikjer pa nisem zase zdj trdila, da je pa moj oh in sploh, pa da se na koncu ne more nikakor izkazat za najslabšega tipa ever. In nikjer nisem napisala, da je pa to za life. Čist možno, da bom jokala, tega nobena ne more vedt, ampak s tem se tud ne obremenjujem. Dokler je lepo, se jst sploh ne sekiram.
Ti se pa ne počut takoj neki full napadene, če ti nekdo pove mnenje. Še napišem zraven brfez zamere, da bi ja usmerla tvoj tok misli tud vate, ne sam v bolane tipe, k se norca delajo, ampak teb takoj začne delat obrambni mehanizem.
Pol se pa tolaž s tem, da so tipi prasci, vsi neresni, vsi bi se zajebaval pa fu...l okol, ti boga revca, pa ne morš jebača ukrotit. Mogoče ti je tko lažje, jst ne vem. Včasih je pač težko slišat kritiko na svoj račun.
-
delusional - Cosmopsiho
si šla na dve pijače in ugotovila kolk je ura. najbrž sta se pogovarjala kaj kdo išče oz. neki v tem smislu? in kaj si zase rekla?
-
Stripy - Debatorica
Nope, nisva se dejansko spuščala v to, kaj kdo išče, to sem razbrala med vrsticam, ko človeka poslušam
Sj ti je v parih stavkih vse jasno.
Sploh naprimer, ko se posloviš, pa zguljena fraza, se slišmo, sva na vezi... pa se to ne zgodi, ti da hitr vedt, kolk bi on resno al se mu bl jeb*.
Zase pa tud nikjer nisem rekla, da jst bi pa zvezo! Tko na direkt kot to rečeš ti. Ampak pač namignem na uno, uuu jeb..ti vam se pa res še dugaja, super! Pa ne da sem takrat užaljena, ampak takrat dojamem, da ta pa ni zame.

Sploh naprimer, ko se posloviš, pa zguljena fraza, se slišmo, sva na vezi... pa se to ne zgodi, ti da hitr vedt, kolk bi on resno al se mu bl jeb*.
Zase pa tud nikjer nisem rekla, da jst bi pa zvezo! Tko na direkt kot to rečeš ti. Ampak pač namignem na uno, uuu jeb..ti vam se pa res še dugaja, super! Pa ne da sem takrat užaljena, ampak takrat dojamem, da ta pa ni zame.
-
delusional - Cosmopsiho
sam pol če ti tip reče, "se slišmo", pa se pol ne javi... je bl on spoznal, da ti nisi za njega, kot pa obratno.
no, mene je ta zadnji že na prvem zmenku vprašal, da kakšna punca sem in kaj iščem?
on je rekel, da bi mel punco, ampak ne na silo. da do zdej ni mel nobene resne, najdlje 2 meseca, drugo samo za f**. star 25 let. potem pa se je že začel vabit v mojo sobo.
no, mene je ta zadnji že na prvem zmenku vprašal, da kakšna punca sem in kaj iščem?
on je rekel, da bi mel punco, ampak ne na silo. da do zdej ni mel nobene resne, najdlje 2 meseca, drugo samo za f**. star 25 let. potem pa se je že začel vabit v mojo sobo.
-
Stripy - Debatorica
Ah glede na to, da tipa poznam že od prej, pa da dost vidim pa vem, pa da celo pjačko govori samo o žurih, mi je jasno. Že kak let nazaj sem ga pa vprašala, kako kej ljubezen, pa je reku da ma eno za sprot tko mal. Torej črno na belem.
Pol se je pa zgodil, da me je on poklicu po enem letu, sva šla na dve pjački in sem takoj v štartu razbrala, da se stvari niso glih spremenile in da on bi bl bluzu pa to.
Pa sj, tud če se povab v sobo- kaj pa pol? Še zmer si ti tista, ki lohk bremza zadeve
Mene naprimer je ta drug povabu k seb na pjačo, sem šla do njega brez problema, debata, lupček... ko je pa hotu več, sem ga pa ustavla. In ni več poklicu hahahaha. Torej, spet jasno kaj bi rad.
Pa se niti ne sekiram za to, edino ponosna sem, da sm pokazala, da nisem glih taka, kot je sam pričakoval. Aleluja.
Naj pride k teb, kva te boli, sam tm pa ti narekuješ tempo. Pa boš takoj vidla, kva bi on
Pol se je pa zgodil, da me je on poklicu po enem letu, sva šla na dve pjački in sem takoj v štartu razbrala, da se stvari niso glih spremenile in da on bi bl bluzu pa to.
Pa sj, tud če se povab v sobo- kaj pa pol? Še zmer si ti tista, ki lohk bremza zadeve

Mene naprimer je ta drug povabu k seb na pjačo, sem šla do njega brez problema, debata, lupček... ko je pa hotu več, sem ga pa ustavla. In ni več poklicu hahahaha. Torej, spet jasno kaj bi rad.

Naj pride k teb, kva te boli, sam tm pa ti narekuješ tempo. Pa boš takoj vidla, kva bi on

- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Nesanica napisal/-a:obiskovalec napisal/-a:Da vrnem vprašanje: ZAKAJ STE ŽENSKE TAKE BITCH, BREZ ČUSTEV?
zato ker se učimo od moških!

Drugače sm brala tole temo, se ne morm nehat čudit kam seže ljudska glupost, se opravičujem na izrazu. Zmotilo me je več zadev, ampak ker so ti (Nesanica tebi) že drugi povedali kar ti gre, najboljše pa ti je povedal Mc Larnovc, zato bom tokrat tiho. Ampak zmotilo me je dejstvo da kao trenutno nisi sposobna zveze?! Fajn izgovor maš ti to, kako nisi sposobna, ti kaj manjka v fizičnem smislu in tut psihičnem?! definitivno ne! A delaš 24 ur na dan? Sigurno ne, tko da ne bom kupla štosa da nimaš časa za zvezo, ker čas se zmeraj najde, če si to seveda želiš. Sama namreč imam tipa, ki ogromno dela, pa je sposoben zveze

Drugače ne poznaš in ne veš za noben, ki ne vara oz. ni varal. Evo jz, OK? je težko verjet? Mah, kdo bi si mislil da jz ne varam

Živim pa še vedno v prepričanju da se vse enkrat vrne, tko da nism škodoželjna, ampak resnično privoščim vsem ženskam, ki ste ljubice poročenim, da v prihodnosti tut vas vaši možje varajo z veliko mlajšo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov