Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jul. 2010 22:01

Jah, jaz hočem jebača. Jebači pa hočejo device za resno zvezo, k majo dovolj kurb. jst pa nisem več devica. tu je problem.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jul. 2010 22:04

Ne, ni v tem problem.Problem je v tem, da v raznoraznih igricah ne pridobiš nič drugega kakor izgube časa, kar pa ni pridobitev, ane?
Bolj se pretvarjaš, bolj se je za vprašati, kako sick si.Nasplošno.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jul. 2010 22:06

delusional napisal/-a:Jah, jaz hočem jebača. Jebači pa hočejo device za resno zvezo, k majo dovolj kurb. jst pa nisem več devica. tu je problem.
Spremenit načela al pa pričakovanja bi blo psihično manj zahtevno (pa je še vseeno fucking zajebano). :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jul. 2010 22:19

ja, ampak na obeh straneh. tko kot jst ne bom dobila jebača, tko oni ne bojo device. zato pa smo vsi še naprej samski.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jul. 2010 23:07

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jul. 2010 23:11

kaj pa ti praviš, da je boljše da on tebe obrača? ni to dobro.. ne gre na dolgi rok.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jul. 2010 23:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jul. 2010 23:16

delusional napisal/-a:kaj pa ti praviš, da je boljše da on tebe obrača? ni to dobro.. ne gre na dolgi rok.
Kaj pa "vzajemno spoštovanje" in podoben BS? Ne? Ne bi šlo?
Sej vem, boš rekla, da sanjam, ane..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jul. 2010 23:27

Dej, ti pravim da si grozno neizkušena...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jul. 2010 23:38

O tem bi se sicer še dal debatirat :D, ampak OK, sem raj neizkušena kot pa tkole zagrenjena, veš..
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 15. Jul. 2010 9:00

delusional, sam če iščeš enega pacienta, ki se ti bo pustil jebat v glavo in ga boš obračala, potem imaš res problem. ker očitno jih kar ne hodi toliko naokoli, kolikor si si v začetku mislila.

očitno ti vsak, ko začneš svoje patološke fore na njem izvajat, rajši pobegne in jim dam čisto prav.

tudi tipi, ki iščejo nekoga za resno zvezo, iščejo žensko, s katero bodo lahko skupaj funkcionirali kar se da lahko, brez raznih bolnih podjebavanj, ki samo pijejo energijo in na koncu ne peljejo nikamor.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Jul. 2010 10:18

delusional napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:And how did that work out for you?
Glede na to, da s tem tipom nisi več skupaj, bi rekel, da ni ravno dobro vplivalo na zvezo.

dobro je vplivalo. bi imela spet tako vezo v teh pogledih. to je bil edini tip, ki mi ga je uspelo jebat v glavo. zdej mi manjka taktike, pa mene jebejo.
Ni dobro vplivalo, ker je teb vse dol padl, k je bil copatek. Zenska nima nobenega spostovanja do takega moskega in ga prej ali slej vara/zapusti. Kar si tudi ti naredila. Ja, tekom zveze si bila v dominantnem polozaju, kar ti je blo do neke mere lustno, ampak ni variante, da bos tko imela uspesno zvezo, preprosto zato, ker se bo s tvoje strani koncal interes.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Jul. 2010 10:21

delusional napisal/-a:Jah, jaz hočem jebača. Jebači pa hočejo device za resno zvezo, k majo dovolj kurb. jst pa nisem več devica. tu je problem.
Mislim, da je problem v tvoji osebnosti. Jst osebno vidim dva problema. Premalo zenstvena (privlacna osebnost), ter tudi sicer tezka oseba.

delusional napisal/-a:kaj pa ti praviš, da je boljše da on tebe obrača? ni to dobro.. ne gre na dolgi rok.
Nasprotno, jst opazam, da kadar obstaja razlika med partnerjema, da je moski dominanten, lahko zveza prezivi relativno veliko razliko v moči. Kadar je zenska dominantna že zmerna količina dominance pomeni konec zveze v prihodnosti s precejsnjo verjetnostjo. Tukaj govorimo lahko o mesecih ali pa o letih.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 15. Jul. 2010 10:28

Ne trosi neumnosti. Problem je, da se ukvarjaš z napačnimi tipi moških.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov