Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 10. Jul. 2010 7:21

Fantin napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Se pravi sta se spoznala, že naslednji dan šla v kino in se poljubljala.

In?
Evidentno je, da se tipu ni bilo potrebno posebej potrudit zanjo.

To so osnovnošolske fore. V svetu malce odraslejših oseb pa ni nič narobe, če dva, ki sta si všeč, preideta k bistvu.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Jul. 2010 8:17

tmis_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Se pravi sta se spoznala, že naslednji dan šla v kino in se poljubljala.

In?
Evidentno je, da se tipu ni bilo potrebno posebej potrudit zanjo.

To so osnovnošolske fore. V svetu malce odraslejših oseb pa ni nič narobe, če dva, ki sta si všeč, preideta k bistvu.

To niso osnovnošolskefore. Vpraš odraslega moškega kajmu je bl všeč ženska ki takoj pade ali ženska za katero se mora nenehno trudit.
Sploh pa tip lahko zelo hitro pride do zaključka če se ženska poljublja že takoj na začetku z njim-ali pa še huje spi z njim - daje precej lahka ali pa obupana in je verjetno komaj čakala da nekdo pokaže vsaj malo zanimanja zanjo. Sploh pa igrice so zato da popestrijo življenje.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 10. Jul. 2010 9:04

Res, tvoj post mi zveni kot kakšen nasvet iz Cosmota: "Ne daj se hitro tipu, ker boš izpadla lahka".
Igrice so večinoma način osvajanja nesamozavestnih žensk, ki ljubijo dramo ali žensk, ki ne znajo direktno pokazat tipu, da se zanimajo zanj, ker se bojijo, da bodo izpadle lahke. Seveda je tu govora o načinih, kako tipa namerno zmest in podaljševat čas do intime ne o nedolžnih igricah v smislu pogledov, dotikov, flirtanja ipd.
Noben normalen tip ne bo ženske avtomatično dojemal kot lahke samo zaradi tega, ker ga je kušnila na prvem zmenku. In ne vem kakšni tipi zvez obkrožajo vaju, ampak v mojem krogu so VSI pari začeli hitro, pa ni nikoli noben moški nobene izmed mojih prijateljic jemal kot lahke. Mogoče zato, ker so z nedvoumnim pristopom izpadle kot direktne in kul ženske, ki so znale pokazat kaj hočejo, ne pa kot ljubiteljice nekih igric in trikov, ki že takoj na začetku razmišljajo o tem, kako bi z drugo osebo na nek način manipulirale.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 10. Jul. 2010 9:07

delusional napisal/-a:tko da ga odjebi. ne bo nič s tem tipom.

Ti jih pa tud maš ej.... :lol:
Ne more ga ona več odjebat, ker je že on njo...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 10. Jul. 2010 9:27

tmis_ napisal/-a: In ne vem kakšni tipi zvez obkrožajo vaju, ampak v mojem krogu so VSI pari začeli hitro, pa ni nikoli noben moški nobene izmed mojih prijateljic jemal kot lahke. Mogoče zato, ker so z nedvoumnim pristopom izpadle kot direktne in kul ženske, ki so znale pokazat kaj hočejo, ne pa kot ljubiteljice nekih igric in trikov, ki že takoj na začetku razmišljajo o tem, kako bi z drugo osebo na nek način manipulirale.

preberi ta post čez nekaj let ko bodo vsi ti tipi varal svoje bejbe ker se jim bo zdelo da primanjkuje izziva v njihovih lajfih. Do zdej sem še vedno dobila odgovor od vsakega tipa potem ko je v men začel videvat direktno in kul žensko da mu je na men najbl kul to da se mora skoz trudit zame. na začetku pa sploh. pa to ne pomen da moškega medem v stilu a bi al ne bi, ampak mu je skoz jasno da bom ampak samo če se dovolj potrudi. me ni strah pokazat da mi je tip všeč ampak pokažem tudi da mi to da je privlačen ne zadošča.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 10. Jul. 2010 9:39

tmis_ napisal/-a:Res, tvoj post mi zveni kot kakšen nasvet iz Cosmota: "Ne daj se hitro tipu, ker boš izpadla lahka".
Igrice so večinoma način osvajanja nesamozavestnih žensk, ki ljubijo dramo ali žensk, ki ne znajo direktno pokazat tipu, da se zanimajo zanj, ker se bojijo, da bodo izpadle lahke. Seveda je tu govora o načinih, kako tipa namerno zmest in podaljševat čas do intime ne o nedolžnih igricah v smislu pogledov, dotikov, flirtanja ipd.
Noben normalen tip ne bo ženske avtomatično dojemal kot lahke samo zaradi tega, ker ga je kušnila na prvem zmenku. In ne vem kakšni tipi zvez obkrožajo vaju, ampak v mojem krogu so VSI pari začeli hitro, pa ni nikoli noben moški nobene izmed mojih prijateljic jemal kot lahke. Mogoče zato, ker so z nedvoumnim pristopom izpadle kot direktne in kul ženske, ki so znale pokazat kaj hočejo, ne pa kot ljubiteljice nekih igric in trikov, ki že takoj na začetku razmišljajo o tem, kako bi z drugo osebo na nek način manipulirale.

Podpis pod tole. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Jul. 2010 9:43

McLarnovc napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:Res, tvoj post mi zveni kot kakšen nasvet iz Cosmota: "Ne daj se hitro tipu, ker boš izpadla lahka".

Podpis pod tole. :wink:

+1
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 10. Jul. 2010 10:37

[quote="Dioniz"][quote="McLarnovc"][quote="tmis_"]Res, tvoj post mi zveni kot kakšen nasvet iz Cosmota: "Ne daj se hitro tipu, ker boš izpadla lahka".
Noben normalen tip ne bo ženske avtomatično dojemal kot lahke samo zaradi tega, ker ga je kušnila na prvem zmenku. In ne vem kakšni tipi zvez obkrožajo vaju, ampak v mojem krogu so VSI pari začeli hitro, pa ni nikoli noben moški nobene izmed mojih prijateljic jemal kot lahke. Mogoče zato, ker so z nedvoumnim pristopom izpadle kot direktne in kul ženske, ki so znale pokazat kaj hočejo, ne pa kot ljubiteljice nekih igric in trikov, ki že takoj na začetku razmišljajo o tem, kako bi z drugo osebo na nek način manipulirale.[/quote]

Podpis pod tole. :wink:[/quote]

+1[/quote]

3:0 za tmis_ :lol:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Jul. 2010 10:49

Nesanica napisal/-a:
tmis_ napisal/-a: In ne vem kakšni tipi zvez obkrožajo vaju, ampak v mojem krogu so VSI pari začeli hitro, pa ni nikoli noben moški nobene izmed mojih prijateljic jemal kot lahke. Mogoče zato, ker so z nedvoumnim pristopom izpadle kot direktne in kul ženske, ki so znale pokazat kaj hočejo, ne pa kot ljubiteljice nekih igric in trikov, ki že takoj na začetku razmišljajo o tem, kako bi z drugo osebo na nek način manipulirale.

preberi ta post čez nekaj let ko bodo vsi ti tipi varal svoje bejbe ker se jim bo zdelo da primanjkuje izziva v njihovih lajfih. Do zdej sem še vedno dobila odgovor od vsakega tipa potem ko je v men začel videvat direktno in kul žensko da mu je na men najbl kul to da se mora skoz trudit zame. na začetku pa sploh. pa to ne pomen da moškega medem v stilu a bi al ne bi, ampak mu je skoz jasno da bom ampak samo če se dovolj potrudi. me ni strah pokazat da mi je tip všeč ampak pokažem tudi da mi to da je privlačen ne zadošča.

podrčtan del se mi zdi neki obrambni mehanizem, ker itak vsi tipi varajo, sem raje s poročenim, kot v resni zvezi prevarana. :roll: (nič osebnega ne mislim, sam povem pač kar se mi zdi).
Drugače, kar se igric in hitenja tiče, ravna vsak kot mu paše, zato ne bom dala prav ne eni ne drugi, vsak se ravna po neke svojem notranjem feelingu.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 10. Jul. 2010 11:27

Nesanica napisal/-a:preberi ta post čez nekaj let ko bodo vsi ti tipi varal svoje bejbe ker se jim bo zdelo da primanjkuje izziva v njihovih lajfih. Do zdej sem še vedno dobila odgovor od vsakega tipa potem ko je v men začel videvat direktno in kul žensko da mu je na men najbl kul to da se mora skoz trudit zame. na začetku pa sploh. pa to ne pomen da moškega medem v stilu a bi al ne bi, ampak mu je skoz jasno da bom ampak samo če se dovolj potrudi. me ni strah pokazat da mi je tip všeč ampak pokažem tudi da mi to da je privlačen ne zadošča.

"Dobil me boš, če se boš dovolj potrudil". Wtf? Kdo pa si ti, o vaša visokost, da bi moral tip preplezat gore, da bi mu enkrat le namenila to čast, da bi bil v zvezi s tabo in da bi le odnehala z igricami? :) Kaj pa tvoj trud, da bi razumela čustva še koga drugega razen sebe? Ta možnost pa seveda ne obstaja, kajne, saj čustva moškega itak niso pomembna, ker so itak dobri samo za to, da jih ženske po mili volji obračajo kakor jim v določenem trenutku zapaše.
To je točno vtis, ki ga daješ in s takim pristopom daš hitro kolkertolk normalnemu in pametnemu tipu vedet, da tvoj poglavitni namen se ni imet lepo z njim, ampak se z njim igrat neke igrice na nivoju: "Dobiš me, če narediš to pa to" in ustvarjat neko dramo.
Sploh pa-izziva v zvezi o katerem govoriš, ne boš nikoli konstantno imela. Če meniš drugače ali če misliš, da boš izziv vedno pričarala, imaš nerealistična pričakovanja do zveze, partnerja in si na poti do velikega razočaranja.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Jul. 2010 12:20

to mi je všeč. sam tudi pri meni to ne pali.

Nesanica napisal/-a:preberi ta post čez nekaj let ko bodo vsi ti tipi varal svoje bejbe ker se jim bo zdelo da primanjkuje izziva v njihovih lajfih. Do zdej sem še vedno dobila odgovor od vsakega tipa potem ko je v men začel videvat direktno in kul žensko da mu je na men najbl kul to da se mora skoz trudit zame. na začetku pa sploh. pa to ne pomen da moškega medem v stilu a bi al ne bi, ampak mu je skoz jasno da bom ampak samo če se dovolj potrudi. me ni strah pokazat da mi je tip všeč ampak pokažem tudi da mi to da je privlačen ne zadošča.

P***a ampak to je tudi res. :? tipi hočejo bit nezavedno manipulirani in da ženska uporablja neke trike.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Jul. 2010 12:26

4:0 (1?) za tmis_
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Jul. 2010 12:27

Natančno tako. :cool:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Jul. 2010 12:29

ne vem lejte...
jst sm se dobivala z enim tipom...
in ko sem mu jasno pokazala da mi je všeč in da sem zainteresirana ga je to motlo in mi je to tudi povedal...
ko sem pa zganjala enke trike.. mu povedala, da sem z enim drugim šla na zmenk... ko sem mu lagala, da se odselim in da se zadnjič vidiva... ko sem ga vrgla na finto 5 min pred zmenkom, da je odpovedano, ker mam druge obveznosti.... uf, kako je bil takarat zainteresiran. všeč mu je blo to podjebavanje in da ne ve pri čem je.

mene je pa grozno izčrpavalo si te finte izmišljevat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Jul. 2010 12:38

Značilna reakcija jebacha, ki bi rad malo seksal brez obveznosti in komplikacij.Pri takem igrice in psihiranje res pali.Ampak ko do svoje trofeje končno pride, mu vse skupaj neha biti zanimivo.

Pri situacijah, kjer eden in drugi pričakujeta razmerje in sta si všeč, pa so igrice popolnoma odveč, celo škodljive.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov