Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
v vezi je vedno tako, da nekdo nekoga jeb* v glavo. vedno en dominira, en je boljši, drugi se boji, da ga bo izgubil. vedno je en bolj zainteresiran.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
delusional napisal/-a:na-a... ona njemu pravi moj fant... in nista skupaj samo v postelji, ampak tudi v javnosti. zdaj že govori, da se imata rada.
Tudi v javnosti? Ampak ona pravi, da za njiju ne ve nihče drug kot onadva sama.
-
delusional - Cosmopsiho
ne, nekje je napisala, da se tudi v javnosti pojavljata skupaj. v glavnem, precej časa preživita skupaj in se dobivata trikrat na teden.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne pravi pa mu "fant".
Ajd, recimo da se strinjam z delom, da je dostikrat en bolj zainteresiran, ampak fak no, jebat se u glavo se pa res ne obnese na dolgi rok..v resnih zvezah, katere želimo, da bi trajale, res ne sme bit tega.
Žalostno..delusional napisal/-a:v vezi je vedno tako, da nekdo nekoga jeb* v glavo. vedno en dominira, en je boljši, drugi se boji, da ga bo izgubil. vedno je en bolj zainteresiran.

Ajd, recimo da se strinjam z delom, da je dostikrat en bolj zainteresiran, ampak fak no, jebat se u glavo se pa res ne obnese na dolgi rok..v resnih zvezah, katere želimo, da bi trajale, res ne sme bit tega.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Nesanica napisal/-a:ampak resskoraj ne poznam več ljudi ki ne bi varali.
A se s tem tolažiš, opravičuješ svoje dejanje, ali prav načrtno iščeš takšne ljudi? Ker res ne vem kako lahko veš koliko ljudi vara? Jaz poznam pa zelo malo tistih, ki varajo.
-
delusional - Cosmopsiho
sanjaanja, kaj ti hodiš k maši in spovedi?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:ne, nekje je napisala, da se tudi v javnosti pojavljata skupaj. v glavnem, precej časa preživita skupaj in se dobivata trikrat na teden.
Res je. Vem, da je tisto napisala. Zato pa dvomim, da je oboje res.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
sanjaanja napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Vpraš odraslega moškega kaj mu je bl všeč ženska ki takoj pade ali ženska za katero se mora nenehno trudit.
Sploh pa tip lahko zelo hitro pride do zaključka če se ženska poljublja že takoj na začetku z njim-ali pa še huje spi z njim - daje precej lahka ali pa obupana in je verjetno komaj čakala da nekdo pokaže vsaj malo zanimanja zanjo.
Na kakšen način pa se mora moški trudit zate?
Torej, če bi te hotel tip poljubiti na drugem zmenku, bi ti odklonila?
Če bi hotel spati s tabo bi odklonila, čeprav bi si ga noro želela, ker še nista dovolj časa skupaj?
Hmm zdle bom negirala svojo izjavo.... Dejansko ni nujno da tip izgubi zanimanje če ženska takoj spi z njim. Če pomislim za nazaj sem s tipom nekoč spala na prvem dejtu in sva bila potem kar nekaj časa v vezi.Ampak vseeno mislim da ima ženska močno prednost če tipa zavrača nekaj časa in jo mora nekaj časa loviti.
Drugače pa poljuba ne zavrnem če mi je tip všeč ampak za seks se pa mora potruditi v stilu da četudi ga parkrat zavrnem ko me povabi ven mora vztrajati- tako vem da ga res zanimam in da nisem tam kar ena ko jo je povabu ven samo zato ker ni imel nič pametnejšega za početi. Zadnjega je npr. čist obnorelo dejstvo da sm vedno imela načrte in ko me je vprašal kaj počnem zvečer sem vedno imela že nek plan in je moru res vztrajat.
sanjaanja napisal/-a:Nesanica napisal/-a:
ampak resskoraj ne poznam več ljudi ki ne bi varali.
A se s tem tolažiš, opravičuješ svoje dejanje, ali prav načrtno iščeš takšne ljudi? Ker res ne vem kako lahko veš koliko ljudi vara? Jaz poznam pa zelo malo tistih, ki varajo.
seveda poznaš zelo malo takšnih ki varajo - oprosti ampak mislim da četudi bi bila moja prijateljica da ti ne bi upala povedati da sem prevarala tipa - ker bi vedela da boš to obsojala. Meni načeloma prijatelji zaupajo precej (včasih več kot želim vedeti...) ker vedo da ko enkrat sprejmem nekoga za prijatelja ne obsojam. Poskušam razumeti in pomagati. Verjetno zato tudi prej opazim kaj se dogaja okoli mene in zatopoznam 'več ljudi ki vrajo'. Verjetno jih ti tudi samo da ne veš za to.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Zakaj bi ženska izpadla lahka, če tip hoče spati z njo in je za. Jaz bi prej rekla, da je tip lahki, ker se je on prvi to domislil.
Res mi je zanimivo kako ti vsi zaupajo, da varajo, meni pa ne. A jim mogoče pri varanju pomagaš
Res mi je zanimivo kako ti vsi zaupajo, da varajo, meni pa ne. A jim mogoče pri varanju pomagaš

-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
sanjaanja napisal/-a:Zakaj bi ženska izpadla lahka, če tip hoče spati z njo in je za. Jaz bi prej rekla, da je tip lahki, ker se je on prvi to domislil.
enemu pa res pomagam...

se strinjam s prvo trditvijo ampak žal je tako da bomo ženske vedno lahke moški pa žrebci ki obvladajo.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
[quote="sanjaanja"][quote="jozica1"]Vas nič ne moti da je nekdo oddan?
In če se ves čas igraš z isto igračo, sčasoma postane nezanimiva..
[/quote]
A ti to dvoje gre skupaj?[/quote]
Se mi zdi da se vidi da se ne nanaša na isto stvar, spodnje nima nobene (pomenske) povezave z zgornjim, ker se nanaša na nasvet avtorici teme.
In če se ves čas igraš z isto igračo, sčasoma postane nezanimiva..
[/quote]
A ti to dvoje gre skupaj?[/quote]
Se mi zdi da se vidi da se ne nanaša na isto stvar, spodnje nima nobene (pomenske) povezave z zgornjim, ker se nanaša na nasvet avtorici teme.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]