Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 09. Jul. 2010 17:41

lepo pozdravljene :)

že dolgo prebiram cosmoforum sedaj pa sem se odločila da tudi jaz delim z vami svoje težave in prosim za kak nasvet.

naj najprej opišem kaj me teži. Pred kakim mesecem in pol sem spoznala fanta s katerim sva se kar dobro ujela, šla naslednji dan v kino in se tisti večer noro poljubljala (vse je ostalo samo pri poljubih). na začetku nisem bila prepričana ali je pravi vendar sem naslednji dan dobila njagov sms da se je imel z mano zelo lepo in da bi rad še kaj več. Rekel je, da se je zaljubol vame. nato je sledilo spoznavanje prek smsov pa tudi poklical me je. Po enem tednu sem sem se tudi jaz zaljubila vanj. ves čas mi je govoril da me pogreša in da sem njegova pikica. oba sva se strinjala da se želiva ponovno videti, vendar do tega nikoli ni prišlo ker on ni imel časa. na začetku najinega poznanstva so bili njegovi smsi zelo redni in osladni, kar mi je zelo ogajalo čeprav sem se sprva delala nekoliko nedostopno. vendar sem mu kmalu dala vedt da sem tudi jaz za stvar. No ko sem se jaz zagrela se je on počasi začel ohlajati. smsi so bili vedno bol redki, niso bili več polni srčkov, nisem bila več njegova pikica... :( jaz pa sem čedalje bolj hrepenela po njegovem toplem objemu, dotiku, poljubu. nisem hotla še kdaj omenit da bi se dobila ker bi izpadla tečno. ko sem ga vprašala kaj je narobe je bil njegov odgovor vedno da nič in da me ima rad vendar sem čutila da ni tako.

zanima me ali je normalno da se moški tako hitr naveliča punce, glede na to da sem mu bila na začtku zelo všeč in mi je to dal tudi jasno vedeti. kaj sem storila narobe?? kako naj ga prebolim. še vedno si piševa vendar to ni to. Boli me ker je tako hladen.kar naenkrat. zakaj ni več zagret kjot na začetku? :cry:

sej vem da bi si ga morala izbiti iz glave in sem tudi dojela da je škoda izgubljati čas zaradi njega ampak enostavno ga ne morem pozabiti. pšreveč ga pogrešam :(
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 09. Jul. 2010 17:51

sad.girl napisal/-a:Pred kakim mesecem in pol sem spoznala fanta s katerim sva se kar dobro ujela, šla naslednji dan v kino in se tisti večer noro poljubljala (vse je ostalo samo pri poljubih)
Očitno je, da se je skupaj razvilo v manj kot 48-ih urah. :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Jul. 2010 17:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 09. Jul. 2010 18:00

fantin: ni se razvilo v 48 urah. na začetku nisem bila čustveno navezana nanj, to je prišlo kasneje. vendar ko se navežem mi je ful teško pozabt
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 09. Jul. 2010 18:02

sirova štručka: on 20 jst 19
sej je res mogoče vse skupaj malo otročje za ta leta ampak meni je odgovarjalo tko na izi za začetek pol bi pa kej bol resnega... ampka očitno ne bo nič :(
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 09. Jul. 2010 18:07

sad.girl napisal/-a:fantin: ni se razvilo v 48 urah.

Vsakemu se zdi, da je to bilo zelo hitro, saj si napisala:

sad.girl napisal/-a:Pred kakim mesecem in pol sem spoznala fanta s katerim sva se kar dobro ujela, šla naslednji dan v kino in se tisti večer noro poljubljala
Se pravi sta se spoznala, že naslednji dan šla v kino in se poljubljala.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jul. 2010 18:29

In sedaj, če prav razumem, se že skoraj en mesec in pol nista videla?
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 09. Jul. 2010 18:37

kako lahko po mesecu in pol veš, da je on pravi? Če ti je že na začetku poznanstva pisal pikica ipd., bi lahko vedla, da nekaj smrdi, ker je po takem času way too prehitro za take osladne besedice.

pri 19tih bi lahko malo bolje obvladala slovnico :unknown:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 09. Jul. 2010 19:36

Ok in kaj je problem? Bila je afera. Očitno bolj sms afera kot kaj drugo. Skenslaj ga, škoda keša za nadaljne smse.

Če bi rees fuul raadaa, ga še enkrat povabi na pijačo, določi točen kraj in čas in naj pride. Če bo prišel, se bosta verjetno lepo imela; ampak najverjetneje "ne bo imel časa" in ti se mu nikoli več po tem ne boš javila, on pa tebi še manj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jul. 2010 19:54

se pravi sta se vidla samo enkrat/dvakrat?

ne vem... bi razumela,če bi se dala dol, pol pa bi te odjebal...

tko pa ne vem zakaj je izgubil zanimanje še preden te je položil.

čudno.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2010 20:29

^^je že spoznal boljšo! :wink:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 09. Jul. 2010 20:31

Fantin napisal/-a:
sad.girl napisal/-a:Pred kakim mesecem in pol sem spoznala fanta s katerim sva se kar dobro ujela, šla naslednji dan v kino in se tisti večer noro poljubljala
Se pravi sta se spoznala, že naslednji dan šla v kino in se poljubljala.

In?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jul. 2010 20:31

Jochie napisal/-a:^^je že spoznal boljšo! :wink:

Najbrž bo res to, ja.

tko da ga odjebi. ne bo nič s tem tipom.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 09. Jul. 2010 21:33

tmis_ napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Se pravi sta se spoznala, že naslednji dan šla v kino in se poljubljala.

In?
Evidentno je, da se tipu ni bilo potrebno posebej potrudit zanjo.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 09. Jul. 2010 22:32

Nestoj mu več pisat nič. Brezveze!
Mogoče noče resne veze in je iskal le avanturo. Potem je vidu, da si ok in hotu it dalje, da te ne bi prizadel, to se mi zdi fer. Bolje, kot da te položi in izgine...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov