Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kaj je najgrši možen način? s sestro, najboljšo prijateljico?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
delusional napisal/-a:kaj je najgrši možen način? s sestro, najboljšo prijateljico?
Z moškim

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:kaj je najgrši možen način? s sestro, najboljšo prijateljico?
tako da jo je zamenjal z drugo medtem ko je njej še vedno govoril da je ženska njegovega življenja in da komaj čaka da se preselita skupaj. Nato se je preselil skupaj s to bejbo in njej to povedal tik pred tem...
-
delusional - Cosmopsiho
torej jo je varal dlje časa?
pa se ti zdijo pogosti taki razdori zaradi druge ženske?
pa se ti zdijo pogosti taki razdori zaradi druge ženske?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kaj pa, če je na kakem moškem forumu on odprl temo Zakaj punce tak hitro izgubijo zanimanje?
OT: obstaja sploh kaka moška verzija takega foruma?

OT: obstaja sploh kaka moška verzija takega foruma?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Nesanica napisal/-a:mislim da to zelo težko izve sploh pri diskretnih razmerih. Da ne bo nesporazuma, resnično cenim da tako zagovarjaš zvestobo in tudi zelo težko verjamem da celo še vedno obstajajo takšne osebe. Nazadnje sem to slišala od prijatelja ki je na koncu bejbo na najgrši možen način prevaral ampak ko je rekel da je proti varanju je resno mislil -pa je vseeno kasneje to naredil. ne rečem daboš ti tudi, ampak resskoraj ne poznam več ljudi ki ne bi varali. jz tdi ne bi nikoli prevarala tipa če bi bila rsni zvezi- ampak res pa je da se že precej časa single ker trenutno nisem sposobna resne zveze.. to razmerje pa mi ustreza ravno zato ker so čustva pod kontrolo in ni potrebe po lažeh.
To, da se zelo težko izve, je buča(moje osebno mnenje). Ena sama samcata najmanjša napaka, in poti nazaj ni več. Si lahko zamisliš kako otrok ob tem trpi? Jaz si namreč ne morem...
Ne poznaš ljudi ki ne bi varali? V kakšnih okoljih pa se giblješ to? Od zrele osebe bi človek pričakoval, da so sposobni se ali brzdat, ali pa razčistit s partnerjem. Če bi jaz svoje dekle prevaral, si kar težko predstavljam kako slabo vest bi imel...
Pa še nekaj je zanimivo... Nisi sposobna resne zveze, si pa sposobna srat s poročenim tipom...

Nesanica napisal/-a:tako da jo je zamenjal z drugo medtem ko je njej še vedno govoril da je ženska njegovega življenja in da komaj čaka da se preselita skupaj. Nato se je preselil skupaj s to bejbo in njej to povedal tik pred tem...
Upam da se zavedaš, da ravno ta "tvoj" tip to počne...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
delusional napisal/-a:pa se ti zdijo pogosti taki razdori zaradi druge ženske?
Po mojih izkušnjah do razdora pride, ko prva ženska izve za drugo. Če se to nikoli ne zgodi, prva ostane prva, drugo pa sčasoma zamenja tretja....itd.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
torej Nesanica, ali priznate, da ste bili 26. 11. 2009 z Janezom Novakom, ki je poročen že 3 leta, na sladoledu? In priznate, da sta se kasneje sprehajala po Zaloški ulici, smer Hofer-Klinični center? In ali priznate tudi, da sta se kasneje odpeljala do vašega stanovanja, kjer ste imeli z njim spolni odnos?

-
delusional - Cosmopsiho
samo ne mi govorit, da Nesanica noče nč od tega tipa in da se gre sam za sex... samo ne tega govorit, da ni spletkarska. Prosim!
-
Če karkoli hoče oziroma pričakuje od njega, je pač naivna...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
lovefrance napisal/-a:torej Nesanica, ali priznate, da ste bili 26. 11. 2009 z Janezom Novakom, ki je poročen že 3 leta, na sladoledu? In priznate, da sta se kasneje sprehajala po Zaloški ulici, smer Hofer-Klinični center? In ali priznate tudi, da sta se kasneje odpeljala do vašega stanovanja, kjer ste imeli z njim spolni odnos?![]()
ne! nikoli me ni peljal na sladoled...

McLarnovc- kot sem rekla sem včasih verjela da so ljudje zvsti - tudi vzagajana sem bila tako. Življenje pa te spremeni. Žal se gibljem v takšni okolici da sem videla več kot sem želela. Tako da žal - pravijo da te življenje pokvari. Mene očitno je oz. spremenila sem se v smislu da somi sedaj sprejemljive stvari ki mi včasih niso bile. Ti pa priporočam da ohraniš svojo družbo in mislenost - ker je veliko bolj zdrava.
-
delusional - Cosmopsiho
barbie_girl_85 napisal/-a:Če karkoli hoče oziroma pričakuje od njega, je pač naivna...
ni res. a ne vidiš da ji ratuje. tip se bo še ločil. tolk je potuhnjena in pretkana da bo dosegla svoj cilj s tam hladnim glumljenjem kao da ona nič noče nobenmu slabega in da nič noče od njega. to je to. to pali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]