Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 20:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Jul. 2010 20:37

najbrž je že bla s kakim zasedenim da tako govori, a ne.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Jul. 2010 20:38

ne, ne bi bla s poročenim.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 20:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 20:42

McLarnovc napisal/-a:
lovefrance napisal/-a:
umazano :?: Ona je samska in svodobna oseba in lahko dela, kar hoče. On je pač tip, ki jo zadovolji in je na podlagi tega razvila nek odnos, katerega pa ne opredeljuje kot ljubezenskega. Js tu ne vidim nič umazanega, punca pač živi svoje življenje kot ji ugaja. Bolš kot pa da bi bla samska in čepela doma in potlačevala svoje seksualne potrebe.

Torej bi ti bilo kul, če bi si tvoj mož našel eno samsko cipo in spotjo še njo porival poleg tebe in ti spotjo še lagal?

nevem zakaj točno si zaslužim naziv cipa ker spim že relativno dolgo samo z njim. Pred njim sem bila prcej časa tudi samo z enim moškim... Ne rečem da je prav kar počne, ampak to je res nekaj kar morata urediti onadva. Če mi bo rekel da se ne želi več videvati z mano bom to spoštovala.

delusional napisal/-a:
na-a... ona njemu pravi moj fant... in nista skupaj samo v postelji, ampak tudi v javnosti. zdaj že govori, da se imata rada.

nikoli nisem rekla zanj da je moj fantin rada imam veliko ljudi. Strogo ločim med besedama ljubiti in imeti rad. In ja njega imam rada in mi ni vseeno zanj.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Jul. 2010 20:45

lovefrance napisal/-a:Ne, ne bi mi blo kul, če bi me mož varal.

No vidiš.

Nevem, meni ni jasno kaj si mora mislit človek, ki ima doma moža/ženo in morda celo še otroke(ki ga itak najbolj najebejo v takih situacijah :( ), pa se gre zaplest z drugim tipom/žensko. Enako mi ni jasno kaj si mora mislit tip/ženska, ki se gre zaplest s poročenim človekom... Pa porkamadona sej maš še miljon drugih okrog sebe no... :evil: Ok, nekako štekam, da si poročen, zaškripa, razčistiš s partnerjem, se ločiš in najdeš drugega... Ampak, da se zapleteš z drugim, doma pa lažeš kako je vse ok? Nevem, meni lastna slaba vest tega ne bi dopuščala, da bi imel doma ženo in otroka, vmes bi pa za hobi še eno drugo malo pičil pa je lahko še hujša, ženi pa lagal kako je vse ok... Jaz bi se počutil kot največji slabič na svetu... Tip, ki ne more niti malo zadrževat svojega nagona pa tudi... :roll: ...enako velja za ženske... :roll:

Lahko pa tudi, da imam samo jaz probleme z dojemanjem takih zadev no....
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 11. Jul. 2010 20:46, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 20:45

sirova štručka napisal/-a:lovefrance
ti bi bla s poročenim moškim?

se tle ni izbira poročen/neporočen. gre za splet okoliščin ki te pripeljejo kjer si...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 20:49

...
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Jul. 2010 20:50

ne bi bla s poročenim, ker v njem ne bi vidla nobenega potenciala za nadaljevanje zveze, kar je trenutno v mojem širšem interesu.

Vidim pa, da nekateri mogoče niste prav razumeli zveze "imeti rad", ki jo je uporabla Nesanica. Novejši evropski jeziki so zelo revni, kar se tiče izražanja ljubezni in "rada te mam" ni enako "ljubim te". Ljubiti se navezuje na partnersko ljubezen, imeti rad pač na vse ostale oblike (sorodnike, prijatelje, f** frende...). Sicer je to zelo off topic, ampak hotla sem podat razliko, ki je nekateri ne opazijo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 20:51

McLarnovc napisal/-a:Nevem, meni ni jasno kaj si mora mislit človek, ki ima doma moža/ženo in morda celo še otroke(ki ga itak najbolj najebejo v takih situacijah :( ), pa se gre zaplest z drugim tipom/žensko. Enako mi ni jasno kaj si mora mislit tip/ženska, ki se gre zaplest s poročenim človekom... Pa porkamadona sej maš še miljon drugih okrog sebe no... :evil: Ok, nekako štekam, da si poročen, zaškripa, razčistiš s partnerjem, se ločiš in najdeš drugega... Ampak, da se zapleteš z drugim, doma pa lažeš kako je vse ok? Nevem, meni lastna slaba vest tega ne bi dopuščala, da bi imel doma ženo in otroka, vmes bi pa za hobi še eno drugo malo pičil pa je lahko še hujša, ženi pa lagal kako je vse ok... Jaz bi se počutil kot največji slabič na svetu... Tip, ki ne more niti malo zadrževat svojega nagona pa tudi... :roll: ...enako velja za ženske... :roll:

Lahko pa tudi, da imam samo jaz probleme z dojemanjem takih zadev no....

pa si mogoče pomislil da se ne ločiš ravno zaradi tega ker imaš doma družino in nočeš tega uničiti in hočeš da ima otrok lepo otroštvo doma pa tudi ni tako hudo s partnerjem le odnos ljubimec se prevesi v prijatelj in enostavno ti primanjkuje strasti in zagona. ne govorim o svojem primeru govorim nasplošno- tako jaz dojemam varanje. Varanje ni želja po ponižanju partnerja kot to večina ljudi dojema.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2010 20:52

...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Jul. 2010 20:57

Nesanica napisal/-a:pa si mogoče pomislil da se ne ločiš ravno zaradi tega ker imaš doma družino in nočeš tega uničiti in hočeš da ima otrok lepo otroštvo doma pa tudi ni tako hudo s partnerjem le odnos ljubimec se prevesi v prijatelj in enostavno ti primanjkuje strasti in zagona. ne govorim o svojem primeru govorim nasplošno- tako jaz dojemam varanje. Varanje ni želja po ponižanju partnerja kot to večina ljudi dojema.

Če se začne preveč prevešat v prijateljstvo, se morata oba trudit, da to popravita, ker sta le mož in žena. Ne pa da eden od njiju takoj spizdi se fukat z drugim... To je na nivoju živali, ker ljudje imamo tudi možnost brzdati svoj spolni nagon...

Nevem pa kako ima otrok lahko lepo otroštvo, če njegov oče poriva drugo, njemu in njegovi materi pa laže doma. Tak oče je slabič. In če ta otrok slučajno kdaj izve za očetovo početje(za kar je precej velika možnost), ga bo to zaznamovalo za celo življenje. In tak oče očitno ne razmišlja čisto nič, drugače bi premislil, če je vredno uničiti življenje svojega lastnega otroka, zaradi trenutnega užitka, ko napiči drugo...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 11. Jul. 2010 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Jul. 2010 20:57

sirova štručka napisal/-a:
lovefrance napisal/-a:ne bi bla s poročenim, ker v njem ne bi vidla nobenega potenciala za nadaljevanje zveze, kar je trenutno v mojem širšem interesu.

to je edini razlog, da ne bi bla s poročenim?

sicer še nisem izdelala natančne argumentacije, zakaj ne bi bla s poročenim (ker o tem do zdaj nisem razmišljala), ampak ja, moj glavni argument: ni v mojem interesu.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Jul. 2010 21:04

McLarnovc napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:pa si mogoče pomislil da se ne ločiš ravno zaradi tega ker imaš doma družino in nočeš tega uničiti in hočeš da ima otrok lepo otroštvo doma pa tudi ni tako hudo s partnerjem le odnos ljubimec se prevesi v prijatelj in enostavno ti primanjkuje strasti in zagona. ne govorim o svojem primeru govorim nasplošno- tako jaz dojemam varanje. Varanje ni želja po ponižanju partnerja kot to večina ljudi dojema.

Če se začne preveč prevešat v prijateljstvo, se morata oba trudit, da to popravita, ker sta le mož in žena. Ne pa da eden od njiju takoj spizdi se fukat z drugim... To je na nivoju živali, ker ljudje imamo tudi možnost brzdati svoj spolni nagon...

Nevem pa kako ima otrok lahko lepo otroštvo, če njegov oče poriva drugo, njemu in njegovi materi pa laže doma. Tak oče je slabič. In če ta otrok slučajno kdaj izve za očetovo početje(za kar je precej elika možnost), ga bo to zaznamovalo za celo življenje. In tak oče očitno ne razmišlja čisto nič, drugače bi premislil, če je vredno uničiti življenje svojega lastnega otroka, zaradi trenutnega užitka, ko napiči drugo...

mislim da to zelo težko izve sploh pri diskretnih razmerih. Da ne bo nesporazuma, resnično cenim da tako zagovarjaš zvestobo in tudi zelo težko verjamem da celo še vedno obstajajo takšne osebe. Nazadnje sem to slišala od prijatelja ki je na koncu bejbo na najgrši možen način prevaral ampak ko je rekel da je proti varanju je resno mislil -pa je vseeno kasneje to naredil. ne rečem daboš ti tudi, ampak resskoraj ne poznam več ljudi ki ne bi varali. jz tdi ne bi nikoli prevarala tipa če bi bila rsni zvezi- ampak res pa je da se že precej časa single ker trenutno nisem sposobna resne zveze.. to razmerje pa mi ustreza ravno zato ker so čustva pod kontrolo in ni potrebe po lažeh.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Jul. 2010 21:06

Nesanica napisal/-a: in ni potrebe po lažeh.

Je pa potreba po zaščiti....da ne bo drug mesec spet zamujala :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov