Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jul. 2010 21:00

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 28. Jul. 2010 9:55

ojoj kam je ta tema zašla... to kar se zdej pogovarjate ima zlo malo veze z mojim problemom.

u glaunem mislim da sem dokončno dojela da je konec in da nima smisla gojiti nekašnega lažnega upanja. Sem se ga videla poljubljeti z drugo in čeprav m,e je močno bolelo in me še vedno boli vsaj vem pri čem sem.
sedaj bom pa rabila veliko časa da ga pozabim. zdi se mi da dozdaj se nikoli ni bilo tako teško koga pozabit. zelo mi je hudo ker ga tako pogrešam. močno si želim da bi ga videla, želim si njegovih poljubov, objemov, sladkih besed... teško je dojeti da je vsega konec. nonstop se spominjam vseh lepih trenutkov preživetih z njim, saj jih ni bilo veliko ampak vseno je grozno sprejeti dejtsvo da je vsega konec. čeprav mi razum govori da ni šans da bi z njim še kdajkoli kaj mela srce še zmeraj upa da se bo nekega dne vrnil k meni. in vsakič ko se spomnim nanj me zaboli. sanje se mi podirajo pred očmi.

zdej pa če ma katera kakšen nasvet kako se lazje pozabi osebo ki jo tako močno pogrešam naj mi prosim pomaga. hvala
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 28. Jul. 2010 10:32

sad.girl napisal/-a:ojoj kam je ta tema zašla... to kar se zdej pogovarjate ima zlo malo veze z mojim problemom.

u glaunem mislim da sem dokončno dojela da je konec in da nima smisla gojiti nekašnega lažnega upanja. Sem se ga videla poljubljeti z drugo in čeprav m,e je močno bolelo in me še vedno boli vsaj vem pri čem sem.
sedaj bom pa rabila veliko časa da ga pozabim. zdi se mi da dozdaj se nikoli ni bilo tako teško koga pozabit. zelo mi je hudo ker ga tako pogrešam. močno si želim da bi ga videla, želim si njegovih poljubov, objemov, sladkih besed... teško je dojeti da je vsega konec. nonstop se spominjam vseh lepih trenutkov preživetih z njim, saj jih ni bilo veliko ampak vseno je grozno sprejeti dejtsvo da je vsega konec. čeprav mi razum govori da ni šans da bi z njim še kdajkoli kaj mela srce še zmeraj upa da se bo nekega dne vrnil k meni. in vsakič ko se spomnim nanj me zaboli. sanje se mi podirajo pred očmi.

zdej pa če ma katera kakšen nasvet kako se lazje pozabi osebo ki jo tako močno pogrešam naj mi prosim pomaga. hvala

Tu boš najdla nasvete: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=26007
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Jul. 2010 11:27

floribunda napisal/-a:

pa se mam vseeno za girlfriend material.

Za marsikoga si sigurno girlfriend material, kakšnemu si pa lahko čisto mimo.Te stvari so vedno subjektivne.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Jul. 2010 11:46

ma neee. js sm kr v splošnem girlfriend material :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 28. Jul. 2010 23:40

sad.girl napisal/-a:ojoj kam je ta tema zašla... to kar se zdej pogovarjate ima zlo malo veze z mojim problemom.

No, ko se ti bo po glavi podilo tisto, napisano z zelenim, si vrni tisto sliko, poudarjeno s črno. In če si boš po tem, ko ga boš v glavi videla poljubljati se z drugo, še vedno željna njegovega poljuba, objema.... piši še enkrat :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 29. Jul. 2010 16:07

barbiegirl to mi nič ne pomaga. če gledaš drugega kako je čokoladno tortico si je zaradi tega ne želiš nič manj. ok sej vem d ta primer ni lih najbol primeren.

vem d sm usega sama kriva. ta tip sploh ni nič posebnega. problem je v meni ker sem se na njega tako močno navezala in sem ga sprejela z vsemi napakami. edina napaka ki je ne prenesem na njem je da me je zapustil, ostale me sploh ne motijo. ves problem je samo v moji glavi ampak ne vem kako ga rešit
Uporabniški avatar
Srna_924
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Srna_924 » 29. Jul. 2010 16:23

sad.girl napisal/-a:edina napaka ki je ne prenesem na njem je da me je zapustil

to ni njegova napaka ampak njegova odločitev. a je to tvoj 1. fant? kako se pa drugače v življenju soočaš z zavrnitvijo?
sad.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sad.girl » 01. Avg. 2010 12:52

srna_924 ne ni moj prvi sem mela tudi že daljsa razmerja ampak sem vedno nekako prebolela. ponavadi je razmerje trajalko toliko časa da sva se oba naveličala, zdaj pa je bilo tako kratko (u bistvu sploh ni bilo razmerje samo videvala sva se) in ga res zelo pogrešam ko še nobenega :(

odvisno od situacije. zavrnitev fanta me vedno boli, če se gre pa za prijatelje pa malo manj
Uporabniški avatar
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a VaNiLliA » 02. Avg. 2010 23:00

veš, nedoseženo in neizpolnjeno je vedno mikavno. Skoraj vedno le zato, ker je nedoseženo in neizpolnjeno. Da si dokažeš, da lahko imaš vse.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]