Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
McLarnovc napisal/-a:[
Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti
To so buče, za tako bejbo se obrne 99 % tipov.
OBRNE.Marsikateremu pade na pamet, kaj vse bi ji delal, pade kakšen komentar, eni za njo žvižgajo..
Redko kdo si pa dejansko želi biti v resni zvezi s takšno žensko, to drži.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Džeki napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti.
To so buče, za tako bejbo se obrne 99 % tipov.
Pomoje tudi.
Džeki napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti.
Redko kdo si pa dejansko želi biti v resni zvezi s takšno žensko, to drži.
Zakaj pa tako mislis?
(Zanima me predvsem moski nacin razmisljanja....zato vprasam.)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zato ker pač sklepajo da taka ženska je bla z dosti tipi in se počutijo prestrašeni in nesposobni in neizkušeni v primerjavi z njo. pač za resno zvezo hočejo eno, ki je manj dala skozi od njih, da se počutijo moški.
- Džeki
- Cosmofrik
Sem razložil.Če gre po cesti mačka z dekoltejem, v miniču in 10 cm petkah, bomo tipi seveda rekli: ua..glej jo mačko.In normalno,da vsak pogleda za njo.
Ampak tako bomo rekli tudi, če bo mačka v kavbojkah in petkah.In tudi za tako vsak pogleda.
Res pa je, da marsikatera misli, da mora vse pokazat, da bo huda in seksi.
In meni in še marsikomu je pač bolj fukiš druga varianta, ki ni ravno na izvolte.
Ampak tako bomo rekli tudi, če bo mačka v kavbojkah in petkah.In tudi za tako vsak pogleda.
Res pa je, da marsikatera misli, da mora vse pokazat, da bo huda in seksi.
In meni in še marsikomu je pač bolj fukiš druga varianta, ki ni ravno na izvolte.

-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
džeki torej hočeš reči da če bi bila bejba v kavbojkah je kandidat za resno zvezo (glede na komentar zgoraj), če je pa v miniču je pa samo one night stand...
po tem bi teoretično če bi me srečal v službi zame rekel - u kera bejba ta bi pa lahko bla mama mojih otrok... ker se pač v službi oblačim bl konzervativno.
če bi me srečal pa zvečr v miniki in petah pa bi reku - u lej to mačko, ta je pa sm za p...... ker se pač ko grem ven oblečem v minič in nabijem ultra visoke pete.
po tem bi teoretično če bi me srečal v službi zame rekel - u kera bejba ta bi pa lahko bla mama mojih otrok... ker se pač v službi oblačim bl konzervativno.
če bi me srečal pa zvečr v miniki in petah pa bi reku - u lej to mačko, ta je pa sm za p...... ker se pač ko grem ven oblečem v minič in nabijem ultra visoke pete.
- Džeki
- Cosmofrik
Ja lej,ko nekoga prvič vidimo, ga ocenimo po zunanjosti in tem, kako je oblečen, kako se obnaša in si pač naredimo prvi vtis.
Ko da bi ti dobila o meni isti vtis, če bi me prvič srečala napedenanega v obleki s kravato, ali pa oblečenega v krneke ponošene kratke hlače in majico, na potepu po mestu..
Ko da bi ti dobila o meni isti vtis, če bi me prvič srečala napedenanega v obleki s kravato, ali pa oblečenega v krneke ponošene kratke hlače in majico, na potepu po mestu..
-
Nesanica - Cosmofrik
Džeki napisal/-a:Ja lej,ko nekoga prvič vidimo, ga ocenimo po zunanjosti in tem, kako je oblečen, kako se obnaša in si pač naredimo prvi vtis.
hmmm...kravate me že dolgo ne ganejo več.

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
V soboto sem bila z prijateljico v nekem nočnem lokalu. Gledam gospodične, kot so bile zgoraj opisane, v 10 cm petkah (kurbiš salonarjih večinoma) in "dopičnjakih" in oblekcah. Nafasadirane, zlikane laske, zategnjene.... In zdolgočasene. Sedele so na stolčih s skrbno prekrižanimi nogami, vsake toliko malo pomigale z oprsjem, se nasmejale, popravile lase in prežale na plen kot hijene. Izgledale so pa, kot bi nekdo delal copy paste in jih množil. Vse na isti kalup.
Zasledila sem le ene tri dekleta (poleg mene in prijateljice), ki so bile oblečene tako, da so se lahko premikale ter imele obute čevlje, ki jim omogoča noro skakanje in plesanje, brez bolečin v nogah.
Slika: Koklje (z nič notranje energije, brez žara, kot jim jst pravim) so seveda za pozornost moških pogledov potrebovale opravo. Le ta pa jim ni omogočala žuranja. Sedele so (ali slonele), na plesišče ni prišla niti ena. Razen kakšne izjeme, ko je do nje pristopil kakšen fajn tip, in se je malenkostno drgnila ob njega ter migala z boki (da, nekateri temu pravijo ples). Noč jim je minila v sedenju in razkazovanju nasmeha, dekolteja in mednožja. In temu nekateri pravijo zabava. Jst se bolj zabavam med gledanjem Sveta na Kanalu A. Kaj do k... hodiš po diskotekah, če v celi noči niti enkrat ne zaplešeš???
Torej, dobila sem občutek, da so kurbiš napravljene tiste, ki so sramežljive, se ne znajo zabavati in ne plešejo. Sive miške, ki pa za iztop iz sivine pač potrebujejo določeno stvar, s katero pritegnejo pozornost. In seveda tiste, katerih cilj nočnega življenja ni zabava, ampak iskanje nekoga, ki jim bo dal kratkotrajni občutek, da so ljubljene in posebne.
Pri moških se ta občutek manjvrednosti kaže v pretepanju in nastopaštvu, pri ženskah v kurbiš opravah, ki so nujna oprema, če hočejo iti zvečer med ljudi. Vsem skupaj pa nekaj manjka - osebnost in ljubezen do sebe.
In punce (ki zvečer prisegate na kurbiš stil), ne boste verjele, večerna oprava je lahko tudi brez petk in z malenkost daljšim krilom. Ni fora v tem, da je čim manj blaga, ampak da je skreirano kot je treba. In nisi super duper oblečena, če maš na seb eno miniaturno oblekco iz banjaluške tržnice, ki pogled pritegne samo zato, ker je mini
Zasledila sem le ene tri dekleta (poleg mene in prijateljice), ki so bile oblečene tako, da so se lahko premikale ter imele obute čevlje, ki jim omogoča noro skakanje in plesanje, brez bolečin v nogah.
Slika: Koklje (z nič notranje energije, brez žara, kot jim jst pravim) so seveda za pozornost moških pogledov potrebovale opravo. Le ta pa jim ni omogočala žuranja. Sedele so (ali slonele), na plesišče ni prišla niti ena. Razen kakšne izjeme, ko je do nje pristopil kakšen fajn tip, in se je malenkostno drgnila ob njega ter migala z boki (da, nekateri temu pravijo ples). Noč jim je minila v sedenju in razkazovanju nasmeha, dekolteja in mednožja. In temu nekateri pravijo zabava. Jst se bolj zabavam med gledanjem Sveta na Kanalu A. Kaj do k... hodiš po diskotekah, če v celi noči niti enkrat ne zaplešeš???
Torej, dobila sem občutek, da so kurbiš napravljene tiste, ki so sramežljive, se ne znajo zabavati in ne plešejo. Sive miške, ki pa za iztop iz sivine pač potrebujejo določeno stvar, s katero pritegnejo pozornost. In seveda tiste, katerih cilj nočnega življenja ni zabava, ampak iskanje nekoga, ki jim bo dal kratkotrajni občutek, da so ljubljene in posebne.
Pri moških se ta občutek manjvrednosti kaže v pretepanju in nastopaštvu, pri ženskah v kurbiš opravah, ki so nujna oprema, če hočejo iti zvečer med ljudi. Vsem skupaj pa nekaj manjka - osebnost in ljubezen do sebe.
In punce (ki zvečer prisegate na kurbiš stil), ne boste verjele, večerna oprava je lahko tudi brez petk in z malenkost daljšim krilom. Ni fora v tem, da je čim manj blaga, ampak da je skreirano kot je treba. In nisi super duper oblečena, če maš na seb eno miniaturno oblekco iz banjaluške tržnice, ki pogled pritegne samo zato, ker je mini

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
Horus napisal/-a:To pa kolegicam razlagaj xD
Sicer pa OK. Verjamem. Moski zenske ocenjujejo po obleki, zenske pa moske po avtu. xD
ne posplošuj. fazo kravat in avtomobilov sem že prerasla.

barbie_girl_85 mogoče pa se nekatere pač dobro počutimo v minikah in petah.
sama se brez pet sploh ne počutim ženstveno. Mini krila pa bom nosila dokler bom imela tako fantastične noge. brez slabe vesti. na srečo imam dovolj močan karakter da je tipom hitro jasno da videz včasih vara.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jap, odraz tvojega močnega karakterja je to, da si vreča za spraznit enmu poročenemu moškemu ter pri svojih letih v svoji "zvezi" skrbiš, al menstra bo al je ne bo. Karakter, ni kej.
Tudi če imaš fantastične noge - ti ni dosti, da ti veš, da so fantastične? Jih moraš pokazati še ostalim 100 osebkom v lokalu, kamor greš? Misliš, da tvoje noge v čem drugem kot v dopičnjaku ne bi izgledale fantastično? Zakaj sploh morajo izgledati fantastično? So noge nek velik faktor pri tem, ko greš s prijateljico na pijačo?
Brez pet se ne počutiš ženstveno? Zakaj potrebuješ občutek ženstvenosti, če greš s kolegico ven se ga mal sprostit in naplesat? Se ne moreš sprostiti brez občutka ženstvenosti? Ne znaš plesati brez občutka ženstvenosti? No, jst občutek ženstvenosti potrebujem v postelji, na žuru ga ne pogrešam.
Ko plešem, odklopim okolico. Plešem zaradi sebe in ne skrbim, ali izgledam ženstveno, fantastično ali karkoli. Grem ven se imet fajn. Se sprostit. Plesat (ker obožujem ples) In za to ne potrebujem ne miniča, ne pet, ne občutka ženstvenosti. Tud v trenirki sem lahko. In noben mi ne bo rekel, da noge manj bolijo v nizkih petah kot v visokih, še posebej, če je pred tabo 5 ur skakanja in plesanja.
Tko da takih kot si ti pač ne razumem, oziroma jih razumem in si interpretiram tako, kot sem napisala zgoraj
Tudi če imaš fantastične noge - ti ni dosti, da ti veš, da so fantastične? Jih moraš pokazati še ostalim 100 osebkom v lokalu, kamor greš? Misliš, da tvoje noge v čem drugem kot v dopičnjaku ne bi izgledale fantastično? Zakaj sploh morajo izgledati fantastično? So noge nek velik faktor pri tem, ko greš s prijateljico na pijačo?
Brez pet se ne počutiš ženstveno? Zakaj potrebuješ občutek ženstvenosti, če greš s kolegico ven se ga mal sprostit in naplesat? Se ne moreš sprostiti brez občutka ženstvenosti? Ne znaš plesati brez občutka ženstvenosti? No, jst občutek ženstvenosti potrebujem v postelji, na žuru ga ne pogrešam.
Ko plešem, odklopim okolico. Plešem zaradi sebe in ne skrbim, ali izgledam ženstveno, fantastično ali karkoli. Grem ven se imet fajn. Se sprostit. Plesat (ker obožujem ples) In za to ne potrebujem ne miniča, ne pet, ne občutka ženstvenosti. Tud v trenirki sem lahko. In noben mi ne bo rekel, da noge manj bolijo v nizkih petah kot v visokih, še posebej, če je pred tabo 5 ur skakanja in plesanja.
Tko da takih kot si ti pač ne razumem, oziroma jih razumem in si interpretiram tako, kot sem napisala zgoraj

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
barbie_girl_85 napisal/-a:Jap, odraz tvojega močnega karakterja je to, da si vreča za spraznit enmu poročenemu moškemu ter pri svojih letih v svoji "zvezi" skrbiš, al menstra bo al je ne bo. Karakter, ni kej.
ja res je - uživam v seksu in bližini. Kriva sem. Se mi pač ne da it one night standov in nisem spoznala moškega skaterim bi želela biti v zvezi, sem pa na srečo našla moškega ki me privlači, zadovolji in je moj prijatelj in medtem ko me zadovoljuje se tudi sprazni ampak nekak vseeno nimam občutka da sem vreča za praznjenje.

Ne skrbim vedno če bo al ne bo, ampak me skrbi samo če je ni, ker tudi če ful paziš lahko pride do tega, nobena zaščita ni 100%. Karakter- ja s posledicami sem se sposobna spopadit in jih sprejet.
barbie_girl_85 napisal/-a:Tudi če imaš fantastične noge - ti ni dosti, da ti veš, da so fantastične? Jih moraš pokazati še ostalim 100 osebkom v lokalu, kamor greš? Misliš, da tvoje noge v čem drugem kot v dopičnjaku ne bi izgledale fantastično? Zakaj sploh morajo izgledati fantastično? So noge nek velik faktor pri tem, ko greš s prijateljico na pijačo?
iz itega razloga iz katerega si dati make up gor ko greš ven. Zakaj za vraga se namažeš če greš samo plesat?
barbie_girl_85 napisal/-a:Brez pet se ne počutiš ženstveno? Zakaj potrebuješ občutek ženstvenosti, če greš s kolegico ven se ga mal sprostit in naplesat? Se ne moreš sprostiti brez občutka ženstvenosti? Ne znaš plesati brez občutka ženstvenosti? No, jst občutek ženstvenosti potrebujem v postelji, na žuru ga ne pogrešam.
a je tako težko verjeti dasemi zdijo pete bolj udobne od čevljev brez petk. občutek ženstvenosti - men je všeč da ga imam vedno in v postelji in na žurki in v službi... ga imam sicer tudi v trenirki ampak ok.
Ples -sej je kul ampak nisem ravno obsedena z njim da bi se mi dal 5 ur skupaj plesat. Predvidevam da si ena tistih ki se v Topu postavjo v krog in plešejo in to je to... jz sm pa tista ki malo plešem veliko se pa zafrkavam z prijatelji in ga pač pijemo...
je pa spet odvisno od kroga prijateljev, ker če bi se dobila s kolegicami neurejena bi se takoj katera javila da me namaže al pa mi pridrži ogledalo.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov