Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Jul. 2010 23:03

ja, ker v njihovi podzavesti je taka ženska vedno kurba.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 17. Jul. 2010 0:32

No žal... če bolš pomislim med prijatelji, sem res bol en redkih, da me ne zanima "preteklost" punce, bol mi je važno, da jaz funkcioniram z njo dobro in da jo "znam" poseksat za desetko.

Pač lahko gledaš na to, ko ženska "hitro da" iz vidika da je kurba - lahko pa iz vidika, da ma rada seks, v njem uživa, nima zadržkov in navsezadnje, da ji dogajam tako kot je treba in si želi čimprej akcije.

Nesamozavestni lulčki jebiga. Raje sem 50. po vrsti pa jo poseksam kot še noben, kot pa najboljši pri devici. Priznam pa, da sem dobil tako razmišljanje z leti in konckoncev ne morem met dvojnih meril, ker mam dost masla na glavi :cry:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Jul. 2010 10:18

delusional napisal/-a:McLarnovc pa živi tam v kakih hribih, kjer imajo ljudje take predsodke, da je vsaka malo bolj urejena p***a že kurba. kmet v glavnem.

In to govori oseba, ki je tule najbolj polna predsodkov... :wink: Sicer pa, rajši sem kmet in obkrožen s preprostimi, a zato nič manj lepimi deklicami, kot pa mestno dete in obkrožen s kokošmi, ki vidijo samo šminko in podobno. :wink:

Zame osebno kombinacija najkrajšega miniča, najvišjih pet v katerih deklič še hodit ne zna, pol cm pudra na obrazu in še 10 ličil čez in joški do brade...ne, to zame ni zrihtanost oz. urejenost. Če tebi je, potem super. Dopuščam drugo mnenje, za razliko od tebe. :wink:
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 17. Jul. 2010 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 17. Jul. 2010 10:19

IloveCoffee napisal/-a:Raje sem 50. po vrsti pa jo poseksam kot še noben,
To je pa zelo verjeten scenarij, ja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Jul. 2010 10:19

hehehehe :D

:zustimm:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 17. Jul. 2010 12:09

Al pa vsaj tok dobr :D
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 17. Jul. 2010 15:05

s takim odnosom Ilovekofi-ja verjamem, da je tak scenarij čisto verjeten :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 17. Jul. 2010 16:36

On je predvsem captain obvious.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Jul. 2010 17:23

McLarnovc napisal/-a: Zame osebno kombinacija najkrajšega miniča, najvišjih pet v katerih deklič še hodit ne zna, pol cm pudra na obrazu in še 10 ličil čez in joški do brade...ne, to zame ni zrihtanost oz. urejenost. Če tebi je, potem super. Dopuščam drugo mnenje, za razliko od tebe. :wink:

ta kurbiš stil si ti sam vtaknil sem. prvotno je bilo govora le o zrihtanosti. in sori- visoke pete in minič nista apriori fukiš. lahko pa sta v narobnih kombinacijah.

in 1+ za izjavo od delusional o tebi in kmetu (pardon, ampak se meni tudi zdi, da nimaš smisla za estetiko; ker tisti, za kogar je vsak minič= kurba je sam en vozek. in še to: nikjer ni bilo govora niti o nobenih neokusnih pripombah o fukanju zrihtanih pičk, niti o nagravžnem buljenju v njihove joške).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 17. Jul. 2010 18:25

Da ne bo pomote (mam tak občutek, glede na sarkastične odgovore) - nikjer nisem napisal, da mi to vedno rata. Hotu sem sam povedat, da mi je bolj pomembno kako se z eno ujamem (v seksu) in da jo popedenam kot se šika, kot pa da je neka devica Marija.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Jul. 2010 21:50

claire napisal/-a:in sori- visoke pete in minič nista apriori fukiš.

Sem kje rekel da so? Ne.

claire napisal/-a:in 1+ za izjavo od delusional o tebi in kmetu (pardon, ampak se meni tudi zdi, da nimaš smisla za estetiko; ker tisti, za kogar je vsak minič= kurba je sam en vozek.

Sem rekel da minič=kurba? Ne. Ne obračaj besed, ker s tem kažeš svojo šibkost. :wink:

Sicer mi pa prav dol visi, če si dve kokoši o meni mislita da sem kmet. :lach:

Glede smisla za estetiko nima smisla izgubljat besed.... :lol:

Opažam, da jemlješ iz konteksta samo tiste stvari, da se lahko nekaj zapičiš vanje... A si se našla v katerem izmed postov? al si mord sam zakompleksana? Eno in drugo je tvoj problem in ne vsiljuj jih meni... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2010 9:40

McLarnovc napisal/-a:Zame osebno kombinacija najkrajšega miniča, najvišjih pet v katerih deklič še hodit ne zna, pol cm pudra na obrazu in še 10 ličil čez in joški do brade...ne, to zame ni zrihtanost oz. urejenost.

s temle se v celoti strinjam, ker tale opis kar kriči po bejbi ki hoče bit seksi pa tega nima v sebi in se tako oblečena ne počuti dobro.
Polovica videza je samozavest in osebnost ženske, pa sploh ni potrebno da z njo spregovoriš nekaj besed,ampak ženska to izžareva. Ta polovica tudi loči dve ženski ki sta oblečeni popolnoma enako katera je seksi katerapa izgledakot kur.. .
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 18. Jul. 2010 11:50

McLarnovc napisal/-a:

Opažam, da jemlješ iz konteksta samo tiste stvari, da se lahko nekaj zapičiš vanje... A si se našla v katerem izmed postov? al si mord sam zakompleksana? Eno in drugo je tvoj problem in ne vsiljuj jih meni... :wink:

OT, ampak... da te potolažm..., tole je na TEM forumu ZELO pogost pojav :D Če pa v objavi ni drugega za komentirat, se pa začnejo iskat slovnične napake..itd.....yeeeh, get use to it :P
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jul. 2010 13:14

^^a to si namerno naredila? Ker kar izziva po:

[/evilmodeON]
*Lara* napisal/-a:Če pa v objavi ni drugega za komentirat, se pa začnejo iskat slovnične napake..itd.....yeeeh, get use(*) to it :P
*used :twisted:
Aja, pa en "a" ti je pobegnil iz "yeah".
[/evilmodeOFF]

Sicer pa mislm, da McLarnovc to lahko že ve, ni glih nov tle..

..torej, kako si pa ti prispevala k dobrobiti teme? Nisi, tko kot jz? :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 20. Jul. 2010 20:57

Stripy napisal/-a:Si točno to kar si, če tega ne more sprejet, prenset, kokrkol, sam odstrel. :D

I like this one. :P Pi** si bom prepisala :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov