Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
McLarnovc napisal/-a: Sicer ne vem v kakih krogih se giblješ,
kontra. saj tu ni govora o potencialnih puncah, ampak o bejbah za katerimi se tipi obračajo. in ni nujno da je napravljena ceneno lahko je krasen primer visoke mode z dolgimi nogami in povprečnim obrazom.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
claire napisal/-a:kontra. saj tu ni govora o potencialnih puncah, ampak o bejbah za katerimi se tipi obračajo. in ni nujno da je napravljena ceneno lahko je krasen primer visoke mode z dolgimi nogami in povprečnim obrazom.
Kdo pa govori o potencialnih puncah?
Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti, ampak si bo mislil "fak kera kokoš" al pa kej sličnega(če pa bo v družbi kolegov se ji bodo pa smejali in komentirali da kakšna maškara je). Kdo se za takimi ozira sem že napisal...17 letni čapci in potem še na ves glas komentirajo kaj bi taki delali al pa kej podobnega.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz se obrnem za tisto, ki mi je huda oz. mi je neki hudega na njej (pa nima veze v kater "predalček" paše)... madona, ne vem za vas, ampak v tistih 3 sekundah (ko maš čas, da prečekiraš, ko hodi mimo) moji možgani ne sprocesirajo vsega tega, kar se klele pogovarjamo...

- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
v-e-s-n-a napisal/-a:Lahko pa si najdemo tipa povprečnega videza, z malo ali celo nič izkušnjami, ki še razmišlat s svojo glavo ne zna, ker vživljenju še nič ni dal čez. In sploh ne ve kako stvari potekajo....
Sorry, sam tole pa nima nobene povezave. Kot da ima videz veze z izkušnjami in razmišljanjem s svojo glavo, za nameček pa neizkušen ne ve kako stvari potekajo

Zadnjič spremenil čuftika, dne 16. Jul. 2010 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
McLarnovc napisal/-a:
Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti, ampak si bo mislil "fak kera kokoš" al pa kej sličnega(če pa bo v družbi kolegov se ji bodo pa smejali in komentirali da kakšna maškara je).
zakaj tole glede nohtov?služjo lah marsičemu,tud obrambi&napadu

sorry claire

Zadnjič spremenil SchneeEule, dne 16. Jul. 2010 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
McLarnovc napisal/-a:Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti, ampak si bo mislil "fak kera kokoš" al pa kej sličnega(če pa bo v družbi kolegov se ji bodo pa smejali in komentirali da kakšna maškara je). Kdo se za takimi ozira sem že napisal...17 letni čapci in potem še na ves glas komentirajo kaj bi taki delali al pa kej podobnega.
O ja pa se....poznam take. Pa niso čefurji, niso niti stari samo 17, ampak že nekaj čez 30. Pa tak ma tut že punco doma...
...je pa meni to tudi bolano. Sploh če naglas komentira, ker pokaže svojo nezrelost al kako bi se izrazla.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
IloveCoffee napisal/-a:
Kar se tiče tega večnega vprašanja "kok hitr seksat s fantom" - bi spet rekel, da preveč posplošujete, teoretizirate in taktizirate. Sam sem mel najlepšo vezo in ljubezen po nenačrtovanem ONS. Če te ena ženska pritegne tko kot je potrebno v vseh pogledih jo boš (če maš kej v glavi) zadržal z vsemi štirimi, tut če ti "da" "takoj".
Kar se tiče fantov, ki jih tako opisujete - zame so taki, ki jih moti veliko število spolnih partnerjev morebitne punce, ali pa niso sposobni sprejet dejstva, da se njihova FF tudi zabava naokoli - nezreli lulčki.
1. meni je tip, ki sem mu hotela dat na prvem zmenku in se je stvar potem nadaljevala in me je potem odjebal, navedel kot razlog za-to tudi da sem mu prehitro dala in da ima rajši izzive. pa ne samo to: ker sem mu hotela dat na prvem zmenku, se mu sploh ni dvignil. pol sem mu hotela dat na drugem, pa se mu spet ni dvignil. šele v tretje je ratalo. pa še takrat je bil čisto napsihiran.
pa še en primer: kolegici, ki ima ff, je ta rekel, da če hoče kdaj met kako resno zvezo, da naj počaka s sexom.
2. meni je tale omenjeni jebač rekel, da tudi če ima punco samo za sex, da jo ne more fukat, če ve, da je bla še s kakim drugim.
drugače se strinjam s claire. pomembno je tudi v kakšnem okolju si, v kakšni družbi si - pač če si v takem krogu ali se ukvarjaš s takimi stvarmi, da veliko ljudi spoznavaš. potem imaš veliko možnosti za kurbanje. lepotica, ki nima širokega kroga poznanstev, nima kje iskat.
McLarnovc pa živi tam v kakih hribih, kjer imajo ljudje take predsodke, da je vsaka malo bolj urejena p***a že kurba. kmet v glavnem.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
se strinjam z delusional... z mojim bivšim fantom sva tudi začela kot ONS nato pa sva ugotovila da bi funkcionirala kot par. v zvezi pa je postal blazno ljubosumen in mi je večkrat metal po nos da sem že prvi večer spala z njim in ker sem že po naravi rahlo bolj spogledljiva ga je to še dodatno kurilo tako da na koncu sva končala ko me je enkrat v navalu ljubosumnja in po prepiru udaril in potem sem ga skenslala ker če to naredi enkrat lahko še tisočkrat- sama pa nisem ravno pripravljena na vlogo žrtve.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]