Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Jul. 2010 13:02

Malo te bom popravil...za tistimi namazanimi se tudi obračamo...samo vprašanje s kakšnim namenom! :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Jul. 2010 13:12

S kakšnim? :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jul. 2010 13:17

McLarnovc napisal/-a: Sicer ne vem v kakih krogih se giblješ,

kontra. saj tu ni govora o potencialnih puncah, ampak o bejbah za katerimi se tipi obračajo. in ni nujno da je napravljena ceneno lahko je krasen primer visoke mode z dolgimi nogami in povprečnim obrazom.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Jul. 2010 13:33

v-e-s-n-a napisal/-a:S kakšnim? :D

mogoče radi opazujemo maškare ali imamo kakšen drugi fetiš, ki nam ga ženska lahko izpolni ob pogledu nanjo! :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jul. 2010 13:34

claire napisal/-a:kontra. saj tu ni govora o potencialnih puncah, ampak o bejbah za katerimi se tipi obračajo. in ni nujno da je napravljena ceneno lahko je krasen primer visoke mode z dolgimi nogami in povprečnim obrazom.

Kdo pa govori o potencialnih puncah?

Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti, ampak si bo mislil "fak kera kokoš" al pa kej sličnega(če pa bo v družbi kolegov se ji bodo pa smejali in komentirali da kakšna maškara je). Kdo se za takimi ozira sem že napisal...17 letni čapci in potem še na ves glas komentirajo kaj bi taki delali al pa kej podobnega.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 16. Jul. 2010 13:40

Jaz se obrnem za tisto, ki mi je huda oz. mi je neki hudega na njej (pa nima veze v kater "predalček" paše)... madona, ne vem za vas, ampak v tistih 3 sekundah (ko maš čas, da prečekiraš, ko hodi mimo) moji možgani ne sprocesirajo vsega tega, kar se klele pogovarjamo... :cry: :lol:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 16. Jul. 2010 14:19

v-e-s-n-a napisal/-a:Lahko pa si najdemo tipa povprečnega videza, z malo ali celo nič izkušnjami, ki še razmišlat s svojo glavo ne zna, ker vživljenju še nič ni dal čez. In sploh ne ve kako stvari potekajo....

Sorry, sam tole pa nima nobene povezave. Kot da ima videz veze z izkušnjami in razmišljanjem s svojo glavo, za nameček pa neizkušen ne ve kako stvari potekajo :lol: Ajd, tukaj sm se vsaj malo nasmejala, sam kaj če je tip mel cifro do 5 še ne pomeni da ne neizkušen, izkušenost se ne nabira s ciframi ampak z "vajo", ki je lahko tut z malim št. žensk, upam da se razumemo. Če povrpečni ne bi imeli skor nobenih izkušenj, bi blo tragično, to bi pomenilo da sexajo sam ta lepi, ki bi zarad tega umrli od sexa, ker bi bli preveč izčrpani da bi dali vse ženske čez, še za te povprečne. :D Ne, sam resno, glej povprečnih je največ, tko da...tvoja konstatacija ne bo držala.
Zadnjič spremenil čuftika, dne 16. Jul. 2010 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jul. 2010 14:27

Popravi malo citat, ker tole nisem jaz pisal... :wink: :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a SchneeEule » 16. Jul. 2010 15:01

McLarnovc napisal/-a:
Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti, ampak si bo mislil "fak kera kokoš" al pa kej sličnega(če pa bo v družbi kolegov se ji bodo pa smejali in komentirali da kakšna maškara je).

zakaj tole glede nohtov?služjo lah marsičemu,tud obrambi&napadu :twisted:

sorry claire :wink:
Zadnjič spremenil SchneeEule, dne 16. Jul. 2010 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jul. 2010 15:41

^^ popravi malo citat. ker tole pa je mklarnovc pisal! :cool:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 16. Jul. 2010 16:17

ja, sm šele zdej opazila, vem da ni, se opravičujem McLarnovc za napako, pač en drugega sta citirala in sm napačno pobrisala. :oops: se zgodi.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Jul. 2010 17:29

McLarnovc napisal/-a:Noben normalen tip se ne bo obrnil za finočo z joški pod brado, v najkrajšem miniču, s pol cm fasade na obrazu in 1cm dogimi nohti, ampak si bo mislil "fak kera kokoš" al pa kej sličnega(če pa bo v družbi kolegov se ji bodo pa smejali in komentirali da kakšna maškara je). Kdo se za takimi ozira sem že napisal...17 letni čapci in potem še na ves glas komentirajo kaj bi taki delali al pa kej podobnega.

O ja pa se....poznam take. Pa niso čefurji, niso niti stari samo 17, ampak že nekaj čez 30. Pa tak ma tut že punco doma...

...je pa meni to tudi bolano. Sploh če naglas komentira, ker pokaže svojo nezrelost al kako bi se izrazla.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jul. 2010 21:27

SchneeEule napisal/-a:
zakaj tole glede nohtov?služjo lah marsičemu,tud obrambi&napadu :twisted:

sorry claire :wink:

Marsikomu tole ne zgleda.... :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Jul. 2010 22:19

IloveCoffee napisal/-a:
Kar se tiče tega večnega vprašanja "kok hitr seksat s fantom" - bi spet rekel, da preveč posplošujete, teoretizirate in taktizirate. Sam sem mel najlepšo vezo in ljubezen po nenačrtovanem ONS. Če te ena ženska pritegne tko kot je potrebno v vseh pogledih jo boš (če maš kej v glavi) zadržal z vsemi štirimi, tut če ti "da" "takoj".

Kar se tiče fantov, ki jih tako opisujete - zame so taki, ki jih moti veliko število spolnih partnerjev morebitne punce, ali pa niso sposobni sprejet dejstva, da se njihova FF tudi zabava naokoli - nezreli lulčki.

1. meni je tip, ki sem mu hotela dat na prvem zmenku in se je stvar potem nadaljevala in me je potem odjebal, navedel kot razlog za-to tudi da sem mu prehitro dala in da ima rajši izzive. pa ne samo to: ker sem mu hotela dat na prvem zmenku, se mu sploh ni dvignil. pol sem mu hotela dat na drugem, pa se mu spet ni dvignil. šele v tretje je ratalo. pa še takrat je bil čisto napsihiran.

pa še en primer: kolegici, ki ima ff, je ta rekel, da če hoče kdaj met kako resno zvezo, da naj počaka s sexom.

2. meni je tale omenjeni jebač rekel, da tudi če ima punco samo za sex, da jo ne more fukat, če ve, da je bla še s kakim drugim.

drugače se strinjam s claire. pomembno je tudi v kakšnem okolju si, v kakšni družbi si - pač če si v takem krogu ali se ukvarjaš s takimi stvarmi, da veliko ljudi spoznavaš. potem imaš veliko možnosti za kurbanje. lepotica, ki nima širokega kroga poznanstev, nima kje iskat.

McLarnovc pa živi tam v kakih hribih, kjer imajo ljudje take predsodke, da je vsaka malo bolj urejena p***a že kurba. kmet v glavnem.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 16. Jul. 2010 23:01

se strinjam z delusional... z mojim bivšim fantom sva tudi začela kot ONS nato pa sva ugotovila da bi funkcionirala kot par. v zvezi pa je postal blazno ljubosumen in mi je večkrat metal po nos da sem že prvi večer spala z njim in ker sem že po naravi rahlo bolj spogledljiva ga je to še dodatno kurilo tako da na koncu sva končala ko me je enkrat v navalu ljubosumnja in po prepiru udaril in potem sem ga skenslala ker če to naredi enkrat lahko še tisočkrat- sama pa nisem ravno pripravljena na vlogo žrtve.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]