Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jul. 2010 19:06

Ne, ne, sej tole s tem tipom je že šlo mimo.

no, na 2. zmenku me je vprašal, če sem sexala samo s tipi s katerimi sem bila v vezi? pa sem rekla da ne. in je bil zelo razočaran.

hočem povedat tudi to, da nisem jaz tista, ki gre na zmenek z namenom da bi spraševala taka resna vprašanja, ampak me včasih drugi to sprašujejo. jebači, ki želijo da bi odgovarjala kot devica marija.

kaj bi ti odgovorila, če bi te tip takoj vprašal kaj iščeš?
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 15. Jul. 2010 19:10

Kva ma bit pa on za razočaran????' hahahahaha, ta je dobra, sam lahko seksa s kerokol mu zasede, ko pa bejba pove, je pa užaljen. Ta mi tud ni jasna.

Pa Delusional, velika večina tipov, k jih jst poznam (pa mam velik frendov moškega spola) pa se o teh zadevah pogovarjam, neb mel device. Jst res ne vem, od kje teb tako prepričanje v to.

Sicer pa, tistmu k boš všeč vizualno in karakterno, ga pa to, da nisi junfer resssssssssss ne bo motil.

In ja, še so taki.

Dodajam: če bi me tip v štartu vprašal, kaj iščem, bi odgovorila točn tist, kar mislim. Iščem tipa, k zna bit skuliran, k ne rab met 5 žensk, ampak eno samo, torej iščem trden odnos, ker sem bluzenje dala čez.

Aja, jst sm tebe razumela, da ti tipa na prvem zmenku vprašaš, kaj išče. Sorry, nisem vedla, da je obratno. Pol je pesem čist druga, normalno, da poveš resnico in ne glumiš. Si točno to kar si, če tega ne more sprejet, prenset, kokrkol, sam odstrel. :D
Zadnjič spremenil Stripy, dne 15. Jul. 2010 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jul. 2010 19:12

ja iz takih tipov kot je da.

on je zase reku, da je mel sam ff in včasih tud po 2, je pa od vsake zahteval da mu je zvesta. reku je, da za resno zvezo išče punco, ki je pridna in mirna in ki se obvladuje.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 15. Jul. 2010 19:19

Torej, ti nisi zanga. Ker men deluješ daleččččččččč od mirnosti. Čist preveč direktna za tacga tipa, pa se mi zdi, da tud tih nisi in poveš točn vse, kar si misliš.

Kak je pa sam? Miren? Priden? hahahah, pomoje pa tud.

Gremo naprej, slej k prej, ti rata!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 15. Jul. 2010 19:19

ja, zanimiv je tale tip, pričakuje da mu bodo ff zveste, sam jih ima po več hkrati, moti ga tvoja zgodovina, če mene vprašaš je ta tip kr neki.

Drugač, se tut meni ne zdi da bi tipi želeli met pod nujno devico. Mogoče tako, ki ima cifro manjšo kot 10 recimo, device pa definitivno ne.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jul. 2010 19:22

ja definitivno je hotel neko nasprotje od sebe in nasprotje od punc, katere je spoznaval in mel za sex.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 15. Jul. 2010 19:29

to mi je jasno ja, samo kaj ga ima motit dejstvo da si spala ti z tipi, z katerimi nisi bla v zvezi, sej on v preteklosti tut ni bil "zlat". Dvojna merila, jz lahko mam za sabo kolk čem, partner pa ne. Ne rabiš takega :wink:
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 15. Jul. 2010 19:29

Tko k je čuftika rekla, tale tip je krneki.

Ne morš prčakvat, da bejba ti bo zvesta, ti boš mel pa kr dve. A lohk no?? Tacga nabijem na streho namest antene.

Nasprotje žeže, sam kako bi pa to funkcioniral, je pa vpršanje. Če ma ženska vsaj mal v teglcu. Jst pr seb vem, da sem deleč od pridne punčke, pa daleč od mirne punčke, pa daleč od tega, da bi sam kimala. Pa sm spoznala enga, ki mi je bil čisto nasprotje- kaj se je zgodil? Men je postal dolgčas in sem ga raj pustila, tip mi je šel kr na živce, nobenga življenja v seb.

Tko da, kakršen vtis sem dobila o teb prek foruma, tale definitivno ni bil zate.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jul. 2010 19:31

čuftika napisal/-a:to mi je jasno ja, samo kaj ga ima motit dejstvo da si spala ti z tipi, z katerimi nisi bla v zvezi, sej on v preteklosti tut ni bil "zlat". Dvojna merila, jz lahko mam za sabo kolk čem, partner pa ne. Ne rabiš takega :wink:

Horus pravi, da svet ni pravičen in da ma ta tip prav. :D
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 15. Jul. 2010 19:35

Sj lohk ma prav, sam ni nujno, da se mi strinjamo s tem. In vse tri se NE!!! :D

Jst sem itak vedno rada kontrirala hehehehe
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Jul. 2010 19:47

delusional napisal/-a:v-e-s-n-a, a nisi rekla, da bi tudi ti mela enga takega, k se je prej zgonu??

Sam to še vedno ne pomeni, da je jebač. Če se je prej zgonu.
Jebač za moje pojme nikoli ne išče resne zveze....kaj šele da bi se kasneje odločil za poroko in otroke. On bo tudi pri 30, in 40 tak...metroseksualec, ki da full nase, da ga druge opazijo. In tak nikoli ne bo pripravljen se zresnit....
Poznam tak primer....in ja, tip je očitni jebač :D

Moje mnenje!

Če se pa tip prej zgoni (prežura, ma več različnih bejb ipd...), je pa potem vse lažje, ko si s takim v vezi. Verjetno več ne čuti take potrebe po tem, ker je pač dal prej to čez. Pomoje je manjša verjetnost, da te tak prevara, kot pa en, ki je mel pred tabo eno bejbo, in bi rad še z 10 različnimi probal. Ker pač prej ni mel prilike....ne vem no...sicer je pa odvisno od človeka.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jul. 2010 20:03

Jebač ni en, ki ful da nase in je ful opažen. Tak je lahko tudi brez fuka.

Jebač je en, ki je uspešen pri pičkah in se mu ni treba vezat, da bi mel obilico fuka. Ponavadi so dobrega videza, ni pa nujno da so za desetko.

Torej če se je zgonu, pomeni da je mel veliko šans, torej je jebač.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Jul. 2010 8:34

Jst pri temu, ''da se je zgonu'', ne mislim samo sex z bejbami, ampak tudi na druge zadeve, kar sem takoj povedala: da ga je full prežural, prepil podolgem in počez ipd.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Jul. 2010 8:42

delusional napisal/-a:ja iz takih tipov kot je da.

on je zase reku, da je mel sam ff in včasih tud po 2, je pa od vsake zahteval da mu je zvesta. reku je, da za resno zvezo išče punco, ki je pridna in mirna in ki se obvladuje.

hahahahahaha :mrgreen:
Ne me jebat no.... hehehe....punce morejo bit zveste, on ma lahko pa hkrati 2? Ja pa ja....dream on baby...hehehehehe....takemu bi jst rekla naj si drugo najde za (pod)jeba(va)t :D

Kr neki no...no evo, tak tip je zame tipičen primer jebača, ki se nikoli ne bo spremenil. In samo na svojo rit gleda, da se bo on mel fajn...Tak tip verjetno drugega kot f** itak tut ne more dobit, zato tudi če bi hotu resno zvezo....sorry, s takim obnašanjem....žal, težko verjamem da bi jo sfural.

Tak tip hoče bejbo, ki bo mirna, ki ne bo padala vn ob vsakih njegovih bednih izpadih, ki mu bo zvesta in mu bo oprostila tudi zabavo in sex z drugimi puncami....hehehehehe....kr nekiiiiiiiiiiii

Svašta :lach:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jul. 2010 9:32

Ko mal berem te zadnje strani te teme se resno sprašujem, kje pobirate take tipe, ki jim je očitno edini cilj menjavat babe, pa imet celo dve naenkrat, pa taka jajca... Kaj to jih prou z lučjo iščeste al kaj?? :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov