zagledana v prijatelja od bivšega fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 28. Nov. 2010 13:38

pozdravljene!
ko bi namesto s srcem razmišljala z glavo do tega upam da ne bi prišlo... zagledala, zaljubila oz. čist sm nora na ful dobrega prijatelja od mojega bivšega fanta. vem da je to grdo in nepošteno, ampak srcu ne morem ukazovat. naj pojasnim situacijo... z tem bivšim fantom sva bila par samo dober teden dni... nekako sem mislila da nama bo šlo, a ko sem spoznala njegovega prijatelja, nisem mogla več nadaljevati te zveze... s tem fantom sva se potem tut pogovarjala ve, da mi je ušeč, preživela sem tut že cel dan z njim, mela sm se najlepše, ne vem kaj naj si mislim sicer, ker on tudi trdi da sm mu ušeč, ampak ga ovira dejstvo da je to njegov najboljši prijatelj ... ampak bi najboljši prijatelj poljubljal njegovo bivšo, če bi bil tok dober prijatelj??!!! kaj naj naredim? rada bi mu dopovedala da si resnično želim njega? kako naj ga "prepričam" da bivši oz. njegov prijatelj ni tako velika ovira, če si tega oba želiva? kaj si mislite o tem, se je vredno truditi?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Nov. 2010 13:41

dvomljivka napisal/-a: z tem bivšim fantom sva bila par samo dober teden dni...

teden dni ni nobeno razmerje, ampak manjša avantura.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 28. Nov. 2010 13:45

s0nckic4 napisal/-a:
dvomljivka napisal/-a: z tem bivšim fantom sva bila par samo dober teden dni...

teden dni ni nobeno razmerje, ampak manjša avantura.

Se strinjam.Koliko časa,pa že nisi s tem fantom?
Sama se sploh nebi ozirala na to. Nekaj povsem drugega bi bilo,če bi bila skupaj leto,dve,ali več.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Nov. 2010 13:47

Go for it. Probaj, zakaj pa ne. Izgubit nimaš kaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 28. Nov. 2010 13:55

ja to tut sama vem, da to sploh ni bla nobena zveza... ampak ta bivši je full posestniški in je usem prijateljem zabičal da se ne smejo niti družit z mano ker sem samo njegova... obup uglavnem...
hja narazn sva dobre 4 dni... pustla sem ga na dan ko sem se približala temu novemu .. jst bi z veseljem probala.. ampak kako to njemu dopovedat, ker prav da prjatli ostanejo punce pa grejo in sem skor 100% da bo njega izbral.. zvečer se dobiva da se pomeniva, samo kako naj mu to odpovem, da je bivši bivši in če je res tak prijatelj bo sprejel to .. aja pa še to - bivši ne ve nič za naju niti da mi je ušeč...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Nov. 2010 14:00

aha, najstniki še :)
povej mu, da nisi od bivšega, ker sta končala, pa če se on na trepalnice postavi. in da si, ko si spredvidela napako, tudi z bivšim končala. ter da te zanima. če zanimaš tudi ti njega, potem ne vidiš problema. prepričevat ga pa ne. odločit se mora sam.
Vsak raj ima svojo kačo.
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 28. Nov. 2010 14:03

hehe tok sm dobesedno prow obsedena s tem da se res obnašam kot najstnica... prej sm sicer mela dve resne zveze eno 5 let pa eno 2 leti in morm priznat, da se mi kaj takega kot to še ni zgodilo ... :// sama sebe ne poznam več ..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Nov. 2010 14:05

Kolk si pa stara? :eek:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Nov. 2010 14:51

^^jz bi rekla da 22. :D

ker prav da prjatli ostanejo punce pa grejo in sem skor 100% da bo njega izbral
Bros before ho's, jap. Bo že neki na tem.
Se mi pa zdi dost fer, da si s prvim dost hitr zaključila, ko si ugotovila, da ti pač ni do tega.
Ampak samo 4 dni narazen? Give it time, še mal počaki, probita se zadržat s tem drugim, ker enostavno "ne zgleda" da takoj navališ na novega.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Nov. 2010 19:07

Ne vidim problema, ce je on prijatu od bivsega....problem bi ratal, ce bi se zagledala v kolega od zdajsnega fanta npr. :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 07. Feb. 2011 13:42

dvomljivka napisal/-a:pozdravljene!
ko bi namesto s srcem razmišljala z glavo do tega upam da ne bi prišlo... zagledala, zaljubila oz. čist sm nora na ful dobrega prijatelja od mojega bivšega fanta. vem da je to grdo in nepošteno, ampak srcu ne morem ukazovat. naj pojasnim situacijo... z tem bivšim fantom sva bila par samo dober teden dni... nekako sem mislila da nama bo šlo, a ko sem spoznala njegovega prijatelja, nisem mogla več nadaljevati te zveze... s tem fantom sva se potem tut pogovarjala ve, da mi je ušeč, preživela sem tut že cel dan z njim, mela sm se najlepše, ne vem kaj naj si mislim sicer, ker on tudi trdi da sm mu ušeč, ampak ga ovira dejstvo da je to njegov najboljši prijatelj ... ampak bi najboljši prijatelj poljubljal njegovo bivšo, če bi bil tok dober prijatelj??!!! kaj naj naredim? rada bi mu dopovedala da si resnično želim njega? kako naj ga "prepričam" da bivši oz. njegov prijatelj ni tako velika ovira, če si tega oba želiva? kaj si mislite o tem, se je vredno truditi?

tale post vejretno ni vec aktualen, ampak morm komentirat :)

kolegica je zmenkovala dober teden dni s fantom in nato spoznala njegovega najboljsega prijatelja, ki ji je takoj padel v oci. s fantom se je razsla in se spoprijateljila z njegovim prijateljem. prejsnji teden sta se porocila in njen bivsi je bil prica njenemu zeninu :)
Uporabniški avatar
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Neminem » 07. Feb. 2011 17:47

hehe, tale zgodba se je pa res lepo iztekla...kot v filmu:)
me zanima kako je z dvomljivkino...
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 19. Jun. 2011 20:59

*frisko* napisal/-a:
dvomljivka napisal/-a:pozdravljene!

tale post vejretno ni vec aktualen, ampak morm komentirat :)

kolegica je zmenkovala dober teden dni s fantom in nato spoznala njegovega najboljsega prijatelja, ki ji je takoj padel v oci. s fantom se je razsla in se spoprijateljila z njegovim prijateljem. prejsnji teden sta se porocila in njen bivsi je bil prica njenemu zeninu :)

po dolgem času sem spet mal brala moje stare poste, im morm priznat da me je kar zmrazil ko sem tole prebrala :) hehe
tudi jaz sem sedaj v zvezi s tem fantom, ampak mava kar nekaj težavic ki močno upam da se rešijo in da bo najina zveza večna...
Kalipa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kalipa » 22. Jan. 2012 19:32

Hei.
Tudi jz mam en podoben problemček...
Namreč s biušim sva bla skupej weč kot 2 leti... Ampak predn sva bla skupej sem mela nekej z njegovim najbolšim prjatlom.. Ampak to je blo pozabljeno do zdej!.. In problem je v tem da sva midva s tem njegovim prjatlom spet kot prej nadaljujeva kjer sva takrat končala.. :twisted: Kliče me vsak večer predn gre spat, zjutrej pokliče za dobro jutro.. čez dan smsi in vse to skupej je prpeljalo malo predaleč.. Mi pravi da me ma rad.. in da zakaj mu nism povedala vsega skupaj že 2 leti nazaj da bi blo vse lažje in da si je on mene ves ta čas ko me je gledou z biušim želeu in me hotu met zase in blabla... in tud jz sm začela čutit nekej do njega.. Ampak ta moj biuši mi enostavno kraužla žiučke.. Se pojavi vedno tam kjer ni treba.. Njemu pravi ne wem kašne bedarije in ga vleče vedno stran od mene.. :mad: sploh ne wem kaj je za nrdit v tem primeru.. Da mi2 nekej imava vedo sam moje bližnje frendice in še nekej ljudi k jim je pršlo to nepričakovano na ušesa.. Se prpravljam ga vprašat na čem sva.. samo ne wem če je to pametno. :? Ker sem sita tega da moram skrivat da nekej čutim.... Poleg tega mi pravi da ne morva bit skupej zaradi drugih (njegova biuša in moj biuši) :mad: Ne wem kaj nej nrdiiiim?!?!? :!:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Jan. 2012 19:43

jtabijsd nvfabviab ;) wevwhg bvfjebnsdvs in ofasofhb afufhsod fas fsdfčaosduihg sdfaočdgoasdgousbd sdfasf sfsasgdp'awfa sfQ2'49U ohfqa0wegq asefkajheg0qhw34g awsefkčadgqrgj aef faweoh!
rsčnwo!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]