Zadnji teden je zelo čuden

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 12. Apr. 2008 21:41

najboljše da ga direkt uprašaš za kaj se gre, čeprav je spet šansa, da se bo izmiku ...
sam pomoje je boljš vedet, kaj je na stvari, kot pa bit v negotovosti in ne vedet, kaj ma za bregom ...

js bi vsekakor tolk dolg vrtala, da bi povedu pa tut če bi zvedla najslabšo novico :roll:
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 13. Apr. 2008 11:49

linnka* napisal/-a:Čeprav so mi ostali govorili naj ne paničarim in tako naprej, mi je intuicija govorila drugače.

intuicija.. vedno ima prav. Če čutiš da neki ni vredu, pol res ni. Zmeri zaupi svoji intuiciji, čeprov ti bojo drugi govoril da ni res. Ženske mamo pač te sposobnosti, da začutmo, ko neki ni več vredu :zustimm:
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucero » 13. Apr. 2008 12:14

butterfly_87 napisal/-a:
linnka* napisal/-a:Čeprav so mi ostali govorili naj ne paničarim in tako naprej, mi je intuicija govorila drugače.

intuicija.. vedno ima prav. Če čutiš da neki ni vredu, pol res ni. Zmeri zaupi svoji intuiciji, čeprov ti bojo drugi govoril da ni res. Ženske mamo pač te sposobnosti, da začutmo, ko neki ni več vredu :zustimm:

Se strinjam, do zdej zmer, ko sm čutla, da je neki narobe, pa čeprav je tip trdil, da je vse ok....sm pol ugotovila, da sm mela prav.....
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 13. Apr. 2008 14:33

Morda se boji trenutka resnice, ko bo moral resneje zagrabiti lajf in se zazreti v prihodnost dlje kot le za nekaj dni.
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuff » 13. Apr. 2008 16:41

spermij napisal/-a:Morda se boji trenutka resnice, ko bo moral resneje zagrabiti lajf in se zazreti v prihodnost dlje kot le za nekaj dni.

No ja, po mojem je ze gledal nekaj dni vnaprej,glede nato, da sta zarocena...mogoce si je premislil ali pa samo ustrasil "for life" scene. :?
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 14. Apr. 2008 13:58

Nevem sploh kaj nej si mislm, js tuki rabm pomoč ve me pa kr preskakujete. Sej vem da sm se vrinla v temo k jo je ena druga odprla ( sori), sam če bi pa novo odprla bi se pa razburjale da je takih tem že nešteto !

Vse smo enakopravne se mi zdi. Ali pa preprosto nimate komentarja na moj post ? tema pa forum je zato da si pomagamo ne pa ignoriramo.

a Sm res tok nepomembna ? :cry:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 14. Apr. 2008 14:22

**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...

kaj naj si mislim glede vsega tega ?

problem ignoriranja tvojga problema je v tem, da je in the middle of the forum zato pa ga večina ni vidla, ker je tut prva objava še zveža :)
in ne, ne gre za to da bi te ignorirale no :) ... js do zdej tvojga problema res nism zapazla, sm mogla kr lepo nazaj it pogledat, kaj si napisala ... čist nenamerno spregledanje, nič drugega, ne paničari :P

kar se pa tiče tvojga problema, se mi pa zdi, da se je tip zatresku pol pa naenkrat spoznal, da ni več fore v tem, ko se vse odvija počas in zato zaključu ... nebi js druge logične rešitve tuki našla ...
čeprav sej veš, pr tipih ni itak nič logičnega...

kake mata pa zdej stike pa to? se kej pogovarjata pa tak?
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucero » 14. Apr. 2008 14:24

**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...

hm, najprej to.....tipi so čudna bitja, nikoli ne veš kaj majo v glavi in kako se jim kej zvrti, en dan se obnašajo kot da si jim vse na svetu, drugi dan pa se jim že jeb* za vse......
Mogoče je tip videl, da to ni to......lahko, da je vmes kej drugega, pa noče povedat po pravici al pa se mu zdi res mal prehitro....kolk časa pa sta nekak skupaj?pa se še zmer slišta in to.....??
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Apr. 2008 15:01

lucero napisal/-a:

hm, najprej to.....tipi so čudna bitja, nikoli ne veš kaj majo v glavi in kako se jim kej zvrti, en dan se obnašajo kot da si jim vse na svetu, drugi dan pa se jim že jeb* za vse..

se strinjam s tem ;)
plus tega so tipi prpe-ko vidijo,d postaja resno...sam rep med noge in 5.brzina :x
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 14. Apr. 2008 15:53

Tistga dne k me je pustu, glih pr njemu sm bla. Pa sm začela jokat k zmešana, pol sm pa šla vn iz njegove bajte, on je pa po celi bajti za mano laufu in me objemu js sm mu pa sam rekla da nej me pusti. Pol me je še zvečer 2 x poklicu in mi razlagu da je to zanj prehitr vse blo in da noče da grem iz njegovga lajfa pa da me ma ful rd. Včeri sm ga kr tako mal klicala, k sm bla glih dobre volje. Pa sm vprašala če se lahko ta tedn dobiva na pijači da mal razjasniva zadeve pa to.( da bom sploh vedla kaj nej še prčakujem od njega) Pa je reku da kadarkoli k bom mela čs da nej ga pokličem, da ni problema in da greva lahko vn. Dans sm ga spet poklicala, ga vprašala če ma zvečer čs, pa je reku sam da je s frendom zmenjen ( k je njegov sosed) in da ne more. In potem mi je na hitr prekinu.
Žou mi je k tuki cele romane pišem, ampak frendice niso kos temu problemu, ker ne razumejo ( niti ve ne popolnoma), vse rečejo " ah, sej bosta še skup", drugič rečejo " pozab ga, te že ni vredn" . js pa ČUTM, da je tuki neki druzga in nočem da to kar sva mela " kar izgine".
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 14. Apr. 2008 16:38

js bi na tvojem mestu dajala vtis, kot da počasi izginjam iz njegovga življenja če on noče nič pa če daje tak vtis... če ti čutiš, da je pač neki uzadi, ne moreš mimo njega pa tega da ti bo povedu pa to ...
nebi ga glih ignorirala, bi ga pa pustila pri miru in če mu je res kej do tebe, bo sčasoma že poklicu pa se spounu nate ... manj k siliš v njega, bolš bo zate in dojel bo, da nisi cel božji čas zanj tam, da maš tut svoje življenje ...

ne sprašuj se, kaj je, ker pomoje ne boš nikol prišla temu do dna... let it flow ...
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly_87 » 14. Apr. 2008 19:40

kafrca napisal/-a:

se bojim, da tip ne ve kaj hoče in da te noče prizadet, zato še kr neki vleče. Sm mela podobno situacijo, sm da je mal dlj trajal in je bil zard tega še večji šok. Isto mi je reku, da gre vse prehitr ampak končat pa ni hotu in je blo kr neki.. na konc sm ugotovila, da se mam preveč rada da bi me en tko vrtel- ko se njemu zahoče da smo skupi- in sm končala vse. Mi je še zdej po enm mescu hudo in tud ne vem kaj je res blo, sm kaj nej.. grem naprej.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 14. Apr. 2008 20:49

Ah, ti šment no :? Zato pa jst ne dam nč na zaroke in razne take oblube. K mi moj hoče na vse načine povedat kolk me ljubi, mu sam rečem: ¨ne rabš mi tega pravt, pokaži mi, da bom čutla...še naslednjih 70let¨. :)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 15. Apr. 2008 10:38

pogovori se z njim kaj je narobe in to...sicer pa če sta že dolgo skupaj bi že lahko sklepala kaj je če sta pa bolj malo časa potem pa res pogovori se ker če je le kaj razumliv bo razumeu...poskusi saj veš poskusiti ni greh :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 15. Apr. 2008 13:34

**majchy**: sem mela podoben primer: sma bla skup en tedn,in so padale tako sladke besede, da sem tak misla da sanjam, no pol mi po enem tednu pove da se pač ni mogo zalubit. in jaz cela v bedu pa žalostna in ne vem kaj še vse. pol čez čas sma skup pristala in sma se dala 2 dol, in je blo to to. vedla sem da od njega nebom dobla nič drugega kot pa sex,zato sem tudi vse prekinla po dveh mescih. blo mi ja malo hudo, ampak se nisem tak zapalila za njega, da bi se jokala za njim še ne vem kako dolgo.

moj nasvet je, da v bistvu se prepustiš toku življenja, včasih ni odgovora na neka vprašanja in je tak tudi bolše. mela sta kaj sta mela, reko ti je da mu je prehitro se odvijalo in zdaj sta samo "frenda". pusti stvari tako kot so, od njega ne pričakuj ničesar več, ne kliči ga, pusti ga na miru, če te bo kontaktiral te bo, če ne pa pač ne. pojdi lepo naprej z življenjem in uživaj, ker ni edini. mislim pa da se po kratkem času z njim, tudi nisi tako navezala na njega da zaj ne moreš živet brez njega. to mogoče samo trenutno, ko si v šoku. čez mesec dni se boš temu smejala. :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov