Zadnji teden je zelo čuden
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Tudi jaz se strinjam, da se morata nujno pogovorit in postavit na mizo vse karte. Direktno ga vprašaj, kaj si storila narobe, da se vede tako do tebe. Mogoče ima samo manjšo krizo in bo kmalu bolje.
Veliko sreče...
Veliko sreče...
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Prov boli me v prsih, slabo mi je, tko izdano se počutim. Pa nism tip ženske, ki bi zganjala ljubosumje, vedno sem mu zaupala, ga pustila, da je šel s prijatelji in na fuzbal (oz.se zavedam d mojega dovoljenja niti ne potrebuje, ker je samostojen človek)in ne vem zakaj ne pove resnice.
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
julia_, vprašala je za mnenja in smo ji povedali. Sama sluti, da je nekaj narobe, drugače ne bi tu spraševala. Jst sem ji svoje povedala iz lastnih izkušenj, ker sem tudi sama slutila, da je nekaj narobe. Čeprav so mi ostali govorili naj ne paničarim in tako naprej, mi je intuicija govorila drugače.
Bejbika23, ni nujno da ima drugo žensko, ni nujno da te vara in tudi ni nujno, da je konec z vajino vezo. Samo moraš pa biti pripravljena tudi na tisto česar nočeš. Sama najbolj poznaš svojega fanta, tako da ti mi lahko svetujemo karkoli, pa ni nujno da imamo prav. Probi se z njim pogovorit. Jaz sem se s svojim takrat takoj pogovorila, mi je zatrjeval da ni nič narobe, ampak čez par dni se je njegovo obnašanje ponovilo. Na koncu sem mu rekla, da če sem mu kdaj pomenila, naj mi pove resnico, ker enostavno preveč trpim. In takrat mi je s težavo povedal resnico, ki je bila taka kot sem že sama od vsega začetka predvidevala. Držim pesti, da je pri vama druagče
Bejbika23, ni nujno da ima drugo žensko, ni nujno da te vara in tudi ni nujno, da je konec z vajino vezo. Samo moraš pa biti pripravljena tudi na tisto česar nočeš. Sama najbolj poznaš svojega fanta, tako da ti mi lahko svetujemo karkoli, pa ni nujno da imamo prav. Probi se z njim pogovorit. Jaz sem se s svojim takrat takoj pogovorila, mi je zatrjeval da ni nič narobe, ampak čez par dni se je njegovo obnašanje ponovilo. Na koncu sem mu rekla, da če sem mu kdaj pomenila, naj mi pove resnico, ker enostavno preveč trpim. In takrat mi je s težavo povedal resnico, ki je bila taka kot sem že sama od vsega začetka predvidevala. Držim pesti, da je pri vama druagče
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sej vem, da vaša mnenja niso povsem neverjetna in da se takšne stvari dogajajo. Problem je samo v tem, da v takšnih temah vedno sodelujejo tisti, ki imajo na tem področju slabe izkušnje, zato celotna stvar izgleda še precej huje, kot v resnici je.
In res ne morem razumet, kako je lahko v vsaki temi prvi nasvet "pusti ga". Razpad zveze bi moral biti skrajna posledica, ne pa avtomatično prva reakcija na vsak konflikt.
In res ne morem razumet, kako je lahko v vsaki temi prvi nasvet "pusti ga". Razpad zveze bi moral biti skrajna posledica, ne pa avtomatično prva reakcija na vsak konflikt.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Mogoče preveč pritiskaš nanj in si nonstop želiš biti z njim?
Na to vedno pomislim, ko dobim občutek, da si moj fant želi malo samote... Takrat fa običajno pustim pri miru, se mu ne vsiljujem, ampak potem se izkaže, da je skrajno užaljen, ker izpadem, kot da se jaz nočem dobit z njim .
Na to vedno pomislim, ko dobim občutek, da si moj fant želi malo samote... Takrat fa običajno pustim pri miru, se mu ne vsiljujem, ampak potem se izkaže, da je skrajno užaljen, ker izpadem, kot da se jaz nočem dobit z njim .
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
mogoč pa se ti sam to zdi, pa mal pretiravaš....ma ja, da bi ga pustila, to je res zadnja rešitev. daj pogovor se z njim, takrat boš edino vedla, kaj je narobe. mogoče je sam neka faza, ki jo boš prebolela, al pa ne...ne vem. vpraši ga in mu povej, kaj si tle na forumu napisala. mogoče mu bo jasno, da dela narobe, da se te izogiba.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...
kaj naj si mislim glede vsega tega ?
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...
Da se je tip dejansko prenaglil.
Zdaj ne vem... Mogoče že od vsega začetka ni namraval s teboj imeti kaj resnega. Te je vsem predstavil kot svojo punco? Ker če te je btw predstavil vsem, potem si mogoče ti sama mislila, da bo to nekaj resnega...
Če je fant super ohinsploh... Zakaj ne bi bila njegova prijateljica? Mogoče se res kaj "pametnega" razvije iz tega... Na njegovo odločitev kaj preveč itak ne moreš vplivat .
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
A sta govorila že kaj o poroki (da bi se kmalu poročila)? Mogoče se je ustrašil. Lahko pa, da sta bila preveč skupaj in se je naveličal, velika verjetnost pa je, da se je zagledal v drugo.
Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, potem če se pa nič ne spremeni, se pa pogovorta.
Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, potem če se pa nič ne spremeni, se pa pogovorta.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz bi ga direktno vprašala! Tako kot pravita joško in Flaša. Se pa strinjam s Flašo, da ga preverjat na tak način ne bi šla. Strinjam se tudi z joškotom, da mora nekaj škripat v vajini zvezi. In ja pogovro, pogovor, pogovor,.... tega vama očitno primankuje- kronično. In ne zapiraj se vase. S tem ne boš naredila popolnoma ničesar. Pred težavami se je najlaže skrivat, zapirat vase, ampak težave ostanejo. Zato le pogumno k njemu in se pogovorita
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
iluzija napisal/-a:**majcy** napisal/-a:Spoznaš tipčka, totalna kemija med vama, v treh dneh spoznaš vse njegove frende in družinske člane, pokazat te hoče celem svetu , sladke besede , poljubi... mislila sem da je to " ljubezen", potem pa mi reče , da je vse blo to med nama prehitro in da hoče bit za začetek samo moj frend potem če se bova ujela pa še kaj več...
Da se je tip dejansko prenaglil.
Zdaj ne vem... Mogoče že od vsega začetka ni namraval s teboj imeti kaj resnega. Te je vsem predstavil kot svojo punco? Ker če te je btw predstavil vsem, potem si mogoče ti sama mislila, da bo to nekaj resnega...
Če je fant super ohinsploh... Zakaj ne bi bila njegova prijateljica? Mogoče se res kaj "pametnega" razvije iz tega... Na njegovo odločitev kaj preveč itak ne moreš vplivat .
kako nej bom njegova prjatlca če sm pa zalublena vanj?
ko (če ) bova šla na kavo , mi ne bo lahko ga samo gledat in se mu smejčkat. kaj pa dotiki ? kaj pa pogledi ? sploh ni tok lahko kakor se sliši. :s reku mi je da če se bova zaštekala , da bova pol mela resno in lepo zvezo ( če !) . a Zdej on misl da ga bom js čakala dokler se mu ne zjasni kaj bi rd od mene ? pol me bo pa na " drinku kot frend " uprašu s kom sm šla kej vn , pa bom rekla da sm šla v kino z nekom, pa bo spet en minus z njegove strani več pr men.
res , nwem kaj nej nrdim , vse bi daala da bi bla spet skupi in vem , vem da me ma rd. ampak nekej ga vleče nazaj :s
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Obvezno se pogovori z !njim! Povem ti lahko le, da se noben fant ne umika na tak način brez razloga. Ko sem še bila v vezi se mi je dogajalo popolnoma isto, vse drugo je bilo bolj pomembno kot pa jaz, ampak sem molčala, ker sem bila dejansko tako potrpežljiva in neumna, da sem mu verjela, ko mi je vedno znova razlagal zakaj pa popoldne spet ne bo mogel prit. Na mojo žalost so to opazili vsi okrog mene razen jaz. Prišlo pa je do momenta, ko sem mu končno stopila na čevelj in ga vprašala kaj je narobe. Pa je odgovoril, da čist preprosto že kar nekaj časa ni zaljubljen vame.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
pomiri se...pokliči ga in uprašaj kdaj bo mel čas zate.če bo reku da ga nima mu povej da ga res pogrešaš, zakaj si ne vzame časa zate če te ma rad in pač povej da te moti ker nista nč skupaj.glej...če ne bo hotu povedat kje je vzrok pol boš že nekak ugotovila.za začetek pa poskusi zvedet kdaj bosta skupi.če sta zaročena dvomim da bi ti na tak način skušou povedat d te nima rad.če še nista dolgo zaročna pa ga je mogoče samo malo strah.sej veš...moški in njihove ideje...
-
powerpuff - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- Kraj: lj
Meni se podatek, da sta zarocena, ne zdi nic posebnega, glede na to da sta skupaj sele 7 al 8 mesecev. V tem casu se filingi dost spreminjajo, mogoce je ugotovu, da mu to ni to, pa se ni nasel momenta, da bi ti to povedal.. kakorkoli, upam, da bo vse v redu in da je takrat, ko ni imel faxa ceprav ti je rekel, da ga ima, pripravljal kaksno presenecenje zate
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov