Zadnji teden je zelo čuden
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*chiky* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: in his arms=]
Hm..
Nekaj JE narobe, to je dejstvo. Ampak ne delat panike takoj. Stvari se dajo skoraj vedno popraviti!
Ostani trezne glave, čeprav je težko, čeprav boli, se sekiraš. Najboljše je, da si sama ista.. Ne kliči ga, ne piši mu.. Bodi še ti hladna. Milo za žajfo!
Čez čas, če tako obnašanje nazaj ne bo zaleglo (pa tudi, če bo), pa sedita in se odkrito pogovorita. Bistvo je, da mu daš vedeti, da boš prenesla resnico in naj bo iskren s tabo. Pogovor reši marsikaj, predvsem pa ti odpre oči (če ne pride do laži, ampak le-teh ni tako težko prepoznati).
Veliko sreče!
Nekaj JE narobe, to je dejstvo. Ampak ne delat panike takoj. Stvari se dajo skoraj vedno popraviti!
Ostani trezne glave, čeprav je težko, čeprav boli, se sekiraš. Najboljše je, da si sama ista.. Ne kliči ga, ne piši mu.. Bodi še ti hladna. Milo za žajfo!

Čez čas, če tako obnašanje nazaj ne bo zaleglo (pa tudi, če bo), pa sedita in se odkrito pogovorita. Bistvo je, da mu daš vedeti, da boš prenesla resnico in naj bo iskren s tabo. Pogovor reši marsikaj, predvsem pa ti odpre oči (če ne pride do laži, ampak le-teh ni tako težko prepoznati).
Veliko sreče!
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Spremljam vaše odgovore
In se jih tud držim.
Ga ne kličem več , niti ne pišem mu oz. sploh ne mislim več nanj, osredotočam se na druge zadeve.
AMPAK sem razdvojena med dvema fantoma. Nevem koga bolj želim oz. kdo mi je bolj všeč.
1. tip je prijazen, nežen, pozoren, sramežljiv( vse kar bi si punca želela v resni zvezi)
2. tip ni nič od zgoraj naštetega. Ampak je "kakobirekla" , nepredvidljiv, vznemirljiv, ko sem ob njemu čutim tak ogenj, tako strast med nama in nikol se ne mu morem upret. kO se samo ponesreči dotakneva je kot elektrika.
koga bi ve ?

In se jih tud držim.
Ga ne kličem več , niti ne pišem mu oz. sploh ne mislim več nanj, osredotočam se na druge zadeve.
AMPAK sem razdvojena med dvema fantoma. Nevem koga bolj želim oz. kdo mi je bolj všeč.
1. tip je prijazen, nežen, pozoren, sramežljiv( vse kar bi si punca želela v resni zvezi)
2. tip ni nič od zgoraj naštetega. Ampak je "kakobirekla" , nepredvidljiv, vznemirljiv, ko sem ob njemu čutim tak ogenj, tako strast med nama in nikol se ne mu morem upret. kO se samo ponesreči dotakneva je kot elektrika.
koga bi ve ?

- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
**majcy** napisal/-a: 1. tip je prijazen, nežen, pozoren, sramežljiv( vse kar bi si punca želela v resni zvezi)
koga bi ve ?![]()
Bil sem v situaciji št. 2. Nepozabno doživetje. Se strinjam z odgovorom nad menoj. Sploh, če ne iščeš resne veze.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ženske si izberete drugega in potem jokate zakaj niste izbrale prvega...
Prvega bi opredelil kot prijatelja ki je kul za pogovor in kao rezerva za hude čase če res ne bo drugega...
Drugega bi opredelil kot jebača ki je zato da poteši potrebe...
Zato si moški ne želijo postati preveliki prijatelji ženski ker potem postanejo prijatelji za klepet in poslušanje težav zaradi tistega drugega moškega
Prvega bi opredelil kot prijatelja ki je kul za pogovor in kao rezerva za hude čase če res ne bo drugega...

Drugega bi opredelil kot jebača ki je zato da poteši potrebe...

Zato si moški ne želijo postati preveliki prijatelji ženski ker potem postanejo prijatelji za klepet in poslušanje težav zaradi tistega drugega moškega

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Odvisno od tega, kaj pričakuješ. Če si želiš resne zveze in želiš stati na "safe side", izbereš prvega, če bi rada malo zabave, strasti brez kakih resnih namenov vezat se, je prava izbira drugi. Rekla si, da strast čutiš pri drugem- potem izberi njega. Kaj ti bojo nežne besede, sprehodi, zvestoba in podobno če ni ognjaaaa

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov