Zadnji teden je zelo čuden
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bejbika23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
Zadnji teden je moj fant tako čuden. Skos mi govori, da se ne morva vidt ker mora delat doma, še zvečer ko bi lahko bla skupi, gre na fuzbal, dans sm pa ugotovila, da nima faksa čeprav mi je rekel, da ima faks in predavanja. Kaj naj naredim? Poskušam ostat mirna, pa mi gre kar na jok. Kako naj odreagiram?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
verjamem...tudi umik je rešitev...če bo prišel on do tebe, se bosta vsaj lažje pogovorila ter našla problem ter rešitev (če ti bo takrat še do njega), če pa ne bo prišel pa itak veš koliko je ura...
ne vem, jaz bi ga na tvojem mestu poklical, povedal opažanja ter zahteval pojasnila. ter se potem na podlagi njegovih odgovorov odločil, kako naprej...
ne vem, jaz bi ga na tvojem mestu poklical, povedal opažanja ter zahteval pojasnila. ter se potem na podlagi njegovih odgovorov odločil, kako naprej...
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
najbolš je, da se čimprej pogovorita. boš vsaj vidla, na čem si..mogoče pa hoče bit samo malo sam in boš vidla da se za bv sekiraš. če je pa kaj bol resnega, je pa tud bolš da zveš zaj, kot pa čez nekaj časa in ti bo še huje.
upam, da bosta čimprej uredila to.
upam, da bosta čimprej uredila to.
So give me your forever.
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Odgovor na tvoje vprašanje kaj narest, ti da lahko samo tvoj fant. In če sta celo zaročena- pogovor, pogovor, pogovor. Jaz se nebi umaknila, ker bi me žrl, dokler neb vedla.
In če se ne morta pogovort o tem, kaj koga žre, bi jaz o tej zaroki ornk premislila.
In če se ne morta pogovort o tem, kaj koga žre, bi jaz o tej zaroki ornk premislila.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
čudno...pred dejstvo ga postavi...
ali pa kaksen test naredi: če veš, kam s prijatelji zahaja ven ter če imaš kakšno ful luštno prijateljico, katere on ne pozna...naj bosta on in ta prijateljica ob istem času na istem mestu ter prijateljica naj se mu začne "nastavljat"...pa boš videla, koliko (če) bo zagrabil...
ali pa kaksen test naredi: če veš, kam s prijatelji zahaja ven ter če imaš kakšno ful luštno prijateljico, katere on ne pozna...naj bosta on in ta prijateljica ob istem času na istem mestu ter prijateljica naj se mu začne "nastavljat"...pa boš videla, koliko (če) bo zagrabil...
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Bejbika23 napisal/-a:Zadnji teden je moj fant tako čuden. Skos mi govori, da se ne morva vidt ker mora delat doma, še zvečer ko bi lahko bla skupi, gre na fuzbal, dans sm pa ugotovila, da nima faksa čeprav mi je rekel, da ima faks in predavanja. Kaj naj naredim? Poskušam ostat mirna, pa mi gre kar na jok. Kako naj odreagiram?
Vem kako ti je , ker je meni isto počel, zadnje tedne ni mel časa zame, sami izgovori, da dela in podobno....in sm se skoz sekirala in bla žalostna...čutila sm, da neki mora bit...pa sm ga tud večkrat vprašala kaj je narobe pa je reku, da je vse ok, pač da ful dela....pol sm pa nekako ugotovila, da ima drugo oz, je hodu kr z dvemi hkrati......tko da probi se z njim pogovorit čeprav obstaja možnost, da ti ne bo upal povedat, ker nekateri se tko obnašajo, da bi jih punca pustila in sami ne bi imeli slabe vesti............take zadeve so prvi znak, da v zvezi neki škripa.......predlagam ti, da s takim tipom končaš, ker če je človek v zvezi nesrečen pol nima veze...js sm tud nekaj časa vztrajala in upala, da bo boljše, da je sam pač kriza, ampak sm se tolk presekirala, da šele zdej vidim, da me ni bil vreden.....vem, da je težko končat, sam boš videla se boš veliko boljše počutila in spoznala boš nekoga, ki te bo bolj vreden.......drgač pa probi se pomenit z njim, upam, da lahko še kaj rešita...pa ne se sekirat zarad tipov, se ne splača.....
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Ja to se absolutn strinjam, edin kar pravm je, da sama predlagam pogovor in da nobenga tipa neb šla preverjat s takimi forami... That's me
Pa enostavn ne razumem folka, da ne upa svojga partnerja vprašat kaj je narobe... sj vem, da resnica včasih boli, ampak vsaj ne živiš v iluzijah naprej( če pove kaj neprijetnga) pa vsaj probaš še kej rešit... dokler ne veš, pa ne morš nč in se sam pr seb grizeš in obremenjuješ.
Pa enostavn ne razumem folka, da ne upa svojga partnerja vprašat kaj je narobe... sj vem, da resnica včasih boli, ampak vsaj ne živiš v iluzijah naprej( če pove kaj neprijetnga) pa vsaj probaš še kej rešit... dokler ne veš, pa ne morš nč in se sam pr seb grizeš in obremenjuješ.
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
Meni žal to zveni kot začetek konca
Sama imam podobno izkušnjo z enim bivšim, pa tudi ena prijateljica se je mogla soočit z eno tako revo, ki ni upala povedati naravnost. Tako da včasih tudi pogovor ne pomaga, ker se tip enostavno izmika na vse načine in govori, da je vse v redu. Upam, da se v tvojem primeru motim in da bosta vse zrihtala.
Sama imam podobno izkušnjo z enim bivšim, pa tudi ena prijateljica se je mogla soočit z eno tako revo, ki ni upala povedati naravnost. Tako da včasih tudi pogovor ne pomaga, ker se tip enostavno izmika na vse načine in govori, da je vse v redu. Upam, da se v tvojem primeru motim in da bosta vse zrihtala.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pomoje pa ni treba takoj panike delat, ga postavljat pred dejstvo, napadat,...
A se vam nikoli ne zgodi, da si enostavno ne želite partnerjeve bližine?
Mogoče tvoj fant pač potrebuje/želi nekaj časa zase, sploh ker sta zaročena, in bi si rad zbistril glavo. In če res želi nekaj prostora za razmislek, ti ga boš pa histerično napadla in zahtevala odgovore, lahko vse skupaj samo še poslabšaš.
Ne pravim, da stoposto ni nič narobe, ker je seveda možno, da ima drugo, hoče prekinit s teboj... ampak ne si takoj v glavi risat apokalipse. Vi ostali ji pa ne šopajte takšnih idej v glavo na podlagi treh vrstic.
Pomlad nekam čudno vpliva na tale forum, namesto da bi bili vsi zaljubljeni in v rožicah, ste postali čisto nepotrpežljivi in v vsaki temi kot prvo rešitev ponujate konec zveze. Malo bolj počasi in s pametjo
A se vam nikoli ne zgodi, da si enostavno ne želite partnerjeve bližine?
Mogoče tvoj fant pač potrebuje/želi nekaj časa zase, sploh ker sta zaročena, in bi si rad zbistril glavo. In če res želi nekaj prostora za razmislek, ti ga boš pa histerično napadla in zahtevala odgovore, lahko vse skupaj samo še poslabšaš.
Ne pravim, da stoposto ni nič narobe, ker je seveda možno, da ima drugo, hoče prekinit s teboj... ampak ne si takoj v glavi risat apokalipse. Vi ostali ji pa ne šopajte takšnih idej v glavo na podlagi treh vrstic.
Pomlad nekam čudno vpliva na tale forum, namesto da bi bili vsi zaljubljeni in v rožicah, ste postali čisto nepotrpežljivi in v vsaki temi kot prvo rešitev ponujate konec zveze. Malo bolj počasi in s pametjo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov