Začetek zveze

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 23. Sep. 2010 6:57

ljudje mamo pač različne standarde kaj je prehitro, pocukrano itd. jaz ti loh samo povem kako js začenjam veze... ponavadi se najprej videvava nekaj časa in se spoznavava kot človeka, ne kot partnerja... kavice sprehodi itd... počasi... po petih dneh nikakor ne zastavljam ali nočem slišat vprašanj v stilu a bi hodila z mano... itak ko se nekaj časa z nekom dobivaš, je obema jasno, al bo iz tega kaj več al ne, in se ne rabiva takoj opredelit, da sva par
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 24. Sep. 2010 13:31

Zame naj bi začetno druženje, spoznavanje, stopicanje v vezo ipd zgledalo takole kot je zgoraj opisala punkie.

purple_rain napisal/-a:^^:gut:
neznankan napisal/-a:Sploh pa mi je smešen stavek, da hodita že 5 dni.
Zakaj smešen? Nekje je treba začet, ane. ;)

No jaz bi napisala, da hodiva šele 5 dni in ne že 5 dni.

Drugače pa kako naj mi vemo, če je to prehitro. Če bi se pojavil kak problem bi lahko rekli, da je prehitro. Če pa problema ni pa ni vprašanja, če je prehitro.

Samo teh 5 dni jaz sploh ne bi enačila z vezo.
Uporabniški avatar
FoxyMegan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a FoxyMegan » 24. Sep. 2010 13:37

Fant jo je pač hotel rezervirat samo zase, da se ne bo dobivala še s kom drugim in spoznala koga novega, zato jo je pomoje to vprašal. Sploh ker fant nima izkušenj z resno zvezo kot sem prebrala :) .
Po 5 dneh človeka NE poznaš in ne moreš vedet, če je on sanjski zate, mogoče ima kakšno hibo za katero ne veš, mogoče se v postelji ne bosta ujela in bo hitro konec vsega sanjskega... Madona, jaz po 5 dneh človeku še zaupat ne bi mogla, kaj šele da grem v zvezo kr tko, na blef. Ampak kot že rečeno - ti samo uživaj, pokaži mu da si ga želiš, why not? :) Sigurno te bo vesel.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 25. Sep. 2010 3:15

sej jaz še nikoli nisem šla v zvezo tako hitro. samo to je tako prišlo, ker se mi niti sanjalo ni da sem tut jaz njemu ušeč, to da je on meni ušeč pa vem že par mescev. in ker ga slučajno kolega pozna mi je tudi povedal kakšen je drugače, po karakterju, in zgleda, da je imel ta njegov kolega kar prav :)
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 03. Okt. 2010 20:28

ok, nadaljujem, ker zgodba se ful zanimivo nadaljuje. pred dvemi tedni, tolko kot sem s tem tipom skupi, sem spoznala nekega tipa pač zunaj. valdaa sva bila oba precej pod vplivom alkohola itd. u glavnem, takrat ni bilo še točno določeno s tem mojim. s tem tipom drugim, sem se pa uni dan ful zaštekala in to,prašal me je če mam tipa, jst pa sm mu rekla da še ni neki točno dorečeno. njemu je blo baje ful žal ker sm mu ful ušeč bla bla. uglavnem nič, ta tip me kliče prejšni teden enx pozno ponoči z neke druge cifre, jaz kličem naslednji dan nazaj in pol reče da ne kao ni bil on itd. in da se še bolj zaplete... učeraj sem bila z unim z mojim F, tam sem srečala tudi tega drugega. ful sva padla u debato kar zraven mojega, on se je itak z nekimi kolegi menil da naju niti ni slišal. pol mi ta tip da poljub na lica. nisem vedela a je ta moj F to vidu al ne, uglawnem jst sm mu to povedla ker se mi zdi fer. ko sva nehala debatirat smo bili normalno skupaj z mojim, plesal in to, pol pa tega tipa spet srečam pri izhodu in mi začne da če se lahko pol dobimo kr gre moj tip spat itd. jst sm uno ma raj ne ker se mi ne zdi fer, ampak me je pol še nonstop klical ko sva šla s F jest. in ker pač mi je šlo na žiwce sem se dobila z njim pol. ful sva spet debatirala, jst sm bla že trezna on pa tut, nisva bla dolgo. ampak pol ko me je pospremil do vrat mi je dal poljub na usta. kao za lahko noč. zdj je men ful bad ker sm bla nefer do mojega, je pa res, da je meni ta drugi tut nekak ušeč, je simpatičen. naj pa povem da imam moje ga rada in sem zaljubljena vanjga. me je pa ful zmedlo to kar se je zgodlo učer.še posebi uni poljub.. :/
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Okt. 2010 22:32

adrianca* napisal/-a:in ker pač mi je [njegovo klicarjenje] šlo na žiwce sem se dobila z njim pol.
wut? O.o
Če gre men kej na živce, se hočem oddaljit od zadeve, ne pa se še več ukvarjat z vsem skupaj.
Brez zamere, men se zdi, da ti paše drama..
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Okt. 2010 11:55

mogoče bi mogla jst met nik dramaqueen :) tko pač je ne morm si pomagat. stvar se še bolj zapleta. moja cimra je temu mojemu F povedla da je bil uni prvi drink načrtovan in da smo usi vedli za to, on je pa valda mislu da je blo use spontano in nenačrtovano, in tako pač lepše. valda je bil tip razočaran, baje da prvo kar je pomislu je blo da kaj sm se mu še ''zlagala'' in ''prikrila''. ker pa to ni bilo ne eno in ne drugo je pa men ful bad zdej. jst sm mu hotla povedat SAMA in ob pravem momentu ne pa že zdaj ki smo samo 2 tedna skupi. ona pa ja, kao da ni lepo skrivat blabla. to mu je povedla poleg mene. pa smo se zmenli usi da noben ne bo povedal, in da mu bom jst! ona pa me tko pol ''zajebe''. ker zdaj nevem kaj si tip misli, da sm ga lovila itd, nevem kaj :/ in se bojim kaj bo. če sploh pokliče danes in pride. aja, pa nima tel. ker ga je zgubil in ga ne morm jst poklicat ker me kliče z drugih tel.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Okt. 2010 12:10

ejej
daj naredi uslugo temu tvojemu fantu in ga pusti, mislim da ti bo hvaležen do konca življenja
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Okt. 2010 12:21

punkie_ napisal/-a:ejej
daj naredi uslugo temu tvojemu fantu in ga pusti, mislim da ti bo hvaležen do konca življenja

?? why?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Okt. 2010 13:43

:cry:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Okt. 2010 14:11

adrianca* napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:ejej

?? why?

omfg, še uprašaš zakaj. Dej preber mal tvoj predzadnji pa pred-predzadnji post v tej temi pa ti bo jasno mord.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 06. Okt. 2010 17:02

Ehja, zakaj? Ne res, zakaj?! Bogi tip.. V čem je smisel bit z nekom če se še na začetku nemoreš pripravit do tega, da ne sklačeš za njegovim hrbtom z drugimi tipi okol.. In ne, to ni dramaqueen - to je samo nedoraslo, neodgovorno in predvsem, omg in to od mene, pokvarjeno.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Okt. 2010 23:22

underdogy napisal/-a:Ehja, zakaj? Ne res, zakaj?! Bogi tip.. V čem je smisel bit z nekom če se še na začetku nemoreš pripravit do tega, da ne sklačeš za njegovim hrbtom z drugimi tipi okol.. In ne, to ni dramaqueen - to je samo nedoraslo, neodgovorno in predvsem, omg in to od mene, pokvarjeno.

btw ne skačm z nobenim okol, uni mi je sam moril k je bil prbit.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 06. Okt. 2010 23:26

Ful dobr. Tio situacijo definitivno obrne v prid tvoji morali.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 06. Okt. 2010 23:43

jst nism hotla z unim tipom nič met in niti nism mela nič, sam sm hotla met razčiščene stvari.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov