Začetek zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
kaj pa je za razčiščevat tukaj?
meni na kraj pameti ne pride, da bi se dobivala s tipi, za katere predvidevam, da si želijo kaj več kot prijateljstvo z mano. ne rabim bildanja ega, imam svojega fanta in vezo, v kateri sem srečna in zadovoljna. ne vem zakaj greš v vezo, če pa več kot očitno nimaš pospravljeno pod podstrešjem in te že po dveh tednih kar maš fanta zmede en drug?
poljubil te je na usta in ti si... ?
meni na kraj pameti ne pride, da bi se dobivala s tipi, za katere predvidevam, da si želijo kaj več kot prijateljstvo z mano. ne rabim bildanja ega, imam svojega fanta in vezo, v kateri sem srečna in zadovoljna. ne vem zakaj greš v vezo, če pa več kot očitno nimaš pospravljeno pod podstrešjem in te že po dveh tednih kar maš fanta zmede en drug?
poljubil te je na usta in ti si... ?
Zadnjič spremenil punkie_, dne 07. Okt. 2010 7:18, skupaj popravljeno 2 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
... se stopila v njegovem objemu
resno, tudi meni ni jasno kaj sploh lahko razčistiš z 'nalitim tipom' ki ti mori? če že imaš nagnjenja do takih razčiščevanj, to počni vsaj ko sta oba trezna. sicer pa ti imaš tipa in on te ne zanima. kaj je tukaj takega za razčistit še? razen, kot je že punkie rekla, si mal ego nabildat.
zdaj kar je je. spravi se k sebi in ne delaj nezmnosti v prihodnje.
resno, tudi meni ni jasno kaj sploh lahko razčistiš z 'nalitim tipom' ki ti mori? če že imaš nagnjenja do takih razčiščevanj, to počni vsaj ko sta oba trezna. sicer pa ti imaš tipa in on te ne zanima. kaj je tukaj takega za razčistit še? razen, kot je že punkie rekla, si mal ego nabildat.
zdaj kar je je. spravi se k sebi in ne delaj nezmnosti v prihodnje.
Vsak raj ima svojo kačo.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Meni se zdijo tvoja dejanja zelo neresna in otročja!
Mlajša si čisto malo kot jz, delam pa take kot bi bla stara 15. Daj, ženska, predrami se, pusti oba, vmes odrasti in si šele nato najdi tipa.
To pa da ni fer kar počneš to tvojega tipa o tem pa ne bi zgubljale besed. In že začetni post dost pove, s tipom s v zvezi ŽE 5 dni, ne ljubica zlata, nisi bila ŽE pet dni skupi z nji ampak ŠELE. Pa upam da med tem dvem vidiš razliko.
Mlajša si čisto malo kot jz, delam pa take kot bi bla stara 15. Daj, ženska, predrami se, pusti oba, vmes odrasti in si šele nato najdi tipa.
To pa da ni fer kar počneš to tvojega tipa o tem pa ne bi zgubljale besed. In že začetni post dost pove, s tipom s v zvezi ŽE 5 dni, ne ljubica zlata, nisi bila ŽE pet dni skupi z nji ampak ŠELE. Pa upam da med tem dvem vidiš razliko.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
adrianca* napisal/-a:ok, nadaljujem, ker zgodba se ful zanimivo nadaljuje. pred dvemi tedni, tolko kot sem s tem tipom skupi, sem spoznala nekega tipa pač zunaj. valdaa sva bila oba precej pod vplivom alkohola itd. u glavnem, takrat ni bilo še točno določeno s tem mojim. s tem tipom drugim, sem se pa uni dan ful zaštekala in to,prašal me je če mam tipa, jst pa sm mu rekla da še ni neki točno dorečeno. njemu je blo baje ful žal ker sm mu ful ušeč bla bla. uglavnem nič, ta tip me kliče prejšni teden enx pozno ponoči z neke druge cifre, jaz kličem naslednji dan nazaj in pol reče da ne kao ni bil on itd. in da se še bolj zaplete... učeraj sem bila z unim z mojim F, tam sem srečala tudi tega drugega. ful sva padla u debato kar zraven mojega, on se je itak z nekimi kolegi menil da naju niti ni slišal. pol mi ta tip da poljub na lica. nisem vedela a je ta moj F to vidu al ne, uglawnem jst sm mu to povedla ker se mi zdi fer. ko sva nehala debatirat smo bili normalno skupaj z mojim, plesal in to, pol pa tega tipa spet srečam pri izhodu in mi začne da če se lahko pol dobimo kr gre moj tip spat itd. jst sm uno ma raj ne ker se mi ne zdi fer, ampak me je pol še nonstop klical ko sva šla s F jest. in ker pač mi je šlo na žiwce sem se dobila z njim pol. ful sva spet debatirala, jst sm bla že trezna on pa tut, nisva bla dolgo. ampak pol ko me je pospremil do vrat mi je dal poljub na usta. kao za lahko noč. zdj je men ful bad ker sm bla nefer do mojega, je pa res, da je meni ta drugi tut nekak ušeč, je simpatičen. naj pa povem da imam moje ga rada in sem zaljubljena vanjga. me je pa ful zmedlo to kar se je zgodlo učer.še posebi uni poljub..
LOOL! A si ti ziher, da imaš 21 let in ne 12, malo si se zatipkala a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov