Začetek zveze

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 10. Feb. 2008 21:09

Hvala za vaša mnenja, z njim se bom pogovorila, ko se vidiva. Zdaj se cel vikend nisva videla in bil je zelo užaljen, povedal mi je, da so ga danes prijatelji tolažili, ker je bil cel bogi, ker se nisva videla. Saj mu ni treba vsega mi povedati no... Zdi se mi, da imava nekako obrnjene vloge stereotipnega moškega in ženske... Jaz hodim ven s prijatelji, se zabavam, on me neprestano kliče kje sem, ali pa mi piše sms. Jaz njega po imenu kličem, zanj pa sem vse možne pomanjševalnice ne le mojega imena ampak vsega kičastega.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 10. Feb. 2008 21:18

Hm.. A ti si zaljubljena vanj? Tako deluje kot, da ti je le všeč, ne pa da si zaljubljena..

Pa drugač ni to čisto nič narobe, če se ne vidita vsak dan.. Včasih to lahko zvezo le še okrepi..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Feb. 2008 22:39

Na začetku sva se videvala 1x na teden, ponavadi v soboto ali nedeljo za par urc. Sms-e sva si tipkala čez dan kar pogosto, klical me je na začetku (prvi mesec) večinoma on, potem pa tudi js njega, ponavadi je bilo to ob večerih. Ker je bil na začetku zelo ljubosumen, me je to začelo motit in sem se na trenutke počutila malce "utesnjeno", ampak me je ta utesnjenost po enem pogovoru hitro minila. Se mi zdi da je bil on na začetku mal bolj zagret zame kakor js za njega, danes pa je to vsekakor drugače. :)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 11. Feb. 2008 8:42

Prvo sva se srečala na eni žurki in preskočla je iskrca. Celo noč sva plesala in nakonc prstala v postli. K sm jz pol šla domov sm si pač rekla ok to je biu one night...pa nč več. Hotla sm pač pozabt. Sam je pa on pač začutu, da sm mu jz fool uredu in mi je to povedu. Potem me je čez kak mesec povabu nekam na počitnce k je biu s starci in jz naivnca, sm mislna ok bom šla tja kot njegova punca. In takrat sva si rekla, zakaj nebi bla par. Ker ma on tako možnost, da sm jz lahko pr njemu vsak vikend se je najina zveza obnesla.
Videvava se vsak vikend, s tem da en vikend sm ceu pr njemu en vikend grem pa za en dan k mami za en dan pa knjmeu. Med tednom pa se pogovarjava po msn-ju. Včasih mam že povn kufqar tega, da more vedt čist usako malenkost, ki se mi dogaja. Potem se pač mal umaknem al pa rečm da bom pršla na msn mau kasnej.

Sestavljanka, upam da se boš pogovorila s fantom. Ker če je res enkratn tko k si rekla na začetku ni škoda tvojega časa. Res pa je pomembno, da ti čist noben fant ne vzame kavic s prjatlcami, ženskih večerov in šopingov. :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 11. Feb. 2008 11:27

to pa zna bit kriza če tebi ni všeč taka zveza, in tud težko da se bo on lahko ful spremenu. pogovorta se iskreno, ne se kregat, poslušta drug drugega kaj ima za povedat. vendar se mi še vedno zdi da to ne bo dovolj, ker bi se moral on 100% spremenit. tud če bo kratek čas lahko zdržal da te ne bi dušil, bo enkrat vse izbruhnilo, ker ne bo večno mogel bit tak.
jst ne vem kaj točn narest, predvsem se bosta mogla velik pogovarjat pa obadva velik trudit. tudi ti boš pomoje mogla veliko žrtvovat, če boš hotela da bosta skupaj, ker težko da bo on dojel, da nočeš ves prosti čas preživeti z njim.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Feb. 2008 12:21

Sestavljanka napisal/-a:Zanima me, kako je bilo pri vas na začetku zveze s fantom. Koliko časa na dan sta bila skupaj, koliko pogosto sta si smsjala pa se klicala, kakšen drug način komunikacije?
Ste se kdaj počutile, da fant preveč rine v vas, vam jemlje svobodo? Kaj ste naredile v takšni situaciji? Je bilo mogoče obratno, ali je obema ustrezalo?
Zanima me pa zato, ker sem se zapletla s krasnim fantom, verjetno ste pa že iz prejšnjih vrstic razbrale, da sem postala zdaj center njegovga življenja, jaz pa nisem pripravljena porabiti ves moj prosti čas zanj. In ne vem, če sem sposobna biti v taki zvezi...

Midva sva se na zacetku, ko se nisva bila skupaj in sva kar tako hodila ven, videvala med vikendom, ker sva takrat imela cas. Potem, ko sva zacela hoditi pa sva se vedno vec videla, tudi zdaj se kar dosti, pac odvisno od casa in zelje. Meni je bilo na zacetku super toliko casa preziveti z njim, je pa res, da se na doloceni tocki clovek malce ustrasi in se boji, da bi z vsem tem izgubil del sebe. Mene je ta panika hitro spustila, mogoce tudi zato, ker sva si ze od zacetka precej zaupala in se pogovarjala in sem hitro videla, da ni to, kar dozivljam nic katastrofalnega in da se dogaja tudi njemu ...
Zdaj pa itak ne visiva neprestano drug z drugim, je pa tako, da ves svoj prosti cas res namenim v vecini njemu - to me ne moti, ker mi je lusno, ce potrebujem trenutke zase ali prijateljice, si jih vzamem in on razume. Tako, da ni problemov :D Ampak je potrebno uskladiti zelje obeh ...
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 11. Feb. 2008 12:23

@smrketka@ napisal/-a:to pa zna bit kriza če tebi ni všeč taka zveza, in tud težko da se bo on lahko ful spremenu. pogovorta se iskreno, ne se kregat, poslušta drug drugega kaj ima za povedat. vendar se mi še vedno zdi da to ne bo dovolj, ker bi se moral on 100% spremenit. tud če bo kratek čas lahko zdržal da te ne bi dušil, bo enkrat vse izbruhnilo, ker ne bo večno mogel bit tak.
jst ne vem kaj točn narest, predvsem se bosta mogla velik pogovarjat pa obadva velik trudit. tudi ti boš pomoje mogla veliko žrtvovat, če boš hotela da bosta skupaj, ker težko da bo on dojel, da nočeš ves prosti čas preživeti z njim.

se strinjam :zustimm:
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 11. Feb. 2008 19:29

..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Mar. 2009 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Feb. 2008 20:21

Sestavljanka,
pa si prepričana, da si zaljubljena? Ne da ga imaš rada, ampak da si nora nanj, maš kdaj metuljčke v trebuhu itd...?
Mogoče se katera ne bo strinjala, ampak men se zdi, da je na začetku zveze ful pomembno, da si čisto nor na človeka, prav zaljubljen, ne samo zatrapan za 14 dni...
Midva sva postala par potem, ko sva bila 2 leti zelo dobra prijatelja. Takrat je on bil še z bivšo punco, ampak sčasoma sma postajala vedno bližja, vedno več sva si zaupala. Ko so čustva presegla meje prijateljstva, se je s tisto punco razšel in zdaj sva skupaj skoraj eno leto, pa sva še vedno sveže zaljubljena.. :oops: Videla sva se vedno dokaj pogosto, ko sma začela hodit, pa sigurno 3-4x na teden. Zdaj pa sem tak že napol pri njemu:)
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 12. Feb. 2008 8:38

Prve dni sem imela metuljčke, želela sem ga videti skozi. Potem pa je začel pretiravati s klici, smsji, vedno, ko sem bila s kom drugim zunaj (žensko ali moškim ali celo družbo) me je klical... In tako so se metuljčki in podobno ustavili.
Učeraj sva se pogovorila, ugotovila, da nimava iste predstave o zvezi in da se nihče ne bo spreminjal in da je najboljše, da ostaneva prijatelja. Po tem sva še cel večer žurala skupaj in bilo je super! Tako da problem je rešen in hvala vsem za nasvete!
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 12. Feb. 2008 11:06

na začetku sva midva bila malo manj skupaj ampak kar sva se pa dopisvala pa to sva se pa res spoznavala in vedno bolj sva se začela navezovat eden na drugega in si postala avedno bolj všeč in vedno bolj sva se imela rada.
pa nikol ni blo kašnega pretiravanja v klicih, smsih, mailih in to...zmerja sva se uredu zastopila in se še vedno mogoče je bilo kdaj kaj takšnega malega umes ampak nikoli pa preveč vsega. in upam da bo vedno tako :wink:
no če sta pa res vse rešla je pa super sama da ne bo potem spet isto :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Feb. 2008 12:56

Fajn, da si rešla zadevo :)
Poleg tega, da še nič ni končano za vaju, nista se skregala, ostala ok frenda...tak da si lahko še vedno premisliš.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 12. Feb. 2008 17:53

Midva sva se na začetku videla v povprečju (na oko) ene 3× na teden. Potem se je to stopnjevalo sorazmerno s tem kako je najin odnos preraščal v resno zvezo... :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 12. Feb. 2008 21:59

Js mam pa eno čudno uprašanje :D
Ga bom kr na kratko napisala, ker tkoj ko začnem razlagat kaj me zanima, se zgubim u besedah in več ne vem kaj naj bi biu point mojga posta :D

Torej:

spoznaš tipa, prvi ti da lupčka, od takrat vedno ko se vidta se lupčkata :D , ko ga maš blizu, bi ga najraj skoz objemala in božala in stiskala k sebi ...

a je to potreba al ti je tip ušeč? :D

[ me prau zanimajo vaši odgovori .. ker meni ni lih jasno kaj mi ni jasno :lach: ]
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 12. Feb. 2008 22:08

:D ej res, sploh mi ni jasno .. sva veckrat skupi in use .. pa kr ne znam povedat od kod ta zelja po njem? a mi je usec al sm pac horny? :lach:

clovek bi mislu, da je to usakemu jasno, meni se pa tokrat res ne sanja kaj se mi plete po glavi :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov