Vztrajati?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Maj. 2008 14:36

Sobranie napisal/-a:mah sej še sama nevem, zakaj sem sploh šla spraševat..

Ma saj imaš prav, da si vprašala... Včasih si že s tem, da na glas postavimo vprašanje, odgovorimo. Oprosti, če je tisti moj odgovor zvenel kot mini napad :) .
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 23. Maj. 2008 14:43

Sobranie napisal/-a:Sam prjatla ne morva ostat, ker so čustva bolj močna kot le za prijateljstvo...Sex je odličen, najboljši do zdaj. In z drugimi ne želiva biti. Sem se odločila, da bom kar ostala z njim :)

daješ mešane občutke... mislim, da si bosta morala zvezo popestriti. uživaj vsak dan posebej in se ne obremenjuj z mislimi ali končati ali vztrajati. na tak način dnevi gredo mimo tebe, od tega nimaš nič in se samo obremenjuješ.

pogovori se z fantom! povej mu svoje občutke, mogoče bo tudi on povedal kaj mu leži na duši. lahko celo najdeta kompromis in svoja čustva le še poglobita. če to ne bo šlo oz. bosta ostala na tej mrtvi točki, je mogoče res čas, da gresta narazen.

glede metuljčkov... :roll: neumno jih je pričakovati vseh 40 let :D oz. kolikor jih pričakujete s svojim partnerjem. kot je rekla aloha, so na začetku zveze in potem je pomembno, da jih tu pa tam še kdaj čutiš, da preprosto veš, da je to to. ne pričakujte pa nenehnih metuljčkov (bi najbrž kar drisko dobile od vse zmešnjave v trebuhu :yau: ). prav tako je glede zaljubljenosti - traja določen čas, potem pa sledi ali ohladitev in konec zveze ali pa poglobitev čustev in trajanje. dokler pač bo trajalo. ni zagotovila, da je to to, doživljenjsko. si pa to vsi želimo in zato o morebitnem razdoru ne razmišljamo (nasprotno, "gradimo" na zvezi), ker kot sem že rekla, življenje gre mimo tebe.

razmisli o vsem in potem se pogovori z njim.
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 28. Maj. 2008 21:10

ne nima smisla vztrajat iz osebnih izkušenj !
go on!
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov