Vztrajati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
just_a_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Primorska
NE VZTRAJAJ!
Končaj to, veza iz navade nikamor ne pelje.
Verjemi, sem občutla na svoji koži.
Če nisi zaljubljena, nimaš kaj za vztrajat več.
Good luck!
Končaj to, veza iz navade nikamor ne pelje.
Verjemi, sem občutla na svoji koži.
Če nisi zaljubljena, nimaš kaj za vztrajat več.
Good luck!
- Gost
Sobranie napisal/-a:Ampak nama je ful lepo skupi pa vse
Joj, pa kaj bi sploh rada?
Najprej to ugotovi, pa ti bo potem lazje ... Ker tukaj si dobila mnogo dobrih nasvetov, razlicnih in drugacnih in to je to ... Sama moras ugotoviti, kako si predstavljas resno zvezo, kaj mora le-ta vsebovati in potem ugotoviti, ali v sedanji dobis, to kar zelis.
-
Tudi nama je bilo! Perfect!
Ampak na srečo sva po 3 letih ugotovila, da to ne pelje nikamor.
To je tk kot bi mela prijatelja. Fajn ti je z njim, družita se...
Odgovori si ali pa mi na tole:
Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?
Lej vem, da ti bo težko. O tem sploh ne dvomim. Ampak ostat z njim samo zato, ker ti je pač trenutno fajn (brez ljubezni)...nima smisla. Sej vem, da je meni lahko pametovat.
Kaj pa če se zmenita, da ostaneta dobra prijatelja, ljubezen si pa poiščeš drugje?
Ampak na srečo sva po 3 letih ugotovila, da to ne pelje nikamor.
To je tk kot bi mela prijatelja. Fajn ti je z njim, družita se...
Odgovori si ali pa mi na tole:
Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?
Lej vem, da ti bo težko. O tem sploh ne dvomim. Ampak ostat z njim samo zato, ker ti je pač trenutno fajn (brez ljubezni)...nima smisla. Sej vem, da je meni lahko pametovat.
Kaj pa če se zmenita, da ostaneta dobra prijatelja, ljubezen si pa poiščeš drugje?
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Ko boš doživela zaljubljenost v pravem pomenu besede, se boš le spraševala kaj si počela s tem človekom. Prisežem, da zamujaš najlepše občutke, ki jih lahko doživiš v tem življenju .
Ja, brez veze, da vztrajaš (govorim iz lastne izkušnje, čeprav je nekoliko drugačna od tvoje).
Ja, brez veze, da vztrajaš (govorim iz lastne izkušnje, čeprav je nekoliko drugačna od tvoje).
- Gost
just_a_girl napisal/-a:Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?
Dokler boste punce iskale fante, ob katerih boste dozivljaje konstantne napade metuljckov, boste v vsakem fantu nasle potrditev, da je napacen in odsle do naslednjega.
Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...
-
MsN napisal/-a:just_a_girl napisal/-a:Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?
Dokler boste punce iskale fante, ob katerih boste dozivljaje konstantne napade metuljckov, boste v vsakem fantu nasle potrditev, da je napacen in odsle do naslednjega.
Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...
SE STRINJAM!
Lahk bi ji tudi drugače postavla vprašanje, sej vem...
Lp
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
iluzija napisal/-a:Ko boš doživela zaljubljenost v pravem pomenu besede, se boš le spraševala kaj si počela s tem človekom. Prisežem, da zamujaš najlepše občutke, ki jih lahko doživiš v tem življenju .
Evo moja izkušnja je popolnoma enaka. Tri leta, ko sem vedela, da nisem povsem zaljubljena, a nisem končala zveze, ker nama je bilo 'lepo'. Zdaj se lahko z glavo zaletavam v zid, ker sem zapravila praktično vsa srednješolska leta.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
iluzija - Cosmopolitanka
MsN napisal/-a:Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...
Res da ljubezen ni enako zaljubljenosti, je pa še vseeno sestavina ljubezni ...
- Gost
iluzija napisal/-a:MsN napisal/-a:Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...
Meni se zdi zaljubljenost bolj prehodna faza ljubezni, ce do slednje sploh pride - vecini zvez ne.
Je pa druga dilema - govorimo o ljubezni in zaljubljenosti ... pa zna katera bolj jasno definirati, kaj tocno misli s tema pojmoma? Namrec tezko je govoriti kaj je kaj, dokler (verjetno) vsaka misli svoje
-
iluzija - Cosmopolitanka
Sobranie napisal/-a:Sam prjatla ne morva ostat, ker so čustva bolj močna kot le za prijateljstvo...Sex je odličen, najboljši do zdaj. In z drugimi ne želiva biti. Sem se odločila, da bom kar ostala z njim
Jah potem ne razumem zakaj se sprašuješ, če je vredno vztrajat?? Če so čustva močnejša od prijateljstva, potem je po neki logiki to, kar je med vama, ljubezen?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jah v precepu si pač...tako kot marsikdo...saj se dosti ljudi znajde v taki situaciji kakršni si ti..slej ko prejSobranie napisal/-a:mah sej še sama nevem, zakaj sem sploh šla spraševat..
Itak pa potem sami prevagamo ali bomo vztrajali ali ne...usedi se sama s seboj in razmisli kaj bi sploh rada in če se vidiš z njim dolgoročno...če se potem se splača potrpeti in iti čez krizo...če se pa ne pa pač naredi kar misliš da bo najbolje za oba v bistvu
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
iluzija - Cosmopolitanka
MsN napisal/-a:iluzija napisal/-a:MsN napisal/-a:Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...
Meni se zdi zaljubljenost bolj prehodna faza ljubezni, ce do slednje sploh pride - vecini zvez ne.
Je pa druga dilema - govorimo o ljubezni in zaljubljenosti ... pa zna katera bolj jasno definirati, kaj tocno misli s tema pojmoma? Namrec tezko je govoriti kaj je kaj, dokler (verjetno) vsaka misli svoje
Ja itak, tele definicije... Spet ima vsak svoje . Ne vem, jaz mislim, da sem pri sebi neko tisto začetno fazo kar preskočila - ja, težko verjet - ampak imam tak filing, da sem kar skočila iz stanja prijateljstva v stanje ljubezni in zraven tega imam občutek, da zaljubljenost še vseeno dela kot ena začimba ljubezni (in ne mislim tu strasti - čeprav je tudi to ena od začimb ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov