Vztrajati?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a just_a_girl » 23. Maj. 2008 14:07

NE VZTRAJAJ!

Končaj to, veza iz navade nikamor ne pelje.
Verjemi, sem občutla na svoji koži. :roll:

Če nisi zaljubljena, nimaš kaj za vztrajat več.

Good luck!
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 23. Maj. 2008 14:09

Ampak nama je ful lepo skupi pa vse :?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Maj. 2008 14:11

Sobranie napisal/-a:Ampak nama je ful lepo skupi pa vse :?

Joj, pa kaj bi sploh rada?

Najprej to ugotovi, pa ti bo potem lazje ... Ker tukaj si dobila mnogo dobrih nasvetov, razlicnih in drugacnih in to je to ... Sama moras ugotoviti, kako si predstavljas resno zvezo, kaj mora le-ta vsebovati in potem ugotoviti, ali v sedanji dobis, to kar zelis.
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a just_a_girl » 23. Maj. 2008 14:15

Tudi nama je bilo! Perfect!
Ampak na srečo sva po 3 letih ugotovila, da to ne pelje nikamor.

To je tk kot bi mela prijatelja. Fajn ti je z njim, družita se...
Odgovori si ali pa mi na tole:
Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?

Lej vem, da ti bo težko. O tem sploh ne dvomim. Ampak ostat z njim samo zato, ker ti je pač trenutno fajn (brez ljubezni)...nima smisla. Sej vem, da je meni lahko pametovat.

Kaj pa če se zmenita, da ostaneta dobra prijatelja, ljubezen si pa poiščeš drugje?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Maj. 2008 14:19

Ko boš doživela zaljubljenost v pravem pomenu besede, se boš le spraševala kaj si počela s tem človekom. Prisežem, da zamujaš najlepše občutke, ki jih lahko doživiš v tem življenju :) .

Ja, brez veze, da vztrajaš (govorim iz lastne izkušnje, čeprav je nekoliko drugačna od tvoje).
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Maj. 2008 14:19

just_a_girl napisal/-a:Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?

Dokler boste punce iskale fante, ob katerih boste dozivljaje konstantne napade metuljckov, boste v vsakem fantu nasle potrditev, da je napacen in odsle do naslednjega.

Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a just_a_girl » 23. Maj. 2008 14:23

MsN napisal/-a:
just_a_girl napisal/-a:Mu lahko rečeš, da ga ljubiš?? Čutiš metuljčke v trebuhu, ko si z njim? Kakšen je sex?

Dokler boste punce iskale fante, ob katerih boste dozivljaje konstantne napade metuljckov, boste v vsakem fantu nasle potrditev, da je napacen in odsle do naslednjega.

Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...

SE STRINJAM! :zustimm:

Lahk bi ji tudi drugače postavla vprašanje, sej vem... :roll:

Lp
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Maj. 2008 14:23

iluzija napisal/-a:Ko boš doživela zaljubljenost v pravem pomenu besede, se boš le spraševala kaj si počela s tem človekom. Prisežem, da zamujaš najlepše občutke, ki jih lahko doživiš v tem življenju :) .

Ja, brez veze, da vztrajaš (govorim iz lastne izkušnje, čeprav je nekoliko drugačna od tvoje).

Evo moja izkušnja je popolnoma enaka. Tri leta, ko sem vedela, da nisem povsem zaljubljena, a nisem končala zveze, ker nama je bilo 'lepo'. Zdaj se lahko z glavo zaletavam v zid, ker sem zapravila praktično vsa srednješolska leta.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Maj. 2008 14:24

MsN napisal/-a:Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...

Res da ljubezen ni enako zaljubljenosti, je pa še vseeno sestavina ljubezni :? ...
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 23. Maj. 2008 14:24

Sam prjatla ne morva ostat, ker so čustva bolj močna kot le za prijateljstvo...Sex je odličen, najboljši do zdaj. In z drugimi ne želiva biti. Sem se odločila, da bom kar ostala z njim :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Maj. 2008 14:26

iluzija napisal/-a:
MsN napisal/-a:Je tako tezko dojeti, da je celo znanstveno dokazano, kaksne efekte povzroca zaljubljenost ( = metuljcki) in da slednji po dolocenem casu pac izginejo? Ljubezen ni enako zaljubljenost ...

Res da ljubezen ni enako zaljubljenosti, je pa še vseeno sestavina ljubezni :? ...

Meni se zdi zaljubljenost bolj prehodna faza ljubezni, ce do slednje sploh pride - vecini zvez ne.

Je pa druga dilema - govorimo o ljubezni in zaljubljenosti ... pa zna katera bolj jasno definirati, kaj tocno misli s tema pojmoma? Namrec tezko je govoriti kaj je kaj, dokler (verjetno) vsaka misli svoje :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Maj. 2008 14:26

Sobranie napisal/-a:Sam prjatla ne morva ostat, ker so čustva bolj močna kot le za prijateljstvo...Sex je odličen, najboljši do zdaj. In z drugimi ne želiva biti. Sem se odločila, da bom kar ostala z njim :)

Jah potem ne razumem zakaj se sprašuješ, če je vredno vztrajat?? Če so čustva močnejša od prijateljstva, potem je po neki logiki to, kar je med vama, ljubezen?
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 23. Maj. 2008 14:28

mah sej še sama nevem, zakaj sem sploh šla spraševat..
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 23. Maj. 2008 14:31

Sobranie napisal/-a:mah sej še sama nevem, zakaj sem sploh šla spraševat..
jah v precepu si pač...tako kot marsikdo...saj se dosti ljudi znajde v taki situaciji kakršni si ti..slej ko prej :wink:
Itak pa potem sami prevagamo ali bomo vztrajali ali ne...usedi se sama s seboj in razmisli kaj bi sploh rada in če se vidiš z njim dolgoročno...če se potem se splača potrpeti in iti čez krizo...če se pa ne pa pač naredi kar misliš da bo najbolje za oba v bistvu :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Maj. 2008 14:34

MsN napisal/-a:
iluzija napisal/-a:

Meni se zdi zaljubljenost bolj prehodna faza ljubezni, ce do slednje sploh pride - vecini zvez ne.

Je pa druga dilema - govorimo o ljubezni in zaljubljenosti ... pa zna katera bolj jasno definirati, kaj tocno misli s tema pojmoma? Namrec tezko je govoriti kaj je kaj, dokler (verjetno) vsaka misli svoje :)

Ja itak, tele definicije... Spet ima vsak svoje :D . Ne vem, jaz mislim, da sem pri sebi neko tisto začetno fazo kar preskočila - ja, težko verjet - ampak imam tak filing, da sem kar skočila iz stanja prijateljstva v stanje ljubezni in zraven tega imam občutek, da zaljubljenost še vseeno dela kot ena začimba ljubezni (in ne mislim tu strasti - čeprav je tudi to ena od začimb :D ).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov