Vztrajati?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 22. Maj. 2008 15:56

V vezi sva dobri dve leti, jst zaljubljena nism bla nikol. On pravi, da je na začetku biu zaljubljen u mene, mal več kot pol leta, nato pa sva se ful skregala, jst sm zajebala, in sva šla narazn. Kmalu po temu sva bla spet skupi, ampak njegova zaljubljenost do mene je izginila, ni je več. Zdej me pa zanima...Ali se sploh splača vztrajat v vezi, kjer partnerja nista zaljubljena, jima je pa zelo lepo skupaj? Ker o temu razmišljam skor vsak dan, ampak nevem..
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Maj. 2008 15:59

Še zdaj goji zamero in ne more čez njo..očitno ga je izredno prizadel ta vajin kreg. Mislim da ni spucal v glavi in ne zna iti naprej...ko bo spucal bodo pravi temelji za kaj več narediti in bo tudi lahko se zaljubil vate...do takrat pa ni zdravih temeljev za graditi vezo ali odnos razmerje..reči temu kakor hočeš...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 22. Maj. 2008 16:01

jez ne bi bla v taki zvezi...
men osebno je najbol pomembno d sta zaljubljena in d je v zvezi ljubezen! :hearts:
če tega ni, je to pač prijateljstvo, sej zato pa so frendi...
v njih nisi zaljubljen, ampak ti je fajn v družbi z njimi... :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 22. Maj. 2008 16:09

mava se rada več, kokr se majo radi sam prjatli. Čist na drug način. Ampak pač nism zaljubljena, niti on. In on še pravi, da se niti noče več zaljubit, ker tko ga pol nemore kao tut przadet kerakol stvar.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Maj. 2008 16:13

Sobranie napisal/-a:mava se rada več, kokr se majo radi sam prjatli. Čist na drug način. Ampak pač nism zaljubljena, niti on. In on še pravi, da se niti noče več zaljubit, ker tko ga pol nemore kao tut przadet kerakol stvar.

Torej tudi ti nisi več zaljubljena vanj?
Zaljubljenost ponavadi traja okoli pol leta...takrat je čas za jesti smetanco in uživati v radostih...takrat se dopamin zviša v telesu kaj kmalu pa gre spet na normalno raven.
Torej takih parov je ogromno...nekateri na začetku niso zaljubljeni pa se potem iz deva v dan bolj zaljubljajo...nekateri so v rožicah takoj na začetku...itd.
Po tvojem pisanju opažam da se boji zaljubiti vate da ne bi bil prizadet....s tem pa človek izgublja na kvaliteti odnosa in beži pred svojimi čustvi...na tak način se težko neki zrel odnos vzpostavi :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 22. Maj. 2008 16:34

jst ubistvu nism bla nikol zaljubljena :s ampak se mi zdi da sva skupi sam še iz navade...nevem
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 22. Maj. 2008 18:06

Sobranie napisal/-a:jst ubistvu nism bla nikol zaljubljena :s ampak se mi zdi da sva skupi sam še iz navade...nevem

Glede na ta post, mislim, da nima smisla vztrajati. Pusti njemu, da najde srečo z drugo in tebi iz srca želim, da bi spoznala nekoga, v katerega se boš zaljubila in boš resnično srečna z njim. Jaz ne bi vztrajala v tvoji situaciji.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 22. Maj. 2008 18:09

Ne bi vztrajala :nixweiss:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 22. Maj. 2008 18:12

Nimam pojma, kaj sploh mislis s tem 'nisva zaljubljena'. Zaljubljenost vsak definira po svoje ... in, ce mene vprasas, kako jo jaz vidim, jo vidim kot nekaj, kar se intenzivno dogaja na zacetku odnosa, neko vznemirjenje, zelja po druzenju, ocaranost nad lastnostnimi drugega, potem pa se to neha, stopis v resnicni svet, kjer nista samo vidva, kjer ni vse srckasto, se kdaj skregata, dopolnjujeta in nadgrajujeta odnos, za katerega metuljcki se zdalec niso dovolj. Slednji prihajajo v intervalih, po moje bolj v obliki nekega toplega obcutka pri srcu, ko se na trenutke v polni zavesti zaves, kako lepo ti je z nekom, zdi pa se mi utopicno pricakovati, da bo po letih zveze vse hopsajoce, noro, vznemirljivo, da spat ne mores ipd. To ne pomeni, da je zvezi slabo, je preprosto drugace in je za dobre dneve treba trdo delat :wink:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 22. Maj. 2008 19:37

em... ja... zaj ti bom pa jaz povedla.... in sicer...

nimam pojma....

... jaz ne vidim smisla, če v zvezi ni ljubezni... verjamem v teorijo: iz zaljubljenost se lahko razvije v ljubezen ali pa nič... pri vama se je očitno v nič in skup sta še samo zaradi navezanosti... in ne s tem v zvezi ne moreš zdržat ostalih 50 ali koliko let ti je pač namenjenih...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 22. Maj. 2008 19:39

MsN je najlepš povedala... Zaljubljenost je tista stvar, ko človeka vidiš popolnega, ko si v devetih nebesih, sam če te dolgo gleda v oči... :) Ljubezen je pa pomoje res tist topel občutek v srcu, k ga včasih čutiš,včasih pa tudi ne... Ampak je zato toliko lepši, ko ga začutiš, pa veš, da je to to :wink:
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 22. Maj. 2008 19:47

nima smisla vztrajati v zvezi kjer ni ljubezni! res ne! to se zgodi takrat, ko si z nekom že 60 let! zdaj v mladih letih pa ne...

idita lepo vsak po svoje, pa bosta najbolj srečna!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Maj. 2008 19:47

Js sm bla noro zaljubljena edin takrat in edin u tiste fante, kjer je bla u igri več al mnj samo vizualna privlačnost. Nikol ni šlo za poglabljanje odnosou, to niso ble zveze, ampak neke vrste strastna srečanja :D , dlake pokonc, razbijanje srca, roji metuljeu, ... use se je pa slej k prej končal zarad prevelkih razlik u razmišljanju.

Tisti fantje, pr kerih je šla prvlačnost dlje od telesa, pa u men navadno niso zbujal tok intenziunih občutkou (kar se tiče zgori opisanga), so bli metulji & co, ampak so se dost hit spremenil u neki drucga, občutek, da mi dečko resnično neki pomen.

Lahko clo rečem, da so bli zame začetki tistih zvez, k so mi res velik pomenile, bolj prijateljstva na mal "višji ravni", kera so kasnej začela preraščat u ljubezen, ne zaljubljenost. In sm mela rada, ljubila, ne da bi bla sploh kdaj "filmsko" zaljubljena. Ampak zame je blo to dost, kr kot sm prej napisala, tm, kjer je bla zaljubljenost, nikol ni blo ljubezni. Men pa slednja pomen velik več.

Use to pa ne pomen, da me nikol ne "spreleti", se mi za trenutek ne spotijo dlani, mi ob pogledu na fanta ne zažarijo učke al pa mi njegou dotik ne poveča srčnga utripa, sploh ne, gre bolj za to, da se taki občutki dogajajo umes, skoz celo vezo, pridejo in grejo, lih tok da me spomnejo, da sm na pravi poti :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 22. Maj. 2008 20:31

Aloha všeč mi je tvoj "odgovor" :) mi je dost pomagou :)
Sobranie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sobranie » 23. Maj. 2008 14:06

Ubistvu ga ful pogrešam k nisva skupi, pa ful ga mam rada...Ampak k sm pr njemu, se mi zdi da sm iz navade tm..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov