Vzkipljivost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 05. Avg. 2010 14:13

tmis_ napisal/-a:
serena86 napisal/-a:predlagam, da se s svojo prijateljico pogovoriš, kak se ti v resnici zdi njen tip in ji predlagaš, naj ga dejansko malo bolj realno opazuje, kako se vede do drugih in naj razmisli, če res hoče bit s tako osebo.

Js tega ne bi šla govorit prijateljici, razen če si nisva res ful ful blizu. Kaj ji ima ona za govorit naj razmisli o tem, če si res želi bit s tako osebo? It's none of her business. Sploh pa verjamem, da tale njena prijateljica ni slepa in zelo dobro vidi, da njen tip ni ravno med mirnejšimi osebami.

sem pač domnevala, da sta si toliko blizu, da se o tem lahko odkrito pogovori z njo, kot je kasneje sama tudi napisala, da sta dobri frendici in da se je res z njo o tem pogovorila. itak da se to tudi nje tiče, če hoče dobro svoji prijateljici, ker ta tip je morda zdej dobr do nje, v prihodnosti pa morda ne bo več, in ona jo hoče obvarovat pred razočaranjem in trpljenjem, kot bi vsaka prijateljica naredila. po vrhu vsega je on stalno v njihovi (in torej tudi njeni) družbi, kar pomeni, da ga mora "prenašat", zato to JE tudi njen problem, koga ima v svoji družbi. in če hočemo gledat, kaj je čigav problem, ti tudi tebi ni treba tukaj komentirat, ker kaj se z drugimi dogaja ni tvoj problem. mi pa, ki se radi vtikamo in smo firbčni, imamo pač svoj dobr razlog za povedat svoje mnenje, hočemo tako pa tudi komu pomagat s tem, da mu kaj dobrega svetujemo. ti pa, ki se seveda nočeš vtikat v tuje zadeve, ne vem, kaj delaš na tem forumu.

vsekakor panterici ostane zdej samo eno za naredit.....če noče tega tečneža v svoji družbi, mora skenslat tudi svojo frendico, ker ženska je očitno slepo zaljubljena v tega tipa in ga zato ne presoja realno in ne pomisli, kaj bo naredila, ko se bo do nje začel tako obnašat in ali je sploh vredno hodit s tipom, ki se niti do njenih frendov ne obnaša lepo.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 05. Avg. 2010 15:49

Preden neki zabijaš nazaj je mogoče dobro pomislit, da nimaš samo ti pravice in želje po pomoči drugim ampak tudi tisti, ki se s tvojimi posti ne strinjajo.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 05. Avg. 2010 20:48

seveda, vsak ima pravico do svojega mnenja in nism nikoli rekla, da se morajo vsi strinjati z mano ali kaj podobnega. ampak ti si rekla/el, da s kom hodi njena frendica ni njena stvar in naj se torej ne vtika v to, jst pa sm samo povedala razloge, zakaj to JE delno tudi njena stvar in vsekakor vsaj pravico do mennja o tem, kakšen je ta tip od njene frendice, ima.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 06. Avg. 2010 9:10

Včasih je bolje, da se ne deremo samo, kakšne pravice imamo, ampak da jih namenoma ne uveljavimo, ker je tako ravnanje v določenih situacijah smiselno.
Poleg tega js ne razumem najbolje, kako bi pogovor, na način kot si ga predlagala, sploh deloval.
predlagam, da se s svojo prijateljico pogovoriš, kak se ti v resnici zdi njen tip in ji predlagaš, naj ga dejansko malo bolj realno opazuje, kako se vede do drugih in naj razmisli, če res hoče bit s tako osebo.

S temle tipom je njena prijateljica že 7 let in mislim, da ima VELIKO boljše predstave o tem, kakšen njen tip dejansko je, kot njena prijateljica. Zato po 7 letih ne bo "čudežno" opazila njegove vzkipljivosti in ga pustila, poleg tega je panterici že omenila, da je do nje dober (="do mene je dober in to mi zadostuje"). Zato me res zanima, kako misliš, da bo ta pogovor deloval?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Avg. 2010 9:29

Se popolnoma strinjam z napisanim.

Ampak mene se vedno zanima, ali se on tako obnasa samo v druzbi prijatejev svoje punce, ali tudi v druzbi svojih prijateljev???
Oz. je tak namerno ali je taksna resnicno njegova narava?
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 06. Avg. 2010 9:43

v-e-s-n-a napisal/-a:Mogoče mu pa vaša družba ne odgovarja, pa svoji prunci (tvoji prijateljici) tega ne pove, ker je noče prizadet.

Vprašanje je namreč tudi, če se on tudi do svojih prijateljev in kolegov (saj jih ima ane??) tako obnaša...verjetno ne, ker potem ne bi imel nobenega.

Kar slišim od drugih je povsod isto. Kolegov baje niti nima.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 06. Avg. 2010 9:45

[quote="claire"]mja- na začetku je bilo govora o "vzkipljivosti do natakaric ipd." ne pa o prepirljivosti v družbi. :roll: sem šla prav še enkrat brat prvi post.
to, da se dela pametnjakoviča si sedaj naumila.

Ja važno, da ti poznaš problem ne jaz. Potem pa ti razlagaj naprej. A ti z družbo nikoli ne greš ven? Aja saj res ne, ker skoz sexaš, nimaš niti družbe niti ne hodiš ven.
Sem ti že vse odgovore napisala kar me zdaj sprašuješ.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Avg. 2010 10:05

panterica napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:Mogoče mu pa vaša družba ne odgovarja, pa svoji prunci (tvoji prijateljici) tega ne pove, ker je noče prizadet.

Vprašanje je namreč tudi, če se on tudi do svojih prijateljev in kolegov (saj jih ima ane??) tako obnaša...verjetno ne, ker potem ne bi imel nobenega.

Kar slišim od drugih je povsod isto. Kolegov baje niti nima.

Ocitno je pac tak tip cloveka, tako da me potem sploh ne cudi, da nima nikogar s katerim bi se druzil....razen punce in njene druzbe. Pa se tu je isti problem in kmalu, ce se on ne bo malo zamislil nad sabo, ce mu ona tega ne bo malo pogosteje povedala da se tako do drugih ne more obnasati....bosta ostala cisto sama.

Mislim da bi tudi njegova punca mogla malo razmislit...in res ugotovit, da to, ''da njej zadostuje, da je do nje dober''...ni dovolj. Da ce bo ona hotela obdrzat svoje prijateleljice in se naprej biti del druzbe, da:
- ali se bo sama dobivala z njimi, brez njega
- ali se mora on spremenit in postat do vseh tak kot je do nje. Se pac naucit kdaj zadrzat, kdaj bit tiho in drzat jeik za zobmi.

Ja jebi ga....ce mu je kaj do nje, in do tega da ne ostaneta cisto sama samcata, se bo pac moral malo drugace zacet obnasat.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 06. Avg. 2010 10:08

v-e-s-n-a lepo si povedala. Jaz včasih razmišljam, da mu mogoče sploh ni do družbe, ampak da ga ona vlači povsod za sabo. Najrajši se ne bi družila z njo, ker je on vedno zraven, a to bi očitno pomenilo, da ostanem brez prijateljice. Ne vem pa kako bi lahko jaz prispevala k bolj mirnemu vzdušju.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Avg. 2010 10:50

Ti verjetno nic ne mores....on se more spremenit. Ce se seveda hoce. Mislim da je celotna stvar na njemu.

''Ona ga skos vozi okoli s sabo''....saj ni prisiljen da mora z njo. Kaj ne zna rect ''ne''. ''Ne, danes pa se mi ne da s tabo, danes pa pojdi sama, jaz bom doma.'' Al kaj jaz vem....

Cudno, ampak stvar da se spremeni situacija, je na njemu!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Avg. 2010 12:48

panterica napisal/-a:A ti z družbo nikoli ne greš ven? Aja saj res ne, ker skoz sexaš, nimaš niti družbe niti ne hodiš ven.
Sem ti že vse odgovore napisala kar me zdaj sprašuješ.

1. da grem.
2. nobena moja prijateljica nima problematičnega fanta. za vse, ki so samo znanke se ne bom vtikala v njihov odnos, pačpa jih enostavno na zadeve, ki jih organiziram sama, ne povabim (trenutno se spomnim le enega tipa, ki ni za v družbo, ker uniči vzdušje. pa kdo ga bo prenašal?) ko stvar organizira kdo drug, se znjim ne ukvarjam.
3. a smo spet pri mojem sexu? prav pa se spustimo na to raven in se pogovarjajmo o stvareh iz drugih tem. no da- jaz sexam vsak dan. a ni boljše to, kot da bi oprostila fantu varanje- kot ti??
4. če ti misliš, da zato, ker vsak dan sexam nimam družbe in čepim cele dneve doma, potem res ne vem kot kaj eni dojemate sex? kot nujno zlo, kot neko prekletstvo? meni je užitek in sprostitev. in sex ali dva na dan, ti ne okupirata celega dneva.
moj fant pač sexa vsak dan, tvoj pa je vzkipljiv.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Avg. 2010 13:10

claire napisal/-a:... no da- jaz sexam vsak dan. a ni boljše to, kot da bi oprostila fantu varanje- kot ti??

definitivno! :)
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 06. Avg. 2010 13:19

claire napisal/-a:a ni boljše to, kot da bi oprostila fantu varanje- kot ti??

moj fant pač sexa vsak dan, tvoj pa je vzkipljiv.

To je zraslo na tvojem zeljniku, jaz ne bi NIKOLI odpustila varanja.

In še enkrat to je fant PRIJATELJICE ne moj fant!!

v-e-s-n-a Jaz najbrž res nič ne morem.
Očitno ji ne zna reči ne. Povabim njo, prideta oba. Ampak vem, da je njena ideja, ker ona stalno zagovarja, da če imaš partnerja ne smeta hodit vsak po svoje, ampak vedno skupaj :roll:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Avg. 2010 13:53

panterica napisal/-a: In še enkrat to je fant PRIJATELJICE ne moj fant!!

aja? zdaj pa cviliš? ti pa zame komot pišeš, da nimam družbe, na podlagi tega, da sexam vsak dan???
mislim.
jaz upam, da je na svetu veliko ljudi, ki sexajo iz užitka in čimveč in čimmanj takih, ki se razburijo zaradi tega, ker niso kot kralji postreženi isto sekundo ko kam pridejo.

(ti nehaj pisati izmišljotine o meni, pa jih bom tudi jaz o tebi- ja? )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Avg. 2010 14:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov