Vzkipljivost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
Zanima me, če imate opravka z vzkipljivimi ljudmi. Imam prijateljico, ki ima takšnega fanta. Meni se zdi, da popeni čisto za vsako stvar, ki mu ne odgovarja. Stalno se nekaj pritožuje nad nečem. Ko gremo na pijačo teži natakaricam, če ni hitre postrežbe, če se mu ne zdi vredu pijača,... in nasprotno, če je s postrežbo zadovoljen daje velike napitnine. Ob živce ga spravljajo vozniki na cesti, teži mulariji, ki dirka okrog z motorji. No tu mu sicer dam prav, ker ogrožajo ljudi okrog sebe. Torej zateži vsakemu, ki se mu ne obrne prav.
Medtem, ko s punco je izredno prijazen, nikoli ji ne reče žal besede,...
Očitno je tip človeka, ki je dober do tistih, ki so do njega dobri, medtem, ko gorje tistim, ki se mu zamerijo.
Poznate take dvoličneže?
Medtem, ko s punco je izredno prijazen, nikoli ji ne reče žal besede,...
Očitno je tip človeka, ki je dober do tistih, ki so do njega dobri, medtem, ko gorje tistim, ki se mu zamerijo.
Poznate take dvoličneže?
- panterica
- Komunikatorka
Sem se jaz najbrž narobe izrazila, ker ne gre zato, da je do nekoga takšen, do drugega pa drugačen.
Torej poznate ljudi, ki tistim, ki jih motijo povejo brez dlake na jeziku vse v obraz. Vse kar jih moti takoj izrečejo in ničesar ne zadržijo za zobmi. Gorje, da se jim kaj zameriš, ker se ti na vse načine skušajo maščevati.
Medtem, ko znajo biti neverjetno dobri in prijazni do tistih, ki so dobri do njih.
Torej poznate ljudi, ki tistim, ki jih motijo povejo brez dlake na jeziku vse v obraz. Vse kar jih moti takoj izrečejo in ničesar ne zadržijo za zobmi. Gorje, da se jim kaj zameriš, ker se ti na vse načine skušajo maščevati.
Medtem, ko znajo biti neverjetno dobri in prijazni do tistih, ki so dobri do njih.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
U ja, jst poznam. Sama sebe.
Sem full eksplozivna in temperamentna oseba in tud sama povem vse, kar mam za povedat. Ok, v te ekstreme glede kelnarc pa postrežbe res da ne grem, ampak nikol pa nisem tih. Sploh, če vidim da se kje dogaja krivica.
Zarad tega me ma folk al neizmerno rad, al pa me vidt ne more
Včasih je kar problem, ko se sama zavem, da bi blo pa mogoče bolš, če bi kdaj zadržala mnenje zase. Je pa res da je to daleč daleč od hinavščine al pa da bi bla dvolična, sj vsakmu povem kar si mislim. Razn ljudem, za katere mislim, da nima smisla se sploh ubadat z njimi. Bližnjim pa definitivno.
Tud najboljša kolegica je delana na tak način in morm rečt, da se res nikol nisva skregale pa se poznava 24 let. Ker točno veva, da si poveva vse čist brez zadržkov in brez ovinkarjenja. Ampak morš znat pol tud sam preneset kritiko na svoj račun.
Tko da zase vem, raj sem direktna, povem kar mislim, kakor pa da se grem neke spletke pa opravljanja, pa se delam lepo pred nekom, za hrbtom pa potem vse najslabš.

Sem full eksplozivna in temperamentna oseba in tud sama povem vse, kar mam za povedat. Ok, v te ekstreme glede kelnarc pa postrežbe res da ne grem, ampak nikol pa nisem tih. Sploh, če vidim da se kje dogaja krivica.
Zarad tega me ma folk al neizmerno rad, al pa me vidt ne more

Včasih je kar problem, ko se sama zavem, da bi blo pa mogoče bolš, če bi kdaj zadržala mnenje zase. Je pa res da je to daleč daleč od hinavščine al pa da bi bla dvolična, sj vsakmu povem kar si mislim. Razn ljudem, za katere mislim, da nima smisla se sploh ubadat z njimi. Bližnjim pa definitivno.
Tud najboljša kolegica je delana na tak način in morm rečt, da se res nikol nisva skregale pa se poznava 24 let. Ker točno veva, da si poveva vse čist brez zadržkov in brez ovinkarjenja. Ampak morš znat pol tud sam preneset kritiko na svoj račun.
Tko da zase vem, raj sem direktna, povem kar mislim, kakor pa da se grem neke spletke pa opravljanja, pa se delam lepo pred nekom, za hrbtom pa potem vse najslabš.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Js pa mislim,da je daleč najboljša neka srednja možnost-kul so mi ljudje, ki znajo met zaprt gobec in ne lajat za vsako stvar, ki jim ni po godu. Eni res ne štekajo, da NJIHOVO mnenje ni vedno v vseh priložnostih vsem ljudem nekaj najpomembnejšega na svetu. Cenim ljudi, ki znajo bit tiho, čeprav razmišljajo drugače, ker se včasih to enostavno spodobi.
- panterica
- Komunikatorka
Dvoličnost res ni bil pravi izraz, tu sem se narobe izrazila.
Drugače pa isto on, ima dobre prijatelje, ki ga zelo spoštujejo in cenijo, ker se lahko vedno zanesejo nanj. Na drugi strani pa ljudi, ki ga videt ne morejo.
Kolegice njegove punce se zgražajo kako je lahko s tako tečnim tipom, da one bi ga že zdavnaj pustile,... A ona se vedno samo smeji, da do nje je dober, da se super razumeta,...
Očitno pri njemu dobrota ni sirota, medtem ko gre za zamero ne odpusti nikoli.
Drugače pa isto on, ima dobre prijatelje, ki ga zelo spoštujejo in cenijo, ker se lahko vedno zanesejo nanj. Na drugi strani pa ljudi, ki ga videt ne morejo.
Kolegice njegove punce se zgražajo kako je lahko s tako tečnim tipom, da one bi ga že zdavnaj pustile,... A ona se vedno samo smeji, da do nje je dober, da se super razumeta,...
Očitno pri njemu dobrota ni sirota, medtem ko gre za zamero ne odpusti nikoli.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
No pr seb vem, da marsikdo misli, da sem full močen karakter, da me noben ne more sesut, da enostavno čist vse prenesem. Ampak tisti, ki me dobr poznajo točn vejo, da nekje v men je pa tok nežna deklica, da bi se zjokala sam, če ji s prstom pokažeš.
Zato sem do ljudi, k jih cenim, spoštujem in imam rada lahko full prijazna, sladka, se razumem z njimi, do nekoga, ki mi pa stop na žulj pa neizprosna. Ampak nikoli pa v svoji direktnosti ne grem do te meje, da bi folk žalila.
Zato čist razumem, da se s punco super šteka, ostali ga pa drugač vidjo. Najbrž ga punca le bolje pozna kot vsi ostali.
Zato sem do ljudi, k jih cenim, spoštujem in imam rada lahko full prijazna, sladka, se razumem z njimi, do nekoga, ki mi pa stop na žulj pa neizprosna. Ampak nikoli pa v svoji direktnosti ne grem do te meje, da bi folk žalila.
Zato čist razumem, da se s punco super šteka, ostali ga pa drugač vidjo. Najbrž ga punca le bolje pozna kot vsi ostali.
- panterica
- Komunikatorka
To najbrž res. Ampak tip se prav trudi, da sesuje življenje nekomu, ki ga je recimo nekoč okrog prinsel ali karkoli podobnega. Nikomur ne ostane nič dolžan, ampak mu petkratno povrne nazaj.
Jaz recimo rajši odpustim, malo potrpim in je stvar pozabljena. Isto se mi zdi, da njegova punca. Ne on se pa trudi človeka zajebat nazaj.
Jaz recimo rajši odpustim, malo potrpim in je stvar pozabljena. Isto se mi zdi, da njegova punca. Ne on se pa trudi človeka zajebat nazaj.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov