Vzkipljivost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
glih to ti pravim: ti si si iz ene teme ustvarila mnenje, da je nek človek norc. Pač je malo bolj vzkipljiv, to ni nujno motenost. to je isto, kot če bi reku, da so vsi, ki ne znajo, kdo je bil prvi na luni debili.
pa konvencionalnost je tudi arbitrarna.
pa konvencionalnost je tudi arbitrarna.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Quit it! 

It was forever..but it didnt last long..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
meni se zdi pa najbolj od vsega tule pomembno na kak način oz. s kakim tonom si ti direkten do folka, ki ga prvič vidiš. če vzamemo npr. natakarico. zdaj če jaz čakam na pijačo ker je gužva in ena kelnarca, ki ne ve kje se je glava drži in dela na tej vročini, ji ne bom rekla, če se lahko zmiga. če ma pa prazno teraso in nas vidi pa bom dala kako pikro pripombo v smislu "uh smo pa hitri!", ne pa "P***a ti m****** a si slepa?'".
če mi prinese narobe (karkoli- pico, kavo zmlekom namesto brez,...) povem. sigurno. ne spijem kave z mlekom ker je ne pijem. spila bom pa gosti sok namesto jabolčnega, tudi če mi ga bo hotela zamenjati. če pa npr. kaj zasikajo nazaj ali obračajo z očmi ali da se ne opraviči in se obnaša kot da sem jaz kriva ker mora on/a delat, je pa druga pesem. napitnine ziher ne dobi.
mulariji, ki si vozi kot norci pa tudi jaz zavpijem kot norc "halo 50 je omejitev!". pa če me sliši eden od 10ih je kul. itd. primerov je nešteto.
in opisan fant v prvem postu meni deluje kot manijak, ki pizdari brez bontona, brez da bi razumel da nimajo vse kelnarce vsak dan dobrega dneva in da ni samo on nekje na pijači. izogibam se takih ,k er se počutim še sama "umazano".
če mi prinese narobe (karkoli- pico, kavo zmlekom namesto brez,...) povem. sigurno. ne spijem kave z mlekom ker je ne pijem. spila bom pa gosti sok namesto jabolčnega, tudi če mi ga bo hotela zamenjati. če pa npr. kaj zasikajo nazaj ali obračajo z očmi ali da se ne opraviči in se obnaša kot da sem jaz kriva ker mora on/a delat, je pa druga pesem. napitnine ziher ne dobi.

mulariji, ki si vozi kot norci pa tudi jaz zavpijem kot norc "halo 50 je omejitev!". pa če me sliši eden od 10ih je kul. itd. primerov je nešteto.
in opisan fant v prvem postu meni deluje kot manijak, ki pizdari brez bontona, brez da bi razumel da nimajo vse kelnarce vsak dan dobrega dneva in da ni samo on nekje na pijači. izogibam se takih ,k er se počutim še sama "umazano".
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov