vzela sem mu izpisek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sam njegova reakcija ne pomen nič.. js bi pomoje tut zgubila živce če bi mi moj tip šu klicat cifre z mojga izpiska da prever koga kličem.. pa ne skrivam nobene stvari in bi v večini itak dobu moje kolegice..
in se strinjam z jullijo, ko se enkrat pojavjo dvomi jih ne morš utišat..
in se strinjam z jullijo, ko se enkrat pojavjo dvomi jih ne morš utišat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Nadine napisal/-a:jz se pa popolnoma strinjam s purple. tudi mislm da je očitno da fant neki prikriva. razumem da bi bil malo jezen, ampak taka burna reakcija???
Če sem prav razumela zgodbo, je bilo tisto s čudnim obnašanjem in preverjanjem izpiska kakšno leto nazaj. Izpisek je pa pri njej doma našel sedaj.
Torej je čisto možno, da je njegova reakcija posledica zgolj tega, da je ugotovil, da punca doma shranjuje njegove osebne podatke.
Kako veste, da je sploh preračunal datume in povezal stvari med seboj, da se je lahko odločil za taktiko umika?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:Zdaj sva že malo offtopic, ampak za vsako ceno reševat zvezo, ki te 25 dni na mesec samo psihira in spravlja ob pamet, se mi zdi neumno. Tistih par sladkih uric, ko se na vsake toliko časa slučajno ne kregaš, pač tega ni vrednih.
Ne obsojam ljudi, ki to počnejo, se mi pa njihovo početje zdi trapasto. Sploh ko tu berem teme, ko dvajsetletne punce, ki bi morale uživat življenje s polno žlico, parkrat tedensko jokajo zaradi svojih fantov.
midva sva mela tud hude ure po cel mesec, ker pač nisva bla tok prisebna takrat da bi se pogovorila.ampak ko sva rešila, se je izplačalo.odvisno za kašen problem gre.No pri nama ni šlo za varanje ali karkoli okoli tega, ampak za čist druge stvari.
zdej, nevem, včas je pač treba najdt napako ki jo delaš v zvezi, ker lahko ena sama napaka skos in skos zvezo razžira.midva sva jo našla in ta napaka je bila v meni, četudi sem bla v tem čas jaz tista ki se dostkrat jokala.rešila napako in zdaj je vse lepo.
Zakaj je zame izguba zaupanja razlog za razpad zveze? Ker to, da ne najdeš dokaza varanja, ne pomeni, da je tip zvest.
Lahko ženske kontaktira prek interneta. Lahko jih pobira naključno v kafiču in se z njimi po telefonu sploh ne pogovarja. Lahko je celo tako prebrisan, da ima še eno telefonsko številko.
Ne razumem, kako lahko resne dvome utišaš, ko se enkrat pojavijo. Lahko jih samo potlačiš in samemu sebi dopoveduješ, da je vse ok, ker je to pač lažje in udobneje.
še vedno pa obstaja tudi možnost, da je ni prevaral in da nima teh namenov.jst nevem.najprej ste trdile da ženska pretirava zdej pa trdite da je lahko najhujši cazanova daleč naokoli.
pogovor bi pomoje odkril marsikaj.jst si ne upam trdit da jo je prevaral niti da jo i ker ga ne poznam in ga nima pred sabo da bi presodila, ampak res, njegova reakcija mi je mal čudna.
in še neki ste pozabile, on ne ve da je ona te cifre klicala, on ve samo to da je našel izpisek pri njej doma.in za tako stvar je reakcija res preveč burna.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ja če je klicala cifre z njegovega izpiska, mu je že sigurno kdo povedal za to.. če mene kdo z neznane številke kliče ponavad vprašam kolegice in kolege če kdo pozna cifro.. čist možno je da ve..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Napaka: na skrivaj si vzela NJEGOV izpisek, klicala neznane številke in ga za povrh shranila še pri sebi doma. Sumničavost še razumem, ampak vedno in povsod obstaja rešitev: iskren pogovor. Če bi mu že takrat povedala, da se ti zdi čuden, bi zadevo hitro razjasnila in po letu dni ne bi našel tega izpiska pri tebi doma. Postavi se v njegovo kožo: kupi ti darilo in išče škarje, potem pa najde v TVOJI omari SVOJ telefonski izpisek izpred enega leta. Verjetno se mu je predstava vajine zveze podrla. Kako bi se ti počutila, če bi pri njemu doma našla svoj telefonski izpisek, star eno leto? Verjetno bi ugotovila, da je nekaj ZELO narobe.
Jaz bi mu na tvojem mestu povedala resnico in upala, da je dovolj razumevajoč, da bo šel čez to in ti oprostil. Dejansko pa dvomim, da ima vajina zveza resno prihodnost, razen če določene stvari oba temeljito spremenita.
Jaz bi mu na tvojem mestu povedala resnico in upala, da je dovolj razumevajoč, da bo šel čez to in ti oprostil. Dejansko pa dvomim, da ima vajina zveza resno prihodnost, razen če določene stvari oba temeljito spremenita.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ah dajte no, kot da ostale pa nikoli ne stikate po fantovih stvareh
Zelo dvomim, da ne. Poleg tega se mi zdi, da bo mulo kuhal samo tisti fant, ki ima razlog, da nekaj skriva. Tisti, ki nima kaj skrivati, bi se pomoje samo smejal punčini ljubosumnosti.

Zelo dvomim, da ne. Poleg tega se mi zdi, da bo mulo kuhal samo tisti fant, ki ima razlog, da nekaj skriva. Tisti, ki nima kaj skrivati, bi se pomoje samo smejal punčini ljubosumnosti.
- Gost
orhideja1 napisal/-a:Ah dajte no, kot da ostale pa nikoli ne stikate po fantovih stvareh![]()
Hmm, ne?

Jaz tega ne počnem. In on tudi ne, ko gre za moje stvari. Izjemno čudno ali zgolj spoštovanje zasebnosti partnerja?
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Očitno je nekaterim res zelo težko verjet, da nekatere pač NE stikamo po tujih stvareh ne glede na to al je to fant, fotr, brat, šef, kdorkol.
Kot je rekla Msn, bolš se neb mogla strinjat. Preveč posesivnosti v današnjih časih očitno.
Kot je rekla Msn, bolš se neb mogla strinjat. Preveč posesivnosti v današnjih časih očitno.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
A je res tako čudno, če fantu 100% zaupaš in verjameš? Jaz vem, da me nima kaj skrbeti, zato mi na kraj pameti ne pride, da bi brskala po njegovih stvareh. Če pa bi mi postal sumljiv bi ga verjetno takoj vprašala o tem in želela, da se pogovoriva - brez predhodnega gledanja njegovih takih in drugačnih izpiskov. In ja, ne bi bila navdušena, če bi ugotovila, da on brska po mojih stvareh ... Ampak vem, da ne.
To glede fantove (ne)krivde je pa druga zgodba ... Jaz bi na njegovem mestu bila predvsem razočarana nad punco; sicer pa vsakdo reagira drugače.
To glede fantove (ne)krivde je pa druga zgodba ... Jaz bi na njegovem mestu bila predvsem razočarana nad punco; sicer pa vsakdo reagira drugače.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
MsN napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Ah dajte no, kot da ostale pa nikoli ne stikate po fantovih stvareh![]()
Hmm, ne?![]()
Jaz tega ne počnem. In on tudi ne, ko gre za moje stvari. Izjemno čudno ali zgolj spoštovanje zasebnosti partnerja?
Točno tako. Js tudi puščam dnevnik na vidnih mestih in ga ne skrivam kot v osnovni šoli, pa s tem nočem rečt: "Na, vzemi pa preberi." Mislim da vseen tok spoštuje mojo zasebnost, da tega ne bo naredil.
Ničesar ne skrivam, ampak 100% ne bi skakala do stropa od sreče, če bi ga našla med branjem dnevnika.
-
doomay - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
- Kraj: With the sun :)
Po moje si prav nardila, nekako se morš poment z njim in mu povedat kar si povedala tukaj. Da te je pač skrbelo, da nisi hotela "vohunit" in to, da si to naredila samo zato ker se je čudno obnašal in da si bila v skrbeh. Verjetno bi tudi on naredil isto..
If you don't understand my silence , you can't understand my words.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
nisem brala vseh odgovorov,ker se mi res ne da. moje mnenje pa je takšno,da si v tem primeru nardila prav. sta v petletni zvezi,in si pač začutila potrebo da ugotoviš kaj se dogaja. ker pač nisi želela z pogovorom,oz. si čutla da ti ne bi vsega po resnici povedal si pač ubrala svojo pot. finta je,da logično da fantu to ne bo všeč,da se bo počutil izdanega. sam na koncu je tudi,finta da je tudi on tebi po telefonu gledal. ja tega mu pa potem ne očitat,ti bo reko! mislim da si ravnala prav,sam mogoče bi bilo bolje če bi mu povedla takoj. ker zdaj ko je minlo nekaj časa, je malo huje. tako da...pusti ga da se ohaladi,tako kot pravijo ostale punce,pošli mu sms z opravičilom in kratko razlago, potem pa boš sama vidla dalje. pa punce ni treba obsojati in kritizirati,ker po moje bi vsaka naredila enako. pa tako ali tako,ni namerno iskala izpiska. pač vidla ga je,pa pogledala! 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
flaša napisal/-a:Očitno je nekaterim res zelo težko verjet, da nekatere pač NE stikamo po tujih stvareh ne glede na to al je to fant, fotr, brat, šef, kdorkol.
Hm jaz mu nehote brskam, ker pospravljam za njim. Večkrat mu tudi zlagam perilo v omaro,...
Mislim pa, da se brska veliko več kot je javno priznano. Jaz sem nekoč zasačila taščo, ki je brskala po mojh stvareh. Prej mi na kraj pameti to ne bi padlo, da je sploh možno. Zato ne biti tako prepričani v druge

-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Jaz sem govorila zase. Iz spoštovanja do kergakol ne brskam, šnofam sploh pa tipa ne preverjam.
Nisem pa trdila, da tega ni, ravno nasprotno- trdim da je too much obsesije v današnjih časih, too much enga preverjanja in nezaupanja. Sprašujem se, kaj punca (al pa obratno) dela s tipom, če mu ne zaupa?
Nisem pa trdila, da tega ni, ravno nasprotno- trdim da je too much obsesije v današnjih časih, too much enga preverjanja in nezaupanja. Sprašujem se, kaj punca (al pa obratno) dela s tipom, če mu ne zaupa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov