vzela sem mu izpisek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
missy*
kaj pa če ga vprašaš o tem? saj ni treba omeniti, da si brala smse... vprašaj, če ima še stike z bivšo...
ni pa nujno, da je med njima tudi nekaj več... tudi sama se z bivšim velikokrat dobim na kavi, čeprav se je najina zgodba že zdavnaj zaključila
kaj pa če ga vprašaš o tem? saj ni treba omeniti, da si brala smse... vprašaj, če ima še stike z bivšo...
ni pa nujno, da je med njima tudi nekaj več... tudi sama se z bivšim velikokrat dobim na kavi, čeprav se je najina zgodba že zdavnaj zaključila

What's the craziest thing you've done lately?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Če sm prou razumela, ga je že uprašala, če se dopisuje s kakšno punco ( tud bivša je najprž punca
) pa je reku, da ne.
missy*
Kakšna pa je drugače vajina zveza ? Se zastopista al masta kkšno temno obdobje ?

missy*
Kakšna pa je drugače vajina zveza ? Se zastopista al masta kkšno temno obdobje ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Pa si drugače na splošno kazala že kaj ljubosumja? Čisto možno je, da ti ni povedal, ker se je bal tvoje reakcije. Fantje so včasih malo čudni - mislijo, da je bolje, da nekaj prikrijejo, da babe ne vskipimo. Seveda mi potem mislimo, da če je pa prikrival, pa že mora imeti nekaj za bregom.
Jaz bi mu na tvojem mestu povedala, kaj si videla (tako kot si povedala nam), pa naj ti pojasni. Bolje kot da molčiš in se žreš in delaš neke zarote.

Jaz bi mu na tvojem mestu povedala, kaj si videla (tako kot si povedala nam), pa naj ti pojasni. Bolje kot da molčiš in se žreš in delaš neke zarote.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
missy* napisal/-a: saj mu nebom rekla, da sem mu gledala po sms-ih, ker ze zdaj vidim njegov odziv, da tega nebi smela, in bo jezen, uzaljen, in nevem kaj se use.
Napaka. Če ti že karkoli skriva, ne bodi potem ti ista.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa če bi nekako tko nabluzila: ko ga vprašaš, če je kaj v stikih z bivšo, in če ti on odgovori, da ne, mu povej, naj ti ne laže, ker si zvedla (sej ni važno, kako), da to ni res. Če te bo vprašal, kako si zvedla, mu reci, da to ni pomembno in da ti naj raje on TAKOJ pojasni nastalo situacijo.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
hmmm....jaz pa mislim, da če bi fant karkoli skrival pred njo, bi redno brisal smse, tako, da ma pomojem čisto vest.
razen če se je njegovo vedenje tud spremenilo in je taki odtujen...kot da mu ni do tebe.
kolk časa pa sta vidva skupaj?
oziroma kdaj je končal z bivšo?
razen če se je njegovo vedenje tud spremenilo in je taki odtujen...kot da mu ni do tebe.
kolk časa pa sta vidva skupaj?
oziroma kdaj je končal z bivšo?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
meni pa ni jasno, zakaj nisi fantu takoj rekla... Ej sem si hotla poslat fotko pa sm neki zbrkljala, kdo je pa ta Špela k te peca?
mal nezateženo podrezaš pod rebra, pa že vidiš po reakciji kaj je...

mal nezateženo podrezaš pod rebra, pa že vidiš po reakciji kaj je...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
vprašaj fanta pa boš vedla
pač bo mal jezn, ker si brskala po smsih.. je pa najbolj zihr odgovor.. točno ne morš vedt kako bo odreagiral..
moj me je vedno najprej potolažu, mi povedou da sm smotka, pa seveda na mirn način objasnu, da mu ni všeč kar počnem, kako kažem nezaupanje do njega.. tko da nevem.. js bi poskusla povedat.. al pa da pustiš, da te stvar žre.. sam bl se boš spuščala v to, več ga boš preverjala.. vrjemi s prve roke, ni vredno.. neglede na to kako jezn ali razočaran bo..

moj me je vedno najprej potolažu, mi povedou da sm smotka, pa seveda na mirn način objasnu, da mu ni všeč kar počnem, kako kažem nezaupanje do njega.. tko da nevem.. js bi poskusla povedat.. al pa da pustiš, da te stvar žre.. sam bl se boš spuščala v to, več ga boš preverjala.. vrjemi s prve roke, ni vredno.. neglede na to kako jezn ali razočaran bo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne morm vrjet, da mava identičen primer.
Moj si je tut dopisoval s svojo bivšo, čeprav je meni zatrdil, da si ne. Potem sm tut js prebrala sms-e, in sm to tut povedala. Povedala sm mu tut da me to moti (zarad vsebine) in sva se lepo pogovorila in zdj je vse kul.
Glej, edina stvar ki bo rešila to situacijo je iskren pogovor! Ne mu lagat, pa si izmišljat raznih zgodbic in ovinkov, ker na koncu se vedno vse izve.

Glej, edina stvar ki bo rešila to situacijo je iskren pogovor! Ne mu lagat, pa si izmišljat raznih zgodbic in ovinkov, ker na koncu se vedno vse izve.

-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
missy*, Georgia ma prou. Iskren pogovor je najboljše. Če ti bo pomagalo uzemi njiju za primer in verjami, da bo ratalo in da ne bo tolko jezen.
Srečno!
Srečno!

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sicer je pa fina razlaga od skokice.. fantje misljo da ne bomo prenesle še kkšne punce v njegovem življenju, pol pa rajš ne povejo
moj ni hodu na kave z kolegicami, ker je mislu da bom js jezna.. še zdej me pokliče če gre slučajno s kkšno bejbo na kofe in me vpraša če lahko gre
poslušaj Georgio in povej fantu, pa razčistita..

poslušaj Georgio in povej fantu, pa razčistita..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Jst mislim da gre prio teh zadevah za dve stvari:
- al ti tip ne pove, ker se mu ne zdi pomembno - ženske pač iz vsake besede lahko naredimo doktorsko dizertacijo, tipa pa sploh ne gane
- al pa ne pove, ker se boji, da mu boš pol za breveze težila, ker itak ni nč tazga
Če bi varal, bi blo verjetno kej drugač, če ne druzga, vsaj vsebina.
- al ti tip ne pove, ker se mu ne zdi pomembno - ženske pač iz vsake besede lahko naredimo doktorsko dizertacijo, tipa pa sploh ne gane
- al pa ne pove, ker se boji, da mu boš pol za breveze težila, ker itak ni nč tazga
Če bi varal, bi blo verjetno kej drugač, če ne druzga, vsaj vsebina.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov