vzela sem mu izpisek

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 20. Avg. 2008 10:20

Ena zanimiva stvar.. lih tako kot se ti tip lahko zlaže, ko ga po tem povprašaš, lih tako lahko tudi briše za sabo sledi če že kej počne.. torej konec koncev, če v sms-ih ne najdeš nič, če ga vprašaš pa ti ne pove nič.. v obeh primerih moraš na koncu pač njemu zaupat, ni tako? pol to brskanje pr meni nekak zgubi pomen.

če se pogovarjaš, vsaj vidš reakcijo, odziv na vprašanje ki te muči.. in mislm da s tega velik več lahko zveš, kokr pa z mejla ali telefona.. naprimer en poba ki ga js poznam, že oženjen, z otrokom, pričakujeta druzga zdej, ampak vseeno dan en na teden hodi na tenis in tam vara ženo.. pa mu žena lahko prebrska mobitel, mejle, izpiske, kar hoče, pa ne bo najdla nič (sicer ful grda zgodbica, ampak za primer)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Avg. 2008 10:27

freaky napisal/-a:Ampak purple tako se začne. Najprej mal pogledaš izpisek klicev, potem začneš klicat, ne verjameš več v njegove besede in nadaljuješ z vohunjenjem. Zadeva zgleda na začetku nedolžna, a če ne pošlihtaš v glavi, se lahko sprevrže v pravo raziskovalno akcijo. :wink: Da ne bo pomote :P, govorim o početju za njegovim hrbtom.

ni nujno.
to je tko kot pravjo za travo, če jo začneš kadit, da boš končal na trdih drogah.nekje drži, nekje ne.
in isto je tukej.lahko sta se pogovorla, lahko bo do nje zdej normalen in bo ona pozabila na te slabe dni in prav tako on.lahko se bodo pa težave stopnjevale in če se bodo potem pač sama ve kaj je najbolje narest v tem primeru.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Avg. 2008 10:31

Seveda ni nujno. Saj sem povedala, če si ne poštlihtaš v glavi, se ne pogovoriš o tem, mu poveš, kaj si storila in prevzameš odgovornost za svoja dejanja, obstaja veliko večja verjetnost, da bo dekle (ali pa fant) to delala še naprej. Ker se bo enostavno počutila, da ga lahko samo še tako nadzoruje.
Roberta R. napisal/-a:torej konec koncev, če v sms-ih ne najdeš nič, če ga vprašaš pa ti ne pove nič.. v obeh primerih moraš na koncu pač njemu zaupat, ni tako? pol to brskanje pr meni nekak zgubi pomen.

Sem vedela, da sem še nekaj pozabila. :P Se strinjam. V končni fazi moraš preprosto zaupat in mu verjet.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 20. Avg. 2008 10:44

freaky napisal/-a:V končni fazi moraš preprosto zaupat in mu verjet.

ja samo slepo zaupanje pa ne pride v poštev ne?sama sem žal takšna,da sem pri dosti stvareh zelo skeptična. sam vem da to ni ok. da v zvezi preprosto moreš verjet parterju,ker drugače si pečen in zveza nima pomena.

ko sem bla v triletni zvezi nisem nikol za tipom vohunila,oz. nisem nikol mu gledala izpiskov telefona, plače... pač to kaj mi je povedo,če se ga vprašala sem mu slepo verjela,pa mi danes ni žal,ker me ni razočaral v smislu da bi me izdal. valda tudi nisem dovolila,da bi on meni kaj štofiral. pač ko je bilo kaj,sma se pogovorila.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Avg. 2008 10:49

študentka20 napisal/-a:ja samo slepo zaupanje pa ne pride v poštev ne?

V kakšnem smislu si to mislila? Zame je slepo zaupanje, če verjamem fantu kljub temu da kaže znake, da nekaj ni v redu, da se mi ne posveča več toliko kot prej, da je spremenil odnos do mene.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 20. Avg. 2008 10:59

ja to sem mislila. da že opaziš slab odnos, da nekaj ne štima, da se nekaj dogaja ampak ti še kar verjameš da je vse ok. :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 20. Avg. 2008 11:13

Uf, pr men je blo tak da sm začela šnofat za njim in na zaletku je blo res tk čist nedolžno... pol pa vedn huje... itak sm mu tui vsak moj sum povedla in ne vem kaj ... pač in pol sma šla narazn... ampak zaj sma spet skup. sma vse poštimala lepo in se zmenla.. zei mu zaupam in res... vse je ok pa še več mi pove :D
tk da jaz mam z smsi pa izpiski in podobnim raziskovanjem slaabe izkušnje.. čeprav je zei vse oki - doki :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 20. Avg. 2008 11:15

potem ko enkrat odkrijes nekaj sumljivega, oziroma, ko partnerja dobis na lazi, potem se izgubi to zaupanje..tk da najboljse je,da se vsaj problem resi z odkritim pogovorom, ce se le da...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 20. Avg. 2008 12:37

OMG :roll: pa kaj vse ene ne počnete v zvezeh, jaz resnično fante občudujem, da kaj takega prenašajo.

Če ni zaupanja kaj se dela v zvezi, meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi šla brskati po njegovih stvareh!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 20. Avg. 2008 12:39

ma sei jaz se tud čuidim da je tk dolgo to prenašal.
ampak zei ne rabi več :D
važn da mam jaz zei zaupanje v njega in mu vrjamem...
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 20. Avg. 2008 13:01

Nism že zlo dolgo članica foruma in zadnje čase opažam kako smešno tale forum deluje.
javi se dekle, obupano zaradi svojega problema, čisto na tleh vas prosi za pomoč in na trinajstih straneh se najdeta mogoče dva, trije nasveti. vse ostalo je ali pljuvanje čez punco da je patološko ljubosumna, ali pa kreganje punc ki neomajno zagovarjata dva ekstrema, ne popuščata niti malo in po mojem mnenju delata iz sebe bedaka. a nebi raje punci pomagali, ji svetovali ali pa jo celo prašali kako se je zadeva med njima iztekla??? sej mam tut jz svoje mnenje in če se najde človek ki misli čisto drugače kot jz pač rečem sto ljudi sto čudi. tut jz bi lahko napisala to purple prov maš in se zgražala nad freaky, ampak ne bom. bom rajš vprašala Piko-20 kakšna je zdaj situacija med vama??
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 20. Avg. 2008 13:08

js se tut strinjam s tabo..
mam včasih kak problem oz. vprašanje, pa ga rajši ne napišem kot da bom na konc čist zmedena ker bi me tok dol potolkli..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Avg. 2008 13:11

Vsak "problem", zaradi katerega se odpre nova tema, je potencialno izhodišče za debato, ki sploh nima nujno veze s prvim postom. Tukaj smo pogovor razširile in zagovarjale različna stališča, verjamem, da smo zato vse razmislile o zadevi in mogoče pri sebi odkrile, kje ga serjemo :)

Če ti pa to ne odgovarja, se pa preseli na kakšen manj obiskan forum, kjer vsaka tema po 7ih postih, ki so polni splošnih, zlajnanih, klišejskih nasvetov, konča.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Avg. 2008 13:14

Dita- napisal/-a:tut jz bi lahko napisala to purple prov maš in se zgražala nad freaky, ampak ne bom.

:rofl: Ti kar napiši, ti kdo brani? Oprosti, ampak zame ni nasvet to, da punci daješ potuho, da je prav naredila, če jaz menim, da ni. Vprašala je za mnenje, jaz sem ga povedala. Tudi njena krivda je, zato mora sprejeti odgovornost. A sploh znate sprejeti eno kritiko, ki ni mišljena slabo, ampak pozitivno?! Znate iz stvari potegniti kakšne dobre lastnosti?! :P

tematika je zelo dobra in očitno dela velike probleme, če je toliko tem z istim problemov odprtih. Se ti ne zdi prav, da o tem debatiramo in si izmenjujemo mnenja. Avtorica bo pa naredila tisto, kar bo mislila, da je prav. In še enkrat, če ne morš sprejeti kritike, ne izpostvljaj svojega problema širni javnosti. :!:

Pa še to. Jaz nimam nič proti avtorici teme, tebi ali purple. In še zdaleč se nisem z njo kregala, ampak debatirala. Je razlika, veš. :wink:
Zadnjič spremenil freaky, dne 20. Avg. 2008 13:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 20. Avg. 2008 13:23

[quote="Dita-"]Nism že zlo dolgo članica foruma in zadnje čase opažam kako smešno tale forum deluje.
javi se dekle, obupano zaradi svojega problema, čisto na tleh vas prosi za pomoč in na trinajstih straneh se najdeta mogoče dva, trije nasveti. vse ostalo je ali pljuvanje čez punco da je patološko ljubosumna, ali pa kreganje punc ki neomajno zagovarjata dva ekstrema,quote]

Upam, da ti bo potem to veliko lepše.

Draga moja,ker se tvoje dejanje moji presoji zdi nedopustno ti predlagam slednjo gospo za pomoč pri tej zadevi.

Mag.Vanjo Rejc
št.:012007411

Izredno dobra psihiatrinja!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]