vzela sem mu izpisek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*purple* napisal/-a:So ljudje, ki jih razbereš iz obnašanja, načina govora, reakcije...In za zvedet, ali kdo laže ali ne ne potrebuješ ure in ure pogovora. Si že kdaj slišala za barvo glasu, za zenice, za premikanje leve in desne roke...?
ej MilkyWay, tok detektivsko pa še nisem izobražena

Ni treba bit detektiv, da se poglobiš v psiho človeka. Malo izkušenj, pa bo

Glede roke pa... gledala sm oddajo in brala knjigo, da ljudje ki lažejo, med pogovorom veliko bolj uporabljajo levo roko, jo premikajo, tikajo uho z levo roko, se praskajo po nosu z levo roko...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
freaky napisal/-a:*purple* napisal/-a:Kot sm pa že rekla, men nebi blo treba brskat.
Čaki čaki, en stavek prej si rekla, da bi brskala, če bi bil sumljiv, zdej pa rečeš, da ti ni treba. Odloči se.*purple* napisal/-a:navedla sem ti primere, odgovorila nisi nič glede tega.kaj zdaj?
Nikoli nisem rekla, da obstajajo samo primeri, kjer fant/punca takoj vse prizna. Se zavedam, da obstajajo. Verjamem pa tudi v ljudi, ki so pripravljeni priznati svojo napako, ko jo zagrešijo. Tisti tvoji primeri (jih bom kar skupaj obravnavala). Krivda ni bila samo na eni strani. Vprašati se je treba, zakaj se je varalo, kaj je manjkalo v zvezi, se je obnašanje punce kaj spremenilo, ji je fant po pogovoru, kjer je trdila, da ni nič, še verjel. Če je dvomil in ga je ta dvom tako razjedal, da zveza ni mogla normalno fukncionirat, potem bi lahko že zdavnaj ukrepal. Če je pa pač verjel in je v zvezi štimalo, ja potem pa jebat ga. Je zvedel in je zdaj končano. Slej kot prej se vse zve. In to brez brskanja.
a ti bereš?
če bi dobil en sms nebi zagnala vika in krika.Če bi se mi zdel čuden in se mi odmikal in se čudno obnašal, takrat bi pa mal premislila kaj bi nardila ja.Opcija je tud kej pogledat.
To sem napisala.
glede primerov...
Za prepir sta kriva dva, to ne moremo zanikat.ampak če povem podatek, da je prva punca iz prvega primera, danes po parih letih še stokrat hujš kot je bla takrat, potem ni dvoma na čigavi strani je 90% krivde.
Glede bratranca...Preveč ji je zupal, pustil ji je široko obzorje, ni imela nekih meja, ni imela prepovedi da tega nesme in to.Pa je šla in že taprvič poskočila z drugim med rjuhe.verjetnos ta si bla všeč ker še po letu dni furata zvezo.
zdej krivde na bratrančevi strani ne vidmo.Imela je res vse, kar si lahko poželi.In zakaj je ne vidmo, ker je tukej še ostalih tisoč svinjskih stvari ki jih jepočela in jih počne odkar se je razvedelo da ima ljubimca.
tretji primer.Punca je še vedno ista.S cveta na cvet, brez sramu in brez pojasnil.
Poznam vse tri fante in vsi trije so uredu fantje.Poznam vse tri punce in ve, da se jim mal frtajčka v glavi.ena je pa sploh psiho.
ja, splej kot prej se izve, ampak jaz osebno bi raje zvedela prej, kot po enem letu ali celo dlje.
MilkyWay...uf, ne rabim imet izkušnej in si ogledovat zenici rok od nasproti sedečega.ne sklepa ljudi po tem, ampak po njih samih, po obnašanju, besedah...
No, jst te oddaje nism gledala, tako da žal ne vem.vsega pač žal ne moremo vedet.
Bom pa preizkusila koga, da vidim, če je res.

-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:a ti bereš?
Berem berem.

ga naprej mal opazovala, in če bi bil kasneje mi ornk sumljiv, se mi odmikal in tko, ja takrat bi pa kej pogledala ja.
Sklepam, da misliš, da bi malo raziskovala. Nato pa v naslednjem postu napišeš:
Kot sm pa že rekla, men nebi blo treba brskat.
Ne vem purple, meni se zdi tole malce nasprotujoče.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*purple* - Cosmopsiho
men pa res ni jasno kaj ti bereš in kako ti te stvari razumeš.
matr, usakič morm ponaulat
razčistiva zakaj ne brskat (sem že napisala, ampak naj ti bo, bom še khm..tatretjič?
)
Imava neomejn vpogled v najine stvari.izpiski iz banke, telefona, položnice, dokumenti, pogodbe, davčne (no davčnega lista nima tko da pride v poštev plačilan lsita), rojstni listi, pin kode..vse to je obema vpogled kadarkoli in kjerkoli brez potrebnega vprašanja če lahko.če te zanima, vzameš.če te zanima kolk provizije požre bankomat na hrvaškem, vzameš izpisek v roke in pogledaš.če rabim davčno, vzamem njegovo plačilno listo v roke in davčno izpišem.in tako naprej.Poleg tega nekaj od teh stavri hranim pri sebi.
brskanje pomeni stikanje za stvarmi, verjetno naskrivaj.jst ne rabm na skrivaj nč narest.če me bo zanimalo, bom tud pred njim vzela list v roke in pogledala, kot sm že ničkolikokrat, ampak nikoli iz razloga vohunjenja, vohljanja in to.
matr, usakič morm ponaulat

razčistiva zakaj ne brskat (sem že napisala, ampak naj ti bo, bom še khm..tatretjič?

Imava neomejn vpogled v najine stvari.izpiski iz banke, telefona, položnice, dokumenti, pogodbe, davčne (no davčnega lista nima tko da pride v poštev plačilan lsita), rojstni listi, pin kode..vse to je obema vpogled kadarkoli in kjerkoli brez potrebnega vprašanja če lahko.če te zanima, vzameš.če te zanima kolk provizije požre bankomat na hrvaškem, vzameš izpisek v roke in pogledaš.če rabim davčno, vzamem njegovo plačilno listo v roke in davčno izpišem.in tako naprej.Poleg tega nekaj od teh stavri hranim pri sebi.
brskanje pomeni stikanje za stvarmi, verjetno naskrivaj.jst ne rabm na skrivaj nč narest.če me bo zanimalo, bom tud pred njim vzela list v roke in pogledala, kot sm že ničkolikokrat, ampak nikoli iz razloga vohunjenja, vohljanja in to.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
purple, ti pa zdaj malo mešaš zadeve.
Obstajajo tri možnosti.
- Vedno vprašaš, preden brskaš po fantovih osebnih zadevah.
- Imata dogovor, da si lahko kadarkoli pogledata te zadeve, ampak tega ne zlorabljata.
- Po stvareh mu brskaš na skrivaj, brez njegovega dovoljenja in iščeš "mutne posle"
Ti govoriš o tej drugi opciji, ko rabiš npr. davčno zaradi birokracije. To pa nima veze z brskanjem po izpisku zaradi nadzorovanja njegovega družabnega življenja.
Obstajajo tri možnosti.
- Vedno vprašaš, preden brskaš po fantovih osebnih zadevah.
- Imata dogovor, da si lahko kadarkoli pogledata te zadeve, ampak tega ne zlorabljata.
- Po stvareh mu brskaš na skrivaj, brez njegovega dovoljenja in iščeš "mutne posle"
Ti govoriš o tej drugi opciji, ko rabiš npr. davčno zaradi birokracije. To pa nima veze z brskanjem po izpisku zaradi nadzorovanja njegovega družabnega življenja.
-
freaky - Kofetarica
*purple* napisal/-a:matr, usakič morm ponaulat
Tudi jaz.

*purple* napisal/-a:brskanje pomeni stikanje za stvarmi, verjetno naskrivaj.jst ne rabm na skrivaj nč narest.če me bo zanimalo, bom tud pred njim vzela list v roke in pogledala, kot sm že ničkolikokrat, ampak nikoli iz razloga vohunjenja, vohljanja in to.
Končno smo prišle skupaj. Jaz sem vedno govorila o brskanju, ki se dela za njegovim hrbtom in ker nisi komentirala mojega posta, kjer sem jasno povedala, kaj jaz smtram pod brskanje, sem enostavno mislila, da ti misliš, da je prav, da se počne nekaj za fantovim hrbtom. Ker midva ne živiva skupaj in nimava ravno vpogled v bančne zapiske, se mi zdi ne fer, da bi jaz kar tako gledala in brskala.
In da ne bom jaz pisala (ker je enostavno preveč ura

jullia_ napisal/-a:Ti govoriš o tej drugi opciji, ko rabiš npr. davčno zaradi birokracije. To pa nima veze z brskanjem po izpisku zaradi nadzorovanja njegovega družabnega življenja.
-
*purple* - Cosmopsiho
||MuCkAa napisal/-a:Jaz vaju obe razumem

julija, prav si povedala.jst sm hotla sam povedat, da nebi brskala in da mava te stvari pač kot si napisala pod točko B

freaky...Evo na zdravje

sm mislna, da bom mogla do treh zjutri še tle sedet

ne valda če mu kr neki stikaš in krneki odpiraš in gledaš in če njemu to ne paše, verjetno ni kul.
sicer pa vsak sa ve zase kolkrat je to naredu in zakaj to dela.Če si pač boletno ali ljubosumen ali pa tolk dvomiš v fanta, potem tukaj velja julijin ost par strani nazaj, da pač taka zveza ne funkcionira.
jst nikol nebi kr tko neki zlorabljala njegovih stvari, sam če bi me pa ornk dvom razjedal, takra pa nevem kaj bi točno nardila.seveda, pogovorit bi se probala, ma sej veste naprej...

-
freaky - Kofetarica
*purple* napisal/-a:sm mislna, da bom mogla do treh zjutri še tle sedet

*purple* napisal/-a:ne valda če mu kr neki stikaš in krneki odpiraš in gledaš in če njemu to ne paše, verjetno ni kul.
Nč verjetno, bo kr držalo.

*purple* napisal/-a:jst nikol nebi kr tko neki zlorabljala njegovih stvari.
Konec koncev smo le istih misli. Bo kar držalo, da je potrebno vnaprej definirati določene besede.

-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*purple* napisal/-a:
glede primerov...
Za prepir sta kriva dva, to ne moremo zanikat.ampak če povem podatek, da je prva punca iz prvega primera, danes po parih letih še stokrat hujš kot je bla takrat, potem ni dvoma na čigavi strani je 90% krivde.
Glede bratranca...Preveč ji je zupal, pustil ji je široko obzorje, ni imela nekih meja, ni imela prepovedi da tega nesme in to.Pa je šla in že taprvič poskočila z drugim med rjuhe.verjetnos ta si bla všeč ker še po letu dni furata zvezo.
zdej krivde na bratrančevi strani ne vidmo.Imela je res vse, kar si lahko poželi.In zakaj je ne vidmo, ker je tukej še ostalih tisoč svinjskih stvari ki jih jepočela in jih počne odkar se je razvedelo da ima ljubimca.
tretji primer.Punca je še vedno ista.S cveta na cvet, brez sramu in brez pojasnil.
Jaz nimam nobenih prepovedi, da česa ne smem. In moj tudi ne. A misliš, da bi v zgornjem primeru pomagalo, če bi ji tip postavljal meje? Da ga potem ne bi prevarala? Mogoče res ne, če bi imel doma privezano - ampak kakšen odnos je to?
Sama praviš na koncu
Poznam vse tri fante in vsi trije so uredu fantje.Poznam vse tri punce in ve, da se jim mal frtajčka v glavi.ena je pa sploh psiho.
S tipi, ki "se jim frtajčka v glavi", pač ne bi bila. Ker je problem to, ne pa to, da bi jih morala bolj kontrolirat. Malo niže je tema o tipu, ki nima časa za svojo punco in gre sam v Gardaland. Tam se strinjam s tabo, Purple. Če bi moj tako naredil - ne bi mu prepovedala iti v Gardaland, ne bi mu prebrskala vseh stvari, da bi izvohala, če je kaj na tem, bi pa podvomila v svojo zvezo. Ker si je jaz tako ne predstavljam. Že pred Gardalandom ne - kljub vsemu delu in študiju se da najti čas za zvezo, če ti je kaj do nje. In njemu očitno ne bi bilo.
Glede govorice telesa. Ne domišljam si, da bi zavohala v trenutku, kdaj laže ali ima drugo. Ampak dokler se do mene obnaša ljubeče kot vedno, nimam razloga za sum (v primeru, da je tak fenomenalen igralec, da fura dvojno zvezo, ne da bi jaz opazila, pa požrem tudi svoj ponos in to ugotovim pač nekoliko kasneje. Ampak ta možnost ni prav velika).
Če se pa ne obnaša ljubeče, je pa problem to. Ne glede na to ali me vara ali ne, problem je, če kar naenkrat ne najde več časa zame. In o tem se je treba pogovoriti.
Varanje je posledica stvari, ki so v zvezi narobe, ne pa vzrok za to.
Zanimive so te stvari glede izbire partnerja. Zakaj nekatere vedno pristanejo v zvezi, kjer jih tip pretepa? Zakaj nekatere vedno najdejo alkoholika? Zakaj nekatere vsak prevara? Zberejo moč in ga zapustijo, naslednji je pa podoben primerek.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
freaky - Kofetarica
kr.ena napisal/-a:Varanje je posledica stvari, ki so v zvezi narobe, ne pa vzrok za to.
Točno tko. V primeru, da bi me fant prevaral, bi se najprej vprašala, zakaj je to storil. Kaj v zvezi ga je tako zmotilo, kaj mu je manjkalo, da je moral to iskati nekje drugje. Ko bi mi razložil, bi seveda prevzela tudi svoj kanček krivde. Ne pravim, da fant ne bi bil nič kriv, se pa zavedam, da vsak problem, ki se zgodi znotraj zveze, je posledica obeh oseb, ki nista v danem trenutku ustrezno odreagirala.
kr.ena napisal/-a:Zanimive so te stvari glede izbire partnerja. Zakaj nekatere vedno pristanejo v zvezi, kjer jih tip pretepa? Zakaj nekatere vedno najdejo alkoholika? Zakaj nekatere vsak prevara? Zberejo moč in ga zapustijo, naslednji je pa podoben primerek.
Misli imajo tukaj zelo pomemben delež. Če razmišlajš samo to, da so fantje prasci, da vsi varajo, da so vsi pijanci, pretepači (in to na podlagi ene ali mogoče dveh izkušenj), potem je povsem logično, da te bo tak fant spet poiskal. Nevede pričakuješ od njega, da bo tak, kot so bili ostali. In ta pričakovanja se pa potem uresničijo. In se začarani krog nikoli ne zaključi.

-
*purple* - Cosmopsiho
kr.ena napisal/-a:az nimam nobenih prepovedi, da česa ne smem. In moj tudi ne. A misliš, da bi v zgornjem primeru pomagalo, če bi ji tip postavljal meje? Da ga potem ne bi prevarala? Mogoče res ne, če bi imel doma privezano - ampak kakšen odnos je to?
ne prepovedi, mejčkn čudn s se izrazla.pač ženska je mela vse neomejeno.lahko je šla s kolegom tja pa tja, pa z drugim tja pa tja, kar marsikdo nebi prenesel.Moj bratranc ji nikol ni težil, da če sa ne sme in ji karkoli omejeval.pač ji je slepo zaupal.
jst pa moj sva obadva enakega nenja, da on ne gre z drugo babo nkamr, jst pa z drugim decom.Ok, kaice in to že ampak tko kam za več dni.
paniti žeklje jst osebno nobene nimam, ker nimam potrebe da hodims kšnim drugim moškim kam.on pa niti nima nobene ženske prijatljce.
ne kr.ena, pri teh ženskah se je šele kasneje ugotovilo kakšne so.prej so bile ljubeče punce in vse, potem pa kr naenkrat bum.
glede gardalenda se strinjava ja.to ni nikakršna zveza in nikakršen donos.
sej se ne gre sam za gardalend, ampak za vse ostalo zraven.
varanje je res posledica težav v zvezi.samo, moje menje je tako, da tega ne rabš narest.če te v zvezi moti, se pogovoriš, skušaš rešit težave, če ne gre, pač greš.nevem zakaj je treba počet take uslarije in nekoga še stokrat bolj prizadet?
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*purple* napisal/-a:varanje je res posledica težav v zvezi.samo, moje menje je tako, da tega ne rabš narest.če te v zvezi moti, se pogovoriš, skušaš rešit težave, če ne gre, pač greš.nevem zakaj je treba počet take uslarije in nekoga še stokrat bolj prizadet?
Klicanje številk z njegovega izpiska - ali podobne stvari - je posledica težav v zvezi. In če te v zvezi kaj moti, se poskušaš pogovoriti, skušaš rešiti težave in če ne gre, pač greš ... ne vem, zakaj je treba početi take oslarije.
Se že skoraj strinjava?

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
*purple* - Cosmopsiho
ne ne kr.ena, tlele se pa ne bova strinjale
ne morem primerjat varanja s tem, da pokličeš cifre iz izpiska.to bi preživela, varanja pa nikakor ne.
In ja seved aje to psoledica težav v zvezi.če se imaš finofajn, ne boš tega počel.se mi pa vseeno zdi primer tega dekleta mjčkn bolj nedolžen kot od tistih, ki dan na dan vse prebrskajo, pregledajo, zasledujejo, tralalal.

ne morem primerjat varanja s tem, da pokličeš cifre iz izpiska.to bi preživela, varanja pa nikakor ne.
In ja seved aje to psoledica težav v zvezi.če se imaš finofajn, ne boš tega počel.se mi pa vseeno zdi primer tega dekleta mjčkn bolj nedolžen kot od tistih, ki dan na dan vse prebrskajo, pregledajo, zasledujejo, tralalal.
-
freaky - Kofetarica
Ampak purple tako se začne. Najprej mal pogledaš izpisek klicev, potem začneš klicat, ne verjameš več v njegove besede in nadaljuješ z vohunjenjem. Zadeva zgleda na začetku nedolžna, a če ne pošlihtaš v glavi, se lahko sprevrže v pravo raziskovalno akcijo.
Da ne bo pomote
, govorim o početju za njegovim hrbtom.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov