vzela sem mu izpisek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
kiny napisal/-a:nesramna.
A-a.
Sweet Princess napisal/-a:Nesramen
A-ha.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Googi napisal/-a:Meni se zdi pa reakcija od tipa ful sumljiva. Po 5ih letih zveze te bo tip kar ignorirat začel, ker si mu spisek prebrala?
Jst bi verjetno reagirala točno tako. Sčasoma bi se sicer ohladila in bila pripravljena na pogovor, ampak prva reakcija bi bil pa totalen popizditis in odvihranje daleš stran.
Brskanje po izpiskih, prebiranje pošte, kontroliranje mejlov,...
Verjamem, da je bila avtorica teme v skrbeh, kaj se s fantom dogaja. Ampak ne tukaj nanj valit vse krivde. Če bi bila situacija obrnjena in bi ona jamrala, da fant hrani njene mobitel izpiske doma (ker tako to z njegove strani izgleda), ga verjetno ne bi tako zagovarjale.
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Torej, da razjasnimo še nekatere stvari.
Sanja, da je klical moškega ali žensko vem tako, da sem prepsrosto na izpisano št. poklicala in videla kdo se je oglasil. žal je to predrzen način, vendar drugače ne bi mogla vedeti.
Miteq ti pa praviš, da obstajajo pogovori, ko partnerju ne zaupaš! Seveda obstajajo pogovori, pa še zelo pomembni so v zvezi in v vsakodnevnem življenju, vendar, ali ti misliš, da bo on, če mu bom povedla da nekaj sumim, kr reko ja pa res.... itak da bi zanikal, pa če bi kaj bilo ali pa ne!!!!!
Nikoli se še ni kak moški z nezvestobo hvalil. HALLLLO!
Sanja, da je klical moškega ali žensko vem tako, da sem prepsrosto na izpisano št. poklicala in videla kdo se je oglasil. žal je to predrzen način, vendar drugače ne bi mogla vedeti.
Miteq ti pa praviš, da obstajajo pogovori, ko partnerju ne zaupaš! Seveda obstajajo pogovori, pa še zelo pomembni so v zvezi in v vsakodnevnem življenju, vendar, ali ti misliš, da bo on, če mu bom povedla da nekaj sumim, kr reko ja pa res.... itak da bi zanikal, pa če bi kaj bilo ali pa ne!!!!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Hjao..Težka situacija..Najboljša varianta je pomoje,da mu napišš kak mail(če ga ma,pa redno spremlja) al pa pošlješ pismo oz. osebno dostavš na dom..
Sicr ni to lepo od tebe,da si nardila kar si..da tkole "vohunš",sam te čist štekam..vrjetno bi jst tut to nardila..sam bi bla bolj spretna
Ne vem.Mela sm pa tut občutek,ko si opisvala kaj pa kako je odreagirou na to ko je našel izpisek pr teb..da mogoče je pa rabu sam en razlog,da se nekak še bolj oddalji od tebe.Sama ga najbolj poznaš..tut to kuk časa rab,če pride do kakega problema al pa kej..no želim ti,da rešš tku da bo najbol prou za oba
good luck
Sicr ni to lepo od tebe,da si nardila kar si..da tkole "vohunš",sam te čist štekam..vrjetno bi jst tut to nardila..sam bi bla bolj spretna

Ne vem.Mela sm pa tut občutek,ko si opisvala kaj pa kako je odreagirou na to ko je našel izpisek pr teb..da mogoče je pa rabu sam en razlog,da se nekak še bolj oddalji od tebe.Sama ga najbolj poznaš..tut to kuk časa rab,če pride do kakega problema al pa kej..no želim ti,da rešš tku da bo najbol prou za oba

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Se je ampak samo prijateljem, da je večji car izpadu. Samo js osebno mislm da tebe ni prevaral.
Drugače pa itq da ni fajn če se en s tebe norca dela, ti pa mu vrjameš, on te dela budalo in te vara, ti pa zato nič ne veš. To vrjetno nobene nebi dopustila, ali pač?
Drugače pa itq da ni fajn če se en s tebe norca dela, ti pa mu vrjameš, on te dela budalo in te vara, ti pa zato nič ne veš. To vrjetno nobene nebi dopustila, ali pač?
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
HM... Je pa treba še to dodat: tudi on je meni že preverjal telefon in to naskrivaj, ko sem ga pozabla v njegovem nahrbtniku.
Sicer mi je to potem par dni kasneje povedal, ampak princip je pa precej podoben a ne?
in seveda se gremo spet to igro: kar on lahko, jaz ne smem?
Sicer mi je to potem par dni kasneje povedal, ampak princip je pa precej podoben a ne?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Pika-20 napisal/-a:Miteq ti pa praviš, da obstajajo pogovori, ko partnerju ne zaupaš! Seveda obstajajo pogovori, pa še zelo pomembni so v zvezi in v vsakodnevnem življenju, vendar, ali ti misliš, da bo on, če mu bom povedla da nekaj sumim, kr reko ja pa res.... itak da bi zanikal, pa če bi kaj bilo ali pa ne!!!!!
itak...
ma brezveze se bost z mitkom, k on itak žvi v enem svojem idiličnem manlandu, kjer so vsi moški pošteni, iskreni, pametni, prjazni, odkriti itd. ipd., ženske so pa vse posesivne, zakompleksane, zatežene čarovnce

The secret of success is consistency of purpose.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma pogovor se z njim..ni druge..bolj boš razmišljala kaj kdo lahko oz ti men jst teb..se boš vrtela u krogu..Glej tut mal nase pa se ne spuščaj na nizek nivo s tem kdo komu kaj počne..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Gost
Ne vem za ostale, ampak četudi bi slučajno naletela na njegov izpisek klicanih številk, bi mogoče (če bi kaj sumila) pokukala nanj, nikakor pa ga ne bi jemala domov (kako bi bilo tebi, da ti partner iz sobe odtujuje tvoje privatne zadeve?) ali bog ne daj, klicala na te številke. Podobna fora so bančni računi - jaz ga kdaj pustim na mizi, ker pozabim pospraviti v predal in čeprav pred fantom nič ne skrivam, bi verjetno bila precej jezna, če bi ga ujela pri pregledovanju mojega izpiska. Zakaj? Ker je to moje. Sliši se neumno, ampak je res ... Je moje in ne vem zakaj bi on brskal po mojih rečeh, enako jaz po njegovih (ista finta so smsi).
Zato počakaj, da se ohladi in potem poskusi navezati stik ... seveda se mu opraviči in razloži celotno situacijo. Če se bosta znala pogovoriti, potem to lahko rešita, če pa se podobne zadeve dogajajo večkrat in je problem v samem zaupanju, potem pa dvomim, da jo boš odnesla tako zlahka. Brez zaupanja ni nič ... In z brskanjem po tujih stvareh (ne vem zakaj nekatere punce tako brišete mejo med njegovim svetom in vašim - vse ne more biti združeno, vse, kar je njegovo, ni avtomatsko tudi vaše) tudi ne prideš daleč, četudi se zdaj ti racionalno prepričuješ, da si to naredila zaradi sumov.
Zato počakaj, da se ohladi in potem poskusi navezati stik ... seveda se mu opraviči in razloži celotno situacijo. Če se bosta znala pogovoriti, potem to lahko rešita, če pa se podobne zadeve dogajajo večkrat in je problem v samem zaupanju, potem pa dvomim, da jo boš odnesla tako zlahka. Brez zaupanja ni nič ... In z brskanjem po tujih stvareh (ne vem zakaj nekatere punce tako brišete mejo med njegovim svetom in vašim - vse ne more biti združeno, vse, kar je njegovo, ni avtomatsko tudi vaše) tudi ne prideš daleč, četudi se zdaj ti racionalno prepričuješ, da si to naredila zaradi sumov.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Pika-20 napisal/-a:HM... Je pa treba še to dodat: tudi on je meni že preverjal telefon in to naskrivaj, ko sem ga pozabla v njegovem nahrbtniku.
kako je tud men dobr znana tale igrica

The secret of success is consistency of purpose.
- Gost
Pika-20 napisal/-a:HM... Je pa treba še to dodat: tudi on je meni že preverjal telefon in to naskrivaj, ko sem ga pozabla v njegovem nahrbtniku.
No, tole pove veliko preveč o vajini zvezi.
Moja vizija zveze pač ni taka, da partnerja preverjaš, sumničavo brskaš po njegovih stvareh ipd., zato tega ne bi dopuščalo ne z njegove strani in upam, da tudi on z moje ne.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
miteq napisal/-a:Seveda, večina žensk bo avtorico tolažila, češ, naj se tip zamisli, zakaj je do tega sploh prišlo. Haha, ta je izvenzemeljska.
"Tip je kriv, ker je do tega prišlo! Tip, vam rečem! Če se ne bi on tako sumljivo obnašal, jaz ne bi vzela tistega izpiska! On je kriv, ne jaz, ki mu nisem zaupala in sem vzela izpisek! On je kriv!"
V fantovo dobro upam, da si bo našel katero, ki ne bo tako mimosunjena, kot si ti.
Pa darilo ti gre kupit... ti pa mu brskaš po stvareh in vohuniš za njim. Ja, žal si ljubosumna ženska, delaš scene in ga preverjaš. Drugače do tega ne bi prišlo. Ženska sumničavost gor ali dol, za takšne stvari obstaja pogovor in ne brskanje po njegovih predalih in iskanje dokazov za tvoje nezaupanje.
Če bi se tvoja punca ful odtujila, se totalno drugače obnašala... Bi se vrjetno zamislil in bi te kr malo žrlo kaj ji je. No ja, pri večini ljudi bi bilo tako.
In če ti v taki situaciji pride kaj takega pod roko (saj Pika-20 ni brskala za njim), vrjetno pogledaš. Že zaradi tega, ker si napsihiran in te samo potegne.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
micamaca napisal/-a:so vsi moški pošteni, iskreni, pametni, prjazni, odkriti itd. ipd., ženske so pa vse posesivne, zakompleksane, zatežene čarovnce
Damn right!

Ah, ne, to bi bilo že prehudo. Glede na to, da se na tem forumu zbira večina najstnic, ki itak glede na leta nimajo niti "r" od razčiščeno pri sebi o življenju, se ti slučajo zdi, da blatim samo zafrustrirane ženske. Verjemi, da bi enako storil, če bi kak moški napisal bedarijo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]