vzela sem mu izpisek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Obstajajo, obstajajo ...
Saj vemo, da nihče ni popoln, tudi me nismo in naši fantje tudi niso. Saj ni nujno, da imaj vse te lastnosti, mislim da je poanta v tem, da ga spoznaš do te mere, da veš odgovoriti na vsa ta vprašanja, saj potem lahko težave v zvezi rešujeta na način, ki obema najbolj ustreza. Če se pa slepiš, da je vse popolno, in ga idealiziraš, potem ne smeš biti presenečena, ko izveš, da te vara, ti laže itd. Če pa gledaš na situacijo realno, potem imaš tudi neka realna pričakovanja od zveze in od skupne prihodnosti.
Bistvo je, da delata na tem, da je med vama dobra komunikacija, da se spoštujeta in si zaupata. Moj fant je tudi bolj tihe sorte, ko pride do kakšnih težav se ponavadi zapre vase ... In kar nekaj časa sem potrebovala, da sem prišla do pravega načina, da mi zaupa težave in se lahko pogovoriva. Jaz sem bolj eksplozivna in bi vse rada razčistila v trenutku, zdaj pa moram ubrati drugo pot. Pač potrebujeva več časa, ampak gre.

Bistvo je, da delata na tem, da je med vama dobra komunikacija, da se spoštujeta in si zaupata. Moj fant je tudi bolj tihe sorte, ko pride do kakšnih težav se ponavadi zapre vase ... In kar nekaj časa sem potrebovala, da sem prišla do pravega načina, da mi zaupa težave in se lahko pogovoriva. Jaz sem bolj eksplozivna in bi vse rada razčistila v trenutku, zdaj pa moram ubrati drugo pot. Pač potrebujeva več časa, ampak gre.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Bejbika23 napisal/-a:Ko preberem, da 80% ljudi vara svoje partnerje, me nihče ne prepriča, da bi rekla, da moj me pa nikoli ne bo, če mu bom popolnoma zaupala. Zrel al pa nezrel moški. Ko gre za prevaro, so vsi nezreli.
Mene pa ful zanima kje si dobila te podatke? drugač pa kar se zadne izjave tiče, definitivno niso vsi nezreli.. sam tapravga morš najdt
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
ja točno tako
oprosti ampak je res čudno ne, praviš vsi so isti kar se tega tiče.. mislim svaka ti čast, poznaš vse tipe na našem planetu in vsakega do te potankosti da veš, kako bo v določeni situaciji reagiral..
pol je pa druga stvar o kakšnem varanju govorimo? je to večmesečno laganje, smukanje za hrbtom.. al je to enkratna napaka.. če je to enkrat.. ok razumem, smo pač vsi iz mesa in krvi, ampak pol ne posplošt samo na moško populacijo, ker smo ženske iste.. kar se pa večkratnih zadev tiče.. pa 80% definitivno ni tapravo razmerje, in sm zelo prepričana, da je več takih, ki se tega ne bojo polotil, kot tistih biserov ki to počnejo.. pa ne bit huda, nism te napadla, sam hotla sm te popravt

pol je pa druga stvar o kakšnem varanju govorimo? je to večmesečno laganje, smukanje za hrbtom.. al je to enkratna napaka.. če je to enkrat.. ok razumem, smo pač vsi iz mesa in krvi, ampak pol ne posplošt samo na moško populacijo, ker smo ženske iste.. kar se pa večkratnih zadev tiče.. pa 80% definitivno ni tapravo razmerje, in sm zelo prepričana, da je več takih, ki se tega ne bojo polotil, kot tistih biserov ki to počnejo.. pa ne bit huda, nism te napadla, sam hotla sm te popravt

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
freaky napisal/-a:kafrca napisal/-a:eno vprašanje: kolk pa sploh obstaja tipov v smislu, da ma vse lastnosti kot jih je opisala tmis_?
Če ne bi obstajali, bi jaz že zdavnaj obupala nad svetom in zvezami.![]()
Lastnosti, ki jih je naštela tmis_, so zame povsem samoumevne in niso tiste lastnosti, ki "začinijo" partnerja. O ne, takšen mora bit tip v osnovi.
kafrca napisal/-a:V teh letih k smo zdej mi, se taki osebki težko najdejo.
Če tako misliš, potem boš res samo na "bad boy-e" naletela. Kakršno energijo oddajaš, takšne ljudi sprejemaš.
hei hei tole je blo pa mal grdo ei ... sploh me ne poznaš pa lahk tako rečeš...
pravzaprav js take stvari opažam pa jih lahk komentiram...
da ne bo pomote, tut zame mora partner v osnovi met take lastnosti in men v seb smisel za normalen pogovor, drugač ta ne more bit moj partner ...
hec je pa v tem, da dejansko v mojih letih takih tipov ni velik, hočeš nočeš tak pač žal je... verjetno se bojo eni izmed njih zresnal, eni mogoč so že na tem nivoju, drugim pač ni pomoči...
ne posplošuj, kako energijo oddajam js in koga js privlačim, tu sploh ni biu point v tem...

-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
O ne ne, ni blo mišljeno grdo,malce si narobe interpretirala. Govorila sem na splošno: Kakršno energijo ljudje oddajajo, takšne ljudi bodo sprejemali v svoje življenjo. Post se ni nanašal nate, sem samo komentirala tvoje stavke. Oprosti, če se je slišalo grdo, res ni bilo nič slabega. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
freaky napisal/-a:O ne ne, ni blo mišljeno grdo,malce si narobe interpretirala. Govorila sem na splošno: Kakršno energijo ljudje oddajajo, takšne ljudi bodo sprejemali v svoje življenjo. Post se ni nanašal nate, sem samo komentirala tvoje stavke. Oprosti, če se je slišalo grdo, res ni bilo nič slabega.
točno tako. dokazano!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
freaky napisal/-a:Ja dej no. Potem je isto (ja popolnoma isto), če rečeš, da je itak samo enkrat prevaral in ker tega ne dela stalno, potem ni panike. Pa tud če je "samo" enkrat udaril, ni panike, itak ni nasilen človek.
se tebi zdi enako varanje in nasilništvo s tem da enkrat ko si v dvomu pregledaš telefonski izpisek?no, jst teh stvari nebi primerjala skupaj.
za nasilništvo in za varanje ni opravičila, ampak dejansko se pa tud dogaja da partnerji oproščajo vsegaboga, bodisi zaradi strahu bodisi zaradi ljubezni.
In če nardim en mejhn povzetek iz tvoje primerjave, bi tukej zaključila, da če fant nima nobenih slabih namer, komot lahko odpusti punci, d aje v roke vzela njegov telefonski izpisek.če ji pa zarad tega ne bo, potem pa tle sigurno nekej smrdi umes.
O fak. V današnjem času je pa očitno že pravljica, če partnerju zaupaš in ni potrebno igrati detektiva, da mu lahko verjameš. Ja žalostno je to, da misliš, da je to pravljica. Zame je to povsem obična, normalno delujoča zveza. Kam smo prišli?!
noben ne govoro o detektivskih igrah in o vohunjenju.je pa res da se bere večinoma pravljice.jst nikol ne morem bit prepričana v to, da me moj ne bo nikoli prevaral/zapustil/udaril/tralala.Nikoli ne veš kaj ima človek v glavi in kdaj mu kaj klikne.lahko si še tako prepričan, pa se ubistvu nekega dneizkaže da ga sploh ne poznaš.Tko, da se jst nebi hvalila o nekem tisočprocentnem zaupanju in vsem.Stojim na realnih tleh in se v skladu z realnostjo tudi obnašam.
In še eno glede pogovoralahko se ti z nim pogovarjaš, lahko ga sprašuješ, prosiš, ampak če ti ne bo želel priznat da te recimo vara, potem ti tukaj pogovor ne pomaga čisto nič.
Lahko končaš zvezo in vse.ampak še vedno se poraja prašanje, kaj pa če si se zmotil in na tak način zajebal love of your life čist za brezveze?
Khm, neki nepreišljeno in nedokazano postopat je neumno.
In pretirano zaupanje in slepljenje, ni nič drugega kot zatiskanje oči.
Ja a ni žalostno, da je to že bilo toliko krat povedano, pa še vedno obstajajo zveze, kjer primanjkuje pogovara, zaupanja?? Žalostno, da se to sliši zlajnano.
ravno o tem sem zgoraj govorila.Če ne bo želel povedat in bit iskren, pote tudi pogovor ne pomaga.Komunikacije je lahko velik, ampak še vedno pa pri ljudeh, ne samo pri različnih partnerjih od koga, ampak pri prijateljicah in vseh ostalih, opažam, da jim je iskrenost španska vas.
kr.ena je super povedala. Jaz sem raje klovn v njegovih očeh (po prevari - kakršnikoli njegovo mnenje zame itak ne šteje več), kot pa da imam jaz slabo vest, ker sm brskala po TUJI lastnini. In to je meni pomembno. Ker najprej sem jaz, potem šele okolica. Srečna in pomirjena pa sem lahko samo takrat, ko imam čisto vest. In še enkrat bom povedala. Meni ni problem povedat, kakšen je moj pin, povedat geslo za mail, mu dat mobitel za dolgcajt preganjat (tudi nimam enih sms-ov od prijateljic, v katerih bi se govorilo kaj o intimi, to si itak povemo v živo), ni problema, ker ničesar ne skrivam (vse kar sem jaz naštela, niti ne smatram za neko globjo intimo, zato ni panike). Samo vpraša naj. Je to težko? Seveda pa obstajajo trenutki, stvari, ki so samo moje in ne želim, da kdo vstopa v moj intimen svet. Tudi moj fant ne v določenih momentih. Ker potrebujem tudi prostor in čas zase.
prostor in čas zase potrebujemo vsi.res vsak ima svoj del intimnosti.ampak da bi bile fantove stvari zame tuje stvari in se ničesar nebi smela pritaknit, s takim fantom enostavno nebi bila.včasih potrebujem karkoli, kakršnkoli podatek iz njegovih stvari in precej moteče bi mi blo ga skos nekaj prosjačit, klicat če ga nebi bilo zraven in podobno.Jst s pač tak človek in mi gredo take omejitve na živce in s takim nebi mogla shajat nikoli.kaj pa skupno življenje?se bo tud takrats kirvalo vse skupaj in spraševalo, lahko uno,lahko tretje?v moji zvezi definitivno ne, hočem stoprocentno sporščenost na vseh vidikih.
-
js priznam da sm počela to.. nisem sicer klicarla okol cifer al kakorkoli.. občasno pregledala sms-e.. in pršla do spoznanja, da je popolnoma brezveze sebe obremenjevat s takimi forami.. njega obremenjuješ.. ko najdeš nekaj kar je zate dokaz, in se more zagovarjat pred tabo, skrivat pred tabo.. no js sm se odločila da raj uživam brez tega.. če me bo pa slučajno prevaral, pa naj.. js bom zgubila kretena ki me je varal, on pa krasno punco 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:se tebi zdi enako varanje in nasilništvo s tem da enkrat ko si v dvomu pregledaš telefonski izpisek?
Ja. Varanje je tako kot "vohunjenje" početje za njegovim hrbtom.

*purple* napisal/-a:da če fant nima nobenih slabih namer, komot lahko odpusti punci, d aje v roke vzela njegov telefonski izpisek.če ji pa zarad tega ne bo, potem pa tle sigurno nekej smrdi umes.
Kje sm to js napisala?
*purple* napisal/-a:je pa res da se bere večinoma pravljice.
No, jaz jo pa raje živim.

*purple* napisal/-a:jst nikol ne morem bit prepričana v to, da me moj ne bo nikoli prevaral/zapustil/udaril/tralala.Nikoli ne veš kaj ima človek v glavi in kdaj mu kaj klikne.lahko si še tako prepričan, pa se ubistvu nekega dneizkaže da ga sploh ne poznaš.
Purple, zdej pa js res ne vem, a znaš brat, ker tega js (in tudi ostale punce) nikoli nisem trdila. Js vem, da se to lahko zgodi tudi meni, nič bat, sem dovolj na trdnih tleh. Bom še enkrat povedala. Tudi če se meni to kdaj zgodi, si ne bom rekla, da mi je žal, ker nisem brskala, da bi prej zvedela in končala. Ne, ker uživam v trenutku s fantom in se s tem ne obremenjujem. Če se zgodi, jebat ga, jaz imam čisto vest. To je tisto, kar šteje.
*purple* napisal/-a:In še eno glede pogovoralahko se ti z nim pogovarjaš, lahko ga sprašuješ, prosiš, ampak če ti ne bo želel priznat da te recimo vara, potem ti tukaj pogovor ne pomaga čisto nič.
Če bi dvomila v njegove besede, potem najina zveza itak nima več nobenega pomena.
*purple* napisal/-a:Khm, neki nepreišljeno in nedokazano postopat je neumno.
Če se jaz v zvezi ne počutim več super (beri: mu ne verjamem), potem za to ne potrebujem dokaza. Ker vem, kakšni so moji občutki. In če je fant za kej, se bo potrudil in se skušal z mano pogovorit, če bi videl, da me to res moti. Če pa tak ni, potem pa vemo, kolk je ura.
*purple* napisal/-a:ampak da bi bile fantove stvari zame tuje stvari in se ničesar nebi smela pritaknit, s takim fantom enostavno nebi bila.
Zame so tuje stvari. Ti že sam pridevnik pove: fantove in ne tvoje. Ko bova imela pa skupno stanovanje, pohištvo, avto in druge stvari, ki jih bova kupila s skupnim denarjem, takrat bojo pa to najine. Dokler pa imava mobitel, ki sva ga kupila vsak s svojim denarjem, je pa to moje. Zato je potrebno vprašat, če lahko malce pogleda.
*purple* napisal/-a:kaj pa skupno življenje?se bo tud takrats kirvalo vse skupaj in spraševalo, lahko uno,lahko tretje?
Sem razložila v prejšnjem odstavku. stvari, ki bodo kupljene s skupnim denarjem, bodo najine.
Zadnjič spremenil freaky, dne 19. Avg. 2008 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Roberta R. napisal/-a:js priznam da sm počela to.. nisem sicer klicarla okol cifer al kakorkoli.. občasno pregledala sms-e.. in pršla do spoznanja, da je popolnoma brezveze sebe obremenjevat s takimi forami.. njega obremenjuješ.. ko najdeš nekaj kar je zate dokaz, in se more zagovarjat pred tabo, skrivat pred tabo.. no js sm se odločila da raj uživam brez tega.. če me bo pa slučajno prevaral, pa naj.. js bom zgubila kretena ki me je varal, on pa krasno punco

The secret of success is consistency of purpose.
-
njega obremenjuješ je blo mišlen, če ni nč, samo tvoji dvomi in velika doza domišljije
v smislu da muti, je pa vseen če je obremenjen, to se pa strinjam 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
Bejbika23 napisal/-a:Ko preberem, da 80% ljudi vara svoje partnerje, me nihče ne prepriča, da bi rekla, da moj me pa nikoli ne bo, če mu bom popolnoma zaupala. Zrel al pa nezrel moški. Ko gre za prevaro, so vsi nezreli.
v oddaji raketa pod kozolcem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov