vzela sem mu izpisek

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 18. Avg. 2008 23:46

Meni se zdi, da ste že malo zašle ... Punca je sama napisala, da je našla izpisek, ga odnesla domov in klicala na številke, ki jih ne pozna. In samo to je pomembno ... Fant verjetno ne pozna celotne zgodbe, pa vseeno.

Ne gre za to, ali poznaš pin kodo bančne kartice in znesek na računu - če si partnerja med seboj zaupata te stvari, je to popolnoma njuna odločitev (jaz poznam pin kode od vseh družinskih članov in fanta, pa to ne pomeni, da vohljam za njimi, ampak da večkrat grem na bankomat po denar za njih). To je popolnoma drugače kot da greš "vohljat" za partnerjem z namenom oz. bojaznijo, da boš odkril/a nekaj, kar ti prikriva.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 19. Avg. 2008 0:59

FairyAngel napisal/-a:Meni se zdi, da ste že malo zašle.

Meni se pa ne zdi. Tema je zelo dobra in ker je na forumu tisoč in ena tema s podobnim problemom, se mi zdi super, da o tem debatiramo.

purple napisal/-a:Če storiš to enkrat ne pomeni, da to stalno delaš.

Ja dej no. Potem je isto (ja popolnoma isto), če rečeš, da je itak samo enkrat prevaral in ker tega ne dela stalno, potem ni panike. Pa tud če je "samo" enkrat udaril, ni panike, itak ni nasilen človek. :roll:

purple napisal/-a:Včasih ko berem poste nekaterih ljudi na cosmoforumu se prav res že prašam ali berem forum "navadnih" ljudi ali pravljico?

O fak. V današnjem času je pa očitno že pravljica, če partnerju zaupaš in ni potrebno igrati detektiva, da mu lahko verjameš. Ja žalostno je to, da misliš, da je to pravljica. Zame je to povsem obična, normalno delujoča zveza. Kam smo prišli?! :eek:

purple napisal/-a:dejstvo je, da so res že zlajnani odgovori da si je treba zaupat, pogovori in tralala.

Ja a ni žalostno, da je to že bilo toliko krat povedano, pa še vedno obstajajo zveze, kjer primanjkuje pogovara, zaupanja?? Žalostno, da se to sliši zlajnano.

purple napisal/-a:jst nisem še posumla v njega, če pa bom, bom pa tud kej pogledala, bolje to kot pa da me ma za klovna v nedogled.

kr.ena je super povedala. Jaz sem raje klovn v njegovih očeh (po prevari - kakršnikoli njegovo mnenje zame itak ne šteje več), kot pa da imam jaz slabo vest, ker sm brskala po TUJI lastnini. In to je meni pomembno. Ker najprej sem jaz, potem šele okolica. Srečna in pomirjena pa sem lahko samo takrat, ko imam čisto vest. In še enkrat bom povedala. Meni ni problem povedat, kakšen je moj pin, povedat geslo za mail, mu dat mobitel za dolgcajt preganjat (tudi nimam enih sms-ov od prijateljic, v katerih bi se govorilo kaj o intimi, to si itak povemo v živo), ni problema, ker ničesar ne skrivam (vse kar sem jaz naštela, niti ne smatram za neko globjo intimo, zato ni panike). Samo vpraša naj. Je to težko? Seveda pa obstajajo trenutki, stvari, ki so samo moje in ne želim, da kdo vstopa v moj intimen svet. Tudi moj fant ne v določenih momentih. Ker potrebujem tudi prostor in čas zase.

kr.ena napisal/-a:Ampak nekako zgleda, da imate več problemov v življenju kot tiste, ki stvari ne rešujejo na ta način. Če ne, ne bi bilo 20 tem na forumu v tem stilu, kako je ena "slučajno" nekaj našla in kaj to pomeni ... mater - njega vprašaj.

Good point! :gut:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 19. Avg. 2008 7:01

No pa še en primer moje kolegice, ker me zanima, kako bi ve reagirale...

No ta moja kolegica je bila s tipom že kar nekaj časa, ko se je on začel čudno obnašat. Se je z njim POGOVORILA (kot nekatere rade poudarjate), tip itak rekel, da ni nič, mu je povedala kaj jo moti in on da jo razume in da se bo poskusil popraviti. Recimo en teden je bilo še vse v redu, potem pa spet vse isto. Punca je poskušala svoje dvome zatret, pač če ji je rekel, da je kul potem je kul ane. Dokler si lepega dne ni naredila profila na facebooku in ga prosila naj jo doda. On pa njej, da ne more. To ji je rekel večkrat (ker itak je tistih 5 sec. preveč cajta).
No in punca si je lepo naredila nov profil (druga bejba), tip jo je itak takoj dodal. Potem sta se pa malo pogovarjala, ga vpraša če ima punco, ji hladno odgovori, da ne in jo začne vabit na pjačko. Pač tukaj se je njuna zgodba potem tudi končala.

Me pa zanima, kako bi ve odreagirale v tej situaciji? Bi ga kar pustile po dolgoletni zvezi, zato ker se čudno obnaša, ali bi mu še naprej slepo zaupale? Jaz bi na njenem mestu naredila točno to kot ona...

Aja pa meni se tudi zdi ta tema ful dobra, sej je prav da imamo različna mnenja, ker naredi to debato bolj zanimivo od naprimer teme "poljub po oralnem zadovoljevanju", kjer je na 14ih straneh napisano samo: ja itak, ja seveda, ja midva tudi,... :D
*Kati*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kati* » 19. Avg. 2008 7:58

*purple* napisal/-a:Edina popolna zasenost ki jo hočem imet in ki jo imam, je to da grem lahko v miru na veliko potrebo.

1x si nekje napisala, da si pr vama tud kdaj en zobe umiva, drug pa zraven na wcju sedi. No dej odloč se zaj ka je res in ka ne
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 19. Avg. 2008 7:59

Moje mnenje je, da nekatere tule ne razumete pointa.

Prvi korak k iskreni in trdni zvezi (h čemer spada tudi spoštovanje partnerjeve zasebnosti) NI v zaupanju v partnerja ampak v IZBIRA le-tega.

Googi, mene ne bo nihče prepričal, da bi se tvoji prijateljici zgodilo isto, če bi bila v zvezi z zrelim moškim. Nihče. Kako pa ženske vidijo, ocenjujo in koliko RAZMIŠLJAJO o tem, kakšna je dejansko oseba, s katero se odločijo imeti zvezo, je pa nekaj čisto drugega.

Se je sposoben zrelo pogovarjati? Kako odreagira, kadar se v odnosu pojavijo težave? Se zapre vase, zbeži ali se o njih odprto pogovori? Je zanesljiv? Se njegove besede skladajo z njegovimi dejanji? Stoji trdno za svojimi dejanji ne glede na to, kaj mu narekuje okolica? Ima realne želje, pričakovanja glede vajine zveze in glede svoje prihodnosti ali je "večni sanjač"?

Koliko žensk se dejansko o tem vpraša preden se spusti v zvezo?
Zelo malo. Za tak sklep pa mi ni potrebno pogledati dlje od tega foruma.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 19. Avg. 2008 8:01

kr.ena napisal/-a:Ampak nekako zgleda, da imate več problemov v življenju kot tiste, ki stvari ne rešujejo na ta način. Če ne, ne bi bilo 20 tem na forumu v tem stilu, kako je ena "slučajno" nekaj našla in kaj to pomeni ... mater - njega vprašaj.

Se strinjam z napisanim.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 19. Avg. 2008 8:20

go freaky, go freaky...se popolnoma strinjam s tabo... :gut:
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bejbika23 » 19. Avg. 2008 8:24

Ko preberem, da 80% ljudi vara svoje partnerje, me nihče ne prepriča, da bi rekla, da moj me pa nikoli ne bo, če mu bom popolnoma zaupala. Zrel al pa nezrel moški. Ko gre za prevaro, so vsi nezreli.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: here on earth

Neprebrana objavaNapisal/-a redlolla » 19. Avg. 2008 9:01

MilkyWay napisal/-a:go freaky, go freaky...se popolnoma strinjam s tabo... :gut:

me to me to :zustimm:
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 19. Avg. 2008 9:15

Pika-20 napisal/-a:pa ne mislit, da sem kaka pokvarjenka. sem punca, ki ga imam rada in ga spoštujem z vsem svojim srcem, marskikaj sem mu že oprostila in prebolela. ta izpisek sem pa vzela res samo zato, da sem preverila kako in kaj, ker sem bila zelo mnenja, da mi je takrat nekaj skrival in sem pač želela preveriti.

jaz bi mu to povedala..

bla si res v čudni situaciji. da men ded začne srat tak okoli, meni se vtrga .. res ..
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 19. Avg. 2008 9:39

Googi napisal/-a:No pa še en primer moje kolegice, ker me zanima, kako bi ve reagirale...

No ta moja kolegica je bila s tipom že kar nekaj časa, ko se je on začel čudno obnašat. Se je z njim POGOVORILA (kot nekatere rade poudarjate), tip itak rekel, da ni nič, mu je povedala kaj jo moti in on da jo razume in da se bo poskusil popraviti. Recimo en teden je bilo še vse v redu, potem pa spet vse isto. Punca je poskušala svoje dvome zatret, pač če ji je rekel, da je kul potem je kul ane. Dokler si lepega dne ni naredila profila na facebooku in ga prosila naj jo doda. On pa njej, da ne more. To ji je rekel večkrat (ker itak je tistih 5 sec. preveč cajta).
No in punca si je lepo naredila nov profil (druga bejba), tip jo je itak takoj dodal. Potem sta se pa malo pogovarjala, ga vpraša če ima punco, ji hladno odgovori, da ne in jo začne vabit na pjačko. Pač tukaj se je njuna zgodba potem tudi končala.

Me pa zanima, kako bi ve odreagirale v tej situaciji? Bi ga kar pustile po dolgoletni zvezi, zato ker se čudno obnaša, ali bi mu še naprej slepo zaupale? Jaz bi na njenem mestu naredila točno to kot ona...

Nihče ne govori o slepem zaupanju ... Ampak o tem, da če se pojavijo težave/sumničenja/dvomi, se da situacijo rešiti tudi na drugačen način, kot s takšnim in drugačnim preverjanjem partnerja in vohljanjem za njim. Tu gre za spoštovanje partnerjeve zasebnosti. Bi vam bilo všeč, če bi vam fant na skrivaj bral sms sporočila, preverjal e-maile, izpiske itd.? Tudi če med partnerjema ni zaupanja, se da to urediti drugače: lahko mu naravnost poveš, da mu ne zaupaš - itak si vsak človek mora pridobiti zaupanje, ne dobi ga kar tako "zastonj", že s tem da je tvoj partner. Mislim pa, da jih veliko naredi tu napako in že od vsega začetka idealizirajo partnerja, potem pa se tolčejo po glavi, ko ugotovijo, da ni vse tako popolno, kot se zdi.

tmis_ je super napisala:
tmis_ napisal/-a:Prvi korak k iskreni in trdni zvezi (h čemer spada tudi spoštovanje partnerjeve zasebnosti) NI v zaupanju v partnerja ampak v IZBIRA le-tega.

Googi, mene ne bo nihče prepričal, da bi se tvoji prijateljici zgodilo isto, če bi bila v zvezi z zrelim moškim. Nihče. Kako pa ženske vidijo, ocenjujo in koliko RAZMIŠLJAJO o tem, kakšna je dejansko oseba, s katero se odločijo imeti zvezo, je pa nekaj čisto drugega.

Se je sposoben zrelo pogovarjati? Kako odreagira, kadar se v odnosu pojavijo težave? Se zapre vase, zbeži ali se o njih odprto pogovori? Je zanesljiv? Se njegove besede skladajo z njegovimi dejanji? Stoji trdno za svojimi dejanji ne glede na to, kaj mu narekuje okolica? Ima realne želje, pričakovanja glede vajine zveze in glede svoje prihodnosti ali je "večni sanjač"?

Koliko žensk se dejansko o tem vpraša preden se spusti v zvezo?
Zelo malo. Za tak sklep pa mi ni potrebno pogledati dlje od tega foruma.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 19. Avg. 2008 9:47

eno vprašanje: kolk pa sploh obstaja tipov v smislu, da ma vse lastnosti kot jih je opisala tmis_?
V teh letih k smo zdej mi, se taki osebki težko najdejo, če gledamo na to, da eni ne znajo zapustit maminega gnezda pred 30 letom ...
zakaj bi bli odgovorni, če jim pa ni treba? :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 19. Avg. 2008 9:53

kafrca napisal/-a:eno vprašanje: kolk pa sploh obstaja tipov v smislu, da ma vse lastnosti kot jih je opisala tmis_?
V teh letih k smo zdej mi, se taki osebki težko najdejo, če gledamo na to, da eni ne znajo zapustit maminega gnezda pred 30 letom ...
zakaj bi bli odgovorni, če jim pa ni treba? :D

Jaz pri sebi (haha) in okolici opažam ravno obraten pojav - fantje v zvezah, ki jih imam sedaj v mislih, delujejo mnogo bolj zrelo kot dekleta. Večina punc dela probleme, iščejo igle v senu, komplicirajo, delajo scene ipd., fantje pa zadeve blažijo, uravnavajo, so pripravljeni na pogovor in za moj okus izžarevajo mnogo več zrelosti, kot bi človek sploh pričakoval.

Odgovoren si, ker si tako vzgojen in, ker si to sam želiš, ne ker moraš biti.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 19. Avg. 2008 9:56

ja to je pa čist druga tema :D razumem o čem govoriš, k poznam popoln primer, ki se pri 30 še crklja pr mamici, in ga more ona naročat pri zobarju pa takle :) se opravičavam za OT
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 19. Avg. 2008 9:59

kafrca napisal/-a:eno vprašanje: kolk pa sploh obstaja tipov v smislu, da ma vse lastnosti kot jih je opisala tmis_?

Če ne bi obstajali, bi jaz že zdavnaj obupala nad svetom in zvezami. :wink: :D Lastnosti, ki jih je naštela tmis_, so zame povsem samoumevne in niso tiste lastnosti, ki "začinijo" partnerja. O ne, takšen mora bit tip v osnovi.

kafrca napisal/-a:V teh letih k smo zdej mi, se taki osebki težko najdejo.

Če tako misliš, potem boš res samo na "bad boy-e" naletela. Kakršno energijo oddajaš, takšne ljudi sprejemaš.
Zadnjič spremenil freaky, dne 19. Avg. 2008 10:02, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]