vzela sem mu izpisek

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 17. Avg. 2008 20:05

1. Fante se obnaša skrajno nezrelo, sploh pa glede na to, da sta skupaj že 5 let. (Mogoče si pripravlja teren, da te pusti zaradi tega).

2. Ja, si brskala po njegovih stvareh (tudi jaz bi v tvojem primeru). Ampak zgleda da je tudi on brskal po tvojih. Najberš izpisek ni bil tako viden, da bi takoj vedel zakaj se gre, razen če je kaj prestavil, obrnil in si ogledal. Pomoje bi izpisek vrgla stran že sama, če bi ga videla vsakič ko odpreš predal.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 17. Avg. 2008 20:06

Mah če on ne bi neki skrivu, pol tudi ne bi tako odreagiral kot je.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 17. Avg. 2008 20:30

V vajini zvezi primanjkuje zaupanja. Mogoče se je vse skupaj že nekoliko ohladilo. Pogovorita se! Zaupajta si svoje težave in strahove, bodita odkrita, saj le tako lahko rešita težave. Želim ti veliko sreče.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 17. Avg. 2008 21:45

Js bi mu glede na njegovo obnašanje pregledala še kej več, ne sam računa za telefon :bgdev: Če se tip kr naenkrat začne do tebe čudno obnašati, more imet kr konkretn razlog!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 17. Avg. 2008 21:57

glede na to kako ženske obračamo stvari, pa si ustvarjamo zgodbice.. včasih tut ni razloga, pa se vseeno sekiramo :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Avg. 2008 22:17

*hox* napisal/-a:Ti veš, da nisi iskala, ampak si slučajno vidla, zato si uzela - meni se zdi logično.

A to se ti zdi tudi logično, da je šla potem klicat na cifre in preverjat, kdo se bo oglasil?

Ene stvari ne razumem pri takih temah. Zakaj bi kdo sploh hotel bit v zvezi, kjer je potrebno čekirat stvari in iskat dokaze, da nekaj ne štima? Si z nekom skupaj, imata se kao ful rada, samo na vsake toliko časa je potrebno malo po telefonu pobrskat, če nima slučajno še kakšne za zraven. Meni to že ne bi bilo dovolj.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2008 22:42

julija, jst pa ne razumem te tvoje popolne zveze in tvoje breznapakosti :? Nikoli ne podvomiš v fanta, vse je lepo in prav, ne bi tega nebi onega....
mislm nevem...

Kaj delate en big deal iz tega, kot vi tudi tale tip.sama je dobro povedala, da se je že nekaj časa čudno obnašal in da ni vedela kaj naj stori niti kaj naj si točno misli. In ko je ugledala tist izpisek v košu, je bila to pač samo pika na i in ga je pregledala.Ok, klicanje cifer je res mogoče brezveze, ampak ko si enkrat v tem elementu in ko vidiš sumljivo zadevo, jo želiš tudi preverit.
Mislim da bi 90% žensk naredili čisto enako.
Pač je tako odreagirala, ker ji je bila situacija že preveč sumljiva.Pa prosim ne mi zdej s tem, naj ga praša, ker če ji nebi želel povedat v primeru varanja potem bi jo vlekel še dalje za nos. Včasih je pač dobro pregledat kakšnos tvar, ki se nam usojeno nakaže pred očmi.ali naj bolje živi še naprej v neki iluziji, on pa bi počel bogsigavedi kaj?ja ne.To bi bila naivnost.Stoprocentno zaupanje in mišljenje, da se tebi pač to ne more zgoditi ker te ma tolk rad in blablabla, je neumno.treba je stati na realnih tleh.
pa ne govorim tega, da bi morali zdaj eden drugemu preverjati svega boga.Tudi ona ni šla namensko brskat po njegovih stvareh (niti prej ga očitno ni čikirala ne nič), da odkrije neko stvar, ampak se ji je ubistvu sama ponudila.
sicer pa zakaj nebi pogledala, sej je samo izpisek za telefon? Če nima ničesar za skrit, ga tudi nič ne bo motilo.
pri nama izpiski ležijo povsod naokoli in kdaj tudi kaj pogledava, sploh za kakšno ceno pogovora recimo kolk sva zapravila v tujini.In četudi bi jaz v tistem momentu odkrila meni nepoznano cifro ki bi bila klicana prevečkrat bi se malo zamislila in bog si ga vedi če tudi nebi poklicala.včasih je pač bolje, da sam odkriješ neko stvar kot pa da te še dlje časa vlečejo za nos.

kar je pa on naredil je pa otročje.jst mislim, da se tukej neki skriva v ozadju, ker če bi imel čiste račune, nebi popi*dil tako kot je zdaj.Lahko je tole tud obrambni mehanizem, ki zavrača zdaj krivdo nate.
v kolikor se pobotata bi bila jst še malo previdna.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 17. Avg. 2008 22:55

*purple* napisal/-a:Mislim da bi 90% žensk naredili čisto enako.
.

Pač. Midve z Jullio spadava v preostalih 10%.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Avg. 2008 22:56

*purple* napisal/-a:julija, jst pa ne razumem te tvoje popolne zveze in tvoje breznapakosti :? Nikoli ne podvomiš v fanta, vse je lepo in prav, ne bi tega nebi onega....
mislm nevem...

Ma kakšna popolna zveza... sva čisto normalen par z vsemi vzponi in padci. So pa res zadeve, ki jih ne bi tolerirala niti slučajno. Ena od njih je recimo kakršno koli nasilje. In zaradi tega, ker se s fantom ne pošiljava v ku*** med prepiri in ne mečeva krožnikov v steno, najina zveza še zdaleč ni popolna.

V kontekstu te teme mi je pa nerazumljivo, zakaj vztrajati z nekom in si uničevati živce, ker te stalno žre, da te mogoče vara. Ali te to, da s fantom preživiš lepo in romantično popoldne, potem mu pa za svaki slučaj prebrskaš mobitel medtem ko je na stranišču, na dolgi rok res osrečuje? Ali pa, da ti pove, da te ima rad, ti mu pa verjameš samo 85%. Pa to je ja čisti mazohizem.
Jst v taki situaciji sploh ne bi potrebovala trdnih dokazov varanja, ker bi že sami dvomi povzročili razpad zveze. Šla bi stran, ker bi me vse skupaj psihično uničevalo. Trpet v dvoje je precej slabše kot biti sam (čeprav se v tej točki razlikujem od večine na tem forumu, opažam).
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2008 22:57

no, pa vaju noben ne obsoja.
vsak pač stori, tisto kar se mu zdi tist moment prav.svet je že tako krut, da če bi gledali na vse kot na pravljico, bi že zdavnaj pogoreli.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2008 23:06

jullia_ napisal/-a: Ena od njih je recimo kakršno koli nasilje. In zaradi tega, ker se s fantom ne pošiljava v ku*** med prepiri in ne mečeva krožnikov v steno, najina zveza še zdaleč ni popolna.

mislim da o takih ekskluzivih tukaj ni govora.Govora je o pobranem telefonskem izpisku iz smeti, kar se z nasiljem ne more enačit.

V kontekstu te teme mi je pa nerazumljivo, zakaj vztrajati z nekom in si uničevati živce, ker te stalno žre, da te mogoče vara. Ali te to, da s fantom preživiš lepo in romantično popoldne, potem mu pa za svaki slučaj prebrskaš mobitel medtem ko je na stranišču, na dolgi rok res osrečuje? Ali pa, da ti pove, da te ima rad, ti mu pa verjameš samo 85%. Pa to je ja čisti mazohizem.

dekle je to storilo enkrat.
Povedala je, da je bilo prej vse lepo in prav, potem ji je bil sumljiv, nakar se njej nakaže tist izpisek pred očmi.In to je to. Meni se ne zdi to nek dramatičen dogodek, v kolikor mu ni stopila na kakšen žulj, glede na reakcijo.
in ni nihče rekel, da verjamemo fantom 85% da nas imajo radi.jst mu verjamem stoposto, še vedno pa dopuščam možnost da se tudi meni lahko pripeti karkoli in da ne bom bežala stran od tega v smisu, da se meni to ne more zgoditi.

Jst v taki situaciji sploh ne bi potrebovala trdnih dokazov varanja, ker bi že sami dvomi povzročili razpad zveze. Šla bi stran, ker bi me vse skupaj psihično uničevalo. Trpet v dvoje je precej slabše kot biti sam (čeprav se v tej točki razlikujem od večine na tem forumu, opažam).

khm..Meni se zdi to malce prenagljeno.lahko je karkoli tukaj vmes...Nevem, ne moreš kar takoj oditi ko se zgodi slaba situacija in pustiti vse za sabo.to je bežanje pred problemi, ne pa reševanje le-teh.
tudi ni omenila koliko pčasa se je vse to dogajalo.verjamem pa da nista furala take safr zveze celo večnost.
nevem, jst nebi fanta pustila kar za vsak drek, ki bi se nama v zvezi zgodil.so bili že hudi padci s kasnejšimi dolgimi vzponi, in sem bila tu, zraven.Sva rešila težave in je bilo spet lepo.jst nikoli ne bežim od težav. Bežala bom takrat ko bom stoprocentno prerpičana, da se je skurbal z drugo oziroma podobno ali pa takrat ko bom prepričana, da zveza nima niti enega dneva prihodnosti več.do takih odločitev in spoznanj, se pa pomojem ne pride prav hitro.valda skušaš še rešit zvezo z nekom ki ga imaš rad, če se da.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Avg. 2008 23:33

Zdaj sva že malo offtopic, ampak za vsako ceno reševat zvezo, ki te 25 dni na mesec samo psihira in spravlja ob pamet, se mi zdi neumno. Tistih par sladkih uric, ko se na vsake toliko časa slučajno ne kregaš, pač tega ni vrednih.
Ne obsojam ljudi, ki to počnejo, se mi pa njihovo početje zdi trapasto. Sploh ko tu berem teme, ko dvajsetletne punce, ki bi morale uživat življenje s polno žlico, parkrat tedensko jokajo zaradi svojih fantov.

Zakaj je zame izguba zaupanja razlog za razpad zveze? Ker to, da ne najdeš dokaza varanja, ne pomeni, da je tip zvest.
Lahko ženske kontaktira prek interneta. Lahko jih pobira naključno v kafiču in se z njimi po telefonu sploh ne pogovarja. Lahko je celo tako prebrisan, da ima še eno telefonsko številko.
Ne razumem, kako lahko resne dvome utišaš, ko se enkrat pojavijo. Lahko jih samo potlačiš in samemu sebi dopoveduješ, da je vse ok, ker je to pač lažje in udobneje.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 18. Avg. 2008 7:29

*purple* napisal/-a:jst nebi fanta pustila kar za vsak drek, ki bi se nama v zvezi zgodil.

Meni osebno nezaupanje ni ravno en drek, je zelo velik problem v zvezi. Definitivno ni potrebno bežati pred njim in ga je potrebno reševati. A moj način uspešnega reševanja ni brskanje po njegovih stvareh in iskanje dokazov, ki bi potrdili mojo sumničavost. Pogovor je tisti, ki rešuje.

*purple* napisal/-a:še vedno pa dopuščam možnost da se tudi meni lahko pripeti karkoli in da ne bom bežala stran od tega v smisu, da se meni to ne more zgoditi.

Tudi meni se to lahko zgodi, še predobro to vem. A uničevala svoje zveze s tem ne bom. Ker rajši tisti trenutek, ko bi preverjala, preživim s svojim fantom in se imam fajn.

*purple* napisal/-a:Mislim da bi 90% žensk naredili čisto enako.

Če tale procent drži, potem je pa (za moje pojme) veliko zvez na robu propada.

Okej, nekako razumem, da si slučajno videla njegov izpisek (toliko, kot je možna slučajnost pri brskanju v smeteh :gruebel: ), enostavno pa ne razumem, zakaj si klicala na tiste številke. Kaj si s tem dosegla? To, da si na drugi strani slišala ženski glas in ti je zabediralo. Kot da ne bi smel imeti žensk v imeniku in še več, z njimi se ne sme pogovarjat. In fantova reakcija je popolnoma razumljiva, jaz bi bila tudi jezna, če bi me moj fant preverjal in klicaril folk, da se prepriča, da ga res ne varam. Sory, takega fanta ne potrebujem.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 18. Avg. 2008 8:26

*hox* napisal/-a:Sploh se ne sekiri za razne pripombe tuki gor. Ti veš, da nisi iskala, ampak si slučajno vidla, zato si uzela - meni se zdi logično.

:lol:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 18. Avg. 2008 8:34

jz se pa popolnoma strinjam s purple. tudi mislm da je očitno da fant neki prikriva. razumem da bi bil malo jezen, ampak taka burna reakcija??? pol že ni neki ok. tud jz fantu zaupam pa mi to ne daje nobenga zagotovila da me ne bo kdaj prevaral. včasih je bolš kakšno stvar mal prevert sploh po takem sumljivem obnašanju, da vidš da te nima za norca.
nvem no, jz mislm da neki more bit kle zadi :?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov