vzela sem mu izpisek

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Avg. 2008 13:30

freaky napisal/-a:Pa še to. Jaz nimam nič proti avtorici teme, tebi ali purple. In še zdaleč se nisem z njo kregala, ampak debatirala. Je razlika, veš. :wink:

Dajmo se od zdaj naprej samo še po ramenih trepljat, kako smo vse fajn in pametne in delat piramide s +1 posti.
(...Potem bo pa forum umrl od dolgčasa in mi z njim :) )
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Avg. 2008 13:42

Še to: Dita- Js v tvojem postu ne vidim nobenega nasveta za avtorico.

Dita- napisal/-a:ne popuščata niti malo

Kako? Si prebrala vse? Saj smo s purple ugotovile, da konec koncev isto misliva. In če si bedak zato, ker skušaš porblem prikazati tudi v drugi luči, ja potem sem pa res. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 20. Avg. 2008 14:29

Dita- napisal/-a:...javi se dekle, obupano zaradi svojega problema, čisto na tleh vas prosi za pomoč in na trinajstih straneh se najdeta mogoče dva, trije nasveti. punc ki neomajno zagovarjata dva ekstrema, ne popuščata niti malo in po mojem mnenju delata iz sebe bedaka. a nebi raje punci pomagali, ji svetovse ostalo je ali pljuvanje čez punco da je patološko ljubosumna, ali pa kreganje vali ali pa jo celo prašali kako se je zadeva med njima iztekla??? sej mam tut jz svoje mnenje in če se najde človek ki misli čisto drugače kot jz pač rečem sto ljudi sto čudi. tut jz bi lahko napisala to purple prov maš in se zgražala nad freaky, ampak ne bom. bom rajš vprašala Piko-20 kakšna je zdaj situacija med vama??

definicija foruma: skupina ljudi, na katero se kdo obrača ali javno mesto, kjer se o čem razpravlja, odloča

se pa strinjam, da bi moralo biti več nasvetov, čeprav tukaj ni dosti pomoči, ali naj se pogovori, čeprav bo to težko, ali pa naj pozabi na vse skupaj, ker se tudi meni zdi da je za fantovo jezo skrit izgovor da punco pusti... (preverjeno, doživeto)

me pa tudi zanima kako se je razpletlo, če se sploh je...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Avg. 2008 17:59

Dita- napisal/-a:Nism že zlo dolgo članica foruma in zadnje čase opažam kako smešno tale forum deluje.
javi se dekle, obupano zaradi svojega problema, čisto na tleh vas prosi za pomoč in na trinajstih straneh se najdeta mogoče dva, trije nasveti. vse ostalo je ali pljuvanje čez punco da je patološko ljubosumna, ali pa kreganje punc ki neomajno zagovarjata dva ekstrema, ne popuščata niti malo in po mojem mnenju delata iz sebe bedaka. a nebi raje punci pomagali, ji svetovali ali pa jo celo prašali kako se je zadeva med njima iztekla??? sej mam tut jz svoje mnenje in če se najde človek ki misli čisto drugače kot jz pač rečem sto ljudi sto čudi. tut jz bi lahko napisala to purple prov maš in se zgražala nad freaky, ampak ne bom. bom rajš vprašala Piko-20 kakšna je zdaj situacija med vama??

no no!
Mislim, da je bilo nasveov še pa še.Prav tako izpod moje tipokovnice, tako tudi izpod tipkovnice fraky.Debata pa je tekla.vse v sklad s temo.Zakaj pa nebi?Mora vsak napisat svoje mnenje in to je to?da nas pobere od dolgčasa?
Ej, če ti nisi komunikativna, jaz sem in rada razpravljam o vsem.
In tukej sva se s freaky pač našle in to je to.dokler je v skladu s temo ni nobenega prolema.je pa tvoj post in tale moj čisti offtopic ja.
sicer pa če hočeš pridt do enga nasveta je treba tud mal razpravljat. :wink:

in glede na to da se punca sploh več ne oglasi..kaj naj rečem...mi smo se pa tok trudile :lach:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 20. Avg. 2008 18:24

Punce, a niste mal zašle?? :? :D
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika-20 » 21. Avg. 2008 10:46

Takole.... da vam javim novosti.

Najprej se vam vsem zahvaljujem za takšna in drugačna mnenja in nasvete. Sem pa pri prebiranju teh postov ugotovila, kako različni smo si ljudje in kako različno dojemamo zadeve. Mnogi ste me obsojali, mnogi bi naredili kot sem naredila jaz. Ja različni smo si, ampak svet je dovolj velik za vse nas, saj veste kaj pravijo 100 ljudi 100 čudi.

Naj vam povem, da jaz nisem ponosna na svoje dejanje in ne, ni mi za čestitat. Vendar res je bilo obdobje, ko sem se počutila na tleh - pa ne iščem izgovorov in opravičil - ampak ko sem izpisek videla - ne znam opisat - takrat ne razmišljaš toliko o morebitnih posledicah - ampak vzameš, ker se fant fejst drugače obnaša, pove seveda nič in želiš preverit.

Kakorkoli že - tisti ki pravite, da sem patološko ljubosumna - imate pravico do tega mnanja - vendar, če bi bilo tole res, bi mu jaz vseh 5 let kar sva skupaj čekirala izpiske in najbrž še kaj drugega. Tako pa sem to storila samo 1krat, ko sem za to začutila potrebo - ko je obnašanje spremenil. Če je človek patološko ljubostumen ko to 1krat naredi, potem bi se moral cosmopolitan forum imenovati drugače: klub patoloških ljubosumnežev :D

No, razpletlo se je tako - še cel dan kasneje je bil nedosegljiv da so mi skoraj popustili živci. Potem sem ga končno dobila in ga prosila, če mi da 10 minut, da mu razložim še svojo plat zgodbe. Dobila sva se in mi je prisluhnil. Potem ko sem mu razložila zakaj sem to storila, so se seveda začela obsojanja, da kaj si pa jaz mislim, da ni pričakoval kaj takega, in da je to grozno, če izpisek odnesem domov, da je to poseg v njegovo zasebnost... In ko sem mu rekla, kako to, da je potem on pa moj telefon lahko čekiral jaz pa izpiska ne smem, je povedal, da se tega ne spomni...
hah, zanimivo, kako lahko v ekstramnih trenutkih kdo kaj pozabi...

In potem se je pomiril... začel ugotavljati, da ima tako ali tako 2 možnosti: lahko me zaradi tega pusti in podre to kar sva gradila 5 let - in se imala lepo! ali pa mi oprosti ker sem pogledala izpisek.
Odločil se je za slednje in sedaj štartava znova - pogovorila sva se in delava na tem, da se to ne bo rablo več zgodit....
Razpletlo se je sicer pozitivno, kako in kaj bo, nevem.

Kakorkoli že - upam pa, da ste se iz moje zgodbe nekaj naučili - nekateri take zadeve jemljejo bolj tragično od drugih, zato je vseeno bolje - ne počet tega.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Avg. 2008 11:03

Pika-20 super, da se je tko razpletlo in upam, da se vama ne bo to več ponovilo. Iz bilo kere strani.

Sej vem kaj bom slišala, da je biu poseg v njegovo zasebnost itd. . . Ampak jz useeno ne zastopim kako lahko nekdo po tolkem času zrd ene take ( za moje pojme ne prevelike napake ) pomisli, da bi končau tolko dougo zvezo. Meni je to malo neumno. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 21. Avg. 2008 11:42

p!ka napisal/-a:Ampak jz useeno ne zastopim kako lahko nekdo po tolkem času zrd ene take ( za moje pojme ne prevelike napake ) pomisli, da bi končau tolko dougo zvezo. Meni je to malo neumno.

Ker mogoče ni več zaupanja? :wink: Ampak to smo že itak predelali.

Pika-20 Vesela sem za vaju, da sta se uspela pogovorit in da si tudi ti prevzela delček odgovornosti. Jaz osebno te nisem obsojala, nisi pa (v mojih očeh seveda) storila pravilno. Pomembno je, da se tega tudi ti zavedaš. :wink:
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 21. Avg. 2008 11:52

freaky, sej je rekla da ni ponosna na to :x
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 21. Avg. 2008 11:55

Ja pa sj sem napisala, da sem vesela, da je prevzela odgovornost. Kaj ti ni jasno?
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 21. Avg. 2008 12:17

Vse jasn. Sem misnla da si ji hotla še enkrat povedat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 21. Avg. 2008 14:47

Tudi jaz imam en problem, vendar da ne odpiram nove teme, bom napisala kar sem.
Ker se s fantom zadnje case manj vidiva kot ponavadi, malo drugace se obnasa itd., sem nekaj posumila. Njegov telefon je bil ravno pred mano, jaz pa sem si hotela poslati mojo sliko iz njegovega telefona na moj, ki mi je nikakor ni hotel poslati. No, ponesreci sem odprla SMS-je, in videla nekaj sms-jev neke punce. Njegove bivse. Teh ni bilo malo, meni pa komajda odpise na sms, 4x na leto, ces da se mu neda, da so smsji brezveze. To me je kar sokiralo. Ko sva se nekaj pogovarjala, mi je zatrdil, da si ne dopisuje z nobeno punco. Kar me je sokiralo se bol. Zdaj pa nevem, kaj naj naredim, saj mu nebom rekla, da sem mu gledala po sms-ih, ker ze zdaj vidim njegov odziv, da tega nebi smela, in bo jezen, uzaljen, in nevem kaj se use. Kaj bi ve naredile u takem primeru? Namrec teh smsjev ni bilo malo, bilo jih je malo morje, od razlicnih datumov. nekje 3 mesece si ze dopisuje z njo...in iz tam ko je ona, ima on veliko prijateljev, dostikrat hodi tja, in jaz nimam pojma, kaj se tam dogaja..:S
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a princeskaa » 21. Avg. 2008 14:54

missy* napisal/-a:Tudi jaz imam en problem, vendar da ne odpiram nove teme, bom napisala kar sem.
Ker se s fantom zadnje case manj vidiva kot ponavadi, malo drugace se obnasa itd., sem nekaj posumila. Njegov telefon je bil ravno pred mano, jaz pa sem si hotela poslati mojo sliko iz njegovega telefona na moj, ki mi je nikakor ni hotel poslati. No, ponesreci sem odprla SMS-je, in videla nekaj sms-jev neke punce. Njegove bivse. Teh ni bilo malo, meni pa komajda odpise na sms, 4x na leto, ces da se mu neda, da so smsji brezveze. To me je kar sokiralo. Ko sva se nekaj pogovarjala, mi je zatrdil, da si ne dopisuje z nobeno punco. Kar me je sokiralo se bol. Zdaj pa nevem, kaj naj naredim, saj mu nebom rekla, da sem mu gledala po sms-ih, ker ze zdaj vidim njegov odziv, da tega nebi smela, in bo jezen, uzaljen, in nevem kaj se use. Kaj bi ve naredile u takem primeru? Namrec teh smsjev ni bilo malo, bilo jih je malo morje, od razlicnih datumov. nekje 3 mesece si ze dopisuje z njo...in iz tam ko je ona, ima on veliko prijateljev, dostikrat hodi tja, in jaz nimam pojma, kaj se tam dogaja..:S

kakšna pa je bila vsebina smsov?
What's the craziest thing you've done lately?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 21. Avg. 2008 15:01

nisem brala vseh, ampak tisto kar sem videla, je bilo kdaj gresta na kavo, ce je ze v njenem kraju,...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 21. Avg. 2008 15:07

no jaz sem od bivšega -našla izpisek, za katerega je seveda rekel, da ga je že davno vrgel stran, v službenem nahrbtniku. seveda sem opravičla sume, vidla da je res bla ena v igri.....
no, vsekakor pa nisem izpiska šparala, jaz sem mu ga vrgla v glavo hehehe...če bi bla pa na tvojem mestu, pa če si ga že hotela obdržat, bi pa naredla kopijo magari, pa si jo "skrila"...pusti ga, da pride k sebi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov