Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ferplej, kar potrebuješ je mal realizma.. to da je tip kreten in da na njem ni čisto nič posebnega.
če si se tko hitro navezala nanj.. ga je treba tud pozabit, čimprej tem bolje.
začni s tem da ga čisto črtaš iz življenja. kot da ga ni.
in začni cenit resne ljudi, ki so pošteni in raje ostanejo taki kot da se predajo razvajanju in s tem prizadenejo bližnje. ker taki so zares vredni tega.
če si se tko hitro navezala nanj.. ga je treba tud pozabit, čimprej tem bolje.
začni s tem da ga čisto črtaš iz življenja. kot da ga ni.
in začni cenit resne ljudi, ki so pošteni in raje ostanejo taki kot da se predajo razvajanju in s tem prizadenejo bližnje. ker taki so zares vredni tega.
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ferplej napisal/-a:evo spet se mi dogaja, da ga idealiziram, ker ga ne morem imet in vse druge z njim primerjam. in da si hočem celo mislit: ah, pa kaj če posexa uno, pa tretjo, sej to je sam bedn sex. kot da bi hotla bit njegova draga in mu odpuščat, da ima zraven še druge in da gre z njimi sexat magar pred mano. zakaj hočem bit zaljubljena v nekoga, ki mi bo zadajal bolečino, jaz pa bom norela in mu težila?
ker ti je dolgčas. nezaposlen um je hudičeva delavnica. pač želiš si tipa in oprijela si se prvega, ki ti je vsaj malo všeč.
najlažje se rešiš tega, če se zagledaš v drugega.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
ferplej napisal/-a:evo spet se mi dogaja, da ga idealiziram, ker ga ne morem imet in vse druge z njim primerjam. in da si hočem celo mislit: ah, pa kaj če posexa uno, pa tretjo, sej to je sam bedn sex. kot da bi hotla bit njegova draga in mu odpuščat, da ima zraven še druge in da gre z njimi sexat magar pred mano. zakaj hočem bit zaljubljena v nekoga, ki mi bo zadajal bolečino, jaz pa bom norela in mu težila?
ojoj
probi ga NE srečat nikjer. zbriš vse iz fb, če maš. prekini vse
pa ne o njem razmišljat. pa ne se tok smilt sama seb. glej kakšne smešne nadaljevanke. omisli si kakšen hobi.
pa napiš spisek, zakaj on ni zate. pa še en spisek, kaj pričakuješ pri moškem.
pa kok časa že to pri teb traja?
mata kej, ali ne??
kok pogosto se srečujeta?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
tistim ki ne vejo kaj si želijo, morajo met en shopping list sam kaj ko bo vse možno gor.. umirjen, resen, jebač, ..
ferplej, ti rabiš mal časa pa razmisli kaj točno si želiš. ne, kaj si ta trenutek želiš, ampak kaj si globalno želiš. resne tipe, ali jebače? oboje skupi ne gre.
ferplej, ti rabiš mal časa pa razmisli kaj točno si želiš. ne, kaj si ta trenutek želiš, ampak kaj si globalno želiš. resne tipe, ali jebače? oboje skupi ne gre.
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Itak. Vsi minusi tipa na enem kupu:
- nespoštljiv
- neresen
- čudno se smeji
- mamin sinček
- nosi bele zokne
.
.
.
Na hladilnik pa prebrat usako jutro
Resno, nehi ga idealizirat. Sm dala v srednji podobno skozi, ker sm mela več kot leto dni major crush na enga frenda in sm skoz misnla da je ohinsploh popoln, sorodna duša, drugačen od vseh ostalih, blabla. Če mi je napisal sms sm bla vsa v oblakih, ko mi pa pol ni odpisu sm se še par ur sekirala, češ da kaj sm narobe rekla. Pa mi je žal da mi takrat kdo ni dau ene konkretne zaušnice in mi povedal kako obupno patetično se obnašam. Poskusi razmišlat logično in se prepričat, da če tip NI zainteresiran, NI ti na voljo, NE bo te spoštoval in stal ob strani potem NI pravi zate. Mogla se boš prepričat, da tvoja dobra volja (oz. počutje) ni odvisna od drugih ljudi in od tega, kako se bodo drugi obnašali do tebe, ampak da si sama odgovorna zase (oz. kot bi kaka zagrizena feministka formulirala: z sekirancijo daš temu tipu 'moč' nad tabo in tvojim življenjem ). Pomisli kolk časa si porabla za furanje safra in obsesiranje z njim, v tem času bi lahko ne vem... spekla njami potico, šla rolat po parku, whatever.
Drugače pa res probi počet neki kar te veseli, v čemer si dobra in začni negovati odnose z ljudmi ki te imajo radi in te spoštujejo. Karkoli, da pridobiš na samozavesti, ker ti jo zelo očitno manjka, če iščeš potrditev pri nekih xy tipih.
- nespoštljiv
- neresen
- čudno se smeji
- mamin sinček
- nosi bele zokne
.
.
.
Na hladilnik pa prebrat usako jutro
Resno, nehi ga idealizirat. Sm dala v srednji podobno skozi, ker sm mela več kot leto dni major crush na enga frenda in sm skoz misnla da je ohinsploh popoln, sorodna duša, drugačen od vseh ostalih, blabla. Če mi je napisal sms sm bla vsa v oblakih, ko mi pa pol ni odpisu sm se še par ur sekirala, češ da kaj sm narobe rekla. Pa mi je žal da mi takrat kdo ni dau ene konkretne zaušnice in mi povedal kako obupno patetično se obnašam. Poskusi razmišlat logično in se prepričat, da če tip NI zainteresiran, NI ti na voljo, NE bo te spoštoval in stal ob strani potem NI pravi zate. Mogla se boš prepričat, da tvoja dobra volja (oz. počutje) ni odvisna od drugih ljudi in od tega, kako se bodo drugi obnašali do tebe, ampak da si sama odgovorna zase (oz. kot bi kaka zagrizena feministka formulirala: z sekirancijo daš temu tipu 'moč' nad tabo in tvojim življenjem ). Pomisli kolk časa si porabla za furanje safra in obsesiranje z njim, v tem času bi lahko ne vem... spekla njami potico, šla rolat po parku, whatever.
Drugače pa res probi počet neki kar te veseli, v čemer si dobra in začni negovati odnose z ljudmi ki te imajo radi in te spoštujejo. Karkoli, da pridobiš na samozavesti, ker ti jo zelo očitno manjka, če iščeš potrditev pri nekih xy tipih.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ah njej to ne bo pomagalo, ker ni primer v 1 tipu.
Punca ima zjeban mind set, že samo razmišljanje je v K.
Tudi če se sprijazni da tega ne bo dobila, bo pri naslednjem ista zgodba.
Punca ima zjeban mind set, že samo razmišljanje je v K.
Tudi če se sprijazni da tega ne bo dobila, bo pri naslednjem ista zgodba.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Seveda, sej bistvo sem hotla povzet v zadnjem odstavku Ni problem v teh tipih, ampak v njenem razmišljanju nasploh. Ampak pač, trenutno je nora na enega.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
lahko je kriza srednjih let, lahko je demenca.. veš bi mogoče mal bolje znal pomagat če bi vedli starost vsaj približno, 20-25, 30-35.. sej ne bo nihče zvedu kdo si
tudi to da razmišljaš o tem kako si lahko izgubljala čas z njim in o celi tlei štoriji je izgubljanje časa.
ti ga pozabi. kot da ga ni bilo. kot da so bile sanje, neki drugega, in zdaj je drugače. zdaj se odloči, kakšni so tvoji načrti v prihodnosti. resna zveza? žuriranje, one night standi, pijačka, petki zvečer? potovanja, avanture? čas zase, za prijateljice, da mal pozabiš na te skrbi? vzem si čas
najbolje bo tako da se zaposliš z nečem. pospravljaš, delaš fax, se učiš za šolo, si najdeš job, itd.. sam živi kot pač živiš, pa boš ugotovila svoj način življenja pa kaj si želiš. razmišljaj pa ne preveč, ker padeš v začaran krog in ne veš kje je tisto kar si zares želiš..
tudi to da razmišljaš o tem kako si lahko izgubljala čas z njim in o celi tlei štoriji je izgubljanje časa.
ti ga pozabi. kot da ga ni bilo. kot da so bile sanje, neki drugega, in zdaj je drugače. zdaj se odloči, kakšni so tvoji načrti v prihodnosti. resna zveza? žuriranje, one night standi, pijačka, petki zvečer? potovanja, avanture? čas zase, za prijateljice, da mal pozabiš na te skrbi? vzem si čas
najbolje bo tako da se zaposliš z nečem. pospravljaš, delaš fax, se učiš za šolo, si najdeš job, itd.. sam živi kot pač živiš, pa boš ugotovila svoj način življenja pa kaj si želiš. razmišljaj pa ne preveč, ker padeš v začaran krog in ne veš kje je tisto kar si zares želiš..
hej norci
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
saj to mi je najbolj žal, za izgubljen čas, ki sem ga porabila za obsesiranje z njim
če ti je žal, zakaj potem zapravljaš še več časa za njega? dej pozab, prebol, pejt naprej.
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov