Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ferplej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
hahaha, no k meni se še ni vrnil nobeden. niti za sex. ker vejo, da hočem več kot to.
ja, srečevala ga bom najbrž še tu pa tam, izogibat pa se mu ne mislim. enostavno se ne bom ozirala na njega in vem, da zdej se tudi on ne bo več name.
ja, srečevala ga bom najbrž še tu pa tam, izogibat pa se mu ne mislim. enostavno se ne bom ozirala na njega in vem, da zdej se tudi on ne bo več name.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ferplej napisal/-a:White_Widow napisal/-a: ko te bo en tak "jebač" tko prizadel, da se par let ne boš pobrala.
to se je že zgodilo.
očitno se ti še ni, ker praviš, da ne potrebuješ tistega "pol leta" oz. da si že tok stara..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tudi če je, je ne bi smel kaj drugače obravnavati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
saj do zdaj je ni. zdaj, če se bo izkazalo, da je, pa jo bo. Temu se reče dvoličnost.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
kmečka logika, ne pa dvoličnost
če o ferplej veš tole --------
o delusional pa tole ---------------...............--------"""""""""""""""""""----------------------,,,,,,,,,,,,,,---------========--------
ni nobene logike, da bi loh te dve osebi enako obravnaval.
Urejen post, ne žali.
če o ferplej veš tole --------
o delusional pa tole ---------------...............--------"""""""""""""""""""----------------------,,,,,,,,,,,,,,---------========--------
ni nobene logike, da bi loh te dve osebi enako obravnaval.
Urejen post, ne žali.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
itak.
zakaj bi eno in isto osebo drugače obravnaval samo ker je pod drugim nickom?
sam js ne verjamem da je.. preveč prijazno se je na moje poste odzvala sm pa tud mal pozabil že kakšna točno je bla.. (razn to se spomnim da je bila preresna za jebače in preveč jebaška za resne, sam takih punc ni malo..)
zakaj bi eno in isto osebo drugače obravnaval samo ker je pod drugim nickom?
sam js ne verjamem da je.. preveč prijazno se je na moje poste odzvala sm pa tud mal pozabil že kakšna točno je bla.. (razn to se spomnim da je bila preresna za jebače in preveč jebaška za resne, sam takih punc ni malo..)
hej norci
-
oh, men je blo pa delusional ful dobro brat, zato ne verjamem, da sta ona in ferplej ista oseba.
-
zakaj pa nočeš povedat, kok si stara?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
slovenc79 napisal/-a:zakaj bi eno in isto osebo drugače obravnaval samo ker je pod drugim nickom?
zato ker za en nick ne veš da je to druga oseba, ki je ne maraš... in se avtomatsko drugače obnašaš do nje, ker se do tiste avtomatsko negativno.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
jaz govorim v primeru da bi ona dejansko bila delusional, za kar bi rabil dokaz.. ga pa nimamo pa tudi verjamem da dejansko obstaja.. tko da, se ne bom do nje obnašal kot da je delu.
če pa celo je delu, je dost bolj prijazna
ferplej, delusional je ena osebica ki je bla bannana na forumu mesce nazaj, ker je žalila uporabnike če prav vem..
sam pustimo zdaj to delu.. to je od ferplej tema
če pa celo je delu, je dost bolj prijazna
ferplej, delusional je ena osebica ki je bla bannana na forumu mesce nazaj, ker je žalila uporabnike če prav vem..
sam pustimo zdaj to delu.. to je od ferplej tema
hej norci
- ferplej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
evo spet se mi dogaja, da ga idealiziram, ker ga ne morem imet in vse druge z njim primerjam. in da si hočem celo mislit: ah, pa kaj če posexa uno, pa tretjo, sej to je sam bedn sex. kot da bi hotla bit njegova draga in mu odpuščat, da ima zraven še druge in da gre z njimi sexat magar pred mano. zakaj hočem bit zaljubljena v nekoga, ki mi bo zadajal bolečino, jaz pa bom norela in mu težila?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov