Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Za prvi vtis se men zdi da videz vedno igra vlogo..čeprav se mi je že tut zgodil da mi je punca postajala vedno bolj všeč čeprav sploh nisma še govorila in mi je prvič zgledala čist off....sicer pa če si z nekom ki se nimaš kej za pogovarjat al pa nimata skupnih interesov vsaj pr men ne zdržim ker se naveličam.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Vsem, ki si želijo imet zdravo razmerje z neko drugo osebo, da. Tistim, ki tega ne želijo/ne zmorejo imeti, je važno pa predvsem to, da nekdo fino izgleda, se jako zabava na raznih študentskih in drugačnih čagah, ve kje se dobijo najboljše cunje in podobno ...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Meni je ful pomemno, da se moj tip zabava na takšnih in drugačnih žurih, da se zabava z mano, da ve kje se kupijo lepe cote, da vem to tudi js, pa mava totalno resno razmerje.
Prav tako mi je pomembno, da se mi zdi lep in da mi je hot. Pa živiva skupaj, si deliva gospodinjstvo, keš, skrbiva drug za drugega, kuhava čaje drug drugemo ko je kdo bolan in vse. Skrajno resno torej.
v glavnem, pomemben je cel komplet, tako videz kot karakter, ujemanje na interesnih področjih, ljubezen do skupnega preživljanja prostega časa.... vse drugo je bolj kot ne samo kompromis, ki ga človek naredi, ker bi rad bil v zvezi na vsak način.
Prav tako mi je pomembno, da se mi zdi lep in da mi je hot. Pa živiva skupaj, si deliva gospodinjstvo, keš, skrbiva drug za drugega, kuhava čaje drug drugemo ko je kdo bolan in vse. Skrajno resno torej.
v glavnem, pomemben je cel komplet, tako videz kot karakter, ujemanje na interesnih področjih, ljubezen do skupnega preživljanja prostega časa.... vse drugo je bolj kot ne samo kompromis, ki ga človek naredi, ker bi rad bil v zvezi na vsak način.
-
strawberry00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Kaliope napisal/-a:Kaj je dejansko komu sploh pomemben razum, pamet posameznika? A šteje samo videz? Pa to pri moških in ženskah...
Za resno zvezo je potrebno malo več kot samo izgled
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ ja logično, da folk želi biti z nekom, ki jih privlači. privlačne so pa samozavestne osebe, ki so zadovoljne same s sabo. treba se je naučit poudarit svoje prednosti in zakrit svoje pomankljivosti.
je pa tudi pri videzu tako da "gliha vkup štriha". nekomu, ki da nekaj na svoj videz, je tudi pomembno, da partner ni zanemarjen. zanemarjencev pa zanemarjenci verjetno ne motijo. za dobit tipe, ki dajo nekaj nase, pogledajo kdaj kaj pojedo in rekreativno športajo bo treba kaj več kot pa vzdrževat svoj muffin top, narastek pa pogrižene nohte.
je pa tudi pri videzu tako da "gliha vkup štriha". nekomu, ki da nekaj na svoj videz, je tudi pomembno, da partner ni zanemarjen. zanemarjencev pa zanemarjenci verjetno ne motijo. za dobit tipe, ki dajo nekaj nase, pogledajo kdaj kaj pojedo in rekreativno športajo bo treba kaj več kot pa vzdrževat svoj muffin top, narastek pa pogrižene nohte.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Point ni v zanemarjenosti. Ce zenska ne zgleda dobr, mi je cist vseeno koliko vlaga v sport in urejenost. Padla na prvi oviri. Je pa res, da lahko isti clovek zgleda boljse ali slabse glede na to, koliko se trudi v tej smeri. In zenske to instiktivno veste, da je vas izgled najpomembnejsi (ne glede na pritozevanje na forumu v nasprotno), ker si tut najbolj take zenske, ki zavracajo to sceno, visajo pike z razno kozmetiko.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Eno je urejenost in drugo je privlačen videz, nekaj tretjega pa je lepota! Nekdo lahko je top bio hrano in športa vsak dan, pa bo izgledal bistveno slabše od nekoga, ki rad poseže po pici in podobnem in se giba bolj malo ... in oba sta lahko ali urejena ali pa zanemarjena ... pa še to, da lepota in privlačnost nikakor ni isto. Valjda je za erotičen odnos nujna erotična privlačnost, ampak to še ne pomeni, da je neka oseba, ki je nekomu erotično privlačna tudi lepa. (Ženska, ki Magahonija popolnoma rajca ni nujno lepotica ...)
Poleg tega pa: ravno tako mišljenje, kot ga imaš tu, s0nckic4 sporoča, da boljši (oziroma samo bolj natreniran) videz pomeni boljšo osebo. Kar je pa seveda popolna bedarija.
Poleg tega pa: ravno tako mišljenje, kot ga imaš tu, s0nckic4 sporoča, da boljši (oziroma samo bolj natreniran) videz pomeni boljšo osebo. Kar je pa seveda popolna bedarija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov