Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 23. Maj. 2012 19:10

Za prvi vtis se men zdi da videz vedno igra vlogo..čeprav se mi je že tut zgodil da mi je punca postajala vedno bolj všeč čeprav sploh nisma še govorila in mi je prvič zgledala čist off....sicer pa če si z nekom ki se nimaš kej za pogovarjat al pa nimata skupnih interesov vsaj pr men ne zdržim ker se naveličam.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 23. Maj. 2012 21:39

Vsem, ki si želijo imet zdravo razmerje z neko drugo osebo, da. Tistim, ki tega ne želijo/ne zmorejo imeti, je važno pa predvsem to, da nekdo fino izgleda, se jako zabava na raznih študentskih in drugačnih čagah, ve kje se dobijo najboljše cunje in podobno ... ;)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Maj. 2012 21:58

Meni je ful pomemno, da se moj tip zabava na takšnih in drugačnih žurih, da se zabava z mano, da ve kje se kupijo lepe cote, da vem to tudi js, pa mava totalno resno razmerje.
Prav tako mi je pomembno, da se mi zdi lep in da mi je hot. Pa živiva skupaj, si deliva gospodinjstvo, keš, skrbiva drug za drugega, kuhava čaje drug drugemo ko je kdo bolan in vse. Skrajno resno torej.

v glavnem, pomemben je cel komplet, tako videz kot karakter, ujemanje na interesnih področjih, ljubezen do skupnega preživljanja prostega časa.... vse drugo je bolj kot ne samo kompromis, ki ga človek naredi, ker bi rad bil v zvezi na vsak način.
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 23. Maj. 2012 23:05

Kaliope napisal/-a:Kaj je dejansko komu sploh pomemben razum, pamet posameznika? A šteje samo videz? Pa to pri moških in ženskah...

Za resno zvezo je potrebno malo več kot samo izgled :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 23. Maj. 2012 23:13

Mogoče sem se narobe izrazla ... tistim, ki resne zveze ne zmorejo ali nočejo imet, zadostuje samo prej našteto. (Čeravno meni nič od naštetega niti malo ni pomembno. ;))
Uporabniški avatar
Kaliope
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaliope » 24. Maj. 2012 5:56

... no, dobro je vedeti, da to šteje... ma, dvomim, da je večinsko prepričanje tako, vsaj kar lahko sklepam po tem, kar opazim... :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Maj. 2012 8:58

Nemogoče je imet dolgotrajno funkcionalno zvezo z nekom, ki ti intelektualno in celostno karakterno ne ustreza. Sem prepričana, da enostavno ne "opažaš" prav, oz. ne opažaš tistega, kar misliš, da opažaš. ;)
Uporabniški avatar
Kaliope
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaliope » 24. Maj. 2012 12:44

Opažam samo to, da večina gleda na videz (še posebno moški del)... so tudi tisti, ki jih že od samega začetka zanima karakter in intelekt, vendar so redki (še posebno v generaciji 18 -28 let)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Maj. 2012 15:16

^ ja logično, da folk želi biti z nekom, ki jih privlači. privlačne so pa samozavestne osebe, ki so zadovoljne same s sabo. treba se je naučit poudarit svoje prednosti in zakrit svoje pomankljivosti.

je pa tudi pri videzu tako da "gliha vkup štriha". nekomu, ki da nekaj na svoj videz, je tudi pomembno, da partner ni zanemarjen. zanemarjencev pa zanemarjenci verjetno ne motijo. za dobit tipe, ki dajo nekaj nase, pogledajo kdaj kaj pojedo in rekreativno športajo bo treba kaj več kot pa vzdrževat svoj muffin top, narastek pa pogrižene nohte.
Vsak raj ima svojo kačo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Maj. 2012 15:23

Point ni v zanemarjenosti. Ce zenska ne zgleda dobr, mi je cist vseeno koliko vlaga v sport in urejenost. Padla na prvi oviri. Je pa res, da lahko isti clovek zgleda boljse ali slabse glede na to, koliko se trudi v tej smeri. In zenske to instiktivno veste, da je vas izgled najpomembnejsi (ne glede na pritozevanje na forumu v nasprotno), ker si tut najbolj take zenske, ki zavracajo to sceno, visajo pike z razno kozmetiko.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Maj. 2012 20:54

Eno je urejenost in drugo je privlačen videz, nekaj tretjega pa je lepota! Nekdo lahko je top bio hrano in športa vsak dan, pa bo izgledal bistveno slabše od nekoga, ki rad poseže po pici in podobnem in se giba bolj malo ... in oba sta lahko ali urejena ali pa zanemarjena ... pa še to, da lepota in privlačnost nikakor ni isto. Valjda je za erotičen odnos nujna erotična privlačnost, ampak to še ne pomeni, da je neka oseba, ki je nekomu erotično privlačna tudi lepa. (Ženska, ki Magahonija popolnoma rajca ni nujno lepotica ...)

Poleg tega pa: ravno tako mišljenje, kot ga imaš tu, s0nckic4 sporoča, da boljši (oziroma samo bolj natreniran) videz pomeni boljšo osebo. Kar je pa seveda popolna bedarija.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov